Bildregn!!


Bodegan!!





I väntan på taxi!



Väl inne på Morfars!



Strike a pose!!



Meningen är nu att vi ska se JÄÄTTE rädda ut..



Här gör Jonas o Erik ett bra jobb att se vettskrämda ut också. :)



???



Här är tanken att det ska se ursinniga ut på varandra!



Vet inte vad jag ska ha för rubrik på denna bilden. :D



Gänget!! Träffade ju även på kära bengan! :)



Gott gäng!!



Mmm gott!!



Kvällens sista bild. O den absolut, ABSOLUT bästa!! Hahahahahhahah!!



Kolla Jonas!!





31/5-2011


Nu ramlar vi alldeles strax in i juni o det känns helt fantastiskt!! shit va jag är laddad!! Mår så himla gott just nu!!

Helgen har varit underbar!!

Fredagen började med en liten efterwork på joes med björn.. ett par snabba drinkar för att fira in en ledig helg. :) sen gjorde jag mamma o hennes jobbarkompisar sällskap hemma hos henne.. dansade o drack drinkar. :) sov över hos mamma o fick sedan sällskap av paulina som varit ute med sina klasskompisar. löste melodikrysset på morgonkvisten sen mös vi. På lördagskvällen så var det förfest på joes med paulina, pappa, anton o erik. attans trevligt!! taxiresan in till stan var katastrof.. när vi stod o väntade i regnet så ringde taxikillen o sa att han väntade i stan på oss och att han inte kunde hämta oss nu. så rätt lacka blev vi, fick ringa igen.. plats nummer 25 i kö... gick tillbaka till joes o tog en grogg till.. men till slut kom vi in till morfars. träffade bror o sofie som bjöd till dans. sjukt kul!! kommer bjuda med ett helt kollage av goa bilder från den kvällen. :)

Söndagen gick i mysighetens tecken.. jag o paulina tittade på skilda världar i cirka 12 timmar i min säng.. hahahahaha!!!

Igår solade vi, o jag tvättade. Sen var jag o mamma o käkade hos mormor o morfar på kvällen. :)

UNDERBAR HELG!!! :)

Bilder kommer snart.. dom är helt klart värda att visa... :)


25/5-2011


Ikväll ska jag äntligen få tjabba lite med kimsi igen, typ 10 månader sen sist.. o kvällen till ära så följer ju frida också med. :) helt underbart! middag på gastons o kanske en avslutning på harrys. :)

Jag mår så sjukt bra just nu! mitt liv är underbart! o paulinas liv är underbart, examen o grejer! malin kommer hem en helg som passar så sjukt bra. jag ska på två resor.. ska på vallarna med mormor, morfar o paulina.. allt är perfekt! :) ville bara dela med mig av detta!!

Imorgon ska jag ta tåget klockan 07.00 för att bege mig till växjö för ett litet kassamöte. :)

Have a lovely onsdag!



Se så glad! :)


24/5-2011


Nu går tiden med snabba, raska steg mot sommaren!! så jävla härligt!!

Om 22 dagar så åker jag o paulina till turkey! crazy! vi ska vara där i två veckor!! så jävla skönt! bokat tåg hem nu med, vi kommer vara i halmstad 07.25 o då kommer vi vara sjukt trötta.. så kommer nog vila lite då. :)

Sen är resan med mamma bokad med.. den 3/9 åker vi två veckor med!! lovely!

O snart, mycket snart så tar paulina examen!! hurra hurra!!! :)

Goa tider! :)

Have a lovely tisdag!




Löööördag!


Idag här det lördag o det är min jobbehelg, skulle haft sällskap av paulinisen men hon är på wedding idag.. jätte tjusig var hon med långklänning, lockigt hår o allt. Hopppas på många fina bilder sen!

Ikväll blir det bara lugnt, om vädret tillåter så blir det en liten sittning på bodegan! Det var längesen jag var där nu.. så hoppas att det varma vädret kommer tillbaka snart!! Så att man kan hänga där mycket. :)

Ville bara dyka in o säga hej.. har inget vettigt att dela med mig av..

Drömmer fortfarande om min loomiskille.. :) :) både frida o paulina vill ha en bild på honom, men vet inte hur jag ska ta detta på ett snyggt sätt? Förslag? :)

Ha en underbar lördag!!




Haha!




Kääär!


Nu har loomiskillen varit här igen.. jisses va grann han är... men vågar inte lägga in en stöt för han är ju så jävla out of my league. :( ska titta efter förlovningsring nästa gång o fråga efter hans namn.. hahaha!!

Det var mest det jag ville säga idag.. har inte så mycket att dela med mig av längre.. så därav inte så mycket uppdatering heller.. men jag önskar er en fantastisk fredag!!



Go bild!!


17/5-2011


Hej på er!!

Hur har helgen varit? Jodå den har varit till belåtenhet. Hade eurovision fest i lördags! heja sverige! så bra det gick för han med! vi satt ett gäng o röstade vi också. Pappa röstade fram azerbadjan som sin etta. :) klockrent! tycker det är rätt gott att dom vann, för som paulina säger det är sjukt gott att säga just azerbadjan. :)

Sen var jag ute en svänga med björn, ella o basse. hamnade på b&b, trodde kanske de fått ett uppsving, var skit längesen som jag var där.. men icke! det är inte roligt längre.. tyvärr. men jag gav ju dom en ärlig sista chans i alla fall. :)

Imorgon blir det harrys quiz med killarna sen blir det quiz nästa onsdag med.. då med kim o frida!!! :) :)

Ha en underbar tisdag allesammans!



Kanske ska köra med mittbena oftare? :)


Uppdatering då!


Kim tyckte hon skelade på senaste bilden så ville ha en uppdatering.. så jag får väl fixa det..

Men har inte alls något vettigt att skriva.. är kär.. eller förälskad!! :) i våran kille från loomis som hämtar pengar. :) träffar han en gång varann vecka. :) :) har tjabbat lite med han idag, han tyckte jag hade solat o fått fräknar. :) det gäller att man gläds av det lilla. :) haha!!

Annars är det rätt bra!! hur är det med er?

Ha nu en förträffligt trevlig helg!! :)




11/5-2011


God morgon allesammans! eller morgon o morgon.. det är ju snart kvällen. :) paulina var uppe o studsade redan vid 5.30 idag, vet inte riktigt varför dock, varför lina?

Igår var det emelies mys kväll! med mina hemmafruar.. uppskattade inte carlos i detta avsnittet, har gillat honom massa på sistonde, men icke nu. hoppas han skärper till sig. :)

Igår bestämde jag även med kim att det bli quiz på harrys den 25 maj. O fridis ska med också!! helt lovely! var sjukt längesen vi hittade på något. måste ske oftare! :) mina goa tjejer.



Nu går jag mot en ledig dag imorgon.. gott o se!!


9/5-2011


Jag längtar till turkiet!! det är inte långt kvar, tills jag o paulina ska åka två veckor ihop för första gången tillsammans. :) helt ljuvligt!! fan va vi ska njuta! sola o dricka sprit. :) haha!! sen snackar jag o min kära mot om att åka iväg till hösten med, o det hade ju varit pricken över iet. :)

Det ska bli dåligt väder i helgen har jag hört, nu när jag ska vara ledig o allt.. va fan liknar det??!! :)

Ett litet hej denna underbara tisdag!! :)



Vill vara där nuuuu!!!! :)


8/5-2011


Jösses va jag har haft en gosig helg!! Har jobbat hela helgen, men med Paulina, så det har varit sjukt mysigt!! Vi har hållt sån låda hela helgen, blivit kompis med ester, dansat framför einar, snackat om italienare, dissat pierre-kent.. o massa massa mer. :) Så tack mitt allt för en underbar helg!!!

Det blir en trevlig vecka.. jobbar måndag till onsdag, sen är jag ledig på torsdag o jobbar halvdag på fredag. :) sen är jag ledig i TRE dagar!! Yeah man!!

Hur har er helg varit då?? :)

En liten bild för att förgylla dagen!





Cecilia!


Tack!

Fick ett underbart fint inlägg av min kompis cecilia på hennes blogg.. www.kivvi.blogg.se 

Jag har så otroligt mycket kärlek för dig!! Jag älskar dig väldigt mycket, och har alltid gjort! Trots att vi tappade kontakten i några år.. du har ju alltid funnits i mina tankar. :) alla minnen! När vi var i haverdal och när du matade mig med gurka. Shit, det finns så många minnen. Brenda o dylan och Cj o cody, när vi lekte på ballan. :)

Jag vet att vi kommer vara vänner livet ur, för jag släpper inte dig igen! :)








7/4-2011


Idag är det lördag o då är det emelie o paulinas jobbardag!! helt awesome!! en god cykeltur till jobbet sen är vi laddade! :)

Igår var det big brother hela kvällen, har inte sett det på hela veckan, så tog igen alla avsnitt! väldigt trevligt!! heja peter o simon!! peter får inte lov att åka ut!! skicka katerina!!

Innan läggdags drack jag en kopp kaffe o det fick jag fan för.. :)

En bild eller två för att avrunda denna lördag!


Paulina räknade ner o vi slutade på denna bild. Från cypern! :)



Vi tar en till! Paulina räknar ner o vi hamnar på en bild! :)



Mamma på rhodos! :)

Goa bilder!! Hahaha!!



6/5-2011


Jisses va tiden springer iväg.. redan maj! ska ha ett långt arbetspass nu,  6 dagar i rad, men det känns inte så farligt! jobbar med paulina i helgen.. så helgen kommer springa iväg. :)

Måste bara säga en sak.. ni som tittar på big brother! rösta kvar peter!!! snälla! ut med katerina! jag ska bannemej ringa. :)

Vad ska ni hitta på i helgen då? :)



Man borde ha hatt oftare!!


Jag lever..


Hejsan på er allesammans!! Har varit rätt tyst här på sistonde.. hade en underbar helg, helt datafri o sen har jag varit väldigt busy här i veckan. :)

Helgen började med fest i fredags, efter jobbet så tog jag o paulina en drink, sen kom mamma o lennie o vi drack mer.. mycket mer.. blev så pass glada att jag o paulina bestämde oss för att gå ut. hamnade på idas, sen mårtensson. hade verkligen skit kul.. spontankvällar blir oftast det. :) sen hade vi efterfest med mat o dirty dancing, eller mest jag. :) de andra sov. :)

Lördagen bestod av melodikrysset, handling på willys, solning, dansning, ätning av underbar pastasallad, sommardrinkar.. allt detta med världens bästa sällskap, mamma o paulina!! :)

En del bilder kommer visas så småningom. :)

Ha nu en underbar onsdag!! :)


RSS 2.0