Mini-släktträff på bodegan!

 
Igår hade vi lite träff på bodegan med min faster och kusin med familj. Det va så himla längesen som vi träffades så de va äntligen på tiden som vi träffades. Jättemysig kväll med vin o grillat och en liten frågetävling. :)
 
 
En bättre lördag!
 
 

Påskdagen!

 
I söndags, alltså på självaste påskdagen hamnade jag och min underbara sambo på Bulls! Tack vare ett presentkort som vi fick av världens bästa Paulina när vi fyllde år, så vi unnade oss lite lyx. ;) Det blev en Bulls cheeseburger för första gången i år och fy hondan va god den va!! :)
 
Vi gjorde ett par tappra försök att ta lite bilder. :)
 
 
Underbart att våren är här! :)
 
 

24/4-2014

 
Faaaaan va tiden går fort, jag hinner fan inte med. :) Snart maj för böveln! Mucahit har snart jobbat en månad, han började ju den 1 april.. Och det går sååå bra för honom, han jobbar över i stort sett varje dag och har jobbat vissa lördagar mä, kan bli goa pengar! ;)
 
Annars händer det inte så möe, jag kämpar på at the giganten! :) Jobba, sova, äta, jobba! Fast inte till helgen för då är jag ledig i fyra dagar, jaaa fyyyyra dagar! Jäääämäään! Då hoppas vi på fint väder! :)
 
I morse när jag vaknade hade jag skitont i nacken, jag fattar ingenting, kan knappt vrida mig åt vänster. Jag måste ha sovit jävligt lustigt inatt, strängt! Jag brukar aldrig få ont i nacken, så känner mig rätt off idag! Nu när det är torsdag och allt. ;)
 
Så nu har jag tjabbat av mig lite idag, gott!
 
En liten bild till detta, ska gräva lite i arkivet. :D
 

<3
 
 
 

Snart stundar en reunion..

 
......Japp, om ett par helger så blir de giganten-reunion hemma hos mig! Och jag ser såå mycket framemot detta!!
 
Goa damer!
 
 
 
 
Så jävla roligt vi har haft! :)
 
 
 

Grillning hos pappa!

 
Hejsan hoppsan denna lill-lördag! Japp, onsdag är det idag och jag går mot en ledig helg, det ska bli så mysigt! Ska ha lite familjeträff hos pappajoe med min faster och kusin. Ska bli himla mysigt!
 
Min påskhelg har ni ju sett lite i bilder, i alla fall från i långfredags! Hade lite ostbricka med Paulina, Angelica, Etrita och Dilek, och mamma kom med på ett hörn. :)) En rätt lugn kväll, men lite såsiga bidde vi. Jag ramlade ute på min balkong, inte av fylla utan för att jag skulle kliva över en stol och fastnade med ena benet och föll totalt baklänges och landade på rumpan och öste mitt vinglas in i tegelväggen. Jag slog mig inte utan det var mest roligt. Efter detta började klockan bli mycket och jag ville inte spela så hög musik så vi bestämde oss för att åka in till stan. Hamnade på morfars, det var jättemycket folk så det var inte så roligt, kunde knappt dansa... och jag som är så dansant! :)
 
Igår hade jag faktiskt en ledig tisdag, va lite duktig där hemma, städade och tvättade, sen messade Paulina och ville hitta på något. Så vi fick ett ryck och åkte hem till pappajoe och invigde bodegan med lite grillning. :)
 
 
Pappa var grillmästare!
 
 
Dom två bästa på Joesi!
 
 
 
Jag och Paulina posade i soffan!
 
 
En väldigt trevlig tisdagkväll <3
 
 
 
 
 

Långfredagens ostbricka!

 
Bilder från långfredagens ostbricka med tjejerna!
 

<3
 
 

Mitt lilla kalas

 
Kanske lite sent, men här kommer lite bilder från mitt lilla kalas som jag hade förra helgen <3
 
 
<3
 

9 april 2014

 
Hejsan hoppsan!
 
Idag är onsdag, alltså är det snart helg och inte vilken helg som helst, utan jag fyller år på söndag! Även om jag inte vill bli äldre så älskar jag att fyllar år! Tycker det är himlens trevligt! Det blir lite kalas för familjen på lördag! Ska bli mysigt, mucahit ska göra turkisk mat. :)
 
Det var väl det hela från mig en liten onsdag som detta. :)
 
En liten bild från förra veckan när Mucahit haft sin första arbetsdag och vi "firade" med lite mat på mammas balkong. :)
 
 
Mina söta tjejer från vår lilla minireunion! <3
 
 
Trots bakfylla så hamnade vi på stan för en fika :)
 
 
Paulina i sina nya fransar! En fantastiskt vacker bild på henne! Jag dör lite!!!
 
 
<3
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0