Hejsan hoppsan!


Hur är det med er allesammans?

Med mig är det så där ska jag erkänna.. är så sjuk.. o det är sååååå synd om mig. förkyld, täppt i näsan, ont i ögonen, ont i heeeela kroppen o idag har jag mått illa med. :( strängt o vara emelie i dessa tider..

Annars mår jag rätt bra.. gick in i en liten mini svacka efter att jag kommit hem från turkey.. mådde dåligt över livet.. allt kom över mig.. grejer som hänt innan o saker som hände i turkiet.. allt! men det börjar bli bättre!! :) Börjar hitta tillbaka till emelie igen.. har varit lite ostabilt. blev ju lite heartbroken för ett tag sen.. men det känns bra nu!! är otroligt glad för alla inblandade!! det är jag verkligen!! från djupet av mitt stoooooora hjärta!! Jaja nog om mitt skit snack!!

Vill väl passa på att tacka paulina då! hon har fasiken fått ta allt!! allt mitt tjat o min heartbrokenhet. Du har varit en klippa!I´m back baby! (som paulina brukar säga)

Hej!
Ville bara in o säga det..


I´m back baby!!


2010 års bästa kommentar!!!BÄST!

Olyckan!!


Haha!! Hittade bilder från en olycka jag o paulina var med om för ett par år sen..

Awesome!!!


Turkiet 2010!


Eftersom jag o min bästa mamma var i turkiet i två hela veckor så kan jag omöjligt göra ett detaljerat inlägg om detta.. det hade blivit sjukt långt.. men jag ska göra ett litet i alla fall..

Flygresan ner gick jätte bra.. inledde dagen med en corona på flygplatsen... runt 09.00 är det väl lagom att börja dricka. :)Tyvärr var servicen på flyget under all kritik så det blev inte så mycket alkohol som jag velat..

När vi landat i turkiet o klev av planet så dog vi... shit va varmt det var.. helt fruktansvärt... jag har aldrig varit med om sån värme.. men det kändes underbart.. bussresan till hotellet tog 2,5 timme.. lite drygt, men man var ju så taggad! :)

Gick direkt ut o mös.. käkade på kalles o drack lite drinkar.. blev attans berusad. :) kom hem till hotellet o blev välkommen av oscar som jobbar där... satte oss i baren o blev ännu mer dragna.. till slut sa jag till mamma.. nu går det inte längre, jag måste lägga mig, mår tjuvigt!Jag lägger mig i säng direkt o mamma pysslar lite, sätter på ac:n, men då droppar den jävlen. fick sätta en kastrull under som fylldes under natten.. det löste sig sen efter ett par dagar.

Dagarna var helt underbara.. solade o badade! åt gott o drack gott!!Oscar tog oss ut på stan en kväll.. dansade o showade!! sen var vi på basar långt åt helskotta en dag.. vi gick i mer än fyra timmar... o det är mycket för att vara oss.. :)


Vi har åkt häst o vagn en kväll.. o mamma har handlat.. hon blev en jävel på att pruta i slutet.. jag fick lite converse-sjuka... köpte 9 par totalt.. inte alla till mig dock..Visar lite bilder på det hela också.. :) Njut!! :)Lovely!!!

Då var man hemma...


O det känns förjävligt!! fy fasiken! har haft det så bra med mamma o värmen.. o turkarna är ganska trevliga faktiskt..

Längre inlägg om resan kommer senare.. ville bara in o säga hej!Saknar det så sjukt mycket!!! :(


RSS 2.0