20/4-2012


Imorgon gäller det! Då åker jag iväg på min efterlängtade resa.. Jisses! Jag är så nervös och lycklig på samma gång! Ikväll efter jobbet blir de packning för fulla muggar samt mys med mamma o paulina! Ska mannekänga lite klädalternativ också, vill inte ta med mig mer än nödvändigt. Så måste testa några stassar och se om de går hem. :)Snaaaart så!! :)


17/4-2012


Hejsan allesammans!!

Hur är det med er??

Jag mår så bra så... min resfebern har börjat smyga sig på! :) Det är ju inte långt kvar nu, åker på lördag! :)

I helgen var de den stora festfirarhelgen, jag bidde ju 25! :) En helt fantastisk helg, med god mat, god dricka och framförallt underbart sällskap! Bilder från detta lovar jag i ett senare inlägg. :)

Igår var jag och gjorde mina naglar på face and body! en av mina fina presenter från paulina! Så tack så mycket min skit! är otroligt nöjd!! :)

Ha det gott! :)


12/4-2012


Jiiiiiisses vilken bra dag jag har!! Jag är så lycklig today!! Jag jobbar i ungefär 7 timmar och 8 minuter  till.. sen fyller jag år imorgon!!! Skulle egentligen jobbat heldag men jag tog lite ledigt!! För jag fyller ju faktiskt åååårr!! Så morgondagen kommer bestå av ett möte på jobbet, sen lunch med pappa o anton i stan, sen maaaaaassa mys med mamma och paulina!! Sen för att inte snacka om lördagen, första lediga lördagen på fyra veckor. Melodikrysset ska göras sen myyys!! Och födelsedagsmiddag med heela familjen på kvällen!!

Ville bara in o säga hej och säga hur bra jag mår.. :D :D

Ha en underbar torsdag allesammans!Klippa hår o blondera mig kanske??! :)


11/4-2012


Nu fyller jag snart år!! Yeeeeaaah maaan! Jag älskar att fylla år.. fyller på fredag och är ledig hela helgen med!! Jag är såååå laddad!! Jisses va kul!!

Annars är allt jätte bra... livet rullar på! Fick ta en paus i cyklandet till jobbet på grund av allt detta regn, så jävla tjåddigt! :( Men nu hoppas vi på ljusare tider! :)11 dagar kvar nu... :) ;)


Glad Påsk!


Glad Påsk allesammans!Ikväll blir de påskmiddag hos Paulinas familj i skedala! Attans trevligt!! :)


19 dagar!


Underbart!!<3


1/4-2012


Tävlingen är över! Men jag vill blogga lite endå... Idag är en bra dag!! En av de bääästa på länge!! Vi kliver in i världens bästa månad! Jag älskar april!! Jag fyller år, det är påsk och det fina vädret kommer alltid i april!! Idag ska vi fira!! :)

Hoppas ni mår lika bra som jag gör!!21 dagar kvar!! :) :) :) ;)


RSS 2.0