Snart slut på 2016!


Jaa nu är de inte många dagar kvar på detta året. Halleda va tiden går fort. På nyårsafton är de 1 år sen Mucahit gick ner på knä i Turkiet. Han som aldrig skulle gå ner på knä.. vi hade ju haft ett väldigt turbulent 2015 så när han friade va de helt otroligt overkligt och fantastiskt. Det enda jag kommer ihåg att jag sa va "men är du säker på de här" Haha! Underbara minnen! 

Vilket år vi haft med två bröllopsdagar, tre resor till Turkiet om vi räknar med den resan vi gjorde över nyår. 

Sen har de ju inte heller varit de bästa året. Som jag tror mina läsare vet om så har jag gått igenom det värsta i mitt liv någonsin. Men som dom säger "What doesnt kills you makes you stronger" Med hjälp av alla mina nära och kära så har jag tagit mig förbi det här och jag känner mig redo för ett fantastiskt 2017! Den 7 januari börjar jag jobba igen. Då tillsammans med min fantastiska Kajsis! Och de känns bra! Ser framemot att få jobba med henne igen! Det har jag saknat! 

Tycker vi rundar av med lite bilder från året som har gått!


Tack för mig! Ha nu en trevlig torsdagskväll!



Julafton 2016 🎅


Igår var de äntligen dags för julafton. Mamma kom till oss redan kvällen innan för att ha uppesittarkväll med oss. Vi hade två lotter var och endå så vann vi inte ett skit. Så jävla tråkigt! Men mysigt hade vi!!! 



Klockan två på julaftonen så va vi hembjudna till ulle och Kalle på julmiddag med hela släkten. Jättegod mat och väldigt trevligt julklappsspel.



Och idag på självaste juldagen har jag fått äran att vara ledig. Så då blev de stor frukost med mina kära!



Jag är otroligt nöjd med årets julafton. Jag fick så fina julklappar. Och både Mucahit och mamma blev så glada för sina. Speciellt mamma som vi överraskade med en ny tv! 

Nu ligger jag i hennes soffa och kollar min favoritfilm Grease 2 på hennes nya fina stooora tv. 😉 

Ha en festlig juldag allesammans!! ❤ 



Lilljul nummer 2 🎅


Ikväll fick vi äran o bjuda hem mormor o morfar på en liten lilljul för att dela ut våra julklappar. Vi bjöd på en liten välkomstdrink och sen serverade vi lasagne. Sen öppnade vi alla våra paket. Eller ja vi kollade mest på när mormor öppnade sina. Vi avslutade kvällen med att spela lite Bingo. Heeeelt underbart mysigt!!! Får be om ursäkt för dålig kvalitet på bilderna. Men så blir de ibland med mobilen. Men hellre många bilder än inga alls. 



Lilljul nummer 1 🎅


I lördags var det dags för årets första lilljul. Med bästa Mucahit, Pappa, Lotta och Bidda ❤ vi började kl 15.00 med glöggmys o sen fortsatte vi såsa och laga mat tillsammans. Och jag hade ordnat med en jultävling. Tjejerna mot killarna. Killarna vann. En helt jävla underbar dag o kväll!!!


Ser att jag har lite skit mellan tänderna på några av bilderna. Lottas grönkålschips som fördeinade mig. Hahaha! Men sånt bjuder man på nu i juletid. 😂🎅




Julpyssel och Luciafirande!


Idag har jag varit o pysslat hemma hos Cissi med barnen. Vi har gjort ljuslyktor och annat julpyssel. Efter de fick jag äran att följa med till deras dagis för lite Luciafirande. Vi sjöng julsånger och fick julfika. Himla mysigt! En väldigt mysig Lucia trots min förkylning och halsont. Jag känner mig som tur e bättre och tror att jag är back to normal imorgon. ❤





Chokladhus!


Idag har jag haft en så mysig söndag. I förmiddags så var jag o Mucahit på brunch hos mormor o morfar. Jättemysigt! Sen gjorde jag o Mucahit vårt första chokladhus tillsammans. Vi höll oss lugna nästan hela tiden. Haha. Höll bara på att börja bråka en gång. Vi blev så nöjda med resultatet! 

Nu har vi tänt tredje ljuset och myser i soffan.






9 december 2016

Hejsan hoppsan denna fredag!


Tyvärr vaknade jag imorse o hade jätteont i halsen. Druckit massa te med honung och det känns lite bättre.. men är lite hängig. Så får vila idag så jag får energi till nästa vecka. Massa myyyyys på gång. Julbakning med bästa babe på måndag, julpyssel med Cissi o barnen på tisdag och date med Kimsidimsi och meine fridis på onsdag. Och sen lilljul med pappa, lotta och Bidda på lördagen. Helt jävla underbart ❤☃

Lite bilder på det här ja! Här kommer en go soffa bilder från i måndags när vi hade lussebullar bak.



Sen en liten bild på mina fina julgardiner som jag fick i min julstrumpa på andra advent.




Och den mysiga andra adventsfrukosten som vi hade. Jag o min man! ❤



Ha nu en fantastisk fredag! Nu ska jag fortsätta dricka lite te och kolla på en av mina favorit julkalendrar Julens hjältar! 



90-tals bjudning!

 
För ett par helger sen så bjöds de till 90-tals bjudning. Utklädnad va ett måste och enbart 90-tals musik. Hade även en musikquiz. En jättetrevlig kväll med mina goa tjejer!!
 
 
Ett par jävla raddiga bilder!! Hahahahaha!!
 
 

Vernissage!

Idag va jag, Kajsa och Ewa på vernissage i Skottorp! Och de ha älskade pappa och Lottas tillställning. Helt fantastiskt fina tavlor och gofika! Jag är så stolt över dom båda!! Både jag, Kajsa och Ewa köpte oss en varsin tavla. ❤

Och jag hade dagen till ära en bulle i håret och sååå jävla nöjd. Första gången o allt!

Tack finaste Kajsis för idag ❤


Mini afterwork!

Hellooo 3 december!

Igår var de en liten afterwork för kassa/lager/knowhow. Vi käkade på Bulls. Det va jättemysigt och träffa dom flesta, inte sett dom på typ två månader ju. Men maten var dessvärre inte så god. Men men. Lite senare kom Mucahit och hans kompisar så vi hängde med dom resten av kvällen.

Idag är de lördag och de innebär en mysig ledig dag tillsammans med min man.

Ha de fint allesammans!!!


RSS 2.0