Paulinas bemärkelsedag!

 
Idag är ingen vanlig dag för det är Paulinas födelsedag! Då måste hon hedras med ett inlägg på gobbegobbe! Min finaste och bästaste vän!! Min energi! MIN SKIT!!
 
Vad jag älskar dig!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Faaaan va jag älskar oss!! Jag har så jävla roligt med dig min skit!!
 
 
En lite nyare och finare bild får avsluta detta inlägg!!
 
Hoppas du får en mysig dag min skit! <3
 
 
 
 

Min tatuering!

 
I torsdag gjorde jag äntligen min efterlängtade tatuering. Min fjärde hittills. Så himla nöjd är jag!
 
Har velat ha mamma och pappas signaturer länge och i torsdags var de äntligen dags. Jag fick följa med Agnes som hade tid bokat hos en gammal jobbakompis till hennes syster som jobbar på art gallery någonting. Lite osäker på va de hette. Men super nöjd blev jag!! :)) Hittade deras signaturer i en 15 år gammal skriv/dagbok som jag hade när jag var liten. :) Så överraskade pappa, men kunde inte hålla mig så hade skvallrat för mamma.
 
Så nervös jag va!
 
 
Björn va moralisk stöd till oss!
 
 
Lite lunch på detta va välbehövligt!
 

I mammas soffa när plasten precis åkt av.. alldeles röd efter hennes "mördarrakning" på armen. ;)
 
 

Åh va glad jag är! Riktigt stolt, ibland får man vara det över sig själv. :)
 
 

26 augusti 2014

 
God tisdag på er!
 
Tänkte jag skulle tömma min mobil lite här på gobbegobbe. :)
 
I onsdags förra veckan var jag hemma hos Cecilia och kvällsfikade med lite Idol och Paradise hotel. Jag hann mysa liiite med barnen innan dom skulle gå och lägga sig. Så underbara barn!! Jisses! Och Cissi är rätt så jävla bra också, hon bjöd på otroligt goda kvällssmörgåsar. :)
 
 
Myyyyys!! <3
 
 

24 augusti 2014

 
Hejsan hoppsan!
 
Fan va tiden går fort och inget skriver jag här på gobbegobbe.. dåligt av mig!! Men tänkte skriva några rader nu i alla fall. Hösten har kommit med stora steg, fan va det gick snabbt, från dundersommar till riktig höst! Men jag tycker hösten är lite mysig, med alla ljus och lite goa koftor. :)
 
Och imorgon ska jag förlänga mina ögonfransar, ska bli riktigt festligt faktiskt, det ser jag framemot. :) Och i torsdags tatuerade jag mig. Himla roligt!! Vill göra massa, massa fler! :)
 
Hur är det med er då? Ni som läser..
 
Avrundar med en egobild! :) 
 
 
 
 
 
 

Brännboll 2014

 
Hejsan! Nu var det otroligt längesen jag skrev, så jag hoppar direkt in och försöker komma ikapp mig lite. :) Jag börjar med årets brännboll som vi hade för ett par veckor sen, med lite giganter. :) Otroligt jävla roligt med brännboll och lite alkohol till det. :) Sen en spontan utgång på det. :) Fan va jag har underbara vänner i mitt liv! :)
 
 
Det var en klockren kväll verkligen, och tack Angzy för att du gick ut i ryggsäck. ;)
 
 

RSS 2.0