Heeeeej!!


Hallååå mina peeeeps!

Hoppas ni saknar mig nu när jag inte är så aktiv här.. min mamma mor har ju min dator... så blir inte myckat datande nuförtiden.. men lika skönt det.. :) har varit inne på fejjan en gång på två veckor.. känns så jävla gott!!

Snart jul allesammans.. längtar faktiskt.. trots att jag jobbar hela julen.. men har köpt julklappar redan o ska mysa med dom i min lediga helg som kommer nu.. ska slå in dom med massa kärlek.. älskar papper!! :)

I helgen var det utgång som gällde.. attans trevligt! hemma hos lennieboy med paulina o erik.. hamnade på bond.. där är man ju för sällan.. lite kändisar.. najbör var där.. sågs på dansgolvet lite lätt.. sen lite andra spån.. haha!!

Nu till helgen blir de nog lite festligheter med.. det hoppas jag! :) o paulina, du ska med!!!!

Ville bara in o säga hej till er alla.. alla två... :)

Have it lovely!!


En bild på detta ju!
Paus!


Har blivit en liten bloggpaus som ni kanske märkt.. hoppas inte ni allt för ledsna för detta.. Min kära mor har lånat hem min dator lite.. så har ingen dator för tillfället.. Sen jobbar jag mycket nu.. o det är så mycket att göra på jobbet med.. allt inför julen, massa grejer som kommer.. ja allt.. så är helt död på kvällarna när jag kommer hem..

Till helgen slår vi till med personalfest i alla fall.. ska bli trevligt.. vi ska vara på bm istan.. vet inte riktigt vad jag tycker om just det.. men det kan la bli mysigt.. ingen julmat utan vanlig mat o det tycker jag bara är trevligt! :) o massa alkohol. tur man är ledig.. :D :D det är paulina med så vi kör all in! :)

Ville bara in o säga hej!

Glöm ej VINYL 107!! Anton jobbar idag så det går hela tiden!! awesome!! :)


RSS 2.0