Dilek 30!

 
Har sett att jag inte bloggat typ nått juuu... har inte ens lagt upp bilder från Dileks 30-års fest! Hon hade ett black and white tema med en massa damer. Och det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Jättelyckat var det!
 

:D
 
 

Tjejkväll med Quiz!

 
I lördags bjöds det till quiz och vin hemma hos mig med alla goa damer! Vinnarlaget blev Paulina, Jessica och Dilek! Stort grattis till er!! :)
 
Vi kör ett mega fotorace till detta!! <3
 
 
TACK ALLA UNDERBARA TJEJER!!!
 
 
 
 

Bilder från lite vinkväll!

 
Vi fortsätter med lite bilder.. detta är bilderna från min telefon från en kväll för två veckor sen när vi hade lite vinmys hemma hos mig. Vackra Etrita, Angelica och Jennifer. Även mamma kom förbi en sväng sen på kvällskvisten. :) Alla bilderna som togs med min kamera kommer upp i ett senare inlägg. :)
 
 
Min underbara mamma mor som snart ska opereras.. ner till Lund ska vi den 16 december, hon ska ta bort sin ena binjure och det verkar vara en enkel titthålsoperation. Håller bara tummarna att den inte är större än 5 cm (alltså binjuren som är för stor), då kan de bli lite värre. Men jag tänker positivt och ska ta hand om henne nere i Lund. Blir väl att jag ligger över i tre nätter med henne.
 
 
 

26 november 2014

 
Hejsan hoppsan!
 
Sorry för sjukt dålig uppdatering! Men ska försöka skärpa mig nu! Jag går mot en veckas semester så det känns jävligt bra! Har tagit ledigt nästa vecka, 1 - 8 december, så jag ska julmyyyyysa! Baka, slå in julklappar och julfika, kolla på julkalendern! Jag ska ha det så jävla myyyysigt helt enkelt! Som jag längtar!!! :)
 
Tänkte ta lite bilder som jag hade från när vi bowlade med gigis. Hade lite förfest hos Agnes och Björn innan vi bowlade på O´learys och sen shotar och dans på Morfars. En skitrolig kväll, tyvärr mådde jag ju som jag förtjänade dagen efter... och inte nog med det.. det var min jobbehelg. ;) Men jag gjorde mitt bästa i kassan vill jag lova. ;)
 
 
 
Snart är det dags för det gigantiska julbordet.. ska ta fler bilder då ;)
 
 
 

12/11-2014

 
Nuuuuu är det snart jul! Jisses va mysigt!!! :)
 
Ska till Ullared imorgon med mina underbara Agnes och Björn! Handla massa julklappar och massa annat julmys. :)
 
Lite bilder kommer här.. (måste ju komma ikapp mig och är så förbannat dålig på att blogga just nu)
 
Från en spontanutgång med angzy, agnes, björn och mattias.
 
 
En jävla rolig kväll och vad jag vill minnas så var det en hel del dans. :)
 
 
 

Ullis kalaskväll i Helsingborg!

 
Nu var det sjukt längesen som jag bloggade, skärpning på mig!!
 
Har lite bilder som jag vill komma ikapp med, börjar med Ullis födelsedagsfirande som blev en kväll i Helsinborg med tjejerna. :) Himla trevligt och himla såsigt blev det! :D
 
Inledde kvällen på Ullis balkong. :)
 
 
Viiiiin!!
 
 
Kajsa va duktig och körde ena bilen med mig och Jessica och Alexandra körde resten av damerna i den andra bilen. :) När vi stannade halvvägs dit så trodde vi först att ena bilen gått sönder, snacka om att vi fick panik. Men kajsa löste biffen och vi kunde rulla vidare. :)
 
 
Jag och Jessica delade på en flaska rose på vägen ner! Väldigt trevligt och lättdrucket vin. :)
 
 
På plats i Helsinborg! Alla damerna!
 
 
ULLIS HAND????!!!!!
 
 
Alexandra och Kajsa!
 
 
Förlåt Kajsa, men den får du bjuda på! :)
 
 
Jennifer och Etrita!
 
 
Så jävla vacker! Och fransarna! Perfekt!
 
 
Inne på ett ställe först för shot innan vi skulle på med danseskorna.
 
 
Posenissar!
 
 
Fantastiska födelsedagsbarnet var på gott humör!
 
 
Vackra systrarna Jansson!
 
 
Bästa gruppselfien jag någonsin tagit. :)
 
 
Som sagt en väldigt trevlig kväll och jag kan ju säga att jag sov heeela vägen hem! Inte så trevligt sällskap för chauffören. Men jag blir lätt åksjuk och speciellt om jag druckit alkohol, så bättre en sovandes emelie än en som spydde ner hela bilen. ;) Det har ju hänt innan. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0