De hetaste..


Ja, det hetaste i mina ögon när det gäller killar är utan tvekan om de har tatueringar o röker... har tyckte det väldigt.. o aldrig riktigt fattat varför.. men när jag såg min favorit film för ett tag sen med min sean patrick flanery som är så fiiiin så fattar jag äntligen. :)



Mumma!!


Känns bättre..


Ja, jag kan glädje er alla att det känns mycket bättre idag.. är lite ostabil fortfarande, men är glad idag. :) tror de finns hopp om en god helg!! :) Ibland behöver jag gå ner mig totalt o vara sjukt raddig, men när de sen vänder så blir de bra! igår fick jag en tankeställare om en grej o en kommentar från min rasmus o det gjorde mycket.. så nu går vi mot ljusare tider! :) o jag o paulina ska ju ha en awesome sommar!! hoppas den blir legendery.. men jag ville inte köra samma stil som sommaren 2007, måste ju tänka på att vi blivit lite gamlare o lite gaggigare. :)

O en fin värmande kommentar från min kim.. tack, du är så söt! o en sån energispruta!! :) jag vill komma till dig i varberg snart.. längtar!! :)

Ikväll blir de fredagsmys med paulina, men jag kanske känner för att dra en runda på staden. :D får ser hur jag känner mig efter min cykeltur hem. :)

Ha de så jävla gott allesammans! :)





 


Nu stundar en ledig helg..


Jag är så trött, bitter o irriterad nu förtiden. :( det är så strängt.. är en riktig liten biaaaatch på jobbet.. dåligt! men jag är så butter så det är sjukt. försöker pigga upp mig själv, men det går inte. hoppas verkligen att det känns bättre imorgon, går ju mot en ledig helg nu.. o den vill jag ju ska vara pigg o glad. :) massa mys med paulina imorgon, sen utgång på lördag! men en lugn utgång.. vill inte göra något jag ångrar.. o mår jag dassigt när jag börjar festa så brukar det oftast bara gå åt ett håll.

Så sjukt tråkiga inlägg det varit här på sistonde.. ska skärpa mig.. får ta lite goe bilder i helgen, som jag kan visa upp här sen. :D

Och snart så kommer ju rasmus o hälsar på.. jag tycker vi sitter bara vi två på min uteplats på lördagen rasmus, det lät så mysigt. tjabba som vi två kan o ta den där goa färdigciggen på uteplatsen. :) paulina kan ju inte vara med då, men kommer o joinar oss sen hoppas jag.. den bästa trion måste ju ha en reunion på stan. :) blir faktiskt lycklig när jag tänker på oss tre... för så lycklig som jag är när jag är med er två är jag ALDRIG annars.. midsommarn i ålaryd, bara vi tre, mitt ute i ingenstans.. helt jävla underbart! (fast klart sven var ju med en sväng med, goa glasögon o gobbajeans.) saknar dig massa rasmus!! gunnar behöver dig nu!! speciellt till sommaren, förra sommaren var ju klockren! :D vem ska jag åka till tylösand med? :) eller när du "vilade" på köksgolvet när pappa jan satt vi datorn när vi kom hem.. o det var fan tidigt på kvällen.. :)

Nu har jag tjabbat klart för idag.. lovar roligare blogg snart.. :)


Butter


Ja, det var hemskt va jag ska vakna på fel sida... har varit butter sen jag kom till jobbet. vet ej varför.. cyklade ändå hemifrån i lugn o ro i god tid. var till o med på jobbet 20 min innan jag börjar. hann med massa. :) men lik förbannat så är jag butter. sjukt irriterad på allt o alla.. på kunder som varit dumma i huvudet.. allt!!

O så har jag fått för mig att jag är irriterad på mina leggins o mitt ansikte. låter dumt.. men legginsarna sitter helt fucked up.. o jag blir så sjukt glänsig i ansiktet o det irriterar med min mascara. så imorgon ska jag ha strumpebyxor o inget smink på jobbet.. bara lite solpuder. så får vi hoppas att det blir bättre. :) börjar 8 imorgon med, ledningsmöte... så om vädret tillåter får jag cykla 07.30, det känns tidigt.. men men.. det får man ta.. spar ju tid på att inte sminka mig imorgon. ;) så när jag står här raddig o dan imorgon så kommer jag ju säkert få de.

Nu har jag spytt ut tillräckligt med skit.. har massa, massa mer.. men mamma får nog ta det sen.. :) alltid bra o prata med mamma när man är butter. :)

Hoppas ni har haft en bra dag! :)


Bitter..


Mmm.. idag är jag bitter! vaknat på fel sida så att de bara skriker om de.. tvättar o pysslar lite nu.. ska sätta mig på uteplatsen sen o hoppas att jag får lite glädje av de fina vädret.. o upp tidigare än helvete imorgon med.. ska med tåget typ 05.50 till jönköping. bara över dagen, ska på kassamöte. så idag är de emelies stora bitterdag!

Visar två bilder från paulinas bilder, när vi körde vår spontanfylla när uteserveringen på linnégatan öppnades. :)





PEACE! eller idag är de mer GO FUCK YOUR SELF!!! :)


Aladin!


Ja, de får nog bli namnet på min nya cykel.. det var paulina som sa det när jag ställde in cykeln i lägenheten för att den skulle skyddas över natten.. då sa hon att jag såg cykeln som den nya aladin.. var hon menade var albin, mitt underbara marsvin som gick bort för lite mer än en vecka sen.. hon var otroligt förvirrad o stod o tjabbade o allt jag hörde var aladin.. så de får de bli. :D

Vi promenerade till biltema o köpte en cykel till mig o sen cyklade vi hem. :)







Sen var vi ju tvungna att cykla in o äta istan.. haha!





Mysedag. :D


Lite bilder från grillningen!


Japp, de var ju första grillningen på linnegatan i fredags o här kommer lite bilder från detta. :)





















Hoppas ni njöt lika mycket av bilderna som jag. :)

Kyrktajm!


Idag ska jag till kyrkan.. ni som känner mig vet ju att jag gått o blivit lite småreligös på senare år.. min pappa går ju även under namnet pastor andersson. :) haha! nää.. paulinas kör ska sjunga i kyrkan ikväll o jag ska dit o titta. :) tack vare underbara carro o sofie som låter mig åka med dom. :) annars hade jag haft ett jävla tröjl att ta mig dit. de ska bli mysigt! spännande o se paulina sjunga så.. hon ska till o med dra lite solo. :D

Igår var det mys i skedala.. jag var i behov av lite terapi tyckte paulina, så hon kom o hämtade mig efter jobbet. :) massa mys.. god mat. fläskfile o potatisgratäng, o en sjukt god sallad!!! efter maten gick jag, paulina, majsan o bengtsis mjölkarundan. det var mysigt, fast jag frös om ryggen. kommer bli sjuk upp i ryggen. haha! sen fick jag en massagebehandling av majsis, massa skönt! skulle vara bra för stressen o det behöver jag. TACK majsis! :) sen blev det kaffe o fruktsallad till sista delen av millenium. attans mysig kväll! :) trots att paulina var lite tjuvig, stackarn var till o med uppe o spydde inatt.. illa.. men mådde bättre imorse som tur e. :) du måste ju vara fit4fight till din konsert ikväll!

O cykeln går bra.. det gick sjukt bra att cykla till jobbet idag.. ingen motvind alls.. o så cyklade jag själv för pappa jan skulle köra lennies bil till jobbet.. o det var gott att få cykla i min egna takt.. :) vad tycker ni, aladin? eller vad ska jag döpa den guldiga skönheten till? :)

Idag är en bra dag.. o ledig imorgon! :)

 




Gode förmiddag allesammans!


Idag är det lööördag o då är det steeens stäääddag!

Nää, nu körde jag lite där fick du... Idag var det premiären med min cykel till jobbet.. det gick jätte bra.. lite motvind, men gud vilken go o fin cykel jag köpt. :D älskar den redan.. kanske ska döpa den till aladin.. men inget bestämt än. :)

Igår blev det en festlig kväll.. jag o paulina hade ju mysdag med stora spenderbyxor.. köpte sjukt mycket grejer.. illa.. men det är roligt samtidigt.. får leva fattigt resten av månaden. sen kom jonas o anton vid halv sju tiden o började förberedda grillningen som skulle ske. attans festligt o god mat. :) efter några öl o cider så tackade jag o paulina för oss vid halv tolv tiden. tog en hel del goa bilder igår som jag kommer lägga upp lite senare ikväll.. ville bara in o säga hej nu.

Annars då? jodå, det är så där... det är en grej som är jävligt strängt.. fattar ingenting! men men, man får väl tänka på bättre tider så känns det bättre.. stort tack till paulina som fått mig att hålla låda o inte tänka på de så mycket. :) mys ikväll med paulina? :)




 





Bildregn från 90-tals festen!


   

























































Skulle varit massa bilder nu..


Ja, jag började mitt bildinlägg från 90-tals festen igår kväll.. men sen fick jag oväntat besök.. så de blev lite cigg, lösandes av världsproblem o ett glas juice. :) men de var trevligt!

Imorgon är jag ledig o jag ska köpa en ny cykel!!!! :) va spännande! så jag kommer cykla som fan nu! jag o paulina kommer bli livsfarliga på våra kärringacyklar. :)

Om jag finner tid ikväll.. är så jäkla busy vettu så ska jag lägga in massa bilder.. annars får ni hålla er lite.. men den som väntar på något gott väntar inte för länge. ;)

PEACE!! (eller hur kim??)


Heeej på dig du!


Nu har denna underbara helg bara fladrat förbi... en otrolig händelserik helg! :)

Började lördagens laddning med att städa massa, skulle städa bebisarnas bur o upptäckte då att Albin var jätte raddig, han var alldeles varig i ögonen o runt nosen. o han hade blivit väldigt tunn. ringde mamma i all hysteri, hon hoppade på cykeln o kom som en superhjälte. hon tog bort allt var o gjorde allt för att mata honom, jag gick bara runt o grät. Mamma vakade över honom så gick jag in o duschade o när jag kom ut så hade han somnat in. o gud som de brast, grät helt otroligt mycket.. då försöker mamma trösta mig så gott hon kan o börjar dra massa historier om att han springer lycklig på en äng nu. haha! men de var bra mamma! Jag lyckades samla ihop mig o började lugnt o stilla ladda till kvällens bravader!

Eftersom folk som jag bjudit fick den ena efter den andra anledningen till att inte komma så blev vi ett starkt gäng på 7 personer plus pappa jan! Så TACK till er som kom! Ni är självklara på nästa bjudning jag har. :) Sofie var helt klart bäst utklädd! shit va bra det var.. blå cykelbyxor, en gammal bingolotto t-shirt o en go jeansjacka. :D O totte hade spikes! gott!

Pappa jan o paulina höll i två olika frågetävlingar.. o det var bra! paulina hade gjort en som handlade mycket om mig o den var så genomtänkt o bra. :D pappa jan o jonas vann faktiskt den, jag o sulan kom som stark tvåa! :) o vid pappas quiz så köde vi killarna mot tjejerna o den tog tyvärr killarna hem.. skyller på att jonas är så gammal, han levde ju så mycket på 90-talet.. fast tror faktiskt thomelille var en jävel på de med. :)

Vi festade på rätt bra, värdinnan blev mest berusad! men de bjuder jag på. :D

Jonas med en söt mittbena lämnade oss strax innan vi begav oss till stan, stackaren skulle ju jobba klockan 6 på söndagen! tack för att du kom i alla fall jonas. :D

Vi ramlade upp på tre hjärtan, dansade o höll låda.. sen skulle jag tvunget till bob, paulina o sofie lämnade mig. men vid bob så sviker minnet.. men tror jag hade kul.. handlade sjukt mycket mat innan jag åkte hem i alla fall.. undrar vad folk trodde, två stora donkepåsar o stannade vid pölsemannen för att ha mos.. haha! vem fasiken köpte jag mat till? :)

Paulina inledde söndagen med att köra två rundor.. var nog mycket mitt fel, stackaren vaknade vid halv sju o mådde lite tjuvigt, så kunde hon inte somna om för jag förde ett jävla liv o tog upp hela sängen.. hade hon bara fått somna om så hade hon sluppit köra en runda med bussen.. så förlåt paulina!

Jag mådde rätt bra i söndags faktiskt! hade mysdag med mamma o paulina o på eftermiddagen gick vi hem till mamma för att begrava albin.. mamma o paulina sjöng för han. :D Sen tittade vi på the boondock saints o bara mös! :)

Vid åtta tiden promenerade jag o paulina hem, jag övertalade henne att spendera en natt till med mig.. o vi handlade lite god mat o tittade på the boondock saints 2! O jag gillade den! jag köper den med hull o hår.. men sen är ju inte jag så svårfångad. :D

Måndagen spenderades med mor o tvättning.. tittade även på the boondock saints 2 igen, var ju tvungen att visa den för mamma med. :D jätte mysig dag med mamma o lite god mat. :D

Sen hade det varit jobb för hela slanten.. är ledig först på fredag denna veckan.. o den ska spenderas med paulina!! :)

Massa bilder från 90-tals festen kommer i ett senare inlägg!


Fredag!


Yeeeeeez! Fredag är väl veckans bästa dag, tycker ni inte de? Jag har alltid älskat fredagar!! Speciellt när man gick i skolan, då hade man ju alltid helg. o nu har jag ett drömschema! är ledig fredag ena veckan o ledig lördag till måndag andra veckan! :) så fredagar är alltid bäst! o det är ju fredagstradition ikväll med. men en lugn sådan, paulina ska ju jobba imorgon, o jag har ju en del o stå i till imorgon kväll. :) 90-tals fest is the shiiit. :)

Har fått fråga på vad bohusröra är. Och det är faktiskt den röran som man kan köpa i affär, den ligger jämte ishavsröran o skagenröran. Runt melodifestivalen 2005 så skulle vi ha lite bjudning o ville då fräsa till det lite extra o testade bohusröran. o jisses va äcklig den var.. ingen tyckte om den. men runt småtimmarna kom det en kompis till oss som var väldans dragen, o han krängde ensam upp alla snittar med bohusröra. men han kommer inte på lördag, så vi pissar på bohus. haha!

Jag ser sjukt mycket framemot lördag! hoppas ni gör det med.. ladda massa! för det kommer bli låååååda! all in hoopas jag! o jag uppskattar att du är så taggad sofie. :D :D fast vi har ju laddat mest inför detta tycker jag. :)

En bild från förra årets kalas får avrunda detta inlägg.



Kvällen som "dansen" kom till.. måste börja köra den igen..


Måste bara säga..


... Muuuuuumma! Herrejistanes! så jävla grann! O bra film..

 

 

Ville bara säga det.. måste se tvåan, har inte fått tummen ur r*ven än.. skärpning emelie!! :)

 

 


Ladda!


Japp, nu ska det börjas ladda inför lördag! 90-tals festen går ju av stapeln då.. är sjukt taggad.. dock inte hundra på vad jag ska ha på mig än, men kommer bli riktigt dassig. :D men de gillar vi.. huvudsaken är att det blir låda.. o det tror jag. :) kommer bjuda på massa gott tilltugg i alla fall.. tycker det är så jävla roligt med tilltugg, men ingen bohusröra.. fan va den inte gick hem sist när vi hade den, var dock 2005 :) hade ju kunnat testa den igen, men tror vi hoppar de!

Hade velat ha paulina med mig med allt pyssel på dagen, men hon ska jobba på giganten. så får styra upp det själv!

Skulle ju bloggat lite igår när jag kom hem efter jobbet, men blev så trött o jävlig efter maten. Pappa jan överraskade med biffar o potatismos. massa mumma! :) Så jag kröp ner i sängen med lite greys anatomy redan vid nio, sen somnade jag gott efter de. Vaknade en halvtimme tidigare än jag skulle upp idag, men var så förbannat kissignödig så fick gå upp då. så har haft en riktig lugn o harmonisk morgon. :)

Känner mig pigg o glad idag, tror att det har med den kommande festen o göra. :) jobbar ju till 22.00 ikväll o det drar ju ner stämmningen lite..

Hoppas ni har en bra torsdag allesammans! O tänk positivt! det är bara två dagar kvar till helgen!! :)




Kalas 2


Ja, igår var de kalas 2 för mig.. Jag, paulina o pappa jan! :) Vi anlände till bulls strax efter åtta. tog en cider innan vi kunde sätta oss vi vårt bord. vi fick sitta där uppe vid ett bord, jätte mysigt. o paulina hade ju ett helvete med att bestämma sig vad hon skulle äta. men de blev en kyckling o mozzarella burgare precis som jag. attans god var den! o pappa jan tog en jätte räkmacka.. o det var ett jävla tjat på han hur stor o god den är. :) quizen gick åt helvete för oss... vi inledde starkt med att inte kunna första frågan. haha.. sen fortsatte de så.. tror vi var säkra på 2 svar. men trevligt hade vi. träffade pappas gode vän eddie.. o pappa jan var så söt när han skulle få eddies uppmärksamhet på håll.. han viskade - eddie, jääätte tyst. haha!

Det var en jätte trevlig o mysig kväll trots att vi inte kunde så mycket. o tack pappa jan för att du betalade hela kalaset! för paulina hade ju lägligt "glömt" sin plånbok hemma.. haha! skoja bara. :)

Vi tog en del bilder.. en del bra o en del ännu bättre. men de kommer i ett senare inlägg. :)

Annars mår jag bra denna första dag som 23-åring.. känner mig lite gammal bara! :) Känner mig lite raddig idag, men bara lite.. vet inte varför.. har mina aningar dock.. men hoppas inte det är de.. får la se.. ska ta mig själv i kragen o rycka upp mig! köra mitt eget race.. o den bästa att ha med sig i det racet är paulina, så vill du åka med paulina? det är ju vår sommar nu!! :)

Have a lovely day så kanske de blir lite bilder tonight! ;)



Tack!


Tack för alla gratulationer!

O tack Paulina, www.cocktail.blogg.se !! Jag älskar dig mest!! <3

 

 


13 april 2010

Idag fyller jag år!! 23 år! :) Dagen började jätte mysigt med paulina o pappa med frukost o paket. :) paulina hade även satt in en bild i hallandsposten! :) :) :) fy fasiken va glad jag blev! massa mys! o fina berlocker fick jag. handklovar från pappa jan, det står för att vi alltid sitter ihop. o av paulina ett stort hjärta med texten best friend. så fiiiint! nu hoppas jag att dagen går fort så att jag kan få spendera en mysig kväll med dessa två. när jag kom till jobbet låg det en bukett tulpaner o choklad framför mitt skåp. :) tack lisa! jätte gulligt. blir så glad!
Grattis till gobbegobben! :)

Kalas 1


Tårtan blev sjukt fin!!!!



Och som ni ser så blev den god med.. ni ser ju bara så gott de ligger i lager på den. :D mina gäster tog faktiskt två bitar.. o de är väl tecken på god tårta. :)



Lite presentöppning med bästa mamma i det fina vädret. :D



Ganska halvdåligt, men endå ett familjefoto. :D



Bra bild! :)



Det var alla bilder jag hade o bjuda på idag... har varit en underbart mysig dag! :)

Nu ska jag mysa med paulina som ska nana här inatt. :) för vi ska ha födelsedagsfrukost imorgon.. ;)


Nu börjar tårtan likna nått..


Nu är jag i full gång med att göra tårtan.. min första tårta som jag någonsin gjort. :) spännande.. jag kommer ta foto o så sen.. så att ni ska få se de underbara resultatet. :D

Idag har jag handlat o städat massa.. för klockan fyra kommer fin besöket! mormor o morfar. :) mamma har redan rullat innan för dörren. ser framemot en mysig dag med min familj! :D

Uppdatera med bilder o sånt sen. :D



Söndag! 11/4-10


Nu är det inte långt kvar till min födelsedag! :) kan faktiskt säga att det är lite redan imorgon. :) det är ju imorgon som jag ska ha mitt kalas. paulina skulle gjort tårta för mig, men på grund av tid, skola o plugg så går det inte. så jag ska göra min egna tårta. hur fan ska detta gå? jag får lägga hela min själ o hjärta i den så kanske den smakar lite kärlek i alla fall. :D älskar att fylla år.. längtar till imorgon. o sen massa mys på självaste dagen när jag, paulina o pappa jan ska ut o äta. :D mysevecka! eller början av den i alla fall... för jobbar ju tisdag till fredag o kvällsmöte på torsdag, så då jobbar jag 9.30 - 22.00. :( men på lördag slår ju den stora 90-tals festen till. så får hålla det i tankarna. :)

Igår var en myskväll.. putsade fönstrerna när jag kom hem o pysslade lite. sen mös jag framför tv:n hela kvällen, otroligt skönt! såna lördagar behövs. speciellt när de är jobbehelg. :)

Ikväll blir de nördträff på linnégatan.. pappa har gjort dillkött! mumma! hade egentligen andra planer, men de sket sig.. :( men att spendera kvällen med dom killarna är ett fruktansvärt bra andra alternativ. :D

Hoppas ni har en fin söndag i detta underbara väder!

PUSS på er!




Invigning!


Japp, den 9 april 2010 invigdes uteplatsen på linnégatan!

Igår så hade jag o paulina massa ärenden.. startskottet gick halv tolv, då hoppade vi på våra cyklar o begav oss till apoteket.. där inhandlades lite saker. sen blev det netto för att köpa lite snacks till min 90-tals fest. efter att ha lämnat det hemma så cyklade vi hem till min mor.. där vi gick igenom hennes garderob för att se om det fanns nått till 90-tals festen. eftersom hennes mode stått stil de senaste 20 åren så trodde jag vi skulle hitta massa.. men icke.. mor min har varit med mer i modet än vad jag trodde. ;)

Sen begav vi oss inte till staden.. gick i massa butiker o strosade. mat för dagen blev pastavagnen som vi åt sittandes på torget. sjukt mysigt! o sjukt gott väder. :)

När vi kom hem vid fyra snåret så torkade jag av uteplatsen o fråga min date för dagen om hon ville ta en öl med mig på min "uteservering" o det ville hon.. så vi satte oss där. :D





Men varför bara dricka en öl när man kan dricka fler.. så det gjorde vi. :D o najbör kom ner på en öl med oss.. attans trevligt! :) men när solen gick ner så flyttade vi in o fortsatte dricka. :D





Så vi var ganska dragna när de skulle göras kycklingsallad lagom till att pappa jan skulle komma hem.. men vi lösta de rätt bra. :D efter maten så fortsatte vi dricka sen körde vi på hela vägen o gick ut. :D inte en käft på tre hjärten först men sen kom totte o hela de goa gänget så de var trevligt! men vi var attans berusade när vi gick hem.. men kul hade vi. som alltid.. :D älskar dessa spontana fyllor. :D

Tack för igår paulina! :D



Ikväll blir det mys för fulla muggar!

O paulina, ställ bilen! :)


Torsdag!


Ja, som ni kanske redan vet allesammans så är det torsdag idag.. o det känns bra! ledig imorgon, sen är det helg, visserligen med jobb men det är korta dagar. sen är jag ju ledig på måndag, sen är det ju för sjutsingen min bemärkelsedag på tisdag. :) så det känns gott det här! :) Ska ha kalas för bästa mamma, mormor o morfar på måndag. sen blir det bulls med paulina o pappa jan på tisdag. :) Så jag hoppas att denna dagen går relativt fort! :) O imorgon är det handling o fixning som gäller.. måste förbereda lite inför min dag o min fest. så ville jag inte göra det själv, är ju så tråkigt. så jag frågade paulina, då fick jag som svar. - Jag är ledig, so i am with you man! gott o få!!

Ikväll hoppas jag få titta på criminal minds.. men jag vet inte om mitt sällskap för kvällen köper det. antaglien inte.. men men.. får spela in det med den inspelningsbara dvdn som jag inte har. ;) fast det är ju sällskapet som är det viktiga. :)

Nej, men nu måste jag gå o kamma mig! :) har det nersläppt idag för att se om det hjälper mot att det alltid ser ut som fan på bakhuvudet på mig. det ser verkligen förjävligt ut om jag sätter upp det när det är fuktigt o sen släpper ner de. usch, lite som ett blött djur.. jag kan fota någon gång o visa..

Avslutar med en riktigt fin bild.. som jag funderar på att förstora för att rama in! :)

Big girls dont cry genom eld o vatten vettu! :)




Upprörda läsare..


Ja, hade en upprörd läsare idag.. :) har fått en ny läsare som tog illa vid sig att jag ville enbart spendera min födelsedag med paulina. haha! klart jag vill spendera den med dig med!! men räcker det inte att jag ska vara två veckor med dig i turkey! två veckor bara du o jag! räcker inte det för i år?! :)

Jag älskar dig mamma! Det är du o jag! o kommer alltid vara! :D

 

Vad vore sally utan harry??!! haha!

 

 


De håller i sig..


Jajamen.. min glädje håller i sig.. kan det vara så bra att det går mot ljusare tider nu? :) ja just de, paulina, du måste lägga ljusa slingor i mitt hår snart.. käckt o ha det gjort till min bemärkelsedag. :)

Jag tror mycket att det är vädret som gör en så lycklig! man mår ju utan tvekan bäst på våren o sommaren! kan sitta ute o mysa! måste ha mycket picknick o grilla o grejer i vår! o jag ska investera i en ny cykel, så jag o paulina kommer cykla sönder oss själva. :)

Blev lite sugen på att blogga lite, men jag tycker att det är så tråkigt o blogga utan bilder.. så försökte hitta bilder från de senaste som jag inte lagt upp innan.. hittade inte mycket.. men en eller två bidde de. :D

Jag o fisen från min o pappas fest för ett par helger sen.. go bild!



Det här är en sjukt go bild.. kolla pappa jan! han ser helt psyko ut! haha.. tror att det var meningen.. han skulle smyga sig på kim o fisen. :)



Sen hade vi den helt underbara helgen när malin var hemma! riktig äkta lycka på den helgen! när jag, paulina o malin satt på paulinas balkong o rökte.. o tjabbade massa! löste alla våra världsproblem!

Jag o malin, lite dragna o bakfulla! :D



Sen har vi mig o lina på tre heartsi! på fredagen!

Ohh var de inte en västajävel paulina hade fått på sig? lovin it!!! :)


Här försöker vi bjuda till på en pose på tre heartsi, vet inte om vi lyckas så bra.. :)



Vart tittar jag? börjar bli lite dragen kanske... :)

Vet inte om ni sett bilderna innan, men har ni de så blev de ju en favorit i repris.. Tur man tar mycket bilder så man kommer ihåg de goa tiderna extra mycket. :) o snart gör rasmus oss sällskap igen o helvete vad med låda vi ska hålla då.. längtar riktigt mycket!

Vad hade man gjort utan sina nära o kära? :) Underbart att ni finns.. :)




Lycklig!


Idag är jag riktigt lycklig! Har en go känsla i hela kroppen.. kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men har mina aningar. :) vill att det ska hålla i sig mega länge! O bättre blir det, fyller ju år om en vecka.. o även om jag inte vill bli äldre så är det nått med att fylla år. myskänsla! :) Vill fira min dag med paulina, men jag jobbar o hon går på kör på kvällen, annars hade jag velat att bara hon o jag skulle ut o äta. mysa till det lite! Får fråga henne igen om hon kan skippa kören en kväll för att vara sammans med mig.

En bild på mig o min prinsessa förra året på min födelsedag. :)



Humle o dumle som vi skulle börja kalla oss då. :) hur fan gick det med de egentligen? blev gobben o kärringen istället.. fast vi har haft ett par goa smeknamn under åren. ;)

Tisdag idag.. emelies heliga tisdag! desperate, det utgick ju förra veckan så det är dubbel glädje idag! eftersom jag väntat 2 veckor nu! Att man kan se framemot ett tv program så mycket fattar jag inte.. jag skäms nästan.. men får väl bjuda på det! :)

Sen vill jag sända en liten tanke till söta cecilia! vet att du har mycket o tänka på o att det är strängt!

Tänker på dig!




(Jag o cissi från mitt kalas förra året)

Ha nu en underbar tisdag med allt ni ska göra o alla rutiner ni har. ;)





Bild från Påskafton!


Det var inte många bilder som bidde tagna på påskafton men visar dom som jag tog. :)

Jag o sulan! all in på honom nu! :)



Linda o hennes mange. :)



Ja, de var inte fler bilder.. haha!

Nu har jag myst lite med scrubs o de kan inte bli bättre... :)

Så nu väntar jag bara på min kille. :)


Sjukt sliten!


Idag känner jag mig verkligen trött o jävlig.. efter tre dagars fest o lite sovande så är jag sjukt sliten idag. tur att jag bara jobbar 11-16 på jobbet idag! hem o vila sen.. ladda inför en hel vecka på giganto. är bara ledig på fredag denna veckan. men men, de ska la gå fort hoppas jag.

De blev en trevlig påskafton i lördags.. lite lugn förfest med linda, mange o hans vän.. jonas eller johan. kommer tusan inte ihåg. :) sen bidde de en promenad in till stan.. fick inte tag i taxi, jag är ju fröken taxi annars.. gick till asian först o hälsade på lite folk. underbart goa cecilia.. o dexter fick sig en kramajävel mä. :) o fick träffa onne.. de var sjukt längesen, så lite kel blev de där. mysigt! sen valsade vi ner på bobbsi. :) dansade lite... önskade alla som inte dansar.. väldigt trevligt o ta en svängom till den. framåt småtimmarna så kom plina bort mot bobbsi så vi gick till donken o sen en taxi hem. o det var dom godaste nuggets jag någonsin ätit! jag drömmer fortfarande om dom!! Mmm..

 
Ikväll blir de lite johan falk tror jag.. min kille!! har bara sett den en gång innan så den tåls att se igen.. de är ju faktiskt min kille! min kille! hörde du det paulina? haha! :)

Have a lovely måndag trots att den är som en söndag!


På det igen..


Japp nu har man kört två dagar i rad o ska festa idag med! :) ikväll blir det utgång med linda flickebarn. ska bli trevligt, det var ett tag sen. :)

I torsdags var de ju H-fest hemma hos jonas.. o det var attans trevligt! tog dock typ inga bilder, väldigt olikt mig. men visar de lilla jag har. :)


Helylle plina o huvudvärkstablett sofie :)



Hurtbulle jag o goaste helylle ever!



Folket när de åt. :)





Goa tjejer!



Förlåt! men gud va go du är här paulina! :)



På mårtensson! gott gäng!! :)



Jag o jonas gode vän anders :)



O sista bilden får bli på de goda vännerna. :)



Tidig utgång ledde till tidig hemgång.. gick mot donken redan vid halv två om jag inte minns fel. o beställde sprite o dricka.. why??!! haha! o fabo länsman som de var ett jävla tjat om i alla fall från min sida. :)

Sen var de på det igen igår.. jag o paulina.. lite segt, bestämdes vid sju eller nått att vi skulle gå ut. hade en riktigt sävlig förfest bara vi två. men jag hade sjukt trevligt.. hoppades du hade det med. :)



O mitt älskade mousserade var med.. det var ett tag sen. :)



O sulan var med! älskade sulan.. han är här för att stanna nu.. han har varit så tyst i ett par år nu.. :)





Åkte in till stan o var sjukt sugna på att gå till tre hjärtan, men där var de stängt. sikken nit vi gick på.. så vi visste inte vart vi skulle gå, så hamnade på harrys. träffade kim o tjabbade med honom. gott! fan vad jag stirrar men bjuder på denna kosliga bild. :D



Sen var de the corner som gällde. :) träffade brunte o kidda. :D





Sista orgasmen ut.. o den smakade förjävligt.. men men..



Trevlig kväll.. med ett sjukt trevligt avslut. :)

O imorse var de melodikrysset som gällde.. fast jag mådde mest tjuvigt.

Nu ska jag vila en stund innan duschen!

Ha en jävla trevlig påskafton allesammans!


Pappa skar sig på smörkniven imorse..


Under foten.. o kom då på att det är skärtorsdagen! haha.. det skämtet fick jag av pappa jan imorse. vet inte om det är ett bra skämt egentligen, men jag uppskattade det o skrattade gott. :D

Ikväll är det fest för Jonas.. han fyller gammal man idag! Grattis grattis till dig! :D

O skål på dig! Ikväll blir det en del av livets goda dricka hoppas jag. :)

 

Jag o plina ska ju fräsa till det rejält o dricka lite cosmopolitan. det kan ju bli hur bra som helst. o lite vanlig jävla groggajävel på det. :D fan det kommer bli awesome! haha, eller vad säger du paulina? awesome är hennes nya uttryck, o jag gillar det. fast har inte hört henne säga det än, hoppas de klickar. men det tror jag. annars får vi bara köra, dont go changing. :) o lite i am sorry brother. :D det kommer vara ett jävla liv på oss ikväll! men det tycker jag om! :D




Min dag började skit bra idag.. men sen hände lite grejer som bara drog ner mig, drog ner mig totalt.. men efter att ha gjort en viss quiz på en blogg.. en hemlig sådan. ;) så blev jag på så himla gott humör igen. det var så jävla klockrent. o jag ramlade bort i tankarna till den gamla goda tiden. :)

Ha en trevlig skärtorsdag allesammans! så blir de lite foto update imorgon kanske.. :)

 

 


RSS 2.0