Snart så!


Snart kommar rasmus till mig... ska möta henne på tåget ikväll... mysemys! alltså tåget, ska kliva ombord o greja. :D längtar massa! :)




Awesome!


Vet att jag tjatar om det ordet en del nu, men de är de som gäller! O lördagen blev verkligen awesome! :)

Jag, paulina o pappa jan satte oss o grillade på altanen! ganska fesig grill men den gjorde vad den skulle.. både kött o majskolvar smakade bra! :)









Paulina drack en stor stark snabbt som fasen under grillningen o fick en sån go topp! så hon satt o var slirig. efter maten sminkade vi till oss, satte oss på uteplatsen igen o öppnade en flaska vin. :)





Efter ett tag som det blev lite kyligt flyttade vi in, spelade massa musik o tog sjukt mycket bilder. :)

Min röda klocka o mina röda solglasögon! För att det är AWESOME! haha!





   

   

   



Vid elva så åkte vi in till stan.. blev bulls. :) o där träffade vi våran underbara engelska vän Andrew Wilkinson!




 
Han ramlade över en stol precis vid oss, efter det blev vi vänner för livet. han följde med oss till tre heartsi sen.



På tre heartsi bjöds de till dans o lite dricka.. träffade en hel del "kändisar", bland annat strumpi o jimmy!







Vi gav upp ganska tidigt, redan vid två tror jag klockan va. så det var otroligt skönt att komma isäng så tidigt. vaknade utvilad vid tio. så åt vi en mysig frukost ihop! började mitt pass på giganten klockan 12 idag! Gott o se!!

Ullared!


Några bilder från Ullaredsresan! :)

Kaffeinhandling!!



Attans trött var jag.. men gott kaffe. :)



O god macka!



Vadå taget ur en skräckfilm? fy fan för att behöva stanna där någon gång.



Vi kom dit strax efter åtta o vi kunde parkera vart vi ville.. så gott!



Efter ett par goa timmar där inne var det dags att åka hem igen. :)



Köpte nya solglasögon.. rött ska bli min färg i sommar.. AWESOME!


Löördag!


Men icke får jag lösa melodikrysset för de.. illa.. men paulina får lösa de för oss alla..

Ullared igår blev dyrt.. dyrare än vad jag räknat med i alla fall.. köpte en tjusig klocka, en locktång (25mm), en resväska, tre klänningar, fem leggings, en ny bikini, massa hygienartiklar, grejer till både mor o far. :) Men jag ångrar fan inte en enda grej som jag köpte. :) så då är det okej att de blev dyrt. :)

Efter Ullared igår så blev de lite eftermiddagsmys med mamma, sen kom paulina, så jag o lina tittade på baksmällan (som självklart också inhandlades i ullared)! Fy fan va go film det är.. gillar den som fan! o han är ju så sjukt snygg!!! :)

 



Go film!

Efter filmen så gjorde vi kycklinggryta med ris! tittade lite tv sen kröp vi ner.. vi var ganska möra, hade ju varit uppe o studsat sen 06.00..

Ikväll vet jag inte vad som händer, de merkerius som plina hade sagt. :)




 

 


Som ett par!


Matchande tatueringar, sover ihop, avslutar varandras meningar, gemensam ekonomi, kärlekshalsband, kärleksmeddelanden, "genom eld o vatten"... ja vi är som ett gift par.. paulina petar till o med mina tänder när jag ätit. :)

 

(Förövrigt så bjuder jag verkligen på denna, men det är gott! Fått den från min sötaste kimsis blogg, www.kimnylin.blogg.se)


12,5 timmar!


Ett gott 12,5 timmars pass sen är jag äntligen ledig en dag.. o fredagen ska inte spenderas hur som helst, utan jag o paulina ska ju till ullared! o jag är så sjukt taggad! vi båda är det. :) ska gå upp tidigt, klockan ringer redan 06.00, vi ska lämna linnégatan 07.00, då ska vi åka till en mack för att köpa kaffe i en sån mugg. :) det gäller att uppskatta de små sakerna i livet. anledningen till att vi måste åka så tidigt är att vi måste vara hemma vid ett. men vi tycker att det är fräsigt. :) o goda mackor ska vi göra till färden med. :)

Så idag är en bra dag! :) känner på mig att min glädje vänt.. behövde bara lite tid att släppa visa saker, men tror jag gjort de nu..

Have a lovely torsdag allesammans! :)

 

Snart så myser vi!

 


Inget vettigt.!


Har inget vettigt o skriva idag egentligen.. men kände för säga hej! :) Hej!

Idag har jag ätit tonfisksallad till lunch! Gott! mamma som slängde ihop det sist hon var hemma hos mig. :) Igår åt jag skinksallad! Så jävla onödig information.. haha!

Blev antaglien bestulen på jobbet idag.. kom en man med barnvagn o köpte en red bull.. så började han tjabba om att hans unge gnällde för att hon/han fick tänder. så jag led med han o skojade om att han fick energi av red bullen nu i alla fall. strax efter att han gått ut så kommer H o säger att han antaglien proppat hela barnvagnen full, därav ungens gnäll, tror han la grejer bakom barnet. En fin rak hade han fått med sig, han hade "rättat" till ungen läääänge borta vid rakappartutställningen. O jag hade inte en tanke på att hela vagnen skulle vara full.. jag tjabbade på o var så trevlig. Man ska inte vara så förbannat blåögd som jag är.. litar alltid för mycket på folk, både på jobbet o privat. får skärpa till mig.

Ikväll får jag besök av paulina en sväng.. ska bli trevligt!

Meine skit!

 


Sjukt bra bild!


Sjukt bra bild!!



Vad gör najbör?

Vem faaaeen pratar Lennie med? 

O har Kim tänkt flytta hela väggen?




Ny vecka, nya tag!


Nu ska jag sluta vara raddig! o jag känner att det kommer gå bra.. :) tänker inte lika mycket längre o helt ärligt så skiter jag i allt nu! Förutom mina vänner! dom som man kan lita på! :) mina riktiga vänner!

Efter en helg i varberg så är man ganska mör... i söndags när jag o paulina kom hem så åt vi en god tonfisksallad o tittade på film. massa mys! sen kom oscar på kvällen, tjabbade o tittade på tv. eller mest tjabbade, hade inte träffats på ett tag så vi fick ju gå igenom allt!! :)

Igår var det emelies lediga måndag o då är de tvättning som ligger på schemat! :) mamma kom o hälsade på o hjälpte mig med tvätten. TACK mor!! de var jätte snällt.. jag var ju lite töttsig. :) sen kom även paulina inom o sa hej! MYS!

På fredag blir de mysigt o fräsigt! jag o paulina ska åka till ullared.. o vi ska åka tidigt.. redan vid sju på morgonen! jag kommer vara så tött.. haha.. men det kommer vara värt de tusen gånger om. :D

Tack igen kimsi för vi fick bo hos dig i lördags..!! :)

Ha en underbar tisdag allesammans!




Varberg!


Ja, i lördags så var de dags att ta sig till varberg för att hålla låda med kim. :D

Dagen började med melodikrysset, jag o paulina. sen promenerade vi in till stan för att inhandla alkohol. :) sen gick tåget 15.02! 

Innan avfärd!



 

Tågresan gick bra.. väl framme så hämtade kim oss på tågstationen.. så mysigt. sen handlade vi på ica kvantum.. o gjorde våra egna hamburgare. mumma.. sen satte vi igång med festen. :D









Här har jag sålt smöret o tappat pengarna. :)

Du var sjukt het paulina. :)



Paulina hittade en peruk o den ville hon självklart sätta på sig..



På väg in till stan



 



Paulina skulle visa sina skor...men vad tänkte hon med denna posen?

Sen hittade tjejerna en korg/vagn som de skulle köra med.. men de gick så där..

     

 

Go bild!!











En helt jävla klockren kväll..

Nästa gång får vi se till att vi går in på nått ställe med.. ;)


Bara för att jag är snygg!


Hejsan hoppsan!

Hur är det med er? med mig är det bara bra.. går mot tre lediga dagar nu!! fy fan va sköööönt! massa mys ikväll med tacos o paulina! :D kanske smyger till med lite tp med. :D Sen är det stora äventyrsdagen imorgon.. klockan 15.02 går tåget från halmstad till varberg. :D fan va roligt de ska bli.. låda!

En liten bild på detta.. hittade den o jag är ju sjukt grann.. i alla fall med bruna linser o blont hår. :D eller kanske inte sjukt grann.. lite glänsig o jävlig.. men jag gör ju ett tappert försök i alla fall.. :)



Måste nog lägga massa blonda slingor nu så de blir tjusigt inför sommarn.. sommaren som kommer bli awesome!! haha!

Är på gott humör idag! trevligt!

Ha en trevlig helg allesammans!



Goe vecka!!


Japp! denna veckan är go! börjar 11.45 både tisdag o onsdag, halvdag på torsdag o dock vanlig dag på fredag, men det gör inget, för då går man ju mot en ledig helg! o lördagen ska spenderas i varberg hos underbara kim!!! :) jag är så sjukt laddad till detta. :D fan att vi ska röja skiten ur varberg! :)

Igår var det emelies lediga måndag, jag o mamma hade en mysdag. cyklade till maxi tidigt för att vara hemma i god tid till att jag skulle börja tvätta klockan 12.00. vi pysslade hela dagen, hade jätte mysigt. när vi var klara med alla våra arbetsuppgifter så kunde vi sitta o tjabba lite på uteplatsen. :D


Ikväll är det emelies heliga tisdag! o det ser jag framemot! :)

Bjuder på en liten bild idag.. bara för att det är mycket roligare än bara text! :D

 

Ha de nu så gott allesammans!



Mumma!


Glädje från förra sommaren.. kollade igenom lite bilder från förra sommaren o blev så lycklig i kroppen.. så ville dela med mig lite av godbitarna.. :)

Midsommarafton.. klockan är ju ändå 12.25, de är väl dags att börja dricka? ;)



14.41, de första shotarna tas! O se bara paulina..



Fina lyckades vi bli, trots att vi var ganska dragna.. :)





Klockren!





Förra sommarens bästa helg.. två dagars fest.. o bra fester! :D









Paulinas drinkfest. :D



När malin blev så överförfriskad. :D







Detta blev resultatet av kvällen.. (vi hade en varsin cykel med oss in till stan)




Paulinas hetaste stass.. på väg till malin.. det var på vägen vi såg klas.. tror jag.. :D



Bra bilder.. haha!







Ja, de var allt för nu.. men lite goa bilder.. tråkigt att malin inte ska vara hemma denna sommaren... det kommer bli jag o paulina som håller i allt.. men vi har ju stark tro att det kommer bli legendary!! :D








Nya ute möbler, racklettning o en himla massa program!


Ja, mysig lördag! Det var det verkligen! Pappa jan har ju fräst till det o löpt nya utemöbler. blå tjusiga.. attans stort bord jämfört med va det var innan.. men de bidde så fint. invigde med uteplatsciggen igår. :)



Paulina höll mig självklart sällskap!



Tråkigt nog var det lite kyligt ute, så fick rackletta inomhus, men de gick bra endå. :D



Här ligger köttbitarna redo.. tog lite tid o det smakade inte jääätte gott, så vi är osäkra på ifall vi tar de fler gånger i sommar.. men jag tror faktiskt att vi ger de nått försök till i alla fall.. mysigt o sitta ute o göra de. :D



Pappa jan ser så härligt bitter ut när han kommer med salladen som vi ska rackletta skiten ur. :D



Haha!

I samband med maten så satte vi på en himla massa program.. o de är väl för käckt.. ett par grejer är faktiskt helfestliga!! :) framåt tio tiden så bestämde jag o paulina oss för att runda av kvällen med ett avsnitt twin peaks i min säng. :D mysigt..

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är öppen för förslag! (som flickan sa)

Är ledig imorgon i alla fall... gott!!! :D


O för att inte glömma mitt o paulinas nya motto.. kan lasse kronér, så kan vi!!


Legendary!


Ja, denna sommaren kommer bli legendary.. det är fan det enda jag o paulina tjatar om nuförtiden.. men det måste vi för att vi ska kunna klara detta. :D

Som ni vet så har jag ju mått lite raddigt nu på sistonde.. o jag vet inte riktigt hur jag mår nu faktiskt.. ena stunden mår jag bra o andra så blir det skittufft. Eftersom jag o paulina har drömmar o mål inför sommaren så är det ganska roligt o tjabba om dom.. vi har ett mål om nya bekantskaper.. två nya kompisar som vi kan gå ut med.. det är så tossigt o sjukt att jag inte kan nämna mer om det här... :)

Igår var det emelies lediga dag.. hade mys med paulina o twin peaks hela dagen! så mysigt!!!!! :) en promenad till hemköp, shiiit vad de blåste, sjukt kul! haha! jag handlade mat för 550:- o jag köpte inte ens mycket.. vad fan var det jag köpte egentligen? kycklingsalladen för kvällen i alla fall.. så paulina var söt o erbjöd sig att hon ska stå för lördagsmaten ikväll.. då ska rackletten fram o vi ska grilla kött o champinjoner o grejer!! mumma!!

En liten hälsning från mig bara.. Nu går vi all in.. dags att sluta vara raddig! :D

 

YEES!!

 


Can you leave us please?


Haha, det är en kommentar ur Twin Peaks, pilotavsnittet. :) jag o paulina ska ju kolla på denna underbara serie en gång till.

Och i pilotavsnittet så finns det ett fel som regissören valt att behålla. Dom är i ett rum o undersöker ett lik.. först o främst så funkar inte lampan, den blinkar hela tiden. det var som den inte fungerade på riktigt. sen är det en statist med i scenen. o han har bara en replik, en enda replik, hur kan det bli fel?! :) 

Det är när huvudrollen Dale, säger:

- Can you leave us please?

Statisten får då hjärnsläpp o svarar..

- Jim (alltså hans namn)

I vilken scen trodde han att han var i??!! haha, så Dale Cooper måste säga sin replik igen, då fattar statisten o säger sin replik o går. det är så kul o titta på när man vet om de. :D Jag, paulina o pappa jan fick spola tillbaka några gånger för att sen den igen.. haha!

Dale Cooper! :) gosegos!


Igår var det musikträff med killarna hos oss. :) pappa bjöd ju som sagt på råbiff, o det var massa kapris i.. o fy satan!! tycker inte om de.. jonas däremot är värsta kaprislover o blev bestört att jag inte åt detta. :D jag åt tillsammans med killarna sen gosade jag ner mig i mitt rum o skulle kolla criminal minds.. där gick jag på en nit, då det bara var onsdag o criminal minds går på torsdagar. :) jag tittade lite desperate istället sen sov jag tidigt. upp o studsa tidigt idag ju, hade ledningsmöte klockan 8.

Imorgon är det fredagstradition o mys med paulina!! AWESOME!!


 


Har ni sett?


.... Min kille på dom nya MQ reklamerna? :)

 

;)

 

 


Hallå eller??!!


Hur är det med er denna vecka? med mig är det så där.. det är mycket som händer just nu.. en del smågrejer, men när det händer samtidigt som allt annat så blir de tufft för psyket. o jag ligger ju inte inne med något superman-psyke precis... jag vill verkligen bara spy ut all galla här, bara skriva av mig all skit.. men det är nog inte det smartaste. vet att inte så många läser min blogg, men någon berörd kommer ju säkert få reda på det.

Måste stänga allt o alla nu!! lägga min energi på folk som verkligen bryr sig om mig.. som ger mig massa energi! som tur e så finns de gott om såna just nu.. 

Rasumus, fast du är långt ifrån mig! vill att vi ska vara tillsammans nu.. stötta varandra.. du har fått det lite tröjligt med.. längtar så sjukt mycket tills du kommer.. så vi kan ge varandra styrka o LÅÅÅÅDA! :) (vill ha bild på r*ltarna omgående :P)



Kimsidimsi.. du är o kommer alltid vara en energispruta, snart kommer jag o röjer med dig i varberg. ser vääldigt mycket framemot detta. :) den 15 maj för att vara exakt!! efter den lördagen så kommer varberg aldrig vara sig lik. haha!



Måste passa på o tacka Paulina, hon får stå ut med mitt tjat. haha! stackare. men de behövs vara bajs nu, för snart kommer jag igång o det är då sommaren kommer bli awesome!! o awesome på fler sätt än ett, med våra planer. :D vi börjar vår sommar redan på lördag med lite racklett.. :D (eller hur fasiken det stavas, tur det inte är y eller u, kan ju inte skillnaden på dom i tal. :))



Ett litet tack-inlägg.. men de behövs ibland! för att visa hur mycket ni betyder för mig! :)

O min mamma o pappa så klart.. vet att du är här inne ibland mor.. o jag älskar dig så mycket ju, vad vore sally utan harry.. fasten du är tjatig o psyko.. vet ju vem jag ärvt mitt härliga psyke av.. hahaha!! :)


Ikväll blir det lite nördträff på linnégatan faktiskt!! det ska bli mysigt.. goa killar ju!! o pappa ska göra råbiff.. aldrig ätit det, ska bli spännande. :D Nu ska jag göra som min pappa brukar säga, rycka upp mig! :)

Have a lovely onsdag!! :)




 

Förfest hos mattias


Ja, de blev lite förfest hos mattias igår.. med lite giganter. :D o jag hade skit kul!!! de behövde jag verkligen!! gott sällskap o fylla o till o med lite musikfrågetävling... :) mitt lag givetvis, med ett poäng! :)

Kvällens stass.. blått lakan. :D



O pappa jan var så svulstig igår.. så de blev pappa svulst!



Björn o Ella.



Jag o fina ella i ny frisyr. :)



"The nudes" vinnande laget! :)



Berra är med i alla fall.. :D



Förlorarlaget. :)



Jag o pappa svulst!



Lekledaren som aldrig vill vara med på bild. :) allas våran bitter-micke.



Sen bjöds de jävlar till dans. :D



På väg till stan.. hur tänkte jag med denna posen. :)



Björn får vara med o göra de till en koslig bild. :)



Gooooosegoooos!



Dessa underbara gruppbilder.. vad vore livet utan dom?





KVÄLLENS BÄSTA BILD!!! du får fan bjuda på den lennie.. som alla knäckte sig, kvällens skratt. :D



Dom skulle ha i mig i soporna..



Nu ska vi äntligen ta taxi till stan... blev lite försenat för värden för tvungen att besöka toan innan vi kunde åka.. därav alla bilder utanför hans hus. :D



Taxin!



Tjejerna på bobban. :)



Bara för att mitt hår ser tjusigt ut. :)



Så himla härlig bild. :D



Mattias var igång o dansade hela tiden på bobban, de gillar vi. :)



Bra bild. :D





Här dansar vi för fulla muggar. :D



Kolla björns min till lennie.. klockrent! :)



Va kollar vi på?



Sista bilden ut på mig o simona. :D




Så jävla roligt igår! tack alla som var med. :D


RSS 2.0