110830


Heeejsan på er!!

Så sjukt dålig uppdatering det är här nu förtiden, får skärpa mig sen när hösten drar igång.. hösten kom med stora steg.. fasiken va det är kallt redan.. därför är jag sjukt tacksam att jag ska förlänga min sommar med tre veckor.. inte långt kvar nu, på lördag åker vi. :)

Annars då? hur är det med er?

Var på barndop i helgen, var fem timmar sen.. men jävlar va roligt jag hade! Tog gott igen dom fem timmarna! :)

Sen var jag på kalas på söndagen, då var jag typ 3 timmar sen.. dåligt! men det bjöds på underbar piltårta o banantårta endå. :)

Några gamla favoriter i repris..

Have a lovely tisdag!


Tenfuckingdays!


Nu är det inte långt kvar till turkey!! underbart!! Merhaba meine lovely turkar!

Ikväll är det lite gamla minnes kväll hos min pearl. vi ska titta på gamla filmer som jag filmat. från 2005 o framåt. så jävla roligt!!

Har lite bilder från min reunion helg, men min dator är hos mamma så får lägga upp ett bildrace när jag fått hem min dator. :)

Ha det gott så länge!Du kommer vara saknad i tre veckor!!


18/8-2011


Heeej! Nu var det ett tag sen som jag hörde av mig här.. men har ju skaffat en ny mobil, så fejjar där.. men inte lärt mig blogga därifrån än.. och min dator är aldrig på.. så gobbegobbe blir lidande! Men inte så många läsare här ändå..

Annars rullar allt på.. jag mår fan så mycket bättre nu än sist! mamma blir av med sitt gips den 30 augusti så vi kan åka som planerat. :) har varit lite tjåddigt att inte veta..

Så nu är allt på topp!!! Malin är hemma lite, tjejkväll på lördag, reunion på fredag o snart två veckor till turkiet!! :)

Livet leker!!! Ska köra lördagsdansen på detta!! :)PEACE!


Today I am ett helvete!


Idag är ingen bra dag.. jisses vilken dåligt humör jag är på.. allt går inte som jag vill... Tamam degil på allt!!!

Strängt!!

Lägger upp nån bild för att försöka muntra upp mig själv...Finns en anledning till att denna bilden får mig att le..Kolla Jonas!!! :)

Gott o see!!


Ryan Dunn


Såg precis att en av mina favoriter har dött.. :(

Har haft han som favorit i flera år.. i alla Jackass o alla program med Bam.. 

Så ville hedra han med ett litet inlägg..

Han var så mysig o grann när de begav sig.. :)

Men nu är han dunn (done)!

Ryan Dunn!! <3


7/8-2011


God förmiddag allesammans! Hur är det med er en söndag som detta??

Jag mår bra.. trots min sjuka.. näsan rinner fortfarande, den vill inte ge sig..

Igår var det lite bjudning på Papa Joes... drack lite drinkar, men vid elva fick jag o Paulina huvudvärk så vi fick tacka för oss.. men det gjorde ju att vi är hemskt pigga idag. :) Lite bilder togs självklart.. men det får visas i ett annat inlägg, möjligtvis framåt kvällen här..

En lite speciell hälsning till kära mor min.. som brutit foten o få gå med gips o kryckor.. stackare! men skiten åker av innan turkey! ;)

En liten gammal gosig bild får avsluta detta! :)Den var väl gosig om nån.. :)


4/8-2011


Haallååå eller?

Läget där ute? Gott väder vi har fått nu! Så himla underbart.. nu skulle man varit frisk o ledig.. ni som är det. NJUT!! Men min sjuka börjar sakta men säkert gå mot bättringsväg. :)

Jag har fasiken inget att skriva om.. ingenting.. vad skulle jag ens på det o göra idag.. haha!

Få la lägga upp en bild istället..

Turkiets bästa kväll/natt!!Kolla mormors stass!PEACE!2/8-2011


Nu har vi klivit in i augusti.. det känns helt underbart.. för en gång skull så vill jag att sommaren ska gå lite fortare än vanligt.. längtar så in iiiii till september!! Helt crazy!!

Nu har jag gått o blivit dassig.. så himla sjuk.. ont överallt.. infektion i mitt öga.. sträng hosta.. rinner i näsan.. jävla tryck i huvudet.. PLUS att jag har ont i höger öra.. Himla synd om mig.. :) Men jag är faktiskt rätt glad ändå.. måste tänka positivt! Sex dagar i rad at gigantos nu, som avslutas med en helg tillsammans med Paulina.. det är rätt mysigt!! :)

Helgen har varit väldigt lugn, vilat o jobbat. Inte så mycket mer att skriva nu känner jag...

Ni som är lediga denna underbara dag.. NJUT!! Ta vara på värmen och den underbara svenska sommaren när den väl vill... :)

Ha det! PEACE!(Va händer??!!)

RSS 2.0