Ny mobil o massa ont i axeln

Jag förlängde mitt abbonemang igår o fick då en ny mobil. :) o eftersom jag inte tittar på något annat än färg o form så valde jag en ganska billig mobil o vips.. då fick jag välja en till, så plina fick en fin lilla telefon. o min är typ brons, jätte fin! så vi är så nöjda med våra telefoner!! :)

O idag har jag as ont i min ena axel, de gör så ont! jag vet inte riktigt hur jag ska få de att släppa.. :( men jag ska inte lägga för mycket energi på de nu, jag o lina åker ju till london imorgon! sjukt! men så jävla roligt! :)

De var de hele för mig idag, ville bara titta in med ett hej! HEJ!

Pussa o kramar till er jag tycker om!! :)

Dag 3 av emelies "ha koll på ekonomin, för att kunna spara"!

O de går riktigt bra, har aldrig varit bra på att spara pengar, men jag tror på mig själv i detta läget, jag skriver upp allt som jag handlar.. jag tror på mig själv o de är mer än vad man kan säga om plina, igår sa hon:
- Jag tror de håller en vecka!
Haha! de säger väl en del då om hur slarvig jag är! men jag ska försöka! :) så igår när vi var istan så tänkte jag mig för, köpte bara en klänning fast man hade kunnat köpa fler. sen var vi på lagerhouse o där hade jag kunnat handla för flera tusen men jag gick därifrån tomhänt! :)
Sen växlade vi till resan till london, så jag hoppas att de pengarna räcker o kanske till o med blir över. :)

O jag är så inne i pysselsjukan nu, pysslar hela tiden, sitter just nu o klipper o klistar med bilder från förra sommaren! :) massa mys!

Ha nu en bra onsdag allesammans!


En bra dag idag

Det känns som en bra dag idag, vaknade utvilad o pigg! känner mig glad, inne i hjärtat! vet inte varför, men jag hoppas de håller i sig, har varit lite raddig på sistonde! :( har nog lite plina att tacka för de (att jag är glad alltså, inte ledsen), igår när jag var ledsen så kom hon hem till mig o fick mig på andra tankar hela kvällen, vi satt o pysslade, även om vi inte sa så mycket till varandra, så är de så mysigt o tryggt o ha henne nära mig. :) älskar dig min skatt... and remember!



Sen så har jag ju en väääääldigt trevlig grej att se framemot! På fredag åker jag o plina to the london! o de bästaste, ska få träffa miiiiiiiin malin!!!! :) de ska bli så jävla roligt, så imorgon ska jag o plina in till stan, växla pengar o göra lite andra ärenden! mys!

O igår efter vi pysslat o plinisen åkt hem så röddade jag bland alla mina räkningar o "viktiga" papper, så jag hittade en pärm som jag gjorde fin o satte allt iordning. :) så hittade jag ett gammalt noteringshäfte som jag nu ska börja använda, har lite svårt att hålla i mina pengar o spara.. så nu ska vi få iordning på emelies ekonomi!! :) känner mig sjukt laddad! o då var de lite trevligt att de var lite extra i lönekuveret denna månaden, de tackar man inte nej till! :)

Det var väl allt för mig nu!

Have a underbar måndag allesammans!




Lugn lördag kväll..

Ja de får de bli, orkar inte göra någonting! Är fan as trött o ha haft jätte ont i magen idag.. så ikväll kommer bara plina hit, så ska vi mysa lite o bara va. skönt, så är man utvilad imorgon med. :)



Vad har ni alla andra för er en helg som denna?


Spontan onsdags"fyllan" i bilder





























Inte som planerat

Igår skulle bli en mys kväll med mamma, men vid halv sex knackade min gode vän bengan på dörren, så vi tre satt på min lille uteplats o drack lite drinkar, lyssnade på massa låtar o tjabbade till tusen, sen kom även plina förbi o var dj. :) när klockan närmade sig nio så ringde bengan till totte som var på förfest hemma hos jimmy med wille, så jag sminkade mig o ruffsade till håret o hängde med dit, jätte roligt o träffa "killarna" igen! har faktiskt saknat dom massa! o jimmy hade en väldans go hund! :) sen bar de av till en annan förfest, men där blev emelie väldigt trött o de var ju faktiskt jobbedag dagen efter, så snäll som wille är så följde han mig hem, så jag var hemma redan vid halv tolv! de var riktigt skönt, så kom mamma upp o gästspelade lite för mig. skit kul!! (massa bilder kommer sen, togs as mycket foto)

Ikväll blir de god mat, potatisgratäng a la emelie, sallad o en god köttabit! O kvällens middags gäster är faktiskt mamma o onne! massa mys!

Ha de underbart!

Ledig en dag


Imorgon är man äntligen ledig en dag igen, var kanske inte så längesen, söndags sist, men de är alltid lika skönt att vara ledig. Dock inte helt ledig imorgon, tvättdag! :) men jag tycker att de är så roligt så de gör mig inte så mycket! Annars inga stora planer för imorgon, ska bara ta de lugnt, städa massa o pyssla om mig, mitt hem o självklart mina bebisar! :)

Plina är denna veckan på ny praktik o jag hade inte velat byta med henne, hon har ett helvete med massa konflikter o skit, jag hade inte löst de i alla fall, så heja dig min skatt!!

O inte långt kvar till london nu, shit, tiden kommer gå fort. Den 29 maj åker vi o de är ju nästa helg för fasen! spännande, ska bli så mys o träffa rasmus o se allt. :)

Har ingen bild o bju på, får bli två nästa gång!

Ha de underbart allesammans!!

Lördagen i bilder!

Här har vi två laddade brudar med lockigt hår.



BerraB o hans kompis sebbe.



O massa, massa mer bilder:





















O de var de sista vi fick se av våra cheezballz, berraB hittade påsen när han gick hem på natten. :) Det var den utgången de.

Tack igen min plina!


18 maj

Ja, då var de måndag igen.. :)

Lördagen spenderades som sagt hemma hos berraB! de var jätte trevligt o så himla fiiiint dom hade de! :) sen begav vi oss till bobban, lång kö, jag var kissig, allt var strängt, sen kom vi äntligen in, dansade massa! Vi träffade "killarna" för en gångs skull, as längesen, de var de bästa på hela kvällen, till o med meine diamond var ute, JÄTTE MYS! sen blev de en promenad hem för mig o plina, o de var sträääängt, trött som fasiken, men jag fick mig en tallrik mos till promenaden i alla fall! Tack plina!! O speciellt tack för bakfylledagen som vi hade med pastasallad o massa "chuck"! Looove it and loove you! (Bilder från kvällen kommer senare)

Idag, som sagt måndag, känns tråkigt, bara ledig onsdag denna veckan! :( men de är bara att köra på! Ikväll blir de attans lugnt, hem, titta på tv o nana kudden tidigt! :)

Ha de underbart allesammans!

Laddad till tusen!

Ikväll blir de feeest! Klockan sju sätter vi igång festen hemma hos berrabus! :) jag o plina o en påse cheezballs!! måste man ha till de mousserande! klockrent! jag är faktiskt riktigt laddad! hoppas då kvällen blir bra! men de ska vi se till att den blir!

Ha en skit rolig lördag allesammans nu!

 

Mys med plina

De blir mys med plina ikväll!!
Hon är till o med hemma hos mig när jag kommer hem! älskar de, älskar att hon har nyckel!
Så ikväll blir de PYSSELMYS!!








Ha en underbart mysig fredag allesammans!!


090515

Idag är de fredag o de kommer o ska samla in radonpuckarna som de placerat ut i lägenheterna på hfab! de ska mäta något värda, så idag ska de samlas in.. vet inte varför jag kände att jag ville berätta de, men de kändes viktigt! vet att ni verkligen finner ro o lycka av att läsa sånt. :-D

I helgen blir de ju som sagt festligheter, men istället för att jag ska ha förfest, så blir de berrabus på jobbet som ska stå för de, o de är bara positivt, han bor ju inne i stan o så slipper jag all disk dagen efter! GOTT!

Vad ska ni göra i helgen?

Plina, du ska ju vara sammans med mig, kanske idag med? pyssla lite?

Ha en underbar fredag!!



Den är så fin så den tåls att visas igen! ;)

Hejsanhoppsan

Hej hopp igen!

Det känns som måndag idag, är de för att jag varit ledig i två dagar kanske, de måste de vara! Ikväll blir en lugn kväll, tror jag ska mysa ner i min säng o titta på criminal minds, sen somnar jag nog kudden, eller så kanske jag måste krypa mig själv till sömns, som jag sa i bulgarien! :)

Hittade föresten en mysig bild på kimsidimsi o mina älskade bästaste BEBISAR!!



Nä, nu ska ni få slippa mig för idag!

Have it! :) (a la plina-style)

Torsdagförmiddag

Hej hopp allesammans! Hoppas de är bra med er alla där ute, eller alla o alla! Ni är en liten vacker skara som läser min lille blogg!

Ganska lugn dag idag.. inget direkt vettigt att skriva om! Så tänkte visa er någon bild. Har en bild, de är ett tag sen, men plina hade smörjt en sig med brun utan sol o sedan haft ringar, såna fina ringar från typ hm, men de är ju inte äkta, så detta blev resultatet, o de värsta är att de fastnade så. så hon såg ut så i typ en vecka tror jag.. eller?



De e fiiint!

Sen har jag en gammal bild på mig o gäddarna, men de har ju sovit hos mig i tre nätter denna veckan, så de har blivit mycket gäddemys! jag o boffe hade till exempel städdag i tisdags, städade massa, sen varvade vi super mario 3 efter de. :)



O snart, mycket snart.. så ska jag o plina åka o hälsa på vår kära malin in the utlandet! ska verkligen bli skit roligt! den 29 maj åker vi! Tjohooo! o då kanske, kanske vi ska träffa våra vänner från bulgarien, engelskmännen som vi träffade där 2007! de hade ju verkligen varit jätte roligt!! o vi har inte träffat malin sen hon var hemma en snabbvisit när hon fyllde år o vi var i danmark på sannes kalas! En bild på mina allt från utgången den helgen!



Idag hoppas jag att torsdagen går fort, så att fredagen går ännu fortare, sen lördag o förfest!! :)

Ha en förträffligt bra dag allesammans!

Då ska man på de igen..

Nu har man varit ledig i två dagar, de går så satans fort! så nu är de bara att upp o studsa o på de igen, jobbar i tre dagar sen är jag ledig på söndag, för de är feeest på lördag!! ska ha lite förfest, sen är de bobban som gäller där bland annat rickards antizimex ska spela lite, attans trevligt! :) synd bara att min skatt inte ska dricka, iiiiill de pliiina! :)



Kanske lite taskig... tar en fiin med..



Du kan ju ta dig en funderare om lördag i alla fall... ;)

Nu tackar jag för mig idag!

(O kom ihåg)



Mini reunion!

Ja, de kan man kalla de.. de var jag, cissi, sara o dexter. gamla gänget från högstadiet. saknade dock plinisen väldigt mycket!!

     


Vi satt under min fläkt o rökte o tjabbade massa minnen o grejer! faktiskt jätte trevligt! Tittade även på en film som vi spelade in när vi gick i nian till ett arbete i musiken! hur jävla roligt som helst!









De absolut fräsigaste på hela kvällen var definitivt när gäddarna bestämde sig för att cykla in till stan från kvibille! På två gamla raddiga damcyklar som stått o rostat i två år! Jag är så grymt imponerad, jag gillar de! Så de kom ju såklart inom för att säga hej, dricka ett glas vatten o vila lite! Helt underbart, o ser de inte goa ut?





Kvällen fortsatte i trevlig o god takt.. gäddarna kom in en sväng.. boffe fick sig en kärrningadrink av dexter o se så glad han blev!





Innan stan så måste man ju alltid fixa till sminket, de blir ju lätt så legat. :)







Mitt i alla sminkningsbilder så bestämmer sig dexter för att ta bild på min vackra underbara tavla som jag har i badrummet.





Sen en sista bild på mig o dex innan taxin tar oss till the stan!



In the taxi på väg to the stan.





Sen rullade vi ner på bobban där den snälla killen i garderoben tog ett foto på oss, dock utan dex som var på jakt efter sin pojkvän på asian.



En liten paus i dansandet!



Sen var de ju lite rökepaus! Sara hade sin väska som paraply!









Sen helt plötsligt när vi står där, så ramlar sara ihop, hon ramlar över en cykel o tar med sig den ner i fallet! hur jävla roligt som helst! så cissi skrek:
- Sara, ligg kvar, ligg kvar!! o emelie upp med kameran!!
 


De var jätte roligt! skrattade så mycket så att de nästan blev en smygkiss.. :)

Sen var de ner på bobban o svänga på våra lurviga.













Tack för en skit rolig kväll tjejer!!! :)

Återigen måndag..

Det spelar ingen roll vad man än gör. de blir då fan alltid måndag igen.. strängt!

Helgen har varit bra! de kommer bilder från i fredags snart, ikväll tror jag allt att de ska läggas upp! det var en jätte trevlig utgång med cissi, sara o dexter! :) fast de blev ett par samtal framåt natten som man kunde skitit i o göra, men de får jag väl bjuda på!

Sen på lördagen så cyklade jag o plina in till stan, köpte lite hö till bebisarna o gick o strosade lite, fast jag var inte alls sugen på de, var nog kanske inte helt nykter från fredagens bravader. men plina tyckte de var mysigt, så jag försökte strosa lite med henne... jag var mest törstig! :) sen pysslade vi lite, hon fixade med sitt mallorca-album o jag med mitt giganten-album! MYS! fast jag var kanske lite sliten... :) Sen kom gäddarna, de lånade min tvättstuga sen bjöd de mig på mat, god köttbit med ris o champinjonsås! mmm gott! sen tittade vi på dumpad o bara mööös!

På söndagen var de bara till att upp o studsa för då var de jobb som gällde.! dagen gick jätte fort o de var såååå mysigt o jobba med frida, vi gör typ aldrig de annars! vi tjabbade massa o så fick jag världens finaste vattenflaska av henne! jag blev verkligen glad i hjärtat av den! TACK FRIDA!! :)

Sen blev de egna gjorda hamburgare o lite pommes med gäddarna o onne! attans mysigt! tittade på wipeout o de absolut bästaste på länge, söndagsparty med filip o fredrik! där var ju båda mina älsklingar med, mikael persbrandt o the one and only, ZACH BRAFF!! man kan ju dööö! o så skrattar han typ likadant som JD! haha! de var underbart. o de finns bara en människa som förstår min glädje o de är ju plina! helt lovely!

Hoppas ni får en underbar måndag, så kommer bilder snart! :)


Utgång ikväll!

Ja, de blir de!! o jag är sååååå laddad! :) laddad till tusen!

Blev tyvärr inga bilder igår, så tar en del ikväll o gör ett mini kollage sen! :) 

De var väl bara de jag skulle säga.. hoppas ni alla får en underbar fredag!



Bjuder på en gamma mysing!

Hejsanhoppsan!

Dag 2 med min nya tatuering, o de går skiiit bra! går lite strumpelös på jobbet, tycker om o vädra den. :) o så får jag ju chansen att titta på den hela tiden! :) o den är ju så fin, o den påminner om något så fint också!

I helgen hoppas jag på en utgång, i alla fall på fredag, ledig lördag o jobbar söndag! så de är jag o cissi än så länge, eller du är väl på cecilia? köra lite bob-gång o lite moves!

Annars inget nytt, tänkte lägga upp lite skojsiga bilder ikväll, alltid roligare att läsa med lite bilder att titta på.

Ha de underbart så länge!


Så där ja..

Då har jag o mitt allt förevigat oss!!

"su dolor es mi dolor" vilket betyder "din smärta är min smärta"

Det härstammar från en fyllefest för många år sen när jag var attans berusad o tjatade att plinas smärta gick genom mig, sen har vi alltid kört med de! o då blev de just den frasen. :) o vi älskar de!

Nu är ju fortfarande plasten på, men så här blev de:



Älskar de o älskar henne!

Måste ju också säga att jag trodde att jag skulle vara den iskalla av oss, men icke. jag var as stissig o tyckte att de gjorde jätte ont, men hon var fan iskall, hon rörde inte en min. men de bjuder jag på! :)


En dag kvar

Nu är jag snart ledig, har haft mitt sex dagars pass nu, o är äntligen ledig imorgon! :) då är de tvätt som gäller o en annan sak! som är sååååååå mysigt!! detta är något som är så underbart o ganska givet egentligen! :) men nog pratat om de nu..

Ikväll ska jag hem, pyssla lite o kolla på världens bästa desperate housewifes! :)

O jag blir så irriterad, visst de är så sött! men när de kommer in en föräldrer med sitt barn o låter dom betala något för 3000:- i tior, femmor, enkronor o en del skrynkliga sedlar! allt från ungens sparbösa. men helt ärligt, gå till banken. sätt in de på ditt konto o ta ut sedlar, eller vad som helst. utsätt inte kassörsker för detta, onödig irritation. :)

Have it underbart! :)



Längtar...



Jag längtar o ser fram emot onsdag VÄLDIGT mycket!




              

Regniga måndag..

.. O de är pappas första semesterdag, stackarn! han har tagit en veckas semester, o då sätter de dåliga vädret igång, men jag håller tummarna att han får lite sol nu ska när han ska vara i trädgården o pyssla. :) o jag har fått lite pysselsjukan, jag o plina kan få de o ibland, nu till exempel har jag hittat massa bilder från en personalfest som jag ska klippa o klistra o sätta in i mitt giganten-album. hur tjusigt som helst! :)

Igår var de en lugn kväll. diskade o plockade lite när jag kom hem, sen gjorde jag mig lite mat o tittade bara på tv, sen vid halv åtta tiden kom plina förbi en snabbis, tittade på wipeout o lite så i min säng, så mysigt! vad skulle dumle göra utan sin humle?

Vad hiitar ni på denna måndag?

Have it underbart!


Nykter-radde-utgång!

Ja, så illa var de igår, jag, flickebarnet o gädden käkade typ vid halv nio tiden, sen blev vi så degiga o så kom de ett avsnitt av CSI-miami, (som jag egentligen hatar), men vi fastnade ju framför de. sen vid elva tiden dracks den första drinken o färdig-ciggen togs. efter lite tjabb o mys under fläkten, så körde gädden oss in till stan vid kvart över tolv, ramlade dirket ner på bobban, nykter o dan med gympaskor. (men jag älskar de) dansade massa! :) träffade underbara cecilia, o söt som hon är gick hon fram o önskade "alla som inte dansar" o senare önskade hon "when i grow up" så himla söööt är du cecilia!! sen träffade vi självklart dexter o sara! de var ligan som var ute! :) o de var så bruna dom två, om jag inte minns fel så har de båda varit i turkiet fast på olika håll. sen var de lite annat smått o gott folk som var ute som man tjabbade lite med, de var trevligt! :) sen kom gädden o hämtade oss o jag kom i säng vid halv fyra, somnade gott! men de var inte lika gott när jag skulle upp o studsa vid nio, men de är bara till att bita ihop.! Tyvärr togs de inga bilder igår, så visar en annan för någon helg sen. :)





Fan va niiiice! :)

Ikväll blir de nog bara tv o lite god mat! är trött som fasiken o de är ju jobbedag imorgon med!

Förra helgens lördags-bilder!

Tänkte bara bjuda på lite bilder från förre helgen, dag 2. Vi satt ju hemma hos cissi. jag, cissi o linda. MYS! o cissis lillasyster sarah kom förbi en sväng med.







Efter lite magont o skit så kom vi in till stan, hamnade på bobban!! o de är ju inte mig emot! :)



Träffade lindas stora idol, rickard, som även jobbar at the giganten!



Efter mycket dans, o en del dricka så stängde dom på bobban o vi tjabbade lite utanför. o se så söt linda är i sin pose!



Men de blev att vi spatserade mot donken! :)



Så de var en väldigt trevlig utgång, trots att man var väldigt sliten från dagen innan!

Ikväll blir de en lite smygutgång med, får se till att ta några bilder. :)

Ha en underbar kväll!

Mys kväll blev de

Jag kom hem efter jobbet vi halv fem, bästaste pappa körde mig hem, sen bytte jag om till något mer vår varmt, sen kom plina, då hoppade vi på våra cyklar o cyklade till hemmakväll, där gick vi länge o väl, men till slut blev de the promotion, eller bara promotion. de var lite tack vare mig att de blev den. :) sen när vi skulle gå ut, så såg vi att man kunde köpa dumpad för 60:-. så de var ju givet! den är så bra! Sen hoppade vi åter igen upp på våra cyklar, jag höll först på att ta fel cykel. :) sen bar de av i en rasande fart till maxi. de blev kyckling, pommes o lite goda såser till de. mums! as gott! sen åt vi o tittade på dumpad. o sen kom de stränga.. jag var så mätt, så trött o ont i magen. då, hurtig som hon är ska plina ut o gå. strängt! så mitt samvete kunde ju inte låta henne gå själv, så de var bara att hoppa i skorna o ut o spatsera! men de gick bra, asgott väder o världens bästa sällskap. hade köpt nya ballrina skor som lät nått fruktansvärt också, så de blev ju underhållande på sitt lilla vis. :) Sen blev de the promotion, (så där alltså) o lite kel med bebisarna,sen bums i säng. mysigt o ha dig hemmasmig plina! :)

Ikväll blir de utgång med flickebarnet! en lugn o trevlig kväll hoppas vi på, ska ju trots allt jobba imorgon!

Have it underbart allesammans!


Känns som söndag..

Fast de är ju en fredag! Jag kan tänka mig att de som är lediga nu o i helgen, gillar tanken med att de känns som söndag men är fredag för då betyder ju de att de har tre ledig dagar kvar. :) men för min del spelar de inte så mycket roll. jag jobbar ju hela tiden ändå.

Igår, Valborg o allt. jag jobbade till halv åtta sen kom jag hem, åt mig en billys faktiskt! sen sminkade jag till mig o drog iväg till picassoparken, där satt plina med lite av hennes väldigt trevliga klasskompisar. :) så vi drack lite (tack plina för du bjöd!), gjorde en liten lek o annat smått o gott, martina satte sönder jonas solglasögon, (hur kul som helst!) sen när de blev lite kyligt gick vi hem till plinas klasskompis. attans trevligt, jag fick tag på en systemkamera, hur roligt som helst!! :) sen blev de utgång, gick till bobban, var inte en jävel där först, men de ordnade upp sig sen, de kom massa roligt folk! träffade bland annat cissi, bengan, onne o plinas bror chrille! massa mys! :) dansade massa, jag o plina var helt ensamma på dansgolvet en sväng, tog ut oss ganska hårt då, så vi blev trötta sen. så vid tjugp över två tog tröttheten o matlusten över, då blev de kebabkungen o en taxi hem. myste o åt vår kära kebabrulle i soffan, sen nanade vi gott! Till kvart över nio, för då var de upp o studsa!

Ikväll blir en lugn hemmakväll! SKÖNT! för ska nog ut med mina lurviga på lördag också! :)

Ha de nu undebart!

RSS 2.0