Första advent

Idag är de första advent om de är någon som missat de, så informera jag alla nu.. =) Men har jobbat så de har inte varit en jätte julig dag, men de har varit så mysigt att plina har varit på jobbet, blir så glad varje gång som jag har sett hennes huvud, ser henne typ hela tiden från kassan. helt lovely.. efter jobbet var de ut till the bookback, pappa o anettes nya hus, där skulle vi fira min lillebror som fyllde 25! =)

Grattis Jonas (myser för att han fyller år)



Pappsi o anette vid deras nya helt otroliga kök!!



O vilka var mer med på festligheterna..



Sötaste mor o son



Här har vi födelsebarnet med sina två böcker som han fick av mig, glad blev han. =)



Lika som bär... =)





O som den nörd jag är så måste jag visa den goda maten som netsingen hade gjort..



O sist men inte minst, enligt jonas så har vi här ett dolt leende, o måste säga att de är jävligt dolt. =)




Tack för en mysig söndagkväll!

Nej, om men skulle ta o krypa sig till sömns nu.. de är inte lätt men de går..




Jobbelördag

Idag har plina varit med på giganten, hon skötte sig helt utmärkt! =) hon är så mysig, trevlig o söt i sig själv så jag visste att de skulle gå som på räls, fasten hon sträckt sig igår när hon hejade på berit, men vem e berit o vem var hon bekant med? =)

När jag kom hem efter jobbet tänkte jag att de skulle vara lite mysigt att få fram lite stakar, o de var de, blev till o med lite tomtar också. kunde inte låta bli. så nu är de så juletjus! älskar faktiskt julen, synd bara att jag är i de yrket jag är då, jobbar som satan under julen. =(  Men mysigt blev de här hemma, tänkte visa en liten bild, speciellt riktad till min malin så hon ser vilket julemys hon kommer hem till o mysigare blir de ju när vi får vara ihop.. =) Gunnar o rasmus forever..


 

Tycker det är så trevligt.

O de blev klart att jag ska har julefirandet hemma hos mig, jag, mamma, mormor o morfar, ska bli så mysigt, ska bli nice att stå för festligheterna. =)
 
Imorgon är de första advent, sen rullar de på, sen är de helt plötsligt sommar igen.. Efter jobbet imorgon ska jag hem till pappa o anette, ska fira min "bror" som fyller 25 år! GRATTIS!

Tack o hej så länge..


Världens fräsigaste mamma

Har varit med min mamma idag när hon har tatuerat sig för fjärde gången.. den blev jätte fiiiiin... Så tänkte visa upp alla hennes fina tatueringar o hennes en mindre tjusig, fast hon ska bygga på den lite så smånigom..

Första gjorde hon typ för 15 år sen..



lite dålig bild men man ser ju i alla fall.. tycker den är så mysig, sen kom fjärilen något år senare..



de är denna som ska byggas på lite.. sen kommer den bästaste.. den gjorde hon nyss.. =)



Hihi, tjusetjus... sist men inte minst..



Så där ja.. så bra..

Tänkte detta skulle bli en liten tribute till min mamma.. vad skulle jag göra utan henne.. utan harry kan inte sally leva..

Älskar min mamma!




Då får jag önska alla ett trevligt slut på denna veckan, snart kommer helgen med stormsteg.. =)


Jahaja..

Då fick man klagomål att man inte hade tillräckligt raddiga bilder från gigantos festen, så de måste jag ju ändra på.. var mest min kassabiatch som klagade så nu ska vi visa lite bilder på hur vi egentligen mådde i lördags. =)

Inledder med...













sen bar de av till stan ju o där blev inte nyktrare..







Så där ja, då hoppas jag att ni blir nöjda allihopp!!

Finns en del godingar på www.cocktail.blogg.se också..

Ha en bra kväll o dag imorgon!





Min bästaste Stisse

Nu har man äntligen kommit förbi den här måndagen, fy fasiken för måndagar, det måste vara den strängaste dagen ever.. Började dagen bra också att jag försov mig, kom en halvtimme försent till jobbet... strängt.

Det har varit en trevlig dag på jobbet, pratat massa om helgens bravader.. det händer alltid roliga grejer när man festar med folk från jobbet, fast de var ioförsig plina som stod för de roligaste under kvällen.. =)

Ikväll blir de bara lugnt, ska kolla boston tea party, de ska ju vara fulla på jobbet idag, de får jag man ju inte missa, älskar filip o fredrik (mest filip, har mig ett gott öga till honom!) =)..


Måste passa på att visa upp den sötaste i hela världen nu när man fräst till de o skaffat blogg..

Det är min voffsingpoffsing Sixten "Stisse".. han må vara stissig, men sååååå söt!





Ha de så bra allihoppa! O massa pussar o kärlek till min ängel i england! Älskar dig Rasmus

Las gigantos

Så där då har de varit fest med lite kära giganter.. både nya o gamla.. helt underbar kväll i alla fall!!

Det började med mig, plina o kim som kommit ända från varberg för att vara med å hålla lite låda. =) De bjöds på lite ryggbiff o rösti, de ska ju alltid vara rösti enligt plina, men de funkar de också.. se bara så gott tjejerna tycker att det är..



O plina hade ju fått på sig finstassen men hon byte om sen när hon lagat all den goda maten.. Blev dock typ 15 olika ombyten men tillslut blev de en svart enkel klänning o jag tyckte hon blev jätte fin..



Så öppnade vi lite mousserande, de passar ju alltid, fast faktiskt inte så mycket igår, jag ville mer ha mig en piggelindrink. Så plina drack upp flaskan med lite hjälp från kim.. sen började dom på lite piggelin drinkar dom med.. duktiga tjejer spottar inte i glaset.. =)

Sen rullande de in mer o mer folk..





O en bild på världens bästaste tjejer!



O sen är de ju en himla tur att plina är med i alla fall...





Alla började komma igång lite smått, alla utom leons gylf o navleludd.. =) Sen skulle de tävlas i köket o allas vår kära björm blev kvällens vinnare..





O vad plina o kim höll på med är jag osäker på men resultatet blev helt fantastiskt!



Strängt blev de för plina sen när hon upptäckte att de var kö för att komma till damernas.. illa illa..



De dracks en hel del, har diskat typ 25 glas idag o hittat hur mycket burkar som helst, två flaskor sprit, fem flaskor mousserande o lite cider.. o med så mycket alkohol så måste de ju bli lite låda på de hela..



Underbara Frida, alltid lika go o glad, ock framförallt vig, men fick inga större uppvisningar igår men hoppas på det nästa gång!











Självklart skulle de bjudas upp till lite dans i alla fall, jag o plina komponerade ihop vår egen version av jumpstyle o den visade vi friskt upp hela kvällen för alla som ville se o även dom som inte var så sugna på att titta på den, men de kände vi att de bjuder vi på..




Efter många om o med bar de äntligen av till stan, jag, plina, kim o christine gick lite i förväg, då kom de fram två killar o skulle stöta på christine då gick kim fram till den ena killen, han hade keps utan huvud o sa till honom "du, du har tappat bort hatten på din keps" o då svarade han askaxigt, jag pratar inte med dig, pratar med henne.. haha, så kul. men vilka idioter!

Sen kom vi äntligen fram mot staden, då skulle frida på nått vänster göra något med sin cykel men tappade fotfästet o ramlade o la sig över sin cykel.. hahaha... så himla underbart roligt!

Vi var ju tvungna att göra oss av med vår flaska mousserande innan vi kom in till stan så när vi gick på bron så skulle plina kasta i den i vattnet men fick då ett sånt sväng på den att hon fick på sin jacka.. men de kände hon sig bara stolt över..



Sen var de bob som gällde o där spelades de lite biljard..





Sen kom ju kära fillebobba o ville vara med o posa, så fick en fin bild på de sötaste!!



Sen hände de absolut roligaste på länge.. plina skulle glatt hoppa ner o sätta sig jämte leon som satt på en bänk.. o i samma ögonblick som hon skuttade mot bänken så flyttade sig leon nämre kanten så hon missade totalt o flög ner på golvet med benen i luften o cidern fick hon hela över sig, men hon tappade inte den i alla fall.. den höll hon hårt i.. de var sååå kul, längesen jag skrattade så.

Det var en helt undebar kväll, dansade hela kvällen o hade bara helt enkelt en helt lovely kväll!

Tack alla som var med!

O förlåt till meine plina för missödet, men du vet att jag absolut älskar mig mest!

Måste ju avsluta mitt tjusiga inlägg med en bild på den bästaste paret ever!!


Lille dubben + Lille dumman
Gobbe + Kärring
Gaffie + Gunry
Emelie + Paulina









 


Forparty at my place

Måste ju göra mitt första rejäla inlägg.. hade lite förfest igår fredag, allas vår kära fredag, (paulina o hennes doobidoo)
Så efter sju kom meine biatch kaeren, jätte längesen vi träffades så de var helfestligt!

Sen kom flickebarnet o gädden, tillsammans med min make, älskade make. Fast ligger i vad man kallar en skilsmässa nu. illa illa..

Tjejerna satt under fläkten o boysen tjabbade i soffan. Måste ju ha ett par bilder o visa också. :)













Så där ja, tjusetjus. :)

Kvällen blev ganska lyckad måste jag väl endå säga, gick in till stan jag, kearen o flickebarnet. När vi kom in till stan hände lite tråkigheter  men de ordnade upp sig efter en stund så gick vi till idas, åå kära idas. :) drack en orgasmajävel! sen bar de av till valentine, dansade upp lite svett. gjorde vad man kan kalla en tabbe, men de är inget jag vill gå in på nu. men  mina nära o kära vet vad jag snackar om, men ska men göra de så gör de rejält!

Sen åkte vi hem med taxi jag o mina gäddar, fast först en liten pastavagn. åt en jätte äcklig med ädelost, men då verkade den bra. efter lite flirt med taxichauffören så kom vi hem, inledde en dans av fyllehicka. Sen somnade jag gott i soffan o gäddarna fick sova i min säng.


O ikväll blir de giganten fest at linnegatan!

då avslutar vi som min gode vän paulina.. häv it!

Äntligen

Så där ja, nu ska världen äntligen få skåda de biggest shit ever... Gobbegobben.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0