17 januari 2017

 
Hejsan hoppsan allesammans!
 
Tänkte att jag skulle in och kolla läget med er! Jag är inne på mitt femte arbetspass på losgigantos, det känns bra. Jag känner mig lite förvirrad imellanåt, men de börjar ordna upp sig. :)
 
Nu när man kommit in i rutinerna igen så tänkte jag att jag börjar träna också. Jag var där för första gången på över 4 månader igår. Och så körde jag idag innan jobbet med. Det känns skönt och jag hoppas att med lite rätt kost att jag kan gå ner lite i vikt. Känner mig himla tjock, så nu jävlar ska fru Bostan kämpa! Heja heja! 
 
Annars då? Hur mår ni? :)
 
Jag önskar er en trevlig tisdag så syns vi!
 
 
 
 

5 januari 2017

 
 
Nu är de nytt år och nya möjligheter och sån skit! På lördag börjar jag jobba efter 4 månader!!!!!!! I 4 månader har jag varit borta från gigis. Det är helt sjukt va tiden går fort! Men nu är de dags att komma in i rutinerna igen. Som tur e är de med Kajsis jag jobbar med på lördag! 
 
På nyårsafton va de lugn middag med Angelica och Mucahit. Dock så fick Mucahit gå o lägga sig, han va sjuk. Så han sov igenom hela tolvslaget. Haha! Så jag och Angelica skålade in de nya året hemma hos min mamma. Så festligt!
 
Eftersom de va så lugnt och stilla och vi kom i säng i tid så fick vi må bra dagen efter. Det blev mysbrunch och filmmys hela dagen med Angelica och Mucahit. Sen festade vi till de med buffé a la emelie på kvällen. Helt jävla underbart sätt att börja det nya året!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0