29 oktober 2015


God kväll allesammans!

Idag har varit en ledig dag.. Inte sovit inatt dock.. Och vaknade vid sju med fruktansvärd magknip.. Så fick gå upp.. Legat/suttit i soffan hela dagen. Magknipen har kommit o gått hela dagen.. Dock känner jag mig rätt så okej nu.. Hoppas de är helt över till jag ska jobba imorgon. 

Det enda positiva med dagen är att jag kunnat kolla på Chuck hela dagen. Hehe. Köpt mig en chromecast rätt nyligen och de är ju helt jävla underbart! 

Ha en trevlig kväll! 💋


Långklänningskvällen 2015

 
I lördags hölls den årliga långklänningskvällen hemma hos mig. Det bjöds på tre rätters och massa god dricka.. Och tjejerna var såååå snygga!
 
När tjejerna kom välkomnades dom av kvällens servitör. Så bjöds de på en välkomsdrink, gjord på vaniljvodka och päronsoda. Och tjejerna fick även en varsin goodiebag. :)
 
Menyn:
 
Förrätt: Toast a la kalkon
Huvudrätt: Ryggbiff med klyftpotatis
Efterrätt: Kladdkaka med grädde
 
 
Kvällen slutade med en utgång, dock inte för värdinnan. Halvvägs ute i trappan så hittade jag inte mina nycklar, och sooooom jag letade. Tjejerna åkte med taxin i förväg och jag letade.. Tillslut fick jag ett ryck och ryckte ut allt i min garderob och där låg dom på golvet bland mina skor. Antaglien missat fickan på jackan när jag la dom där tidigare på dagen.. Jaja, när nycklarna väl var på plats så kom väl fyllan ikapp mig och jag bidde lite trött och tjuvig så gick o la mig. Men fick höra att tjejerna hade jätteroligt ute så det är jag glad för. :))) Dom va ju värda en fantastisk kväll och det hoppas jag dom fick.
 
Jag tycker kvällen va underbar!! Och jag ser redan framemot nästa års långklänningskväll! :)
 
 

19 oktober 2015


Good evening peeps!

How is it med er? Jag mår alldeles utmärkt idag.. Har haft en bra dag, pysseldag på jobbet. Fick äntligen gjort ett fotokollage från förra årets julbord. Massa myys!! 


Dagen började i vanlig ordning med träning, jag va så satans trött imorse men jag tog mig igenom det... Va så nöjd efter jag duschat att jag passade på att posa lite. 😉


Nu päser jag i soffan, hunnit diska, plocka in tvätten, tvättat en maskin handdukar, rensat i halsduk/mössa/vantar-lådan och städat toaletten sen jag kom från jobbet. Varit en aktiv kväll så nu kommer jag sova gott. 

Godnatt och puss på er!!! 


18 oktober 2015


God kväll allesammans! 

Hoppas ni haft en bra helg!

Min helg har varit jättemysig! I fredags hade jag afterwork med bästa mamma mor på Harrys. Åt hamburgaren och soooom jag njöt. Och lite rosévin till de.. Och världens bästa mamma som sällskap. Underbart! Kvällen rundades av med att Agnes och Björn kom o joinade oss. Gott häng!



Igårkväll va de mys i soffan med min älskade skit. Vi köpte pizza o kollade Så mycket bättre! En helt perfekt lördagskväll! 💖 


Imorse åt vi frukostbuffé på Maxi. Jag, Kajsa, Agnes och Björn. Som vi åt. Helvete!! Har haft matkoma hela dagen. Haha. Det släppte lite efter jag tränade efter jobbet.. Som tur e. 😉


Nu ska jag kolla Wallander och sen krypa ner. Jobbedag imorgon ju. 

Puss på er!!


14 oktober 2015


Godkväll allesammans!

Vi kör en liten mobilbloggning onsdagskvällen till ära! Idag har jag jobbat hela dagen, körde till o med en runda på gymmet innan jobbet. Körde 35 minuter crosstrainer o sen mage på de. Känner mig lika stolt varje gång jag varit där. Jag trodde fan aldrig att jag skulle börja träna. Men gud va skönt de känns nu. Och gymmet passar mig perfekt. Inte alls mycket folk där under dom tiderna som jag är där. Och där är inga såna där typer, typerna som kommer bara för att visa upp sig. Hardcore sminkade tjejer som bara ska åla sig o va sexiga. Nääähä döö tack då tar jag Gunhild 74 anyday!!! 

Hoppas ni mår bra mina underbara läsare!!! 💋

Ha en trevlig fortsatt kväll!! 


Puss på er


More of the instagram!

 
I brist på annat att göra så kommer det lite mer instagram bilder..
 
Har inte så mycket att göra här på gig, tisdagslugnt! ;)
 
I Sida med Agnes och Björn. #såsenissar
 
 
En outfit i Side. :)
 
 
Mamma njöt, ingen kan njuta som mamma mor ;)
 
 
Fina mamma!
 
 
Här är en bild som jag faktiskt är rätt nöjd med, en av dom bättre bilderna på mig. :)
 
 
På kräftskiva hos mamma mor!
 
 
Posenisse på balkongen innan gästerna kom. :)
 
 
På kalas hos min morfar. Här tillsammans med hans två döttrar.
 
 
Min fina mormor och hennes lillasyster.
 
 
Lite matlagning mitt i allt. ;)
 
 
Brudparet!
 
 
Tacka vet jag spraytaning. ;)
 
 
Jag och min Paulina. <3
 
 
Ohlala...
 
 
En vacker bild på min Angzy! Du är såååå sjukt fin. Och du blir så jävla bra på bild, älskar att ta foto på dig. :)
 
 
Me and Julia! :)
 
 
Fan va jag älskar att jag alltid va så här brun... jag äääälskar det!!!
 
 
Efter träningsselfie!
 
 
En bild till på Angelica. :)
 
 
Peace!
 
 
 

Instagramrace :)

 
Here we go again with the instagramrace! Enjoy! :)
 
Här är jag alldeles uppiffad! Lockat håret och sminkat mig lite extra. Allt detta inför kalasfest hemma hos Agnes och Björn.
 
 
En bild från Playa del Ingles. Leker lite modell :)
 
 
Min fantastisk vackra mamma in her golden days! Helvete så grann hon var!
 
 
Jag i mina golden days. Hahaha!
 
 
Detta leende alltså. Min mamma!!!
 
 
Lite egenkär.. som vanligt.. har jag en bra dag så blir det lätt några selfies eller två. :)
 
 
Mina älskade kollegor, vad hade jag gjort utan er.. Nu har jag dock förlorat Lennie, och det känns så jävla tråkigt! Det är jättetomt utan han!
 
 
Som sagt. egenkär!!!
 
 
Jag och min fina Angelica innan sommarens grillfest på bodegan!
 
 
6 juni på pappa joes bodega!
 
 
Hahaha.. detta är då den tredje bilden från samma dag. ;)
 
 
Jag och min bästaste skit på väg till Barcelona!
 
 
Selfie!
 
 
Ett måste innan flyget, jäger och en stor stark.
 
 
Paulina njöt i poolen!
 
 
Livets dryck! Sangria! Guuud va jag uppskattar sangria.. kanske ska ha en sangria fest, någon som vill komma??? :)
 
 
On the tåg på väg hem. :)
 
 
Alldeles uppsnoffsad inför en av sommaren måndagsklubb.
 
 
Huuuur snygga är vi inte?! :)
 
 
En selfie från Playa del Ingles.
 
 
Vi firade in semestern hemma hos Leon. Här Paulina, Agnes, Kajsa och Emma.
 
 
Gobbarna grus från gig. Björn, Lennie och Leon.
 
 
Peace!
 
 

13 oktober 2015

 
Hellooooo!
 
Idag är det tisdag och jag spenderar dagen på giganten. Tro det eller ej, va o tränade innan jobbet. Körde 40 minuter på crosstrainern, förbrände 500 kalorier. Känner mig sjukt nöjd. Dom har så bra duschar på gymmet mä, så är så gott att göra sig iordning där innan jag går till jobbet. Jag brukar vara på gymmet halv åtta och så börjar jag halv tio. Då har jag gått om tid till allt. :)
 
Igår lagade jag minipiroger med ost, egen tsatsiki och kycklingkebab. :) Finaste Angelica kom och gjorde oss sällskap, så vi mös med god mat, fika och film. Jättemysigt! :)
 
Igår gjorde jag mina fransar, och jag var lika nöjd som vanligt!
 
 
Rivna gurkan....
 
 
Och pirogerna! :)
 
 
Innan gymmet idag!
 
 
Efter gym och dusch! :)
 
 
Fick se dom nya tjugolapparna idag för första gången.. Känns som leksakspengar..
 
 
Lika snygg som vanligt i min gigantosskjorta! ;)
 
 

Jag önskar er alla en trevlig tisdag! <3
 
 
 

Avskedsfest för Lennie luring!

 
Min kära kollega Lennie luring har valt att sluta på gigantos och till hans ära hade vi för några veckor sen en avskedsfest för honom.
 
Kvällens stass!
 
 
The gang!
 
 
Agnes, jag och Kajsa!
 
 
Selfiefail!
 
 
Leon håller i tävling för Lennie!
 
 
Björn håller låda!
 
 
Lennie fick en shotbricka!
 
 
Patrik och Freddy!
 
 
Hej då Lennie ;)
 
 
PEACE!!
 
 
 

Jag o mamma överraskade i Side!

 
I somras när jag hade semester så fick jag ett ryck...
 
Pappa, Lotta, Agnes, Björn och Mattias var i Side.. Så bestämde jag att jag och mamma skulle åka ner och överraska dom. Sagt och gjort, jag hittade en resa till samma hotell som dom bodde på, så åkte vi ner. Jag o mamma mor. :)
 
När vi kom fram till hotellet runt fem på eftermiddagen så hittade vi dom på hotellrestaurangen. Vi smög oss fram till dom och Björn va den första som såg oss.. Han började vinka lite stelt.. och min första tanke va, faaan va de allt?! Här kommer vi o överraskar och du sitter och vinkar. Men sen såg Agnes oss och började skrika och dåååå fattade Björn att det va vi. :D Sen skreks det och det blev ett stooort kramkalas. Alla blev jätteglada. Och det va så jävla roligt!!
 
Tråkigt nog så fick vi bara 3 dagar tillsammans innnan dom skulle åka hem, men då fick jag o mamma mysa lite bara hon o jag. <3
 
 
Bilderna hamnde inte riktigt i ordning, men det kan man skita i. ;)
 
 
 

Välkommen fredag!

 
Hejsan hoppsan allesammans!
 
Idag är det fredag och jag inledde fredagen med att träna, jag slog mitt eget rekord och klarade 40 minuter på crosstrainern. Jag är såå jävla stolt över mig själv!!! Nu ett par timmar på gig och sen blir det nog bara fredagsmys idag. :)
 
Hittade en gammal bild i arkivet här på gobbegobbe, på pappa joesi! Pappa joesi på bodegan en sommardag. Kan inte bli mycket bättre. :)





Have a lovely fredag!
 

Testning av mobilbloggning!


Ikväll är de soffläge för hela slanten.. Jobbat hela dagen o tränade innan jobbet, så rätt så rejält trött nu. Sen är de jobb fredag och lördag. Sen får jag äntligen ledigt på söndag. Då kaaaanske jag ska få åka till Ullared. Det va jätte längesen som jag var där. Så de ser jag verkligen framemot. 

Vill passa på att välkomna fina Jennifer hit till min blogg, alltid roligt med någon mer som läser min blogg. Ni är ju inte så många, men guldvärda! 

Finaste Jennifer!! 


Spontan lördag!

 
I lördags efter jobbet så var jag hembjuden till Angelica, eller rättare sagt till hennes föräldrars hus. Vi skulle dricka lite vin och bara lösa världsproblem, det vi är bäst på helt enkelt. ;) Jennifer som var hemma från Stockholm över helgen var också mä, och det va sååå mysigt att träffa henne. Och gud såå grann hon är nu, hon har fått så tjusig gravidmage. Och det finns ju inget vackrare än gravida kvinnor. Hehe. Och Jessica va med också. :) Vi hade jättemysigt, satt o pratade om allt o alla.
 
Sen när jag fått i mig några glas vin så tyckte jag att vi skulle åka till min jobbarkompis Calle som hade fest. Så jag tvingade med mig Angelica och Jessica. Jennifer och hennes Daniel var snälla och körde oss dit. Väl på plats blev jag attans såsig och så blev det utgång på det.. Kommer inte riktigt ihåg hur jag kom hem...
 
MEEEN, tro det eller ej!! Jag jobbade dagen efter! Så jävla stolt över mig själv. :)
 
Tog tyvärr inte så många bilder. :( Får skärpa mig till nästa gång.
 
 
PEACE!
 
 

Lite smått och gott från sommaren 2015!

 
Hittade lite bilder från i somras på datorn när jag la in alla bilderna från bröllopet, så tänkte lägga ut några bilder här. :) Alltid roligt med bilder!!! :D
 
Jag och goa Jessica på förfest hemma hos mig, kaaanske innan en måndagsklubben, eller en vanlig lördag. Skitsamma. ;)
 
 
Agnes, Angelica och Jessica.
 
 
Toaselfie när den är som bäst! :)
 
 
I ett gott försök att få med alla. :D
 
 
 
Sen hoppar vi över på en annan kväll, detta var definitivt måndagsklubben.
 
Här är Kajsas kompis Bea med hennes syster.
 
 
Shot ska de va!
 
 
Kajsis och Angzy!
 
 
Paulina va med en sväng, men följde inte med ut. Förståndigt. ;)
 
 
Min sötaste Kajsa! <3
 
 
Me and Paulina!
 
 
 
Vackra tjejerna!
 
 
Jag fick la ta en selfie i alla fall så jag fick vara med på foto. :)
 
 
Toaselfies när dom är som bäst! :))))
 
Finaste Angelica och Jessica!
 
 
Tjejerna!
 
 
 
Det är inte min starka sida att ta en gruppselfie, men skam den som ger sig. :)
 
 
 
 Tjohej på er! :)
 
 
 

Malin och Teos bröllop.

 
Den 19 september bjöds det på bröllop i Snöstorps kyrka. Min fina underbara Rasmus skulle gifta sig med sin stiliga italienare, Teo. 
 
Jag hade papper nära till hands, och en jävla tur det! För Malin hade visst bestämt sig för att sjunga för Teo när hon klev in i kyrkan. Som jag grät. jisses. Så jävla vackert! Allt var alldeles perfekt. Och inte för mycket tjabb från prästen och det gillar jag.
 
Efter den vackra vigslen så blåste vi bubblor på brudparet. <3
 
 
Jag hade dagen till ära både spraytanat mig, gjort relativt nya fransar, nya naglar och köpt en fin rosa klänning. :)
 
 
 
Sen åkte vi med buss till festlokalen, där bjöds de på champagne och lite snackstypshofräser, jättegott var det. Liiiite kallt bara, men det va bara att slänga på sig sjalen. :)
 
 
Jag och underbara Julia! :)
 
 
Min fantastiskt vackra Paulina!
 
 
Paulina och hennes prins. <3
 
 
Du och jag skit!!
 
 
Här kommer dom, dom nygifta. Vilken känska man hade i kroppen när dom körde fram och sen klev ur bilen. Helt jävla otroligt!!
 
 
OCH SÅ JÄVLA SNYGGA!!!!
 
 
Min favoritbild på dom! Jag ryser. Så mycket kärlek och så fantastiska människor. <3
 
 
Så skulle givetvis brudparet äta lite mä. ;)
 
 
Bruden i brudgummens sjuuuukt snygga kavaj. Måste vara italienskt? ;)
 
 
Vi tre! Kärlek på hög nivå!
 
 
Här har vi två av brudens klasskamrater. Goa damer!
 
 
Malin och hennes syster. Så lika och såååå vackra!
 
 
Sen fick brodern va med på ett hörn mä. :)
 
 
Världens vackraste brud! Min Rasmus!
 
 
Brudens systers man!
 
 
Här tillsammans med brudens mamma.
 
 
Julia och hennes man!
 
 
Paulina i sitt esse. ;)
 
 
Paulina och Admir posade lite för mig. :)
 
 
Dojjan agerade lite modell för mig.:)
 
 
Brudparet med brudens familj.
 
 
Jag vill verkligen tacka för ett helt fantastiskt bröllop. Utan tvekan det vackraste bröllopet ever. Så mycket fina tal och så mycket känslor och sååååå mycket kärlek. Tack Malin och Teo!!!
 
Jag har inte så mycket som bilder som jag trodde att jag skulle ha, men jag tänkte inte på att ta foto, för jag hade sååå trevligt hela tiden! Som sagt, ett jävla klockrent bröllop och fest!
 
 

RSS 2.0