Lyckliga 2007!






































101029!


Fridaystradition!!! Gott o se!! fredagar är den bästa dagen på veckan.. för vad vore livet utan fredagstradition?!

Det blir något flytande o doobidoo ikväll!! o sen känner jag för att mysa ner mig o kolla på film, får se om min vapendragare är med på det.. :)

Igår fick jag äntligen se criminal minds, missade det förra torsdagen o jag uppskattar den serien.. tycker den är attans bra.. o lite sorligt var det igår med.. så grät ju lite.. o det är så skönt.. gråta av sig lite! :)

Snart börjar det dra ihop sig.. gott uttryck!! vad det börjar dra ihop sig till är en annan fråga.. :) Självklart meine rasmus snabbvisit till sverige!! samt också julfesten som är helgen efter!! :)

Veckans bästa ord: MÄKTA!! (kan användas till allt)

Hopp o hej!



Jag o linda the flickebarn! Jag i mina tjusiga bruna ögon! :)


101028!


God förmiddag på er allesammans!! Nu är det inte långt kvar till helg.. känns la gott? :)

Paulina min gode vän.. jag har kanske 300 hundra bilder på dig på min dator.. om inte mer o jag har bilder som är fan så möe värre.. :) dieten går så där.. bidde så hungrig så åt lite kyckling till lunch häromdagen. :) men jag ska kämpa på!! :)

Det här är en bild som jag tycker är attans fin, hoppas den duger? :)



Mmm va god maten ser ut.. vitlöksbröd.. mm mumma...

Igår var det bonde söker fru o lite annat smått o gott med väldigt trevligt sällskap!! ;)

Det var väl allt för mig, för stunden i alla fall..



(himla roligt när jag ramlade i paulinas kök!)


101027!


Jag känner för att börja inlägget med en sång idag.. "Bananer i pyjamas, dom stojar o står på".. eller hur fan går den... paulina gör den bäst i alla fall.. :)

Med mig är det riktigt bra idag.. känner mig lycklig.. o det måste jag säga känns sjukt bra!! :)

O kimsi, du är sååå söt.. ja, det brann på marken.. illa illa! men jävligt festligt.. det blåste den dagen när vi skulle tända grillen, så anton sa dom "kloka" orden. - Ska vi tända grillen här inne o bära ut den sen?.. det hade inte varit en vacker syn om vi hade gjort de. :)

Helgen närmar sig med stormsteg.. men jag vill inte förtära någon alkohol.. bidde för mycket sist.. men ska aldrig säga aldrig för man vet aldrig när jag har en ledig helg. ;) mycket aldrig det blev.. :D

En bild eller två på detta.. som vanligt!! classic!



Fan vad jag saknar dig rasmus!!!! <3



Gott o se!!!



Jag må han leva!!


Jag må han leva, jag må han leva.. :)

Massa, massa, massa, MASSA grattis kramar till Anton idag!!

Min gode vän anton.. bler mer o mer gobbe för varje dag! :)









Hoppas du haft en bra dag!! :)


Tisdag! 101026

Har en fyra dagars arbetsvecka framför mig, låter inte så tufft när man säger det så.. men det är ju långa dagar. men sen har jag tre dagars ledigt! o det är awesome!

Jag o pappa ska köra på en diet denna veckan... testa en vecka! bara äta flytande o frukt! kan bli fräsigt!!
Bjuder på en bild o önskar er en trevlig tisdag!
Glöm inte desperate ikväll!!!

Förfest hos underbara barso o viktor!!


Hamnade på förfest hos paulinas klasskompis carro o hennes pojkvän viktor i lördags!! väldigt, väldigt trevligt!! :) kvällen fick ett fucked up slut dock, då stackarna hade inbrott när vi var istan.. blir så sjukt lack!! inte okej, INTE OKEJ!! lider verkligen med er! sen att jag glömde min mobil hos dom när vi gick in till stan så att den också blev stulen är sjukt tråkigt. men det är inget mot var dom är/var med om!!

Men vi hade jätte mysigt på förfesten så tänkte visa några bilder så får vi försöka komma ihåg de mysiga med kvällen..

Värden själv Viktor!



Söta värdinnan Carro aka Barso!! :)



Jag o paulina!! :)



Paulina var så sjukt het i rött!!



Söta, sötaste Sofie!!



Rosé!



Glada fruntimmer!



Danstajm!!









Tack folket!! ;)




Bildregn!


Förfest hos anton innan vi spatserade till bob för att kolla på kristian på bobbsi. :) förra helgen..

Tjuse med lockar o allt!!



Pappa jansson skulle vara fräck o dricka direkt ut flaskan.. underbara bilder.. måste ha med alla tre. :D

  

Bästaste!!





Mumma!!



Värden!



And marcus!



Det får duga!! :)




Lööördag!!!


Vad du är sööt Sofie!! TACK! :)

O majsis.. jag tror att det är min nu kanske.. jag har nog stulit den av dig!! :)



Ikväll blir det miniutgång.. jag ska ju jobba imorgon så de får bli jävligt passivt!! En flaska vin sen är det bra.. :)

Men vill däremot att paulina ska festa till det.. inte mycket men lite.. :D o hon kommer vara så het ikväll.. hoppas du kör på en varbergrepris! :)



Haha! var tvungen att ta denna bilden! älskar kims pose!

Igår var verkligen en mysdag.. lite städning o how i met your mother. sen var det storhandling med paulina.. var överallt o ingenstans.. men köpte mig ett par nya partyskor. kanske en invigning på dom ikväll. :)

Ha nu en förträffligt trevlig lördag allesammans!!

Dagens STORA minus: Kunder! Usch!
 


12 timmars pass!!


Yeeeaah maaaan!! idag ska jag vara at giganto i 12,5 timme för att vara exakt!! kan de bli bättre? ;) plinisen ska ju vara med på kvällsmötet idag så det känns bra!! jag är ju hennes chef! haha! awesome!!

O vi har så mycket att titta på.. jag o mitt allt.. terror på elm street (alla sju filmerna), redan sett de två första dock, sen har vi scrubs (säsong 8), how i met your mother, moulin rouge, (jag har inte sett den o han är ju så mysig i den, enligt paulina är ewan de), blade (en av paulinas favoritfilmer från förr som jag inte sett) o sist men inte minst så måste vi läsa laura palmers dagbok ihop.. ni vet twin peaks! fick ett sug båda två för ett tag sen att titta på tp en runda till med.. men tror inte tid finns.. vi är ju två så busy womens! ;)

Hoppas ni älskar mitt utlägg om detta!! :) jag uppskattar det själv i alla fall!

Annars då? hur leker livet för er? Jag mår jävligt bra just nu.. gott o se!



Vad vore livet utan en gul poncho? ;)


KÄRLEK!!










20/10-10


Onsdag! Kungarna ikväll.. kan inte sluta titta på det.. kan inte sluta älska de.. :) jag är för sträng! :)

Har fått ett how i met your mother sug.. köpte första säsongen på gekås för endast 99 kronor! rena rånet. :D men den första säsongen gick fort, efter min enorma bakfylledag i söndags. så fick inhandla tvåan i måndags... legendary!! ;)

I helgen blir de antaglien en liten utgång.. får se vart som händer.. på lördag i så fall med mitt allt!! :) var så längesen.. dansidansi.. o så ska jag fylla dig!! hade varit förträffligt!! :)



O på fredag ser fredagstraditionen ut att bli utökad med ett huvud!! kommer få fiiiiin besök från varberg! min bästa cypernbuddie!! kimsi!! :)



(ser jag inte för go ut i hatt? ska kanske börja med det på heltid?)

 
Ha en trevlig onsdag allesammans!!


Hejsan hoppsan!


Fan va jag har sjukt lite läsare.. men det uppskattar jag.. bloggar med kärleken för ni som är den tappra skaran som läser all min skit. :D

Fredag idag.. o det innebär ju fredagstradition!! awesome! har inte träffat paulina på mega länge så det känns bra. :D MEEGA länge.. enda sen i måndags.. :)

Jag vill åka utomlands... vad sägs om två, tre eller maaaaassa veckor i värmen! fan va gott det hade varit!!

Saknar det massa!!!


 



Ha nu en förträffligt trevlig fredag allesammans!!


Snart helg!


Och en tre dagars helg till o med!! ;)

Jag älskar att du ska sätta glöggen snart kim.. så jävla gott skrivit! du är så go!! :) jag hoppas man blir bjuden på lite julmys o glögg senare i tiden. :)

Jag har verkligen inget vettigt att skriva idag.. kommer inte ens på nått litet skämt.. Kan la visa någon gammal bild istället.. kan lägga upp den första bilden som las upp på gobbegobbe. :D



Jag o Kaeren! kära gamle gode kaeren! hur går det för dig din gamle get? yeah man!! catwoman-mannen brukar vara här inne ibland.. tänker alltid på dig då. :)

Have a lovely torsdag!!

Dagens tips: Radio kanalen vinyl 107!! The shiiiit!!


Jag längtar till julen..


Mmm.. det gör jag verkligen!! massa tända ljus, julsånger o slå in paket! :) synd bara att jag jobbar hela julen.. men jag ska göra det bästa av det. :)

Idag är pappa jansi i stockholm med jobbet.. dom körde dit så pappa jansi var uppe o studsade vi tre inatt. :) vaknade till när han skulle gå, tänkte ropa till o säga hej då, men då hade jag säkert skrämt skiten ur den gamle. ;)

På lördag blir de bob med lite jobbarkompisar, en kille på jobbet ska spela! :) ska bli ytterst trevligt!! sen fyller ju lennieboy år på söndagen så då får vi ju fira han med. :) gott o se!!

Hopp o hej leverpastej!! (ville avsluta på berts vis)





Blev inga slingor.


Det blev inga slingor.. men vi försökte.. jisses vad vi försökte.. men har för långt o jävligt hår! men vill tacka paulina för de tappra försöken.. istället mös vi ner framför terror på elm street.. trevlig åttiotals skräck! gott o se! har investerat i hela boxen så det blir tvåan snart. :D
Desperate ikväll! Veckans bästa!!







Bästaste!


Plina ringde nyss o frågade om hon skulle slinga mitt hår ikväll.. är hon inte världens bästaste? :) Så vi passar väl på o myser lite samtidigt. :)




Idag är det Steeens städdag!


För det är lördag!! lördag hela dagen!! awesome! :) ikväll blir det mys med frida! lite mat o vin.. ska bli redigt trevligt o träffa fridalilla.. var ett tag sen nu ju.. hon har ju lämnat goda gigantos!

Igår var det ju ullared för hela slanten o jävlar vad med folk det var.. shiiit.. lite för mycket faktiskt.. tappade shoppinghumöret.. men trots det gjorde jag av med 3000:-.. fattar inte vad jag köpte.. pappa jansi fick tre tröjor i alla fall.. o jag fick lite kläder med.. men tror ni jag fick några leggingsaböxer??!! Näää!! för de var slut!! :( tragiskt!! jag o paulina köpte likadan jacka med.. fast i lite olika färger! dagen var jättemysig o det var mysigt att spendera den med familjen nilsson. :)

See you ikväll meine fridis!!



Hittade en gammal bild på mig o plina.. vad gör vi?



Kan det vara jumpstyle? :) (ovad har jag på mig? haha)

Ha en jävligt trevlig helg nu allesammans!!


En flaska vin eller två..


Köpte en flaska vin eller två idag ju.. :)




Bild bevis!


Här kommer bevisen från min bakdag! :)











VOILA!! :)



Ullared!


Jappsijasi! Imorgon bär det av till ullared..!! :) ska bli riktigt trevligt! behöver mig ett par nya leggingsaböxer! O lite annat smått o gott! Det blir jag o familjen nilsson! ska bli ytterst trevligt att majsan o bengan ska följa med! Så idag hoppas jag torsdagen går fort så att det kan bli fredag! har mycket att göra imorgon, ska in till stan o köpa nya linser med.. o en flaska vin eller två.. kan vara bra o ha! ;)

Förra gången på väg till ullared! awesome!



:)

Är det bara jag här som är dum i huvudet?


Haha.. klockren kommentar!!

Det var för många herrans års sen på en fest.. han som hade festen hade en lite tossig granne som var inne o gästspelade lite under kvällen. tror inte hon hade alla hemma. o helt plötsligt kommer hon in med en kakform o säger högt, är det bara jag här som är dum i huvudet? sen gick hon.. fan va vi knäckte oss.. det finns för lite sånt folk i världen. ;) haha!! Var tvungen att dela med mig.. har haft det på huvudet hur länge som helst.. undrar varför?

Igår var det emelies stora bakdag!!! jag var crazy!! :) kommer visa bilder på detta i ett senare inlägg.. :)

Ha nu en fantastisk tisdag! Glöm ej desperate ikväll!! :))




God kväll!!


Idag är det söndag o jag mår bra.. förstår ni?? det är min lediga helg o jag mår bra på en söndag.. jisses!! känns tufft o säga men igår hyrde jag film o åt pizza med mina bästisar. Paulina o pappa jansi! :) har varit på kalas idag så det har varit rätt skönt... :) min kusin samuel fyllde 11.. eller gjorde han? den infon hade vi fått från mormor i alla fall.. men icke.. 12 fyllde han.. bra att vi är förvirrade.. :)

Hoppas ni haft en bra helg allesammans!! :)

Nu ska jag ladda inför ensam mamma söker.. käckt program!! :) pratar så lustigt bara.. ;)



Blir så lycklig i hjärtat varje gång jag läser om dig o din beeeebis!! <3


RSS 2.0