29 december

Goddag allesammans!

De var ett tag sen sen sist.. har en enkel förklaring till detta.. jobb, jobb, jobb o lite mer jobb. hann med julen i mellan lite med! :)

Hade en jätte mysig jul.. jag, mamma o pappa delade ut julklappar på morgonen, åt lite frukost o bara möööös! fick ett armband, en kamera o massa smått. :D sen var de mysdag resten till morfar kom o hämtade mig o mamma vid halv sex, då åkte vi till meine moster o hennes familj. de var jätte trevligt! delade ut julkapparna till glöggen, sen god mat o massa tjabb! en liten tradition är ju julklappsspelet! jag vann lite flaskor, sen fick jag lite biobiljetter o grejer! efter de så spelade vi lite kort. :) jag måste erkänna att jag var lite slirig då.. hade druckit ett par gin o tonic. men men, de bjuder jag min lilla släkt på. :)

Sen när jag kom hem vid elva tiden så var malin där... så himla mysigt! hade ju inte träffats på ett par månader o de var den enda chansen vi hade när hon var hemma.. jag jobbade ju hela tiden annars. vi satte oss under fläkten, drack o rökte o pratade massa! löste alla problemen! :) vid halv två tiden somnade vi, goa i gasen, eller i alla fall jag. :) sen blev vi väckta vid tre o hamnde på efterfest då.. o fan va kul vi hade... precis som de ska vara när jag o malin är med varandra. :D

Sen var de lillejul med plina! mysemys! fick en berlock till mitt armband. :)

O mellandagsrean började 07.00 på giganten den 26. o när vi öppnade dörrarna så strömade de in massa folk, fick stoppa kön två gånger. katastrof! men jag o mina kassatjejer var jäääääätte duktiga! :) meine plina klarar sig skiiit bra!

Snart nyår! fan vad jag ser framemot de.. blir en liten bjudning på 7 personer i min lägenhet. :)

Bilder kommer lite senare.!

Ha de nu så gott.. så kommer bilderna snart. :D

19 december


Idag har de varit en riktig jul-lördag på giganten.. jag o plina har haft köer i stort sett hela dagen.. men vi har klarat de bra.. plina är faktiskt skiiit duktig! är stolt över henne!! massa stolt! gott gäng har de varit idag med.. snackat massa med fridis nu de sista timmarna. :D myse där. :)

Ikväll blir de sova soffa! är förkyld som faaaeen o sliten... måste vila upp mig inför en stressig dag imorgon också. :)



Ha nu en trevlig kväll allesammans! :)


16 december


Idag är jag inte lika bitter som igår.. har åkt på en jävla förkylning bara.. så är helt matt i hela kroppen, de sista jag behöver nu.. jobbar ju i stort sett sönder mig själv just nu, då kan de ju underlätta om man i alla fall är frisk. men men, man ska se de positivt! :) jag har ett jobb o jag ska få jobba med plina hela helgen! :)

Igår var de myskväll med charlotte, åt lite kvällsmat o tittade på tv, en hel del tjabb blev de också. :)

Förutom att jag jobbar så mycket nu i julhelgen, så ser jag otroligt mycket framemot de! julafton med alla klappar o malin som kommer hem o hälsar på! :) lilljul med plina den 25! sen en trevlig nyårsafton hemma hos mig o far. blir 6 totalt o de ska bli så himlens trevligt! :)

Mysbilder i repris! :)



 

Ha de nu gott allesammans!

 


15 december


Idag är ingen vanlig dag för idag är de emelies antidag! ja, usch.. känner mig så anti idag.. anti mot allt o alla! ska försöka att skärpa mig.. hoppas de går bättre framåt dagen.. men vill verkligen slå nån.. haha.. de här är illa.. jag ber till alla gudar att de inte kommer någon kund som ska vara vresig eller ha fel attityd, för de krävs inte mycket för att jag ska tända till..

Nej, nu får de räcka med gnäll.. ser framemot fredag, min enda lediga dag innan julafton. då ska de jävla julpyntas! ska pynta sönder min lägenhet! :D

Hoppas ni är gladare alla mina responslösa läsare! ;)


14 december


Ledig idag. :D gott.. har tvättat o varit på maxi med mammsen! är nog i stort sett klar med alla mina julklappar nu. :)

De var lite partaj i helgen, jag o pappa var hemma hos leon. :) attans trevligt! plinisen skulle ju jobba sin första söndag på giganten så hon stannade hemma. tog lite goa bilder så ville visa några av dom. :)

Jag o pappa ser lite halvt tappade ut.



Beardface! :)



Finnski



Fisen and the brasa



Anton tittade också förbi :)



Lennie



Avslutar med en normal bild på mig o papps :D



Eller... normal o normal.. :)

hoppas ni alla har haft en bra helg. :D


11 december


Idag är de fredag o de är lite fredagsmys som gäller.. har ätit pizza o tittat på på spåret.. nu stundar upplösningen på idol. så tänkte blogga en liten sväng bara..

Har ju faktiskt två söta bilder som jag vill visa från när jag o kim var på hockey i söndags. de var väldigt trevligt, brydde oss inte så mkt om hockeyn, mest om varandra. tjabbade massa! alltid så mysigt o träffa kim. hon är lite av en energispruta. :D



Go bild på kimsi! skrattar gott. :)



Måste festa snart! :D

Hoppas ni alla har en bra kväll..

Så här mysigt har jag o plina de ikväll. :)





Pussar på er alla nu :D

10 december


Bio! Mm, de var biotajm igår.. massa mys var de.. luftslottet som sprängdes.. den var bra.. lite lång kanske, men vi gillade den alla fyra.. pappa somnade dock lite ibland. :)

Innan bio.. såå glada. :)



Väl på biografen, nöjda med godis köpet! :)



Goooott gäng! ;)



Popcornkrydda? javisst!! :D



och idag har de varit plinas första dag! :D o de har gått jätte bra! hon är sååå duktig!! :D de kommer bli skit bra.

Nu är de mys med plina, frida o papps. ska faktiskt göra mig en macka nu.

Ha en trevlig kväll allesammans!! ;D


9 december


Då har snart min enda lediga dag gått förbi.. men de har varit otroligt skönt.. slagit in lite julklappar o bara myst.. snart bio nu ju.. ska köpa en stor popcorn, utan att välta ut den denna gången. råkade göra de förra gången, så stackars plina fick sopa upp de. :)

Meine sötaste frida, dina biobiljetter ligger ju i kassan, de bara väntar på dig! :) tooose där! :D



:)


8 december


Nu är de jul, här i vårt hus. julen har kommit, hoppferallalala!

De är inte långt kvar tills vi kan sjunga de.. :D är inte julen de mysigaste som finns.. helt underbart! loooove it aloooot! :D hur är de med er nu i julmånaden då? tittat nått på julkalandern? jag har inte sett ett enda avsnitt, lite tråkigt. men men.. jobbar ju då..

Ikväll är de desperate som gäller.. de är bra grejer de. :D Så de blir sova tv idag. :D kan vara gott de med.

Allt för idag hörni. :)


7 december


Godkväll allesammans!! :D

De fräsigaste på denna veckan är att de blir bio på onsdag.. jag, plina, pappa, lennie o berrab. :) så jävla roligt. ska gå på den tredje delen av stieg larssons filmer.. spännande! går på bio alldeles för sällan.. så de ska verkligen bli mysigt.

Annars händer inte möe.. varit en lugn dag på giganten idag.. jobbat hela dagen med lennie.. alltid lika trevligt! :)

Har inget direkt att skriva mer idag.. tittar på ullared nu.. :D some pretty good shit. :)

Gänget "vi ska på bio" :)

    

Have it underbart nu allesammans. :D

6 december


Nu har jag inte skrivit på någon dag eller två.. men har ju så mycket annat o göra.. :P eller inte..

Jag har bara myst denna helgen! Fredagstradition med papps o plina i fredags. Utan doobidoo.. :( de var tufft, tittade på "på spåret" istället, o de var inte alls bra. :( men men! god pastasallad hade jag gjort. alldeles själv. :D mumma! 

Igår tittade mystrionflickan som lekte med elden. den var bra. sen kröp jag o plina ner o gjorde ett tappert försök att titta på austin powers, men bidde så trött så vi stängde av efter halva o sov istället. :) Fembots! o austin powers är så sjukt lik en kille som vi känner... sjuuuuukt likt! :D

Ikväll blir de hochey med bästaste kimsi för hela slanten! ska bli låda! tjabba lite skit i alla fall. :D

Ha nu en underbar andra advent allesammans!



3 december


21 dagar kvar till julafton.. :) man längtar massa.. av flera anledningar.. framförallt så älskar jag själva julaftons dagen.. har alltid gjort.. mys i stora lass.. sen så kommer ju min rasmus hem över jul o om jag får bestämma så är hon min hela julaftons sena kväll o natt.. :D lät lite konstigt.. hehe.. men vi ska faktiskt festa o tjabba skiten av varandra... :)

Imorgon är ingen vanlig dag utan de är emelies lediga dag!!

Då ska alla julklappar slås in.. o jag ska städa lite.. får ju finbesök på kvällen.. eller besök o besök, de är mer finboende. :D

Bilder på mig från julbordet:

Full



Fullare



Fullast



De är väl konstigt hur man ändrar utseende på en kväll.. var tvungen att bjuda på ett litet emelie-festar kollage.. hoppas ni gillade de.. :) ett riktigt raddety!! ;D

Ha nu en koslig torsdag kväll allesammans.. :)

2 december


2 december o de är onsdag.. vet inte riktigt vad jag tycker om de.. bra tror jag.. snart helg.. men de spelar inte mig så stor roll, ska endå jobba i helgen.. men är ledig på fredag, så ser framemot de. :) då blir de fredagstradition, men inte lika bra nu längre.. de var ju sista doobidoo i fredags. :( känns både ledsamt o tomt. men tror att vi tre ska ta oss igenom det här..

Igår var de desperate som gällde.. fasiken vad jag gillar de alltså.. har precis kollat igenom säsong 5 som jag köpte för någon vecka sen.. :)

Till mat igår stekte pappa en god köttabit o jag gjorde en god sallad med fetaost! mumma! de var skit gott. :D

Annars händer inte möe i mitt liv.. ska kanske på hockey med bästaste kimsi på söndag.. :D trevligt, trevligt! mest för att umgås lite med kim.. den mysen! :)

Ha nu en mysig onsdag o glöm inte öppna lucka två i eran julkalender!


1 december


Helt underbart ju! inne i december månad nu.. jag älskar ju julen!! :) o snart ska jag slå in alla julklappar som jag köpt.. kan inte bli bättre.. :)

TACK för ditt otroligt trevlig o mysiga sällskap i lördags frida!! väldans trevligt framför brasan.. men varför låg vi framför den så länge? :) lovely!

Snart plinis så måste vi ta flickan som lekte med elden.. kom till mig snart! :)

 

Alla ni andra älskade mysar ha nu en fantastisk 1 december! :)




UNDERBAR bild på dom två! den tåls verkligen att visas igen! ;)


RSS 2.0