Minireunion hos Paulina!

 
I lördags så blev det en liiiiten reunion hos Paulina. Jag, Paulina o Malin. Så jävla roligt, helt underbart att vara vi tre igen!! :)))
 
 
Vi tog inte så många bilder den kvällen, och en jävla tur det... men så roligt vi hade!! :)) Hamnade ute på stan och dansade lite mä.. och avslutningsvis en kebabrulle :))
 
 
En liten kvällshälsning till underbara meine fridis! Så himla mysigt att du fortfarande läser min blogg.. din goenisse!! Hoppas du fått njutit lite av alla bilder i alla fall. Hälsa dina killar så gott mä. <3
 

:)))
 
 

Vinmys hos mig!

 
I fredags blev det lite vin hemma hos mig, med samma underbara tjejer som fredagen innan.. Angelica, Dilek och Etrita... till o med mamma kom förbi en sväng. Mysigt!!!
 
 
<3
 
 
 

Kalas för pappa Joe hos oss!

 
Vi bjöd på lite tacos och mys för pappa Joesi som fyllt år!
 

<3
 

Vinmys hemma hos Angelica!

 
Nu har jag inte bloggat på ett tag så nu tänkte jag att jag ska ta tag i det..
 
Förra helgen så blev det en liten vinkväll hemma hos Angelica, tillsammans med Dilek och Etrita. Jättemysigt och trevligt!! Jag skulle dock upp och jobba dagen efter så jag tog det lugnt, skulle till o med hem tidigt tyckte jag. Men vi hade så trevligt att klockan helt plötsligt var halv tre på nassa, så då fick jag bråttom hem för att få lite sömn innan en dag på gig. Dock gjorde jag våfflor till kunderna hela dagen. Supermysigt!
 
 
<3
 

Bjudning hos Paulina med mormor o morfar!

 
Hejsan hoppsan allesammans!
 
I lördags hade Paulina lite bjudning hemma hos henne, med mormor, morfar o mamma. En väldigt mysig kväll med jättegod mat och kortspel. Framåt småtimmarna när mormor och morfar åkt hem så gick vi tre damer en runda på stan. Det bjöds på lite dans och mer dricka. Träffade mucahit och hans kompisar så dansade med dom nere på morfars. Väldans trevligt!
 

Allt var perfekt! Tack Paulina, mitt allt!! <3
 
 

13 mars 2014

 
Hejsan hoppsan denna underbara torsdag! Vilket väder vi har haft hela veckan! Jag går mot en ledig helg, men har hört att det ska bli kallare i helgen. :( Det vill vi inte!
 
Men på lördag blir det myyyyys! Ska hem till Paulina på middag med mamma, mormor och morfar! Ska bli så mysigt! Och gott! Menyn låter fantastisk! :)
 
I måndags när jag var ledig hade jag, mamma och mucahit en mysdag. Vi tog vår nya bil och åkte till ullared. :)
 
 
Mamma ville mä testköra bilen! Härlig dag!
 
 

11 mars 2014

 
Idag vill jag säga stort grattis till min otroligt vackra vän Angzy!
 
Jaaa mååå hon leeeeva uti hundrade åååår!!
 
Hoppas du får en mysig dag fina du! Det är du värd!
 
Teeeeebrikler canim! <3
 
 
 
PUSS
 

8 mars 2014

 
Goddag!
 
Idag hade vi årets första cykeltur till jobbet, fyyyy faaan va jobbigt! Helvete! Det var motvind och min kondis är ju iiiinte den bästa! Men det kan bara bli bättre! Håller sig vädret fint så är det bara att fortsätta cykla. :)
 
Igår tittade jag och mucahit på criminal minds på swefilmer och jag somnade rätt snabbt i soffan, var attans trött. Ikväll blir det väldigt lugnt mä, jag tyar inte göra så mycket! Känner att jag behöver en slappehelg. GOTT! :)
 
Avrundar med en bild eller två! :)
 
 
Bara för att vi är så stiliga! ;)
 
 

6 mars 2014

 
Underbara lediga torsdag!
 
Idag är det tvättning och städning på schemat som på alla mina lediga dagar. ;) Men det gör mig ingenting för jag mår så himla bra idag!
 
Jag har fasiken inte så mycket o skriva...
 
Vi tar ett par goa posebilder istället. :))
 

Hahahaha.. kan ju nästan tro jag är en modebloggare.. men gosenisse som jag är så bjuder vi på det här! :)
 
Ha nu en trevlig torsdag allesammans!!
 
 

4 mars 2014

 
Tisdag o allt idag, trevligt!!
 
Jag har inga bilder från i helgen! :( Så därför kör jag ett gammalt hederligt instagramrace! För att jag tycker att det är såå roligt! :)
 
 
:)
 
 

RSS 2.0