29/4-2011


Sista dagen på mitt sju dagars pass nu.. så himla gott, eller vad säger ni? En dag som detta så kan ju inte fredagar vara bättre! :) har cyklat sju dagar till jobbet nu o det är roligt att det blir lite lättare för varje gång. :) lite snabbare går det med.. jag är ju lika svett o dan när jag kommer fram, men det känns BRA!! :)

Idag är det bröllop o pappa jan har åkt till london dagen till ära.. :) bara för att gå på bröllop, pastor andersson som han är! :)

Ha en gosig fredag!



Här var han nyköpt o grann!! min cykel! <3


28/4-2011


Nu jävlar är snart april slut.. jisses va tiden går fort.. hinner inte med något.. blir bara gammal.. gammal o tjåddig! Fast jag uppskattar att vara tjåddig, det måste jag erkänna! :) Två dagar kvar, sen är det helg!! TRE DAGARS LEDIGT!! Yeah maaan! det ska jag fira med solning hoppas jag.. massa mys, fest, häng på bodegan o kanske lite Skilda världar! :) O självklart melodikrysset! Har FF denna helgen med, pappa jan ska göra London över helgen! Efterfest? Ja visst.. haha!!

Det var väl det hela för tillfället.

Dagens plus:



Joel Kinnaman! Han gör mig varm! :)


27/4-2011


God förmiddag!

Nu har jag kommit ikapp mig i big brother lite, tittade på det senaste avsnittet igår på datan. Måste säga att jag fortfarande uppskattar det.. men fy fasiken för katerina, skicka henne!! dom pratar om att dom är så jävla raka o ärliga hela tiden (hon, sonia o gurkis) , men dom snackar ju skit om sara och dom andra i bikten. gjorde narr av sara för att hon grät. är man instängd så länge utan att ha gråtit så klart att det släpper någon gång. :) jag hejar fortfarande på simon o peter tror jag!! :)

Igår var det ju även mina hemmafruar.. så bra det är.. lite fint igår med, så grät ett par gånger. men sen så har ju kommit till att bli sjukt känslig på äldre dar. :)

Håller på med ett bildkollage från min påskhelg, tar sån tid bara.. men det kommer snart. :)

Ha nu en underbar onsdag!!



Dagens plus: Min fina aftonklänning o att lennie sitter o myser i bakgrunden! :)


Påsken 2011!


Här kommer min Påsk 2011 i bilder! Enjoy! :)

Skärtorsdagen!

Jag, pappa jan, paulina och lennie satte in oss på papa joes!! :)







Långfredagen! Den enda lediga dagen... fixade maaassa i min trädgård!

Frukost på Papa joes!





Trädgårdsinhandling!



Massa fix!!



Raddetyet är i farten!



Sen var det solning som gällde o paulina var i kyrkan, men som hon tillbaka igen, tog sig en drink, ställde bilen o läste en tidning.. visar här mamma o pappa hur hemskt smal modellen hade blivit..



Provning av olika isglassdrinkar. :)



Sen blev det trädgårdsyatzy på bordet som jag inhandlat. attans trevligt!!



Sen gjorde hela familjen stress!! Pappa jan vann..



Sen blev det natta.. o jag vaknade sedan upp till en underbar lördag, även i detta läge kallad påskafton.. jobbade till fyra, men sen var det hem o vattna mina blommor.. o se så glad jag är. :)



Fick denna påskafton besök av paulina o jonas. :)



Grillning!





En härlig drink på maten!!



Söndagen bjöd på jonas, anton, filmspel o hattar!! :)







Anton var trött!



Det var allt för denna påsken.. finns ju en hel del fler bilder.. men nu får det vara bra! :)


Fortsätter att vara nörd!


Jag tar ditt tips Fridis o tar lite kvinnokaraktärer som jag INTE uppskattar!!

Först ut! Rebecka Bovallius från Skilda världar..

Har ju börjat titta på det nu igen o hon är taskig! Riktig satmara!




Sen har vi en från Sunset beach, tittade väldigt mycket på det när det gick för ett par år sen.. det gjorde min farfar med, men han uttalade det "sankta bitch" Haha!!

Uppskattade verkligen INTE Annie, tyckte hon var så jävlig o skulle förstöra mellan ben o meg. o så tyckte jag att hon var ful med. :)



(Här med Ben)

Vet inte varför jag inte gillar henne, men gör bara inte det!!

Från Greys anatomy... kommer inte ens ihåg hennes namn.. sträng är hon!



Melrose Place var ju bra när det begav sig, men en jag inte gillade var ju givetvis Kimberly. Där kan vi snacka psyko. :)




Den sista för idag får ju bli hon som är värst för mig!! Hon förstår hela tiden mellan mina Brenda o Dylan.. Jag gillar henne inte alls.. fy fan för henne!

Kelly Taylor!





Fler önskemål på kategorier Frida, eller någon annan?

Älskar att få vara NÖRD!! :)


26/4-2011


Betalade jag mina räkningar igår? ja, det gjorde jag.. efter en go cykeltur hem så var det de första jag gjorde.. :)

Jag läste mina gamla inlägg från förra året i april.. jag var lite olycklig o bitter.. när jag ser på bilderna så kommer jag ihåg hur jag mådde. o det är så skönt nu!! att jag mår så förbannat bra just nu!!! livet leker!! solen skiner! :) papa joes är öppet!! :) :)

Hoppas ni mår precis lika bra som jag!!

Har haft möjligheten att tjabba med rasmus lite mer än vanligt dessa dagar, då hon är i göteborg nu. blir billigare för oss att prata massa onödigt men samtidigt livsviktiga saker. :)

Ha en underbar tisdag!! :)


MASSA KÄRLEK!!!!


25/4-2011


Idag ska jag betala mina räkningar.. jag måste skriva det här så att jag inte glömmer bort det när jag kommer hem..

Fan vilket underbart väder det är ute.. jag vill sola.. mmm.. vill bli brun.. hade accepterat att bli röd, bara jag hade fått känna på det lite.. men är ju ledig nästa helg så hoppas på fantastiskt väder då!! :)

Har faktiskt slutat att titta på Big brother lite.. eftersom det slutade sända tv11 hos mig, så måste jag ju titta på datorn.. o jag har inget intresse av att data hemma.. har inte varit inne på fejjan på snart två veckor.. o bloggat rejält med bilder o grejer var också längesen.. det är vädrets fel.. men men.. det jag skulle komma fram till är att jag hörde att roddan åkte ut.. nu har jag inte sett det på några veckor, men tror jag ville ha kvar han mest.. ut med de andra två brudarna istället. :D

Nu ska jag fortsätta spendera denna söndag som egentligen är en måndag.. eller tvärtom. :)

KRAMAR!


24/4-2011


Hej!! Trots att jag är mitt i ett sju dagars pass så mår jag skit bra! Denna påsken har varit väldigt trevlig! Bättre än förra året vill jag nog säg.. den var la trevlig för kvällen.. men dauliga minnen. :) skit i det nu!!

Har faktiskt tagit massa bilder i dagarna här.. så ska lägga upp dom snart i ett långt gott påsk-bild-regn!

Igår var det paulina o jonas tur att joina på papa joes! attans trevligt, lite goda isgalss drinkar o grillat. blev gudomligt gott! en god köttabit o lite sallad. o en korvajävel slank ner med. fast en gled ur näven på jonas o ut över mammas smultron. sen gled den ur näven på pappa jan med. o imorse var den borta.. mysteriet med jordkorven. :)

Ha nu en underbar söndag!!



Jag vill vara brun o grann!! :)


Glad Påsk!


Glad Påsk på er!! :)

Första premiär cyklingen till jobbet idag, på självaste påskafton. det gick skit bra!!

Hade en sjukt lång fredag igår, men det var bara mysigt. fixade i min trädgård, solade, spelade trädgårdsyatzy, lagade gryta o pysslade på papa joes. :) dagen spenderades med paulina, mamma o pappa. underbart!!

Ha nu så förbaskat trevligt ikväll, festa för mig med!! :)


21/4-2011


Men Kimsi, vill du bara vinna över oss, inte vara i samma lag?! :)

Frida, uppskattar din idé.. ska fynda om jag har några jag ogillar.. får ta den rubriken i så fall.. :) Du är så underbar!



Annars då? Nu går vi mot påsken, som jag bara HATAR detta året.. Från o med påskafton så ska jag jobba sju dagar i rad. tro fan att jag inte känner för att göra ett skit. så sjukt anti blir jag!! Nu blev jag visst väldigt upprörd här.. får prata om något annat.

Ledig imorgon i alla fall.. vill att det ska bli fint väder.. mysa på papa joes. :) Ta vara på dagen! Ta mig ett gott glas vin ikväll, fira att jag är ledig en dag.. får lära mig ta vara på dom små stunderna. :)

Vad ska ni göra i påsk? :)

Ha en underbar skärtorsdag!



En go drink.. varför inte? :)


19/4-2011


Hejsan på er!! Jag har haft en otroligt mysig helg, synd bara att det går så förbannat fort. :(

Lördagsmys med melodikrysset o stan, synd att de regnade lite, hade velat ha strålande sol. Sen har jag o paulina börjat kolla på skilda världar nu.. jisses va bra! hahaha!

Bilder från helgen kommer lite senare.. hade ju premiärcyklingen i lördagskväl.. cyklade ner till östra stranden. :) sen därifrån till en annan fest i stan o sen hem. :)

O mys hos mormor o morfar i söndags! sjukt god mat o sen kvällsmackor på det, samt lite bingospel. :)

Saknar vår härliga tid också cecilia! brenda o dylan, cj o cody!! fan va mysigt vi hade! o när vi fick oväntat besök, när dom bara klev in genom ytterdörren o tittade på oss. :) och när du matade mig med inlagd gurkar. :D

Ha en underbar tisdag!


15/4-2011


7,5 timme kvar till en ledig helg! Otroligt jävla skönt ska det bli.. mysa på papa joes, gå lite på stan, festa lite, spendera söndagen hos mormor o morfar o självklart göra melodikrysset! :) Underbart!

Vad ska ni göra i helgen då? ;) haha!

Jag har inte så mycket vettigt att skriva.. därav två goa inlägg om mina favoritpar.. vet inte varför men jag tycker sånt är mysigt o pyssligt! :)

Grattis till Paulina!! Du är en redig knock-out!! Gott val av ord va? ;)

Ha en fortsatt trevlig fredag! :)


This is for you Frida!! :)


Nu fortsätter nörden som jag är med min kärlekspar lista! :)

Först ut givetvis Carrie och Mr.Big från Sex and the city..

Du känner mig så väl plina. :)




Baywatch.. allas vår härliga Baywatch.. Mitt favoritpar där är faktiskt ganska otippat!

Eddie och Shauna, stjärnskotten som var med från början. :)



(Vet ju vilket par som är dina favoriter Cissi! Denna bild är för dig!! :))
CJ och Cody!!! :) :) :)




Måste ju ha ett favoritpar från den eviga Våra bästa år med. :)

Bo och Hope!



Mammas favoritserie Cityakuten!

Dr. Doug Ross och Carol!



En serie som jag inte följer särskilt mycket, men som jag lyckas kolla på lite då o då endå. Greys Anatomy!

Izzie och Alex! (synd hon har slutat)



Dawsons Creek.. jisses vad jag följde det när det begav sig.. jag o mamma var som fastklistrade. :)

Joey och Pacey!!



Jag älskar ju Shannen Doherty, o jag uppskattar henne i Förhäxad, men hennes kille Andy dör ju lite tidigt, så måste säga Piper och Leo! :)



Tittade sjukt mycket på Felicity o var lite kär i Ben, så givetvis.. Ben och Felicity!



Från One tree hill, som jag dock slutat titta på nu.

Lucas och Peyton!



O det sista paret för idag, från Gossip girl.

Chuck och Blair!



Hoppas du har haft o göra en stund nu Frida!!! :) :)

Peace!!


Nörd som jag är!!


Jag är ju världens största serie nörd!! jag satt i tankarnas värld o tänkte på alla mina favoritpar... och blev så sugen på att titta på lite bilder.. när jag hade gjort det en liten stund så ville jag lägga dom på min blogg.. så då gör jag det!! :)

Det absoluta favoritparet!! Som jag har en slags sjuk kärlek till är från Beverly Hills!

Brenda o Dylan!



Sen naturligtvis från Vänner!!

Ross o Rachel!



Från mina underbara Scrubs!

JD och Elliot!



O faktiskt från O.C, uppskattade det som fasiken när det begav sig! :)

Ryan och Marissa!




Jag har fler på lager, hur många par som helst kan jag rabbla upp.. men det hade blivit alldeles för långt! 

Nu har jag varit nörd en stund för allmänheten, så nu ska jag fortsätta att vara det i smyg. :)


14/4-2011


Nu är min födelsedag slut. :( gårdagen var som en helt vanlig dag.. jobbade på giganten i 9 timmar... men hade dock en festlig avslutning. var på harrys med paulina, pappa, frida o lennie. attans trevligt! god mat o trevlig quiz! svårt var det bara.. men jag glänste till på en del frågor. :)

Imorgon kväll så fortsätter vi på gudfadern filmerna.. detta ser jag framemot, har inte sett tvåan o trean. :) sen är det ju en ledig helg för sjutsingen. :) :) :) fick fräsa till det med tre leende gubbar på det. :) o en fjärde där ja!

Have a lovely torsdag!!



Mamma millsi o en häst!


13/4-2011


Ja må jag leva, ja må jag leva!! Grattis till mig!! :) Ha en underbar dag Emelie! :)





Peace!!


12/4-2011


Nu ska jag tjata lite om det jag tjatar om varje tisdag.. att det är emelies heliga tisdag!! :) men jag älskar ju de där hemmafruarna så sjukt mycket. det är många som tröttnat o tycker att dom gått för långt med serien, att de borde lagt ner för några säsonger sen, men icke jag. jisses va bra det är! kommer bli ledsen på riktigt när dom lägger ner det.

Igår fick jag besök av paulina på lite kaffe på uteserveringen. Papa joes var tyvärr stängt, men paulina tillhör ju personalen! :)

Imorgon blir det lite quiz på harrys.. med lite god mat till det.. ska bli ytterst trevligt! är så hungrig nu när jag skriver detta så vill äta där nu.. mmm, gud va hungrig jag blev. :)

Ha en bra onsdag!


Dagens plus!



Filip o Fredrik!! Givet!


Smyginvigning av Papa joes!


Den 10/4-2011 var de hela igång.. då var det storstädning o förberedelser för Papa joes! Eftersom allt inte är klart med inredning så blev det en smyginvigning.



En liten drink på det hela!



Pappa Jonesy!



Jonas fick ta del av premiären!



Även Anton!



......







Ett litet premiärgrill! några korvajävlar!







TACK!!


Så glad jag blev för alla mina kommentarer!! Jag uppskattar att få veta vad ni hittat på!!

TACK Sofie, Paulina, Barso, Frida o Kim!! Ni gör det värt att blogga!! :) Ni är fantastiska!!



Lovade en bild från min lördag.. upptäckte nu att jag inte hade så många..

Men en på Frida i hennes underbart fina klänning!



Pappa jan i ny fräsig skjorta!



Ja.. de var de hela!!

Nu ska jag tvätta o äta mig en baguettajävel! :)



10/4-2011


Igår kväll blev det vinmys på papa joes inneservering. :) fridayy kom förbi en sväng. :) hade lite frågetävling, åt pizza o drack vin. sen lyssnade vi på goa bitar o tittade på youtube klipp.. hittade ett klipp som var så jävla bra!! ska se om jag kan länka till det i ett senare inlägg, sitter lite illa till nu. :) sen kommer även en bild eller två från gårdagen i ett senare inlägg. :)

Vad hittade ni på då? (älskar att jag ofta skriver en fråga till er så här, men att ni aldrig svarar.. men jag ska keep it up!)

I eftermiddag blir det storstädning o inventering på papa joes! ser framemot detta!! det varma vädret är äntligen på väg!! :) yeeeaaah maaan!




Dagens plus!!



Legolas! För att ha givit oss! "They are taking the hobbits to isengaard!"


Dagens bästa!


Idag i kassan klev det fram en gobbatjuv som skulle köpa en radio.. han stöplar fram, säger sitt namn. Jag plockar ner det i en påse o säger vad de kostar. Då tar han fram något ur sin jackficka. viker ut det, då ser jag att det är en bit papper, han ställer sig då o snyter sig framför mig. efter det tar han fram sin plånbok o betalar. :) Kunde knappt hålla mig från skratt.. jädrans gobbatjuv alltså. :)


9/4-2011


Då är jag en erfarenhet rikare.. har nu sett hela sagan om ringen-trilogin. :) dom var faktiskt jätte bra, men lite för långa.. jag blev trött! Sen uppskattade jag dock inte alla stora krigarscener, tycker det blir lite brötigt. man hinner inte riktigt med. Men sen var det flera grejer som jag uppskattar sjukt mycket!! :)

Efter det igår kväll så satte vi på ännu en klassiker, Gudfadern. Man fattar ju verkligen varför den är en klassiker. riktigt bra, man är lite härligt orolig i varje scen, för allt kan ju hända. Nu ska vi bara se dom andra två med. :D

Vi börjar komma riktigt långt med vår lista nu. :) Ska snart ge oss på alla bond, lennie har alla filmerna så det blir ju skit bra!!

Annars då? hur är det med er?

Fridayyy!! jag längtar med till papa joes!! du är en självklarhet på vip-listan!! :)




Dagens plus!!



Viggo Mortensen! (mycket för hans namn)


7/4-2011


God middag!! Hur är det med er idag? Själv har jag varit uppe o studsat sen halv sju idag, det är tidigt, tidigt för att vara mig i alla fall. :)

Jag håller med dig cissi, tycker med att roddan blivit bättre, han blev ju sån toffel o mes när sanna var i huset.. hon var ju ett skåp den med ju.. tur hon fick lämna tidigt. :)

Ikväll o imorgon ska jag o lina ge oss in i vår härliga filmlista. Och nästa film till rakning är sagan om ringen-trilogin. Världens största bög film som pappa jan skämtar om.. :) hans humor den. ;)

Jag har ju inte sett dessa filmer, o det är ett medvetet val. har helt enkelt inte orkat! pallar liksom inte.. men nu är dom med på listan, så det är bara att se glad ut. Paulina tycker att dom är bra, så får lita på henne. :)

Sedan går vi mot en jobbehelg, så inte några festligheter.. ska mysa istället! :)

Ha en underbar torsdag nu!!



Uppskattar mitt hår här.. så långt.. o lite brun ser jag ut med. like it! :)




Big brother!


Va är det för skit egentligen?! Alla klagar alltid på bb, speciellt denna omgången, har ju varit massa skriverier.. Men jag är endå stolt att säga att jag älskar det!! Gud, det händer flera gånger att jag skrattar högt o hjärligt. speciellt förra veckans avsnitt med skräcktema! fan va kul det var!! gurkis är ju helfestlig! o kul när rodney blev så jävla rädd!! Jag uppskattar dom allra flesta i huset, o uppskattar att titta på det. Christian är ju helgo när han dansar till exempel, o martins o saras lovestory som man bara vill ska blomstra ut.. Men mest liggduglig för mig är ju ändå peter! gillar han!! :) Var bara tvungen att tjabba av mig lite.. är ju en klassisk bb-nörd. :)

Vad tycker ni? Vem hejar ni på? :)

Det har jag ju glömt säga.. jag hade ju tv11 på pappas nya tv där vi kunde ta emot digital sändning, men dom har tagit bort tv11 nu! :( så får nöja mig med att ligga ett avnitt efter o se det på datan. :( är helt knäckt! Har man en bra dag så regnar det!! hemskt va bitter jag blev. :)

Ha de nu så bra denna afton!! :)


6/4-2011


En vecka till mina födelsedag idag! Trevligt! Fast i år känns det inte så avancerat.. jag är ledig helgen efter min födelsedag men då är Paulina upptagen. Och att slå till med stor fest känns inte roligt utan henne faktiskt. Sen jobbar jag HELA påskhelgen. :( så jag får spara på krafterna o slå på stort nästa år, då är det ju lite jämnt med!

Igår var det ju tisdagsmys, men gick på en rejäl nit när kanal 5 sket i cougar town o sände en dokumentär om charlie sheen.. visst han är väl stollig och så nu, men låt han va.. för jösse namn! jag ville ju mysa ner mig med mina serier. :)

Jag uppskattar livet rätt bra annars nu! :) Bara så ni vet!



Hur legat är inte mitt hår egentligen???!!!

Bilder från 2/4-2011


Fäääärdiga! :)







Är vi inte för fräsiga? :)





Sista posen innan utgången!







Väl inne på Idas!!



Och Paulina med sin gode vän på mårtensson!



De var de hela! :)



Hej!


Hej på er mina vänner! Har haft en underbar helg, jag o paulina festade lite hemma hos mig på lördagen. hade sjukt trevligt! spelade gamla skivor.. jisses va minnen man har! spådde även paulina med en kortlek som vi gjorde förr i tiden!. :) sen var vi på idas o mårtensson. väldigt lyckat faktiskt! väldigt trevligt på idas speciellt! ;) bilder från kvällen kommer inom kort. :)

Sen på lördagen så tittade vi på Twilight, den tredje filmen. vi var ju så illa tvungna, den är ju med på listan. men vi gjorde det bästa av situationen, låg i min säng o mös till det.. lite dagen efter var vi ju. :)

Ikväll är det tisdagstraditioner! and i loooove it!!




28e bilden: En tokig bild




Kolla lennie.. underbart!!



RSS 2.0