2 lediga dagar!

 
Hejsan hoppsan!
 
Denna veckan har jag haft turen att få vara ledig två dagar. I tisdags var jag och gjorde mina naglar kl 8 och sen gjorde jag fransarna kl 10, så en riktig emeliedag! Bidde såååå fancy!!!
 
 
Lite halv tjåddig bild, men attans fina fransar!
 
Sen i onsdags var det morgonmöte på jobbet mellan 7-10, men efter det så stannade några damer kvar och vi fikade med fikan våran chef köpt. Så himla mysigt! Efter det så handlade jag och Kajsa på Maxi för att sen spendera hela dagen tillsammans. Helt underbart! Mamma kom o joinade oss. testade sån black heads mask. Det gjorde inte så ont på mig, hade nog tagit för tjockt lager, men Kajsa hade problem. Vi såg dock helt mörbultade ut sen. Sen efter det kom Cissi med barnen och vi fikade, lekte och spelade Super Mario. Kvällen rundades av med att jag och Kajsa åt tacos, kollade på tv och blonderade Kajsas hår. Gick jäääättebra!!!! (läs om man vill se ut som en kyckling) Hahaha!
 
 
Kajsa får bjuda på denna, ska hon tvunget sticka fram huvudet när jag tar foto på Agnes och Andreas därbak så får hon ta det. :)
 
 
 
<3
 

Angelicas 30års fest (mobilbilder)

 
Hejsan hoppsan!
 
I lördags var det 30 års fest i Fyllinge för min älskade babe! 
 
Allt dukat i guldtema, helt i min smak! Och maten va såååå god!!!!! Kycklingspett, potatisgratäng, sallad, sås, vitlöksbröd och nått annat bröd med ost i! Muuuumma!!! Och massa god dricka. ;) Jag stod för lekarna som också blev uppskattade! Sen bjöds det på dans, eller nått som man kan kalla för dans. Haha! Meeeen så roligt jag hade! Hur lyckat som helst! Tack min bästa babe för allt du ordnat så fint!!
 
Här kommer bilderna jag tog med min mobil, så får ni kamerabilderna i ett annat inlägg. :)
 
Jag och Cissi tog en cider innan det va dags att åka dit.
 
 
Min finaste vackraste babe! I en helt fantastisk klänning!!
 
 
Jag och Adde hittade de andra rummet! Och viiilket ös!!
 
 
Maten!
 
 
Cissi hamnade mellan två snyggingar!
 
 
Skitis <3
 
 
Här vet jag inte riktigt vad som hände, men roligt hade vi nog!
 
 
Gott häng!
 
 
En väldans trevlig kväll!
 
 

Tisdagsmys!

 
Igår hade jag en ledig dag som jag spenderade med Kajsa, Cissi och barnen! Kajsa kom redan vid 10 så åt vi en mysig frukost tillsammans, sen kom Cissi och barnen vid halv ett. Sen va de full rulle med fika, super mario och massa lek. Framåt kvällen bjöds de på pannkakor och snitzel med klyftpotatis. :) 
 
 
Fina skulle vi bli mä! <3
 
 
Haha! Kajsa va nöjd!
 
 
En helt underbar dag! 
 
Tack mina fina för ni finns i mitt liv!
 
 

Inflyttningsfest hos Linn

 
I lördags var jag på inflyttningsfest/kalas hos Mucahits jobbarkompis Linn!
 
Jag fick träffa massa goa människor från Mucahits jobb!! En attans trevlig kväll som slutade med utgång. Dock blev The Bostans attans såsiga!! Lite halvt komaläge hela söndagen! 
 
Jag hade en ny tröja som jag va sååå nöjd över!!
 
 
Mucahit och Lotta!
 
 
Kalasbarnet!
 
 
Lite oklart vad som hände här....
 
 
Bostans va såsigsa!!!
 
 
:)
 
 
 

Damafterwork på Pinchos

 
Igår hade vi lite afterwork på mitt favoritställe, Pinchos! Jag och Lisa styrde upp en liten träff med alla tjejerna på jobbet. Alla kunde inte komma, men vi blev ett gott gäng!
 
Jag hade verkligen jättetrevligt!! Och gooood mat och önnu godare drinkar! Men blev bara två drinkar! Ibland får man hi sig! :)
 
 
Toppentjejer!!!
 
 

RSS 2.0