Goddag allesammans!

Tänkte bara göra ett inlägg, annars får jag ett helvete med plina, hon har redan tänt till lite... o jag vet att de har varit fruktansvärt dåligt med uppdatering, men jag kan inte hjälpa de, har inte känt för de... men ett litet goseinlägg får de bli idag!

På sistonde har de inte hänt så mycket...

Var på cocktailfest hos plina förra helgen, se bilder www.cocktail.blogg.se!
Jätte trevligt, mysigt folk o massa god dricka! :) jag bjöd ju på en klassiker, piggelin! Tack kära kimmsidimmsi som presenterade den för mig! :) Sen var de ju stan på de hela, o när vi satt i taxin o väntade på plina o linnea så kommer de springades o då hör jag en liten smäll, följt av lite rassel o ett skrik! :) då har plinas tjusiga väska gått sönder o de som låg i ramlade på marken! helfestligt, o jag lagade ju den sen vettu! händig som man är! jätte kul istan sen, tjejerna hade jätte höga klackar, så de gick o små snubblade hela tiden, o de uppskattade jag! :) speciellt när jag satt i en soffa o plina skulle gå mot mig o vrickade till foten o la sig över mig! :)

Denna kvällen var på lördagen, men vi var ju även ute o gjorde stan osäker på fredagen, o då hände de massa olämpliga grejer! inget jag kan ta upp här.. tyvärr!

Vi har börjat vara mycket på tre hjärtan nu... o de är ju helfestligt, trubadur o grejer! så för någon helg sen så dök vi till o med upp på halmstadvip o de måste ju visas! :)Jag o plina är ju bäst på den sista bilden! :)

I tisdags körde vi en tosseutgång! hemma hos malin! Jag, malin, charlotte, carro o charlottes vän stefan. han skulle bara stanna på en cigg men fastnade med oss tjejer! tjabbade massa skit o rökte! :) o de dracks en del också, blev väldans slirig på slutet, men de bjuder jag på! jag o carro var till o med så fräsiga att vi promenerade till staoil mitt i natten för att köpa cigaretter! :) o självklart en korvajävel!! :)

Nu är de bara 4 dagar kvar till min semester! :) de ska bli så sköööönt!

Hej hopp, lördag! :)

Hejsan!

De var ett tag sen nu, men har inte alls känt för att blogga på min kära gobbegobbe! :(

Har hänt lite grejer som gjort emelie lite ledsen... men de orkar jag inte tjata om här, men en person har ljugit o helt enkelt varit lite av ett stolpskott!! taskig mot mig. :(

Men men, de ordnar sig med skidor bara vi får snö! som min far alltid sa när jag var liten!

Annars har de inte hänt mycket, hade en riktigt festarehelg förra helgen med förfest hos malin på fredagen o förfest hos mig på lördagen, lägger nog upp godbitarna en annan dag här framöver.. :D

Nu är de lördag o jag är ledig söndag o måndag o de ska jag antaglien fira med en liten utgång ikväll! jag hoppas på de i alla fall..

Nu kan man äntligen sakta men säkert räkna ner till min semester.. 16 dagar kvar! till 2 veckors semester.. sen den 9 september så åker jag o min bästa mamma till rhodos! :)

Jaja, de var de hela från mig just nu... ska försöka skärpa mig med lite rolig uppdatering! :)


Skiit daulig på uppdatering!

Jag känner att jag inte uppdaterar särskilt mycket nu förtiden! tror de är vädret o allt annat man vill göra istället för att sitta framför datan. tror dock inte så många blir upprörda eftersom jag inte har så många läsare. :D men de blir ett litet inlägg lite då o då!

På sistonde har de inte hänt så mycket, jag o tjejerna var på ullared igår, köpte mig lite nya gardiner o grejer, så nu är de lila i mitt lille kök!

Var hos tandläkaren idag, hade inga håll, de ser perfekta ut! :) istället för vart 18 månad tyckte tandläkaren att de räckte att jag kom dit vart 24 månad! de ser jag som ett gott betyg! jag blev nöjd i alla fall!

På fredag blir de förfest hos malin! jippie! har skickat ut massa mess till folk men inget svar från någon!! så jävla dauligt!!!! men de är jag, malin, plina, cissi, charlotte o carro än så länge! o kommer inga andra så lyckas vi nog hålla låda endå! :D

Ha de nu underbart i värmen!

PUSSA

RSS 2.0