Ny kamera!!


Jag tyckte att jag var värd en ny kamera, så då köpte jag det. :) Så här kommer ett litet collage med bilder från veckan som varit. :D










































Är så himla nöjd med den!! :D


20 juli 2011


Onsdagkväll.. det är en jättefin sommarkväll.. känner verkligen för att hamna på en uteservering, festa till det för att sen svänga på mina lurviga.. men ICKE. Jobbar 09.30 - 22.00 imorgon, o då orkar jag inte med något äventyr.. har blivit för gammal för det. :) det är mitt stora minus med att jag spenderar hela min semester i turkiet. jag får inte känna på halmstads härliga sommar liv.. men när jag väl är i turkiet så väger det upp det tusen gånger om.. :)

Är ledig i helgen.. så kanske kan hitta på något fräsigt.. :)

Någon bild på detta för att fräsa till det hela.. :)




18/7-2011


Hejsan på er alla!

Jag spenderade söndagskvällen hos min mor igår.. väldigt mysigt.. datade lite o tittade på film.. sen nanade jag här o fick frukost på soffan imorse. :)

Jag vill sitta på restaurang.. äta gott o dricka gott..





Semesterlivet helt enkelt.. men det är bara 47 dagar kvar nu...



PEAACE!


Bloggsug!


Hej på er! Fick ett litet bloggsug, men har inget att blogga om.. så tänkte lägga ut lite bilder från en ostkväll hemma hos Cissi som var av staplen någon vecka innan turkey. :)

Självaste värdinnan själv! Cecilia!



Goaste Dexter!!



Jag fick mä vara med!



Ostbricka!!



Jag var nöjd över detta. :)



Gamla, goda vänner.. :)



Amanda o Sara!



Lite Rudolf!

¨

Dexter hamnade självkart i Gabbelilles lekhörna. :D



Ett litet ryck inne på harrys!



Go sista bild från morfars!



Sen träffade vi grabbarna grus inne på mc donalds. :)



B!



Mattias tappade sin underdel på golvet.. helfestligt!!



Så där ja.. då fick ni ett litet kvällsinlägg med gamla bilder.. :)


De två hjältarna..


....Mamma o paulina!!!.. det två tekniska superhjältarna.. haha! mammas internet funkade inte idag och dom två har suttit i två timmar för att få det att funka.. o till slut gick det.. så vill kora dom till dagens hjältar. Tekniska hjältar. :) Att ni var så novliga på det alltså? :)

Själv gör man giganten en dag som detta.. men efter jobbet bjuder mor på foliemiddag, vad det nu är för något. :)

Jag är på rätt gott humör idag, just nu i alla fall.. dagen började lite jobbigt, sen tappade jag bort mitt arbetskort och det kändes som att allt skulle vara fel idag.. men kortet är hittat och det är ju faktiskt lördag och jag ska få träffa mamma o paulina sen.. mina favoriter. :D




Rätt meningslöst inlägg kanske.. men kan vara trevligt det med.. :)

Hej hopp på er!! Och ha en underbar löööördag!!



Trött!!


Jag blir så trött på min computer.. :( den vill inte som jag vill alls.. som tur e ska jag nog umgås lite med min gode vän anton imorgon så ska han få fixa. :))

Så jag är mest bitter nu..

En bild på detta sen är det bra för idag...




54 dagar..


Jag säger att det är 54 dagar kvar, mamma säger 53 och en annan säger 55.. Men jag kör på att det är 54 dagar kvar tills jag åker till turkey.. då jag ska vara där i tre veckor.. sjukt.. o JAG VET Paulina.. det är tamam degil!! Hahaha!!

Annars då? Jag mår faktiskt bra.. lite dåliga nyheter regnade dock över oss igår.. och jag lider verkligen med alla inblandade!! VERKLIGEN!! Orden räcker inte till.. Känslorna räcker inte till..

Jag är glad jag har min Paulina i dessa lägen..









Bebisarna fick vara med också. :)

Ikväll blir det salladsmys o tjabb!

Peace!!


11 juli 2011


Hej på er allesammans!

Vill inleda med att säga att jag tänker på dig paulina.. fem veckor framför dig på los gigantos.. strängt!! men jag ska stötta dig!

Helgen har varit jätte mysig!!

Vallarna i fredags!





Sommarhäng hos Josse o Andreas i lördags... med massa grille, kubb o lite dans framåt småtimmarna..





För mer bilder, kolla www.cocktail.blogg.se !!! Jag hade ingen kamera med mig..

Igår var det mys hemma hos lisa.. hon bjöd mig o paulina på riktigt god mat o lite vin till det.. sen satt vi o pratade o bara mös.. verkligen jätte trevligt.. så snart bjuder jag igen på bodegan! :)


Stora städdagen idag, ska stövla in i tvättstugan snart.. sen fräscha till the badrum och maybe dammsuga lite.. and dammtorka.. :)

PEACE!!

Dagens låt: Tarkan - Öp


Vallis!


Vallis som jag brukar kalla det.. vallarna då alltså.. :) Det är ikväll det gäller.. klockan 18.00 hämtar vi mormor o morfar. :) Hoppas verkligen att vädret är med oss!!!

Igår blev en trevlig kväll, hängde med pappa o anton till stan för en öl, hamnade på morfars bakficka med några öl, lite mat o sen drack jag red bull/jäger. :D attans god! lite såsig blev jag allt, men det är gott o se. :D paulina kom o joinade en stund sen o kvällen avslutades med lite mat o data hemma på bodegan. :)

Det var la allt för idag tror jag.. ska göra mig lite snoffsig snart.. :D

En liten strawberry daiquiri nu hade inte varit fel! :)



PEACE!


Hopp o hej!!


Igår gjorde jag o mamma något väldigt fräsigt.. vi förlängde vår resa i september med en vecka.. så jag kommer vara i alanya från den 3 till den 25 september! helt jävla underbart!!! Åhhh.. jag är så laddad!! Evet tamam!! ;)

Igår kväll fick jag fin besök av världens bästa paulina.. gjorde lite räk o ägg macka med en god kopp kaffe! :) tittade lite tv o bilder, samt videos på datan! :) vi tröttnar då aldrig på minnena från turkey!

På fredag smäller det.. då är det jag, paulina, mormor, morfar o VALLARNA!! så jävla roooligt!! :)

Förra året på Vallarna!







Lovely!!


Turkey 2011!


Det blev två fantastiska veckor i Turkiet.. herregud va bra vi hade det!

Vi blev fasiken såsiga i stort sett varje kväll.. utelivet där är helt underbart!! Passade oss perfekt, så vi kunde ju inte annat än att bli såsiga! :)

Träffade helt underbara människor..

Paulina fick tidigt en pappa. Han frågade om vi var syskon, då tyckte jag ätt det var käckt att säga att jag var hennes mor, så frågade han henne var hennes pappa var, då ryckte hon bara på axlarna. Så erbjöd han sig att vara hennes far. Jätte go kille. :D han fixade ett sverigebord till oss på midsommar när vi sa att vi skulle fira middagen där. :D





Pappa eyra jobbade även på världens bästa ställe Kordon, som serverade den godaste califorina steak som jag någonsin ätit. Där jobbade även en annan trevlig kille, Ramon.





Sen hittade vi snabbt ett favoritställe Elci! Där jobbade en jättego kille som senare började jobba på Los Angeles. Så vi var med honom där med sen. Han kom i alla fall till att bli paulinas farbror, uncle eller om man vill på turkiska amcam, (uttalas amja). Vi älskade honom! O han älskade oss!! :)





Sen har vi då den granna bartendern på Elci! Sjukt grann... hoppade över bardisken för mig.. o då var det nöset. :) Han är dock inte så bildskön.. men het var han!





Öp beni! :)



På samma ställe jobbade även den turkiska versionen av Kevin Borg.. vi tyckte dom var lika så han fick heta det.. o han uppskattade det. Han var den absolut goaste o studsigaste dansaren i turkiet. :D



Precis brevid Elci så låg där en frisörsalong o där träffade paulina en söt liten frisör. :)



Öp beni! :)



Under resans gång fick paulina även en farfar.. han erbjöd sig att vara det gott en kväll.. :D



Tidigt en morgon så fann vi en katt som paulina fick fan för att hon skulle ha i knät! :)





Han har skitit på mig!! Den klänningen fick tyvärr paulina lämna i turkiet! :)

Sista bilden ut från en natta-soppa-ätning med ett gäng turkar! :) UNDERBART!!!

Här även tillsammans med dj:n o den lilla lilla turken!





En helt jävla såsigt fantastiskt resa som jag aldrig kommer glömma!!

Güle güle!



Jag vill också tillbaka!!


Nuuu!!!

Merhaba!! Nasilsin? ;)





:))


Helgen efter Turkey!


Efter en underbart såsig helg så fick vi ge oss ut på ytterligare festligheter med Maaaaalin o company!! helt jävla sjukt kul! o såsigt!!

Här kommer en bildbomb! Enjoy!!

















Dag 2!





















Tack för en fantastisk helg tjejer!!


Det har en speciell smak


De smakar gammalt brö....





RSS 2.0