FrispelaMalin

Nu när äntligen Malin är hemma så blev de en utgång i lördags, byte till o med bort min söndag för att kunna gå ut på riktigt. =)

Så jag o malin åt pyttipanna o gjorde oss fina hemma hos mig.. Se så fina vi blev:



Fast jag tycker malin blev tjusigast..



Sen gick vi hem till andreas, med en flaska vin, men de klarar vi ju oss på.. =)

Där var de lite olika mysigt folk.. Malin, malin, strumpan, thothemphålen, kalle o emilia o hennes tjejkompisar, o nån till..







Sen var de lite glada i soffan..





Sen skulle vi gå in till stan, jag o malin  var laddade till våra jägershots som vi behövde, men en hel del grejer hann hända på väg in till stan. =)

Kände oss nöjda med livet.. =)



Först skulle jag bara inom en vän



O malin kunde koden



En liten pose med kära syskonen..



Men hur fan står malin?



O herregud har de redan däckat?



Sötaste tjejerna..



- Vi ska till Getinge, ska ni med? ( o så kom ett par tjejer fram till totte, - ska ni till getinge)



- Snabb pose?



- Ring en vän!



Klockrent! =)



- Vart ska vi gå då?



Samling med hela gänget..



Dansa kring granen..



vad har hänt med håret?



Nu spatserar vi mot idas tycker jag..



En orgasm o lite smått o gott, sen rullade killarna in på idas också..



SnusMalin.. =) HOT... =)



Här diskuterades de hejvilt..



I kön to the bob..



Sen pendlade vi mellan bob o valentine hela kvällen, en väldigt festlig kväll. malin fick bara ett litet frispel framåt småtimmarna. men de bjöd vi på. =)

En rolig grej var när jag o malin dansade på dansgolvet, så dansade malin med en flaska i handen o med händerna upp i luften o då slog nån till henne, så hon tappade flaskan i huvudet på sig själv o all dricka kom på oss o på golvet o strax efter de halka jag på de o sätter mig ner lite lätt.. =) men sååå kul! den bjuder vi på med!

Lite rabalder blev de vid hemgången men inget att hänga läpp över..

Malin körde tre rundor med bussen dagen efter, men vi var ju tvungna att köra en sväng. =)

Rasmus får avsluta mitt inlägg med två underbara bilder från toan på bob.










Strängt...

Idag har de varit massa kunder på jobbet, blir så trött.. man blir sliten, strängt... sen var de middag in the bookback med pappa, annette o de andra i "familjen". attans god mat.. kött sås o potatis.. =)

De fan lördag idag o jag har inget att göra o kan inte göra mkt ändå, ska ju jobba imorgon, då måste man vara helt pigg, så tråkigt o strängt att jobba helg!!

O måste säga, den här nya reklamen med de två männen som gifter sig i en kyrka. fy va BRA! O så fin, den låten o budskapet, de e så vackert! tänk om alla hade sett de så, så enkelt allt hade varit för alla då! inget tjafs o skit. var bara tvungen att säga de. =)

De positiva att jobba imorgon är ju att både plina, pappa o "bror" är där.. de underlättar som fan.. =) o idag fick jag jobba med underbara frida! eftersom vi aldrig jobbar samma helg så är de så mysigt när de väl händer.. hon är så go, berättade om när hon spelat guitar hero för första gången, hon spände sig så mkt att hon fick träningsvärk i rumpan dagen efter, de e bara frida till de.. =) Måste passa på o visa (enligt mig) världens vackraste bild på fridis.. =)



tjusetjus!!


Måste ju tacka min underbaraste gumma som körde mig till the bookback! she is a klippa... hon är gulan i min vita.. =)

Å då får de bli bästa bilden på henne mä ju.. =)



Nämen titta är de inte från magaluf.. =)


- Hälsa så gott allesammans!

Raddetorsdag

Igår var jag ledig, fick ägna hela dagen av att städa, rensa avloppet o ja, allting i stort sett.. men så fint de blev sen.

Sen kom gäddarna o plina o hälsade på.. attans trevligt, vi dippade lite, (gurkor o morötter, såååå duktigt så duktigt så). o självklart så var vi tvungna att öva lite på våran jumpstyle, jag får inte riktigt ihop de så jag o boffe hittade på våran egna dans, o den blev jätte tjusig! den ska ni alla vara tacksamma om ni har fått uppleva. linda o plina börjar få ihop stegen men långt ifrån fulländat! =)

Over all. en jätte mysig torsdag!










Å plina hade ju varit o fixat håret, hon var så tjusig så tjusig sååååå!





Kan man ha vackrare hår än detta? nop..


Nu är 12 dagar kvar till julafton o endast 10 dagar tills jag få träffa malin igen! LÄNGTAR!!


Gekan i Ullan vid Fallen

Igår hade jag o linda världens mysigaste dag.. var uppe o studsade ganska tidigt, (typ vid halv tolv) men de viktigaste var att vi skulle hinna in till stan för att äta på pekings lunchbuffe, det är ju inte min stora cup of tea egentligen, men den buffen är god.. =)







Sen köpte jag julklappar till tusen känns det som, men det kändes skönt att komma en bit på vägen, är klar till alla utom min mor, mormor, morfar o älskade malin.. men de ska fixas den 17.. då ska jag fixa allt..
Eftersom dagen skulle bli en heldag så var vi tvungna att fräsa till de rejält så vi betämde att vi skulle åka till gekan som linda o boffe säger, gillar de inte riktigt..

Först en pose i köket..



Sen satte vi oss i bilen o var äntligen på väg.. =) älskar att åka till ullared.. OKOME! =)

O då måste de ju gangstaposas ordentligt i bilen.. haha...



Visst är jag reddigt sexig.. =)

Sen kom vi fram till the lovely gekås, boffe o apan var överlyckliga o titta, tomten!



Hur många korgar ska vi ta? räcker väl med en 8-10 stycken.. =)



Sen kom de fram en vaktgrejsimojs till mig o sa snällt till mig att jag inte fick ta foto inne i butiken utan bara i ingången o utgången, så vad som hände där inne får stanna mellan oss som var med.. fast killarna tyckte de var jätte kul o skämta med mig, helt plötsligt när jag o linda var bland kalsongerna, så hörde jag i högtalarna, Söker en Emelie Andersson, kom till receptionen där sällskapet väntar.. =)

Lite köpt blev de, men de kunde varit mkt värre, alla våra grejer fick plats i en o samma vagn..



Så det blev en hellyckad dag..

Sen var det bara att varva ner, så var de ju jobbedag idag, börjar känna av julhandeln nu, kommer mer o mer kunder, men det är roligt. kul att de händer lite grejer, synd bara att man blir så sliten. Imorgon börjar jag vid 8 men får sluta redan vid 5.. =) ska bli så kul att sluta tidigt för en gångs skull..


P.S Lycka till Kim o hitta din creme burlee brännare.. =) du är så go!



Linda bjuder på taxi...

Igår hade jag o linda en raddeutgång.. men fy fasiken va kul vi hade, har lite minnesluckor, men de jag kommer ihåg är skit bra. Började hemma hos mig, under fläkten med mousserande o orgasm. =)



Så här kul tyckte linda vi hade:



Men sen försökte jag ordna upp de...



O se så bra de blev..



Sen bar de av till lindas storasyster, som behagligt nog bodde bara ett stenkast ifrån.. =)



Söta små systrar..



Så fick lille jag vara med på ett hörn också..



Sen gick vi hem till mig igen, drack lite till sen tog vi taxi in till stan o de betalade linda, därav namnet på inlägget. =) Blev ju en sväng in på idas.. där dracks de gott..



O se så fina vi blev av de.. lite halv slirigt..



Sen nästa anhalt, dearest valentino, in o svänga på våra lurviga.. skit kul! träffade äeset.. hade efterfest hemma hos mig med äeset o en vän till han.. de lagades kycklingkorv i hela mitt kök.. ingen vacker syn idag..

O klockan nio kom stisse o lekte med mig o linda hela dagen, eller så mkt som man kan leka med lille stisse..

Nu sitter jag o linda o bara myser, har gjort de hela dagen, har inte mått så bra, linda har till o med varit ute med bussen en sväng, o de var ingen liten runda.. uschannemej, men jag har sluppit, som tur e!

Mot kvällen vet jag inte vad som händer.. kvällen får ta oss dit den vill.. vi är ganska öppna på förslag..

Avslutar med favorit bilden för kvällen!



Tack linda för en toppen kväll, säger jag som den nörd jag är!

Torsdag

Jag har ont i min arm, så satans ont.. började med ont i axeln men nu har jag ont i hela axeln, nacken o ner i armen, strängt, hoppa tre dagar ledigt kan bota lite.. så har bara fredag kvar sen är jag ledig lördag-måndag. så gooooott!

I helgen hoppas jag på utgång, är ju faktiskt ledig.. men de blir nog en runda imorgon i alla fall sen kan man ju kämpa sig till en utgång till på lördag.. =)

Har svårt för att skriva ett inlägg utan att lägga upp en bild, så får hitta någon goding.. blir ju trevligare för er också, inte bara läsa min "skit" utan se den också... haha, de var ju kul..

O idag var "ivar" inne o handlade av mig, såååååå fräsigt, men vågade inte säga något, skulle typ sagt, jaha ja e lite täppt i näsan ida ja..

En härlig bild på min malin i somras på karins studentfest..



De tre muskitörerinnnerna




Snart blir de vi tre igen, i alla fall över jul.. kom hem nu rasmus!!





- Gunnar, du kan väl följa mä?




RSS 2.0