Laddade!

Igår kom malin hem till halmstad..  så mööööööös! =)

Igår kväll så var plina hemma hos mig o meine diamond kom också förbi en sväng, alltid lika trevligt! framåt småtimmarna så kom även malin o sa hej! då skrev vi våran inköpslista, för ni förstår idag ska de hända mycket, vi ska handla o göra sjukt mycket grejer! vi tre! sen blir de förfest o liten utgång ikväll... imorgon åker jag o malin till danmark tidigare än tåget! =) så den här helgen kommer fröhoppningsvis bli helt underbar!

återkommer med massa snask o bilder!

Ha de gott allesammans, önskar emelie o plina!



Den bjuder vi på!


Blir så förbannad!

Har precis blivit av med ett par mobiltelefoner! H skulle bara fixa lite med sin kära utställning o då ska de ju snabbt vara framme! usch o fy! LÅT VÅRA SAKER VARA! Blir faktiskt väldigt upprörd! bara så tjatigt att folk håller på att smutsa ner sig på de sättet! väx upp o va rejäl för böveln!


Annars är de en väldigt lugn o fin dag, är ledig imorgon, efter 6 dagars passet! är ju inte helt gotteledig dock, ska till P klockan 15.00 sen har jag lite annat att pyssla med. men jag ska njuta som fasiken ändå! =)


Ha en god tisdag!




Grattis Malin!

Vet att inlägget kommer någon timme för tidigt! men imorgon fyller älskade hjärtat, rasmus, malin 20 år!! systemetmyndig! =) Hoppas verkligen att du får en mysig dag och att du hade skit kul med tjejerna när ni var ute in the england i helgen! o nu ska du snart firas här hemma med! hoppas vi ska få de låda!

Med detta inlägg vill jag önska världens sötaste malin, världens bästa födelsedagsvecka!



Grattis i massor!
Söta underbara du!



Måste ju in min tribute till dig passa på o tacka dig för att du är du! en underbar person som alltid ställer upp oavsett vad de gäller, bakfyllemys, fest, färdigcigg, mat  på eurostops parkering, tossiga grejer, stan.... vad som helst! vet att jag alltid kan ringa till dig o svaret blir alltid detsamma! de betyder så mycket!





Nu kommer du snart hem på heltid också, vet inte hur du känner för de, men jag tycker att de ska bli helt fantastiskt! nu kan vi äntligen bara vara igen, de som vi gör bäst! o lite äventyr också, lite tylösands grejer! =)

Nu syns vi snart hjärtat! O återigen GRATTIS på födelsedagen!



Jag älskar dig så mycket! Tack för att du finns i mitt liv!



Måndag 090223 11.24

Hoppas alla mår bra idag! inte toppen kanske, de är ju trots allt måndag, veckans absolut värsta dag!

Idag vill jag skicka en speciell hälsning till kära thomelille som fyller år! Idag är ingen vanlig dag för de är tottes födelsedag! Där sjöng jag lite.. =)

Grattis Thomelille alias Thothemphålen!




Ha nu en förträffligt trevlig måndag allihoppa!

Söndag 090222 20.16

Idag har man jobbat igen.. men de går så snabbt o lätt när de är söndag, bara 11 till 16! sen kom jag hem, skönt att bara få sätta sig i soffan! sen gick jag o handlade lite mat så gjorde jag o min nya bästis lite tacos... såååå goott! o nu är jag så mätt.. nu väntas beck klockan nio, ska bli mys o få sin dos av gunvald! =) kan man bli hetare? =)

En liten tanke vill jag sända min plinis som pluggar massa idag.. usch, strängt för henne! men jag hejar på henne, hon är så duktig! i am her biggest fan! =)

O Jonas, återigen.. Wanted is the shit! haha!

Hoppas ni har en underbar söndag alla mina underbara läsare, ni är inte många men underbara!

Dagens bild får bli på mig o min kvällskavaljer!



Ha de nu gott allesammans!

Lördag 090221 17.33

Igår skulle jag ta de lugnt, vara med mina bebisar o ta de väldigt lugnt! men så kom nikki o skulle hämta lite alkohol som låg här.. då tänkte jag att jag tar en öl med henne, sen sa nikki till mig att följa med henne till en förfest, ville ju inte, men ändå kanske lite, de var ju trevligt folk på förfesten! så kom malin o hennes kompis amanda, tror jag hon hette. så jag fixade till mig, så tog vi taxi dit! alltid taxi när jag är med! =)

Kära bengtbenganbengtsson var på besök! =)

Här tillsammans med nikkigumman!



Värdinnan Jenny o flickebarnet! =)



Sötaste Malin o Amanda (då antaglien)



Jag o flickerbarnet!



Jag o min vapendragare för kvällen! =)



O Jim körde en, de bjuder jag på!



Försöker va med alla tre... =)



Vad vore ett inlägg utan en pussmunsbild?



Så där ja... den får till o med avsluta inlägget!

Kvällen gick bra, de var mysigt o vara med nikki! vi dansade på bra o blev lite på pikalurven! =) men jag klarade jobbet med bravur idag i alla fall! =) när de stängde igår så kämpade jag o nikki som fan att få till en efterfest, för hon hade oscars lägenhet ensam.. men de gick inte så bra för oss... var nog för att de var så halt ute.. haha! alla runt omkring ramlade hela tiden! nä, men de var nog bra att de inte blev någon efterfest.. då hade de inte varit bravur på jobbet!

Ikväll kommer paulina hit! vi ska tjabba massa! ska bli underbart!

Ha de gott allesammans nu! =)

De bjuder jag på!

De är alltid en massa grejer som de ska bjudas på.. men de är ju de som är meningen med bjudningar... =) i inlägget här kommer lite bilder på mig som kanske inte är så bildsköna! men då säger jag ju som rubriken, de bjuder jag på!

har inte haft min dator hemma på ett tag, min älskade bästaste pappa har lånat den lite, han har laddat ner massa grejer! därför de har varit uppdateringstorka!

har varit ledig nu i två dagar.. har bara tagit de lugnt, har umgåtts en del med min nya bästis. =) vi har de faktiskt skit kul ihop! festade till de lite i tisdags, de var nice, tvingade han att se dirty dancing, men han tyckte att den var bättre än förväntat! =) men den är ju såååå bra!

o nu börjar mitt 6 dagars pass, de e strängt!

i helgen var jag ute båda dagarna, i fredags med linda, totte o en liten touch av plina, sen var de bara jag o linda på lördagen! här kommer lite bilder från helgen!













Så himla raddiga men goa bilder! en relativt trevlig kväll, med mkt dricka o en del dans.. sen var de lite tråkiga grejer, bland annat, så går folk visst runt o snackar massa skit, o säger saker som inte är en siffra rätt! tråkigt, men dom kan man skita i.. vi är väl lite bättre än dom endå, eller vad säger ni mina tjejer? ;)

Sen har jag inte så mkt bilder från lördagen, men fräste till de med bruna linser, så fick tagit en bild på de i alla fall..



Dansade massa hela kvällen, de var mys. kom tyvärr in till stan sent, jag o linda drack lite alkohol hos min kära mor, de var mysigt o trevligt!

Sen var de en luuuugn dag på söndagen, var jag trött! så jag tog en mys dag med mina bebisar! de var den alla hjärtans dag kärleken som jag fick o de ska jag säga er, de räckte gott o väl! =)





Är de inte underbara, mina bebisar?!

Finns för tillfället inget bättre än dom!

Nej, om man skulle krypa sig till sömns nu!

Tack för promenaden igår plina! du får mig alltid på bättre tankar! otroligt tacksam över att jag får vara ditt allt! din smärta går igenom mig, kommer du ihåg de? =) älskar dig!



Hej, kom o hjälp oss!
(men de bjuder vi på)


Ha de gott allesammans!

Kalas!

har varit hos min mormor ikväll, hon fyllde 70! de är massa gammalt... känns de som i alla fall! men både mormor o morfar är så attans pigga! så skönt! så de var hela släkten o grejer, men de är mysigt.. mamma skulle vara duktig o diska hela kvällen, lyckades ta sönder två tallrikar... är de inte jag så är de hon! så var de visst en jätte fin tallrik som gick sönder, så de tjabbades ju massa om att just den gått sönder, så sa de märket på den! typiskt mormor o hennes systrar! men de är så underbara! =)

nu ligger jag i min säng.. ska nana vilken sekund som helst! skönt att komma i säng någorlunda tid, blivit lite slarv med de på sistonde! illa illa! ska bara prata lite klart med min rasmus! nu kommer hon snart hem! saknar henne så.. en lite utgång o stor baluns i danmark planerad! =) LÅDA!







Gunnar älskar sin rasmus!

de var allt för mig ikväll!

o plina maaaaassa mys med dina naglar... i looove it! älskar the treasure!

ha de gott allesammans!

längesen sen sist!

jaha då har man inte tjabbat här på länge... tänkte bara visa lite från min helg, först en nykter utgång med plina o linda... hade vip på mårtensson så tänkte kolla läget där.. först gjorde vi oss fina hemma hos mig!



när kom in till stan vi elva så var de helt dött, inte en kotte.. tyckte de kändes som man var liten o skulle på disco för man var ju nykter o allt... men vi kom in till mårtensson fick en gratis öl, sen tyckte vi inte riktigt om att vara där så vi gick till idas för att kolla läget, visst att de var en nykter utgång men en liten cider går ju alltid ner. =)



man måste ju köra lite john från våra bästa år... de är ju givet! o magnus betner i bakgrunden.. haha!



efter lite dricka på idas o träffade ju min kära jobbarkompis o allt. =) sen tänkte vi gå in på valentine för rickard skulle fixa så att dj:n skulle spela kalle theodor, den är ju bäst just nu! så vi väntade o väntade.. försökte oss på lite dansmoves, jag tyckte de var roligt i mellan åt, men de finns så väldigt mycket idioter till folk, som ska dansa på en, inte jämte utan helst på en. de är så strängt! men efter många om o men så kom äntligen kalle theodor, o j*vla vad vi dansade!!!!! synd bara att typ 6 stycken skulle dansa med oss... men vi bara hatade dom, vi ville ju dansa själva! men vi försäkte glömma dom o bara köra på!

sen tackade plina för sig o jag o linda var kvar till stängning sen kom boffe o hämtade oss... kom hem till mig o linda åt lite... mens jag jag o boffe posade lite!





vi tyckte att vi var heta i alla fall... =) o linda åt upp de sista av tonfisksalladen!



sen åkte dom hem o jag nanade för man skulle ju jobba på lördagen.. när jag kom hem efter jobbet så tog jag en powernap sen var de utgång igen... jag o linda var fit for fight!



denna drickan gäller hela tiden! är lika viktig som jag! =)



o linda drack i vanlig ordning orgasm... =)

sen var de massa foto hela kvällen, tyckte vi var heta... eller inte, men de bjuder vi på! så j*vla roligt hade vi!







detta bjuder vi på!!!

sen när vi kom in till stan så träffade vi på jossan, nikki o massa annat trevligt folk! =)



kul kul!!! sen dansades massa! en trevlig kväll!

nu ska de snart dansas med plina! va inte så torr, lighten up babe!

KJAM o KRAMIZAR

(de värsta som finns)

Strängt!

Min dator har blivit helt konstig, kan inte komma ut på internet längre, därför slutet i förra inlägget blev lite kort o konstigt! =) men den bjuder jag på! alltid ska man bjuda på något! Jag hoppas verkligen att du bjuder massa på saker du med malin! de e ju du o jag som är bäst på de! =)

Igår var de en ledig dag med lite handling till bebisarna o lite dans med plinisen, sen var de mat med gäddarna! gooooott hade dom gjort! =)

Detta var bara en liten hälsning från mig till alla er! Ska snart bjuda på lite mer bilder o festligheter!

Ha de gott allesammans!

Ps. O stort grattis till kimmsidimmsi som klarat 9 dagar nu utan något fusk! =)

Singstar o kel helg!

Inledde helgens bravader med att gå hem till caroline med linda, de var vi tre o en till tjej o vi sjöng singstar! Så j*vla kul de är! jag tycker de är helfestligt! =)

Jag o carolina försöker oss på de fina tonerna!



linda o vicki kämpade på de med, fast linda skulle klart kränga lite också! =)



Lite mys i mys i soffan!



Sjöng massa singstar hela kvällen mest abba! men de är verkligen jätte kul! fast jag vinner aldrig men de bjuder jag på för de är så kul! hålla lite låda! sen blev de stan, självklart taxi! alltid taxi när jag är med! fick tatt en liten bild i bilen med. =)



När vi kom in till stan sprang vi på nikki, alexndra o dogge utanför asian.. så jag stod där o höll lite låda, eller tjatade messt tror jag.. =) strängt! sen gick vi så klart till idas o då kom linn så hon hängde med in till idas o drack lite med oss.. sen var de ju vidare till valentine.. dansade massa! blev lite kompis med en som  o jag aldrig trodde.. men de var trevligt! efter stängning begav jag o linda oss till en efterfest. otippat! sen när vi gick hem vid morgonkvisten så hade vi kommit ända till österskans o då gav jag upp o ringde taxi! haha! så liten bit kvar, men jag ville väl gärna slippa gå sista biten! =)

På lördagen var jag trött! så kom plina vid 12 tiden o då var den stora mysdagen! då skulle de kelas med alfons o albin! mina bebisar! vi skulle försöka locka dom med godis, så vi satt jätte länge med armen i buren o ett tag satt nästan plina inne i buren! så j*vla roligt! sen tog vi upp dom i famnen o kelade med dom jätte länge! helt underbart! älskar dom!

Plinisen o albin!



O här ligger alfons på mig! loooovely!



sen fick jag kelat med båda mina bebisar l

RSS 2.0