Onsdag!


Hejsan!

Har mått lite bättre de senaste dagarna, kanske därför jag bloggat med.. sen jag kom hem från turkey så har jag mått riktigt jävla dåligt! :( men som sagt, de börjar sakta men säkert ordna till sig.. :)

På fredag ska jag till olivers med cissi o paulina, sen kanske några fler, det är cissi som håller i trådarna så de blir en överraskning.

Sen på onsdag nästa vecka ska mücahit på intervjuvn för turistvisumet. Är sjukt, sjukt nervös! :) vi får hoppas på det bästa.. :) O på kvällen på onsdag ska jag till fridolfs med kassan och på torsdagen ska jag på konsert. :) goa tider...

Hur är det med er då?

Güle güle!

Kärlek!!


För er tjejer!


Tack Cissi o Frida för era kommentarer! Ni är föööör mysiga! Så för er skriver jag idag med.. :) Gosetyar!

Idag har varit en ledig dag, men hade möte at giganten vid åtta tiden, så kom hem sen vid halv tolv. Så nu har jag mysdag hemma hos mor min. :)

Har inte så mycket mer roligt att skriva om, men bilder har jag till tusen! :)

Lite bilder från i somras får det bli.. :) Var ju inte i turkey hela sommaren. ;)Hopp o hej!!

Nämeeen..


Leeeveer jaaag??

Jääämäään!

Här är jag!

Sen jag har kommit hem från turkiet så har jag inte känt för att blogga, inte alls faktiskt. Men ett litet hej får de bli nu..

HEJ!!

Jag lever på precis som innan, förutom att jag inte ser mig som singel längre.. stooora grejer. :) men är så himla kär i min kära turk!! Som det ser ut nu så ska vi försöka fixa så att han kan komma hit o hälsa på i tre månader. Han ska på intervju i Ankara den 2 november, sen dröjer det två veckor för svar. Men jag läser överallt att alla blir nekade turistvisum, då vi får hålla alla tummar vi har! :)


Bildregn från Turkey? Why not.. :)

Ett litet kollage av tre UNDERBARA veckor!! :)


RSS 2.0