Helgen!

Helgen var som sagt jätte trevlig!

Började fredagen hemma hos cissi! Jag, plina o cissi!



Satt på balkongen o tjabbade massa skit! hur trevligt som helst! dracks ju en del dricka oxå, o plina hade solat dagen till ära o bränt sig lite. men de hoppas vi att hon bjuder på!

   

Sen blev de lite kyligt så vi hamnade i soffan o fortsatte o tjabba.. :)



Vi hade helt enkelt så trevligt att klockan hann bli halv ett så vi kände oss tvungna att åka in till stan. hade värsta festen i taxin vettu! :)





Massa kul! sen blev de en drink på idas.



o efter de självklart, the bobba!





Helt underbar bild!

Sen var de en liten efterfest som kunde hoppats över!



Lördag, var de jag o linda hemma hos cissi. Jätte trevligt med, tjabbade på som fasiken! fast var lite sliten.
Jag mådde dåligt som fan ett tag, men jag samlade ihop krafter o kom så smått igång. men inte alls som dagen innan. :) De finns bilder från denna kvällen också, de visar jag så smånigom!

Underbar helg!

Ja, de har jag verligen haft!

Jag o plina hemma hos cissi i fredags, sen jag o linda hemma hos cissi i lördags, samt cissis lillasyster sarah svängde inom en sväng. En helt perfekt helg, lite dålig på lördagen, tog lite tid att komma igång efter den hårda fredagen, fast fredagen var nog hårdast för cecilia! :)

Ska lägga upp massa bilder senare ikväll o då ska jag berätta mer om kvällarna!

Detta får duga så länge!

Have it underbart!


Just nu!

Tvättar jag satan!

  

Tjoho!

Tvättdag!

Fan va roligt, tossig som jag är så ser jag ju verkligen fram emot att tvätta idag. tycker de ska bli så mysigt! jag håller på att sortera upp allt nu. sen ska jag in o rocka! haha! kommer bli en bra dag idag, är ledig för första gången på länge o så ska jag tvätta o chilla hela dagen sen festligeheter hemma hos cissi! i looove it!

Nä,  nu ska jag bädda!



YEEEEZ!

En dag kvar nu..

Tjoho!

Bara en dag kvar på giganten, sen är jag ledig i tre dagar! Yeeeez eller YES!

Så ska jag tvätta i min tvättstuga för första gången imorgon mellan 12.00 till 17.00! jag blir ju lite hispig när jag ska göra grejer jag inte gjort innan, så jag hoppas att få moraliskt stöd av plinisen! (min skatt, kärring, humle, allt) Sen är de ju festligt mys hemma hos sötaste cecilia! =) ska bli så trevligt o se hennes nya lägenhet! =) Ska faktiskt dricka sprit o cola! kanske en skiva citron i de. GOTT! o en liten utgång på detta, kan de bli bättre! nä, de kan de inte!

O idag är de lite roligare o lite strängare att vara på jobbet än vanliga fall! ;-) Gissa varför? (inte du plina, för du vet)

Ha de gott allesammans!


Skulle egentligen varit en ledig dag

Ja, de skulle egentligen varit min lediga dag idag, men som sagt hoppar ju in för leon idag, så blir ledig fredag istället, o de passar ju mycket bättre eftersom jag blir lååångledig då! o så ska jag hem till cissi på bjudning på fredag klockan sju! =) ska bli så mysigt! ska ta massa bilder, så de blir ett litet kollage i vanlig ordning!

Hade en lugn kväll igår, var på lite dåligt humör när jag kom hem, vet inte varför! allt kändes tråkigt o ledsamt! men känns bättre idag! o nu är de bara idag o imorgon kvar. o imorgon kanske man får träffa någon som man helst gärna vill träffa! =) kan inte säga mer än så! :-P

Hoppas de är bra med er där ute också! vad ska ni göra i helgen?




8 dagars pass!

Ja, de är var de blir nu.. har jobbat sex dagar så skulle fått vara ledig imorgon, onsdag, men min kära kollega ska iväg på ett möte, så jag hoppar in! men som tack så får jag vara ledig på fredag, så jag får värsta långhelgen, fredag-söndag! de har jag inte haft på den dag jag minns, så jag kan faktiskt stå ut med tanken att jag nu ska jobba torsdag till o med torsdag! lite mör o trött är jag, men jag ser bara min tredagars ledighet framför mig! =)

Jag hoppas verkligen på en festlig helg, med fint väder o sprit! eller vad säger ni tjejer? =)

Cissi, du skulle väl bjuda hem oss på en liten bjudning?  de hoppas jag! =)

Have it underbart så syns vi soon igen! maybe, redan ikväll!


Humle o dumle!

Dagens bild:



Tycker den är så attans fiiiin! vi ser nästan lite solbrända ut, i alla fall plina. men de ligger ju något i de, hon har ju legat o pressat lite i denna underbara vårvärme!

O vi har ett nytt smeknamn nu, humle o dumle! Oscar tycker att vi är som piff o puff, men de känns inte riktigt bra, så de får bli humle o dumle! plina kom på de igår! and i loooove it!

Men plina, vem är vem? jag vill nog vara dumle! =)

Wazzup!

Helluuu!


Hur är de med er alla denna underbara måndag?

Jag mår skit bra, har ju vilat hela helgen så känner mig faktiskt jätte utvilad idag! Annars om jag festat hårt en helg så brukar jag känna de på måndagen också. men inte idag! allt känns hur bra som helst! snart ledig en dag, onsdag. bokat resa till min malin! =) allt rullar äntligen på åt rätt håll!

O så var de ju filip o fredrik igår! fasiken vad jag älskar dom! dom är ju så stissiga! i looove it! men mest filip, är lite småkär i honom, har varit de länge nu! men hur gott var de inte, de är ju inte varje dag man ser marylin manson o jonas gardell mysa till de i en soffa! klockrent!

Hur har er helg varit?

Kim, måste veta hur de gick i globen? full? =)

Vi höres ikväll, ska bjuda på dagens bild! =)

Malin, here we come!

Då var de klart!

Den 29 maj åker jag o plina till london o hälsar på vår underbara malin!













De bästaste i världen!

Detta kom jag hem till i fredags!

En stor portion husmanskost.. plina hade kockat till mig.



MASSA GOTT!! =)

De va så himla mysigt att komma hem till ett dukat matbord för en gångs skull.. sen var vi ju torrast på festen i fredags, o de blev inga bilder tagna, bara en, o de var när jag o plina kommít hem, så får visa den



Nu ikväll har jag städat lite, ska göra mig något att äta, sen kommer plina o den lilla vovvsen som hon passar denna veckan.. ska kolla lite grejer! o ikväll får jag ju inte missa mina älsklingar på femman, filip o fredriks nya program, söndagsparty! jag bara älskar dom två (mest filip), har saknat dom nu, de har ju inte varit i rutan på länge.

Är de inte underbara? =)



Ha nu en gosig söndag allesammans!

Sova bort en hel kväll!

Ja, de kan man olyckligtvis råka göra.. jag kom hem efter jobbet, städade lite, gjorde mig lite mat. hamnade framför tv:n vid sju, tittade lite, sen blev jag så satans trött, tänkte att jag vilar lite, bara blunda en liten stund. sen vaknade jag till, jätte pigg, tittade på klockan o då var den halv elva. lite panik fick jag, men de fanns ju inte så mycket att göra, så jag kröp ner i min säng o tittade på en film som gick på trean, sen somnade jag gott efter den. så min lördag kväll var väldigt tråkig, men idag känns de bra, är otroligt utvilad!

Så då är man pigg o glad när man kommer hem i eftermiddag, tänkte städa lite i mitt sovrum, rensa garderoberna o annat pyssel.

Hoppas ni också mår bra, en o annan bakfylla kanske! =)

Torrast på festen...

Ja, de kan man säga att jag o plina var hemma hos nikki igår. =) men de bjuder vi på! vi var så trötta, ingen av oss skulle dricka, jag skulle jobba idag, plina skulle upp tidigt o jag gick på antibiotika. Vi drack dock ett glas från välkommsbålen, men sen fick de vara bra, jag var lite sugen på att fortsätta, men plina fick mig att förstå att de var bäst om vi åkte hem i tid. Så vid halv elva gav vi upp o tog taxi hem. o de var sköööönt idag! annars om jag hade fortsatt dricka, hade jag gått med ut o hamnat i säng lite halv berusad vid halv fyra. Så tack plina för att du var så förståndig! =) Jag hoppas i alla fall att de andra hade kul o massa låda, speciellt nikki eftersom de är hennes sista helg hemma!

Så jag hoppas du får jätte roligt in the cypern nikki!



O sen måste jag säga hej till min älskade malin!! saknar dig massa, börjar få panik att jag inte ska hinna till dig innan du kommer hem.. =( men jag ska fixa på söndag, hoppas inget skit kommer i vägen nu bara! snart är de vi igen!



Hoppas ni alla har en fantastiskt lördag!

Freeedag!

Ja, då var de äntligen fredag o helg igen! denna helgen blir dock lugn, jobbar o gå på antibiotika, så har ju alla odds emot mig att jag ska festa. men de ska bli attans skönt, blir visserligen lite festligheter ikväll, jag o plina ska hem till nikki som ska ha kalas/avskedsfest ikväll, hon ska ju åka till cypern i ett halvår tror jag de är. så jävla roligt för henne! så jag o plinisen ska dit en sväng, men de bli lugnt, ingen av oss ska dricka. sen imorgon tror jag att jag o cissi ska leka, vi sa att vi skulle höras av.. så de ska bli mys med! =)


Tänkte bara informera lite lätt vad som händer i mitt liv, fast jag tror dock inte ni tycker de är så intressant. =)


Ha de nu gott allesammans!




(The shiiiits)


Torsdag kväll!

Var hos doktorn innan, o de var de jag trodde att de var.. så nnu ska jag äta lite antibiotika i fem dagar.. men de gör mig inte så mycket, bara man blir av med skiten!

Jag fyllde ju år i måndags så tänkte visa någon bild från detta, de var ju så mysigt. Det var jag, plina, mamma, mormor o morfar. jätte mysigt! o plina hade gjort finaste piltårtan!



O jag o plina hade tagit på oss lite sommarstassar!

  

Hade jätte trevligt, bara massa tjabb o lite god tårta o kaffe o grejer!










Det var väl de hela från mig ikväll.. ska bara titta på tv o lägga mig tidigt!

Ha de gott allesammans!


Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är bra med er!

Jag däremot har de lite kämpigt, har nog åkt på urinvägsinfektion.. de är såååå strängt! får panik! men ska idag eller imorgon åka o skaffa mig penicillin, jag tror de är de man brukar få i alla fall!

Igår var annars en jätte mysig dag, plina kom till mig strax efter tolv, cyklade o handlade lite pasta som vi sen åt ute på en gräsplätt vid mig. satt där några timmar o tjabbade massa, jääääätte mysigt! Sen gick vi in o spelade lite nintendo, varvade super mario 3! =) helnöjda var vi! =) Sen kom cissi o vi käkade ihop o bara mös framför tvn. En helt underbar perfekt dag med två goa flickor! o cissis hund, men han vill äta mina marsvin, de tycker jag inte om.. haha!

Ha de nu bra så hörs vi snart igen! =)

Festafira helg!

Denna helgen har varit helt fantastisk!

Började på fredagen hemma hos frida, med gamla giganten tjejerna!



O va dracks de? jo självklart piggelindrinkar!!

Frida var så duktig sminkade oss o fixade både kim o tereses hår!






Vi blev jätte tjusiga allihoppa! vackraste flickorna!

   

O här fick vi till kvällens, enligt mig mysigaste bild!



o fräsigaste frida hade slängt ihop en massa god sallad! gott var de! o lagom med lite sallad eftersom vi skulle fylla våra kroppar med alkohol sen! =)







Efter maten så blev de massa snack, har man jobbat på samma jobb så har man ju en del o snacka om.. =) men vi såg till att dricka lite i mellanåt o ta lite posebilder, en del stränga! =)







Sen höll vi på med massa andra övningar, jag hade lite svårt för att hålla håret på plats.

   

Sen var de stan på de hela!





Vi hamnade på cafe o lite på gastons. hade en skit rolig kväll! alltid så himla kul o festa med dom tjejerna!






Sen var de bjudning hemma hos mig, hade bjudit hem 7 goda vänner på lite mat. de blev tacos som jag strängt fick handla o konka hem från hemköp! men de bjuder jag på! =)

Jag o plina innan gästerna kom!



Stassarna!

 

Sen kom mina älskade gästar o de blev lite mingel innan maten!







O plina hade skrivit en fin dikt om hon fick läsa för alla!



Sen blev de mat, attans god tacos, alla åt av min vitlökssås! då blir jag nöjd, är ju ingen klippa i köket annars.





Efter den goda maten så gjorde vi lite charader, de var mysigt!







Tror de var plinisen som slutade som vinnare!

Sen var de hej då till robin som skulle upp o studsa tidigt på söndagen, han o meine pearl skulle golfa lite.



En liten pose bild på mig o tjejen!

 

sen efter de blev de öl-spelet! då var de hela igång, blev ganska förfriskade dom flesta!
Vi åkte in till stan rätt sent, vid halv ett spatserade jag, cissi o oscar in till stan!



Gick direkt till bobban, de var skit kul där! jag, cissi o plina hade ett par speciella moves som vi körde hela kvällen, tror alla på bob såg dom stegen, körde de till o med utanför!

Här har vi ett par bilder från kvällens bravader!













Efter en verkligen skit rolig kväll med plina o cissi så gick vi hem, jag ville ta taxi, men plina skulle tvunget gå. o de måste jag erkänna var skönt när man väl hade börjat gå. så när vi kom hem ställde sig plina o diskade o linda o boffe kom för att äta lite goa taco rester.





Attans super gooooott! =)

Sen tjabbade vi till typ fem, sen kröp vi äntligen till sömns, efter en helt underbar kväll!!! Tack alla som ville vara med o fira den med mig! o speciellt plina o cissi för den underbara dansen på bob! =)

Helt looooovely!!

Glad Påsk!

Idag är de den mysigaste påsk dagen, långfredagen! Den är helt enkelt bäst, mycket antaglien för att de är fredag o man har hela påskhelgen framför sig!

Som sagt, påskhelgen blir festlig! Ikväll ska jag hem till frida med kim! vi ska dricka lite piggelindrinkar o lite mousserat! ska bli så mysigt!

O imorgon ska jag ha en liten middag med några nära o kära! lite för att fira mig eftersom jag fyller år på måndag!

På söndag kommer min älskade bästaste pappa!

O slutligen måndag, självaste emelies födelsedag, då kommer mamma, mormor, morfar o plina. Plina ska faktiskt fräsa till de o göra piltårta!

Bilder på allt detta kommer efter helgen! =) lååååååda!


Jag önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!




Attans mysig bild! =)

Goddag!

Hejsan på er alla! fast alla o alla, ni är ju inte så många som rullar in på min blogg, men de tycker jag är mysigt!

Idag har jag pratat med min chef, clearat allt med min semester i september! de känns bra! så nu är de under kontroll!

Idag är de visst skärtorsdag, jag har alltid haft en kärlek till påsken, har ju alltid fyllt år runt påsk o så är de sååå mysigt att få påskägg! hoppas jag får något i år! =)

O ser verkligen fram emot denna helgen! massa mys hela helgen, ända till måndag! 

Hoppas ni får en mysig skärtorsdag allesammans!

Hej hopp i stugan!

Nu är de snart läggdags för oss alla! idag har varit en jätte god ledig dag.. mamma har varit här med mig när jag städat lite, har rensat i mina badrumsskåp, slängt massa grejer, alltid lika roligt att få slänga massa onödig skit! =) sen kom mormor, morfar o plina på lite fika. MYS! sen var de handling med linda o boffe, handlat massa mat till måndag (emelies födelsedag) o även lite dricka till helgens bravader! =)

O ikväll har cissi, linda o mamma varit här, myst, fikat o tjabbat massa. har även tittat på lite filmer från förr, som vi filmat. skit kul! så många minnen!



Man är ju vänner från förr!!! bilder på oss då o nu!





De var allt för mig ikväll!

I helgen blir de mys, träffa kim o frida på fredag! =)

O middag här för mig på lördag! love it!

Ha de nu gott allesammans!

Bättre humör!

Jag är på mycket bättre humör nu, när jag kom hem välkomnades jag av ett brev, i de brevet låg ett postförskott där de stod att jag kunde hämta ut mitt nya nintendo! så de gjorde jag! så nu är jag på betydligt mycket bättre humör! så himla kul! ljudet o allting! man blir så glad!



Såååå mysigt! o de funkar perfekt!

Så nu ska jag spela lite mer.. så får återkomma med lite mer kul imorgon! =)

Ha de mys allesammans!

Irriterad!

Jag var på så gott humör innan.. men helt plötsligt så bara vände de! Hur kan man gå från att vara så pigg o glad till så irriterad o upprörd på två sekunder! Strängt! Jag kan inte direkt sätta fingret på vad jag är upprörd över, men massa småsaker o de är inget jag vill ta upp här! så får hålla de inom mig, eller spy de över mamma sen!
Jag som ville vara pigg o glad, är ju ledig imorgon! för tusan! jag får rycka upp mig, eller försöka i alla fall!!

Är annars så pigg o glad på min kära blogg så lite sånt här fick de bli nu!

Men hoppas ni är piggare!

Tjofljöt!

Tisdagerella!

God förmiddag gott folk! Hoppas livet leker idag!

Själv är jag på ganska gott humör, är ledig imorgon! äntligen klar med mitt 7 dagars pass som jag har haft nu! ska bli så skönt att kunna sova hur länge jag vill! men inte hur länge som helst, måste ändå upp någorlunda i tid, måste upp o studsa! ska storstädas i hela lägenheten! var faktiskt lite duktigt igår, städade ur två skåp, där de fanns hur mycket skit som helst, fick slängt två påsar! =) alltid lika roligt!

Nu ska jag vidare här.. men jag lägger in dagens bild ikväll! vill bjuda på något festligt! =)

Ha de nu sååååå gott allesammans! =)


Mysmåndag!

Hatar ju annars måndagar riktigt mycket, men idag har de var perfekt! Ledig eftermiddag o fint väder.. dom som har varit lediga innan här i dagarna sa att de var ganska kallt idag, men NEJ säger jag då! de var jätte fint väder, jag fick ju äntligen vara ledig. =)

Så efter jobbet så var jag o plina inne istan, vi skulle bara kolla lite för ingen av oss har pengar, men de var inte lätt, hittade en vårjacka, två klänningar, två leggins o ett par nya solglasögon! så de rasslade till lite i plånboken, men de får de vara värt. behövde ju verkligen en ny jacka! 

Jag längtar massa till varma kvällar o utgångar nu, hittade ett par skor som jag köpte förra året som inte är använda än, riktigt längtar tills jag får ta på mig dom till en stass. =)



Tjusigt värre  va?!
 

Ikväll verkar de som att gil grissom i CSI ska säga hej då, läste om de i dagens metro.. =( jag blir ledsen på riktigt, de är ju han som gör hela serien! får titta på de o se vad de är som händer! kanske kan bli en o en annan tår i så fall! känslig som man är.

Hoppas ni haft lika mysig måndag som jag!


Flickan som hatade måndagar!

Eller brukar göra de.. men idag är de helt underbart! fy fan sikket väder, gick till bussen vid nio i bara tröja! O är ledig i eftermiddag! Ska verkligen njuta av detta väder, har ju inte fått göra de eftersom jag har jobbat i ett par dagar nu.

Fick ett så gott mess av kimsidimsi igår, "emelie, emelie, jag är så festsugen!" eller nått liknande! o de hade varit jätte kul o hitta på något, de var ett tag sen nu! o då hoppas jag verkligen på piggelindrinkar eller något annat festligt, brukar bli de när kim är inblandad! =)

Ha de nu gott i solen så hörs vi sen!

Lördags bilderna!

Här kommer då lite goa bilder från igår!

Här har vi två godingar som börjar bli laddade!



Plina har lite svårt för att stänga ena ögat o ha de andra öppet.. =)



Meningen är att hon ska göra likadant som jag.. =)

Lite fler posebilder på oss!









Här har vi kvällens stassar!

 

På väg in till stan!



O sista bilden får bli på de vackra flickorna plina o nikki!




De var min lördag i ett mini nafs!

Tråkiga söndag..

Visst, söndagar kan vara mysiga ibland, men för mig har de alltid varit den tråkiga dagen för man vet att de är måndag imorgon o så känns de som att de är evigheter till nästa helg!

Igår blev de lite festlgheter, jag o plina bestämde oss för att gå ut en sväng, tror de var vädret som fick oss till detta, alltid mycket roligare att gå ut när de är fint väder. Vi delade på en flaska mousserat o sen lite vin på de! gott! vi satt hemma hos mig, hamnade framför youtube o spelade massa gamla godingar, dr bombay, aqua.. ja, vi drog alltihoppa! =)
sen tog vi taxi in till stan, snabbis till idas, sen bob! de var in på bob, de har de inte varit på den dag jag minns! så himla kul!! =) träffade min kära broder jonas! de var längesen ,så de var roligt att krama om han lite! =) sen träffade vi nikki som stackarn blev av med sin väska! fy fan!! hon hade den på golvet framför sig när hon dansade, så vände hon sig två sekunder o då var någon snabb fram o ta den! stackarn asså, hon hade allt i den, verkligen allt!
Förutom de så var de en väldigt trevlig kväll, kul att gå ut med plina, de var ett tag sen, vi avslutade kvällen vid pastavagnen, hon ska ju alltid ha mat den. =) Tack i alla fall plina för en mysig kväll! =)

Bilder från kvällen lägger jag upp lite senare!

Nu får ni ha de så bra tills vi ses nästa gång!


Grillning

Idag ska jag hem till plina o hennes föräldrar, de har bjudit hem mig på lite grillning, o de är så underbart! äter så sällan grillat o de är ju sååå gott! lovely helt enkelt! så tack majsis o bengtsis för att ni tänkte på en stackars sate som mig.
 
hittade en go bild på dom från plinas blogg . så måste ju visa den!



de kan inte bli så mycket bättre bild än så här! =)


tjoflöjt på er allesammans!


Löördag

- Idag är de lördag o då är de Stens stääädag!

Körde en liten från "där fick du".. lite extra till dig idag plina! =)

Igår var de en väldigt lugn fredag, åkte hem till mamma, käkade lite gott o myste bara framför tv:n. Så fick jag diska lite för henne, hon kan ju inte röra ena armen överhuvudtaget! stackarn! Sen kom man hem vid tolv, gick o la mig med en gång. sen kom plina o kröp ner jämte mig vid ett tiden, hon hade varit med sin kusin josse på massa festligheter, eftersom josse fyllt år.. grattis till henne! =) Så imorse vaknade jag av att jag hade plinas armbåge i ryggen, alltså verkligen inne i ryggen kändes de som, först trodde jag att hon jävlades lite med mig, men sen började hon snarka så gott. =) men de var trevligt, de hoppas vi hon bjuder på! =)

O min spis gick sönder i onsdags, så jag ringde hfab på torsdagen, så var dom där o fixade den, men de skulle komma ytterligare en kille som skulle kolla på den igår, så hade dom gjort något knas, för när jag kom hem på kvällen så var de strömlöst i hela lägenheten, allt var dött utom spisen! =) ganska komiskt! men de kom en jätte trevlig snubbe som fixade allt sen! =)

O ikväll vet jag inte vad som händer... blir lugnt, jobbar ju hela helgen som sagt!

O måste passa på o gratta Onne idag! han fyller år!
"jag må han leva, jag må han leva, jag må han leva uti hundrade år"
 hurra hurra!

Ha en underbar lördag nu allesammans!

Tjoflöjt!


Massa, massa fint väder!

O här sitter jag! fy! vill vara där ute!

Har egentligen inte så jätte mycket roligt att säga så tänkte visa någon bild eller två.


De är ju snart min födelsedag, blir 22! så här har vi en bild på mig o plina när jag fyllde 20! de var världens bästa helg!



Sen har vi en på mig o malin i våra rätta element! =)



Nu när malin bor i england o inte är med oss så mycket nu, så kan man ju inte annat än att sakna sånt här..



Vi var först på verona, sen gick vi in till idas, alldeles själva var vi där inne, tog en stor shot bricka sen gick vi igen! haha! har för mig att vi sen ramlade ner på bob o bowlade med killarna.. i alla fall en underbar kväll!!

De var de hela för mig nu, men återkommer väl snart!

Tjoflöjt!

Fredag!

Idag är de fredag o de känns bra, trots att jag ska jobba hela helgen o fram till onsdag! men man måste se de positivt! de är ju så fint väder, de är ju för fasiken ljust när jag kommer hem på kvällen! de är helt fantastiskt! =)

Plina kom inom mig imorse igen, hon skulle jobba lite på mammas jobb. men så har ju mamma blivit sjukskriven, sikken himlens otur. så jag o plina fick tjabbat lite imorse innan jobb. o de var så synd om henne, inga pengar, inga klläder till kvällens bravader, hennes internet funkade inte igår o hennes sänglampa gick sönder. alltihoppa på samma gång, stackarn!! men snart kommer mitt ny köpta gamla nintendo spel, så då ska jag pigga upp henne med en maraton av spelande! ska bli så mys! =) 
Har ju gått med i tradera o köpte mig ett gammalt nintendo, den riktigt gamla sorten, gråa lådan. med super mario 1-3! den kommer nog på måndag! älskar de!!

Hoppas ni mår bra allesammans o att ni riktigt njuter av de här vädret!

Tjoflöjt!

Vååååår

Nu har våren kommit med stromsteg! var ledig på förmiddagen igår o fy fasiken vad gott väder de var! jag gick utan jacka till stan! helt underbart var de! Så jag hoppas de håller i sig, har ju mitt 6 dagars pass nu, så de kommer väl vara fint i 6 dagar sen blir de skit när jag äntligen får vara ledig!

I förgår så bokade jag o min älskade mamma en resa! den 9 september ska vi åka till rhodos! shit va kul! rhodos here we come! snart.. ett par månader bara!

O stackars mamma lilla! igår när hon skulle cykla till jobbet så ramlade hon o landade på sin armbåge, så hon fick pka till sjukhuset sen, då hade hon fått en spricka o grejer. så hon blev sjukskriven i två veckor, hon fick inte röra den överhuvudtaget! stackarn! hon kan knapppt klä av o på sig. jag tänkte åka hem till henne idag med någon mat o tvätta hennes hår, för de var verkligen en hel omöjlighet!

Annars är de världens bästa criminal minds idag! missa inte de! klockan 21.00 på femman! =)

tjoflöjt!

RSS 2.0