Midsommar in the åleryd in pictures!

Ja, lite sent! Men här kommer de goa bilderna från midsommarn som jag o tjejerna hade i ålaryd, som ligger mitt ute i skogen i småland! :)

Här har vi precis kommit fram o malin ska kolla tv:n! :)



Sen hittade vi ett par glasögon som är "to die for"! helt underbara! :)

     

Sen kom sven förbi, detta är precis innan sven kommer!



Klockan 12.25 på fredagen började vi dricka lite gott!



SKÅL mina älskade tjejer!!



O jag hade fräst till de o köpt disney tp! jätte roligt!



Första shoten togs vid 14.41!



Goa tjejerna innan de sjöngs snapsvisa!



Mat förberedelser!



O så gjorde vi ju oss så klart midsommar fina, även om vi bara var vi tre i skogen! :)

     



 



O nu ska köttet stekas! MUMMA!



O plina hade självklart plockat blommor att ha på bordet!



O grillmästarna!





Detta fick bli midsommar maten, o helt underbart gott var de!



O nu ska de sjungas igen!





O självklart skulle plina i sina stövlar ulla fåren!





O malin tittade glatt på! :)



En väldigt förbryllad plina o naturen, varför så förbryllad, gick de inte o ulla fåren med en bärplockare?



Malin var lite frusen om fossingarna!



Sen var de lite trädgårdsvandring!



Efter lite mer alkohol så var de vi som försökte vara porriga!





Malin, hon dansade....



.......... för plina! :)



Min fina make var tvungen att vara med.



Fyllespel o massa gott



Sista bilden ut för midsommar kvällen får bli när malin gått o lagt sig (runt 23.00) o plina städar o precis kladdat en massa vid papperskorgen o jag bara följer efter henne o väntar på att vi kan gå o lägga oss.. fråga mig inte varför jag inte kunde gå o lägga mig själv. men vid tolv tiden låg även vi i säng. :) de är så midsommar ska vara! ;)



Monster frukost dagen efter! alla tre lyckades köra buss, men mådde bra sen!



De var allt från ålaryd! bästa midsommar ever!! :)





Sen kom vi hem till mitt vid 7 på kvällen, då var de på de igen" förfest på min altan!

Tjusige malin!



Raddige jag!



O pose paulina!



O sötaste charlotte!



O bästaste robin! som inte träffat malin på länge ju.. :)



O den här bilden är plina nöjd över, har den som profilbild på fejjan! :) men de är ju sommarposen!



Bjuder vi på- bilder på bobban!












Bästa midsommar helgen!!!

Whats up!!

Hej hopp!!

Som jag inte har bloggat på mega länge nu! förlåt om de är någon rackare som varit här inne många gånger o alltid gått på samma nit att de är samma inlägg som senast! Ska bättra mig! har ju haft semester nu en vecka o de har varit så gott!! började ju med en resa till skogen med tjejerna. vi åkte till småland, ålaryd för att fira midsommar! ska göra ett fint bildinlägg på detta sedan!!! sen har de varit lite utgång o massa mys med tjejerna. malin är ju hemma igen! o de är såååååå mysigt!!

Detta fick bli allt nu, men ska försöka hitta tid att göra ålaryd inlägget ikväll!!

Ha de underbart idag!! :)

Mys i början av min semester!

Ja, jag bestämde mig för att ta en semesterdag idag, vilket do resulterade i att jag nu är ledig i en hel vecka! Semester kan man då kalla de.! :)

I tisdags kväll så var jag o plina på middag hemma hos min mormor o morfar! jätte mysigt o god mat! kött, sås o potatis!! mumma!! o mormor hade dukat så fint!



   

O vi visade massa på datorn, spännande ju, massa kul på youtube med! :)



Sen var de jag o plina som skulle promenera hem från mickedala, men vi fick en varsin öl som färdkost, så de gick jätte bra!



Sen kom vi hem vid halv ett tiden, lite dragna (inte bara av den ölen, utan hade ju druckit hos mormor  morfar med) o hungriga, så vi bestämde oss för att göra en potatisgratäng, o de gjorde vi! :) as gott var de!



Sen var de sängen o vi sov så gott, sov jätte länge, vaknade alldeles för sent, så fick stressa upp o börja tvätta o sen var de den stora handlingen till midsommar! köpte massa mat o massa alkohol, kändes som att de var mat o grejer till hur många som helst, men de är bara vi tre. :) sen kom vi hem o åt lite, sen drack vi ett par glas vin o en o annan drink. :) jag firade in min semester!



Sen tittade vi på dirty dancing o somnade gott efter de! :)

Idag blir en lugn o väldigt speciell dag, malin kommer ju hem idag! längtar massa! :)

Gigantoparty at linda in pictures

Ja, jag hade lovat lite festliga bilder från i helgen, så de kommer här!





De härliga sprit tillhållet!



Härliga värdinnan själv! :)



Finn o leon!



Andreas o linda!



Så har lyxigt äter vi middag ihop!




Micke o lindas man jonas!



Sen kom även charlotte! :)



O min bästa plina o erik!



The gang in tha soffa!



Även lennie gästspelade!



Tror vi försöker vara lite hot! men de går inte riktigt! :)



Me and finnski!



Här posar vi jävlar!



Festligheter är på gång i soffan! :)



Sista bilden ut on tha gang på väg till city! Kolla plinas pose, den kommer ni få se mycket av i sommar! :)

De var den kvällen i ett nafs! skit trevligt! :)

Tjena alla reddiga däggor!

Haha, den rubriken var bara för dig paulina!! :)

De blev en riktigt trevlig kväll i lördags, lite för mycket alkohol, skulle ju jobba på söndagen, så med typ 3 timmars sömn så var de jag som var tvungen att upp o studsa! men de gick jätte bra, mådde skit dåligt till en början men de var inget som märktes eller syntes, alla sa att jag såg fräsch ut! de är fanimej huvudsaken!

I alla fall, jag mötte upp finn o vi spatserade mot linda, o vi hittade jävlar, utan att ringa dom!! vi hade fått en liten beskrivning o ni vet med mitt dåliga lokalsinne o svårighet för höger o vänster så var jag överlycklig att vi hittade!! när vi kom vid sju så var alla redan goa i gasen, de hade ju festat sen tre på dagen!! men de var kul! linda hade lånat hem en loka-kyl som vi haft på jobbet, så den var ju full med dricka! :) har massa bilder men de lägger jag upp senare, antaglien på onsdag på min lediga dag! för hinner ju inte ikväll, bio med paulina! sen imorgon efter jobbet så ska jag o paulina käka hemma hos min mormor o morfar! så jävla mysigt!!!! :)

Så håll ut lite på bilderna! :)

Ha de underbart allesammans!

Ikväll är de fest!

Japp, ikväll är de feeeest! hemma hos min dear kollega linda on the lager! de är en liten sammanskomst för kassa o lagret! de ska bli jätte trevligt, god dricka o gott sällskap, ska smyga med mig min kamera o ta lite bilder, o de läggs självklart upp så smånigom!

Så idag blir de snabbt hem efter jobbet, snoffsa till sig, sen ska jag möta upp finn istan vid halv sju, sen är de vi som ska försöka oss på att hitta hem till linda. men de tror jag väl att vi ska fixa, finn o jag! världens bästa team! :)

Igår kväll var de mys, jag o plina tittade på film o käkade, sen kom gäddarna förbi o åt lite med, sen satt jag o plinisen o tjabbade lite, väldigt mysigt! finns ingen människa som gör min så harmonisk som hon, haha! jag vet inte hur jag ska förklara de, men jag får så himla mycket energi av att umgås med henne! hon får mig att må bra helt enkelt! Su dolor es mi dolor!

Hoppas ni allesammans får en underbar lördag kväll, o drick inte för mycket, kom ihåg: De finns en morgondag också! (haha, kom från rätt käft)


God middag?

Ja, var de de, en god middag? jag har inte ätit än, ska fräsa till de o äta plinas favorit, pasta carbonara! hoppas den ska vara till belåtenhet.. :) så här kan man tänka sig att plina ser ut om hon ska få sig lite pasta carbonara eller varför inte lite gulaschsoppa.



Eller ser de ut som hon ska på o naffsa på lite fiskbullar, jag vet inte, antigen eller. :)

Idag är de studenternas dag här i halmstad, o jag tycker så synd om dom i detta pissevädret, fast de är nog lika glada för de, de är nog mest alla de som tittar som klagar. men ett stort grattis till alla studenter i alla fall o drick massa o ha svinkul!! de hade jag på min student i alla fall! :)

På tisdag kväll så ska jag o plinisen hem till min mormor o morfar o äta middag o berätta allt om london resan, jag ska ha med min dator, mormor vill ju se alla bilder vettu! de ska bli så himlens mysigt! o morfar ska göra kött, sås o potatis, de är klassiskt, de gjorde han alltid till mig när jag var liten o sov där. :)

En liten bild på de, de är på mig o plina i bulgarien, jag tycker att hon är skit söt, men hon själv gillar inte den!



De var ju en liten fräsig haka jag hade i alla fall. ;)

Midsommar snart.. vad har ni för planer folket?

Jag ska ut i skogen, till småland, ålaryd! jag o tjejerna i alla fall! :) jag ser verkligen fram emot detta, massa mat o alkohol o ingen täckning på mobilerna, så jävla gott! inga dumma o pinsamma fyllesamtal!

O nu kommer min rasmus snart hem, den 18 ramlar hon in igen! Då är de vi igen! :)



Ha de nu så jätte gott allesammans! :)

God kväll allesammans!

Då är dag 1 av mitt älskade 6 dagars pass klart! only 5 to go.. kände att de var fäsigt o ta på engelska. Men jag tror att de ska gå snabbt, hoppas de i alla fall... helgen är ju korta dagar sen så kommer meine karen o gästspelar i början av nästa vecka, hon ska vara med mig hela dagen för att komma in i rutinerna igen innan hon ska jobba i sommar! Då hoppas vi ju på en fest igen! har bara en bild kvar från sommarfesten på bulls, så får ju visa den, trots att den är aningens raddig, men va fan karen, de bjussar vi på! :)



O vem fasiken pillar dig i håret karen? haha!

Sen har vi ju ännu en gammal gigant kimsidimsi som tror att varberg har något att komma med mot halmstad i en sommarstad duell?! ;) så snart kimsi, så kör vi, en kväll där o en kväll här! :)



Ikväll är de en lugn kväll med lite tacorester från igår o snart criminal minds nu, mysigt! hoppas i alla har en trevlig torsdag med. :)

Mm de var väldigt skönt

Ja, de var väldigt skönt att sverige vann lite där. :) jag, plina o linda har precis tittat på matchen med lite tacos. de har varit väldigt mysigt o gott! :)

Annars så har detta varit en lugn dag med tvätt o städ. :)

Har nog inget vettigt att säga, börjar mitt 6 dagars pass imorgon. :(

Så de får bli en bild eller två på detta istället!







bara till dig min gumma! som tack för fluffet på tåget! :)



Ja, de var de hela från mig i afton.. (hej killen), internt mellan mig o plina. :)




Lindas kameraminne!

Hittade tre mysiga bilder på lindas kamera minne som jag tänkte dela med mig, o jag bjuder verkligen på de två sista! de är på mig o linda under tre olika kväller där de druckits en hel del alkohol!

Första bilden är mysig o fin:



Nästa bild är när alkoholen börjat slå o man börjar hålla låda:



O detta är resultatet av en hel kväll av alkohol:



Tyckte bara att de var mysigt att visa lite bilder... hoppas ni gillade de lite med!

Bilder från igår

Här kommer resultatet av detta som tog oss 3 timmar:



O titta vad massa, massa glitter plinisen har:



O se så fin de blev:



O lite mys i soffan!



Tack igen plinisen! hoppas de håller länge!

Älskipäjski!

090608

Ja, jag kom inte på någon fräsigare rubrik än så. :) men de får duga!!

Igår så gjorde plina mina naglar, hon har köpt gele o grejer på internet, de tog hela 3 timmar, men tjusigt blev de. jag ska lägga upp bilder ikväll så att ni får se de tjusiga resultatet! :) sen efter naglarna var klara så satt jag, plina o flickebarnet o tjabbade lite, sen gick jag o la mig, mådde så jävla illa, som tur var så sov jag bort de, istället vaknade jag av att jag hade skit ont i magen, men de börjar släppa lite nu. :) flickebarnet sov över hos mig inatt tillsammans med tulla o de var faktiskt uppe o studsade med mig imorse, attans trevligt! :)

Hoppas ni har en förträffligt bra dag, så återkommer jag med bilder ikväll! :)



Tjejfest!

Ja, de bidde de verkligen, från början var de bara jag o cissi, sen var de plina o linda o till slut också sara o carro! så himla festligt! skit trevligt! satt hemma i cissis lägenhet o bara tjabbade, drack o givetvis tog massa bilder! :) Här kommer ett litet urval:

De vanliga posebilderna på mig o plinisen, plina var så himla het o fräsig i sin nya klänning som jobbade för att man ska använda kondom!


   





























Sen var de stan som gällde, de blev faktiskt taxi, men vi la ihop allihoppa. Eller alla utom jag, jag tyckte o tänkte att plina stod för min del, hoppas de var okej skatten? :)

Här hittade plina något fräsigt att posa med:





I taxin on the way in:







Sen inledde vi stans promenaden med att sjunga du gamla du fria, för de var ju faktiskt sveriges national dag o vi ville fira de lite extra. :)









Sen ramlade vi ner på bobban o de hade gamla stämplarna o de tyckte vi ju på något vänster var helfestligt. :)



Dansidansidans on the bobbadancefloor:







En helfestlig kväll med massa dans! Tack så jätte mycket tjejer för en rolig kväll, måste vi göra om snart igen!


 Sen var de ju lördag o sveriges national dag o fotboll! o de får ju inte missas, sov o vilade hela dagen, var lite trött i huvudet, men sen kom plina med lite snacks. :)





Efter matchen så körde vi en liten runda, kom hem o satt vi lite vid datorn, sen körde plina hem o jag gick o la mig. De var väldigt skönt att vakna en ledig söndag alldeles pigg o inte alls bakfull. :)

Så nu ska jag snart städa hos mina bebisar o städa lite.

Hejsan hoppsan!

Fredag idag! Jiiihaa!! Det betyder fatiskt att de är feeest! är ledig denna helgen, så vill allt festa till de lite, då var de så mysigt o trevligt att cissi frågade om vi skulle köra en liten träff! Så när cissi slutat jobbet ikväll så kör festligheterna igång! :) då blir de vin med en skvätt sprite i, jag måste ju köra på de billigaste nu när jag ska leva ekonomiskt vettu! :) men de är helt okej, bara de är kallt o kolsyrigt så slinker de ner i kaggen! Vädret är lite ostabilt idag ser de ut som, men jag hoppas verkligen på fint väder till kvällen, de blir väl att spatsera in till stan från cissi, de är ju alltid jag som brukar stå för taxi, men icke idag, min ekonomi tillåter inte sånt. :) men de är i o för sig bara jag som brukar gnälla att jag inte vill gå, men idag är de jag som springer in till stan.. (på de svarar plina, de hoppas jag)

Vad ska ni göra i helgen då?

Meine biatch, Karen får berätta, du har ju ingen blogg där jag kan ha koll på dig! :)

Blir ingen bild idag, så kommer kompensera de med ett kollage från kvällens bravader! ;)

LONDON!

Ja, då har man sett London också, o vääärldens bästaste guide hade vi. :) Malin så klart!

I fredags runt fem tiden så hämtade plina, majsan o bengt mig, då var de en liten roadtrip upp till göteborg, säve flygplats. Laddade för resan.



  

Här står vi med vår kära resväska, som kanske inte var så himlens bra.



I bilen på väg dit!









Sen blev de en liten macka o öl på flygplatsen, o efter att vi checkat in så tog jag o plina oss en liten dricka till. Jag fick mig en liten god o trevlig topp! :)







Resan ner gick jätte bra! Jag gjorde en liten tabbe på planet ner, eller kanske till o med två tabbar. men de bjuder jag helt på! :) En tabbe var när vi skulle gå på planet så bad flygvärden mig att visa mitt boardingkort, men jag tyckte på nått vänster att han bad att få se min högra hand, o förvirrad som jag är så räcker jag fram min vänstra hand. :) men de fixade sig endå! :) 

Sen lyckades vi träffa på vårt tåg direkt när vi landat, de var ett tåg som gick direkt från flygplatsen o vi köpte biljetter på planet, sen mötte malin oss på tågstationen!

Plina på väg in i flygplanet.



O på tågstationen.



Sen var de buss till malin o en lång färd till malins boende, o när vi gick där o kämpade med att dra väskan så smälte typ ena hjulet på väskan av så vi fick bära väskan på alla möjliga sätt innan vi tog taxi den sista biten till malin.

I bussen.



Ett av malins starka försök att bära väskan.



Sen var de bara rätt i bingen, var hemma hos malin vid tre på natten o malin hade planerat piknik vid nio på morgonen.

Tjejerna laddade för piknik-mys!





O malin hade världens överraskning till mig o plina, musikal biljetter!!! Till Shout, som var baserad på massa 60-tals musik o framförallt vår låt, Shout!! helt jävla fantasiskt var de! Så efter en dag med massa strosande så var de dags var musikal, den var hur bra som helst, o som vi stissade upp oss när de sjöng ett avslutnings medley där Shout var med, vi stod upp o dansade o klappade sönder händerna! ;)





O för att inte glömma de fräsigaste, på dagen så såg vi en kändis eller rättare sagt två!! :) Allas vår kära Tommy Körberg o Peter Dalle. haha! så jävla gott!

Sen käkade vi på en pub nära malin, köpte lite dricka sen var de lite förfest som gällde. :)







Efter massa mys o lite alkohol så promenerade vi till busshållsplatsen.



O där hölls de massa låda, de mesta stod plina för!







Sen kom vi till ett sjukt kul ställe! massa bra musik o stort dansgolv! bästa låten var när baywatch låten kom, då höll vi på o dö alla tre. :) Vi hade verkligen skit kul! Lite varma blev vi, plina bidde lite svettig där hon hade sin väska.. haha!





Fotagrafen till detta foto är faktiskt han som sticker fram mellan mig o malin på nästa. :)



Vid halv tre gav vi upp o skulle ta bussen hem, när vi stod där o väntade fick jag världens bästa kommentar av en kille. han ställde sig jämte mig o frågade:
- Do you smoke weed?
- No
-Good for you!!

Haha, de kom så jävla gott! väldans bra kommentar!!

Sen var de hem o sova igen o tog faktiskt en sov morgon så klockan var halv ett när vi begav oss på vår stora sightseeing dag!





Här bor drottningen, men vi fick inte hälsa på. :)



Den sanna turisten!







Vätskepaus!





Big Ben!





Efter ännu en fantastisk dag i london med massa mys o god mat så var vi hemma hos malin, där vi kämpade i två timmar typ för att laga hjulet på min väska, vi fick på de lite halvt. :) sen vilade vi i någon timme, sen var de upp o studsa för mig o plina vid tre tiden på natten då taxin kom, körde oss till tågstationen sen var vi återigen på planet, då tyvärr hem igen. :(



O bästaste pappa hämtade oss i göteborg efter lite felkörningar. :)




Så TACK tjejer för en underbar helg! O speciellt tack till dig min malin för allt! musikal biljetterna, o allt de mysiga!!

Älskar er!!

Nu har vi vår midsommar helg att se fram emot! Ska bli så klockrent! :)

RSS 2.0