Tiden går för fort..


Nu har Mücahit snart varit här i tre månader.. jisses va tiden har flugit iväg.. så nu ska han snart bege sig ner till turkey igen.. men om allt går som planerat så träffas vi i april igen, då jag ska till honom. :)

En liten bild från när vi träffades i juni förra året.. det känns så annorlunda nu, när jag tänker tillbaka och tittar på bilderna från när jag och paulinis var där.. då var de ju bara en semestergrej.. men det växte rätt rejält kan man säga... och han var så sjukt välfriserad då.. haha!! Han hade ju frisörsalongen precis jämte baren så det var ju inte så konstigt.. han kunde ju smyga in sig till mustis lite när som helst. ;)Hur är det med er då?

Fridis.. vi får kämpa med att få till en träff nu tycker jag.. saknar dig! var allt för längesen nu, hann ju inte ens tjabba med dig när du var inne på giganten.. fick ju den gobbadrommeln som skulle tjata kök med mig. :)

Ha en underbar tisdag allesammans nu!!


Januari 2012


Ni kommer nu få mitt januari i bilder! :)

Liten spontan utgång med mina favoriter!!Hamnade på ett tomt mårtensson som bjöd till dans.. de körde till o med danza kudoro på scen. :)Sen var de festligheter utanför. :)Lite måndagsbaaak! :)

Lite fredagsmys!

Date med kimsi och hennes man! :)

Cissis 25 års baluns!Tack!


Jul och nyår 2011


Ja, de får bli den tama rubriken på detta inlägget.. ska lägga upp lite bilder från Mücahits tid här med oss i sverige. :)Nu jävlas de med mig här så detta får bli bra för nu.. kanske blir lite mer senare...

Tack för mig!!

:)


RSS 2.0