Får göra ett inlägg innan plina tappar allt..

Ja, hon brukar glatt gå in här kanske flera gånger om dagen o hon möts då av samma inlägg.. o har gjort de hur länge som helst.. o varje gång så blir hon mer o mer upprörd. så för hennes skull så måste jag uppdatera. så detta är för dig plina.. :)

På sistonde har de inte hänt så mycket.. har fått pysselsjukan.. så har gjort hela mitt mallorca album o har nästan kommit halvvägs med rhodos albumet. :D men känner att de värsta har gått över, så pysselsjukan är lindrigare nu. i helgen blir de fest, massa fest. ikväll, så klart fredagstradition med pappa o plina, o hedersgästen lasse! han gör ju hela kvällen. :D sen bär de av till förfest hos anton.. han har fyllt år. :D ska bli skit trevligt!!

O imorgon är de jag som står för festligheterna.. fast bara giganter. :D ska bli skit kul de med, de var längesen. o kvällens hedersgäst enligt mig är ju självklart kimsidimsi, som kommer ända från varberg för att vara med mig. :D så jag hoppas att helgen blir låda!

O ett perfekt avslut på helgen är att jag på söndag ska på söndagsmiddag hos mina älskade mormor o morfar!! :D

Kan inte bli bättre!

Hoppas ni får en koslig o lådig helg ni med! :)



Ähh va faaen, blir inte bättre än den här.. fy fan va vi ser ut.. eller jag i alla fall.. men lite kosligt! :)


:)


Någon fin bild från helgen!!









:)

Återigen..


Ett god natt inlägg.. ligger i soffan o har tittat på fotbollen o lite vänner efter de.. de har varit en mysig kväll.. slutade sex idag med. :D men imorgon däremot slutar jag tio. inte riktigt lika roligt. ser framemot helgen.. fredag med allt de goa som hör till :D o lördag med en liten utgång..

de finns en grej som jag inte kan släppa.. stränge.. men fick glada nyheter.. då de blir fritt fram i helgen.. o vad jag pratar otydligt.. fattar knappt själv.. men slipper oroa mig i helgen! :)

Paulina.. tack! fan va du ger mig energi heeela tiden! börjar bli orolig att jag bara tar från dig..



:D


Hallå baby!


Ja, idag känner jag för att kalla min blogg baby! hoppas ni gillar de. :D Idag är en bättre dag än igår.. känner mig på ganska bra humör. :D trots att jag inatt vaknade med värsta magknipen, de var så fruktansvärt.. :( men somnade ifrån de sen som tur e.

Igår var de myse tv kväll som gällde.. pappa hade köpt så vi åt oss en korvajävel! :) med bröd så klart. :D sen tittade charlotte förbi en sväng.. tjabbade lite skit o tittade på världens bästa hemmafruar o lite christine efter de. :D niiice!

Ikväll vet jag inte vad som händer.. ska nog mysa ner mig själv i soffan med något gott att äta.. sen sova tv hela kvällen. :D för de kan man inte göra imorgon kväll, då ska vi ha möte på jobbet på kvällen, så jobbar 9.30-22.00 imorgon! inte så festligt faktiskt! men men! de e bara att gilla läget!

Hoppas ni har de bra allesammans! :)



Krypa till sömns snart..


Ja, de ska jag allt göra.. :D

Tänk att få krypa till sömns.. de är gott! Idag har varit en sträng dag.. strängt i emelies huvud.. vet inte varför men mycket som far runt. finns en sak som mitt huvud vägrar släppa.. o de är så strängt! men jag jobbar på de. behöver lite extra stöd från plina så är de lugnt sen. :) Annars är de relativit lugnt.. jobbar hela veckan, ledig i helgen. de är goooott! mysefredag på fredag ju.. doobidoo med gänget. :D

sov så gott allesammans. :D



Haha! Goo bild! :D

Varför kan de inte alltid vara så här?





Äkta lycka!




God natt!


Så där ja.. då var de byggt lite på giganten! måste säga att vi fyra var ett bra team. Jag, meine fridis, lennie lönnfet o henkan! :D saltat gäng! :D men de gick jätte bra. så nu ligger jag i sängen o tittar lite my name is earl. :D ska nana snart. så ville bara in o säga god natt allesammans! de e väl för käckt! :D




Beatles träffen at linnestreet!


Ja, de var trevligt. ska erkänna att man inte lyssnat så mycket på beatles i mina dar.. så nu fick jag verkligen chansen. :) alla deras skivor på en kväll.. typ! :D o pappa hade köpt ostbricka o grejer. :)











Jag serverade mest dricka! :D

Idag är de måndag o de är emelies tvättdag! sen kanske de blir giganten ikväll... ska bygga om lite.. känner ju inte för de, men men..

Have a underbar måndag! :D


Good morning all


Idag skriver jag ett inlägg som brunett o inte som fesig blond/rödhårig! o de känns bra.. mitt hår luktar gudomligt i alla fall! köpte nytt balsam, spray för glänslöst hår o ett annat som luktar gott! o de luktar så gott, så gott så! :D

Ikväll blir de festligtheter på linnegatan! pappa ska ha en liten minibjudning med beatles tema.. med anton o jonas! mina två favoritkillar från giganten! så jag o kanske plina ska vara med på ett hörn. de ska bli festligt! :D ostbricka o grejer!

Hade en jätte mysig gårkväll, men fotboll o pizza! sen var de högläsning igen när jag o plina gick o la oss.. läste ut min dagbok. sista inlägget var från 2004. synd att man inte skrivit mer. sen började vi på plinas. o de var ju så söta! hon började bra med att skriva på framsidan. Mitt liv! Dont tuch! haha! så sött! loooove it! love dig plina! :)

Ha nu en gosig dag allesammans! :)


Resultatet!


Ja, här kommer resultatet från fredagens middag o dagens hårskola. :D

Här står de med fördrinkarna i köket! fredagsgänget. :)



Så här gott blev de i fredags! :D





Sen var de stora hårfärgar dagen idag.. jag o paulina ville go dark! Hade på oss bengans gamla skjortor för att skydda kläderna. :D



Här ligger färgerna i.



Då här vi nu före o efter bilderna. :D

Emelie före:



Emelie efter:



Plina sötaste före:



Plina bästaste efter:



O här två mörkhåriga bästisar! :D



P.S TACK frida för mascaran! :D du är de sötaste.. o gick hem gjorde du inte heller. :P





Kvällen igår blev jätte mysig!


Ja, de blev de. hamburgarna blev jätte goda o korvköttbullarna var ju helfestliga! :D plina började med att äga doobidoo, men efterhand tycker jag att de var pappa som glänste. jag var en katastrof, precis som förra veckan. kunde typ ingenting. :( men jag ska ladda som fan inför nästa fredag, ska plugga o grejer innan! :D

Efter doobidoo o massa mat hittade jag mina gamla dagböcker. så jag o plina hade högläsning med dom! började skriva 1995 så de fanns ett par goa inlägg.. sen runt 2001 var jag jätte flitig med mitt skrivande! massa om mitt dåvarande obefintliga kärleks liv, men gud vad man hade tankar o funderingar! haha! men de var väldigt underhållande att läsa.. tror paulina uppskattade de också. :D

Har inga bilder o visa nu, men tror att jag har en bild eller två som jag kan lägga upp sen!

Nu får de istället bli denna underbara bild på mig, min morfar o mina två underbart söta kusiner! bilden är från när morfar fyllde 70 i september! :D

 

Visst är han pigg o grann min morfar? :D

 

Have a lovely lördag! :)


Fredagsförberedelser

Så där ja.. då var de färdigtvättat o jag o plina har precis varit o handlat fredagsgottet! de blir egna hamburgare till doobidoo o till förrätt blir de köttbullskorvar eller vad man kan kalla de. till de ville plina ha lite ost. :D



Här har vi världens bästaste myse!



O jag för första gången köpte ben and jerry glass, har velat testa de hur länge som helst men de har ju varit så dyrt, men idag kände jag att de var dags. har ätit deras sandwich glass o jag älskar den så nu var de dags att testa en burk. de blev en cookie dough grej. o jistanes va god den var!! :D



Så där ja.. en liten hälsning från oss.. nu ska vi snart göra maten så den är klar tills pappsi kommer hem. :D

 

Vilken överraskning de bidde..

Ja, de kan man verkligen säga...

Plina kom till jobbet igår precis innan jag slutade o berättade att hon bokat bio o tänkt att vi skulle äta lite innan bion. :D gissa om jag blev glad.. de är ju aldrig någon som överraskar med sånt nuförtiden. så vi åkte in till stan, gick runt o funderade på vart vi skulle äta.. så vi stannade utanför yoss o tyckte att här går vi in. så när vi står där o tittar in så sitter björn o ella där inne. :D så vi fick tjabbat lite med dom! :) sen åt vi gott o plina som hållt filmen som en överraskning sa vilken de var.. o de var ju självklart Äntligen Midsommar med min absolut största kärlek dylan!! :) looove him! sen gick vi till bion o köpte massa gott! o väl inne i salongen var de vi o fyra till. :D men de tyckte vi bara var mysigt. o fasiken va filmen va mysig. olle sarri gjorde en strålande insats! :D

TACK paulina för en mysig kväll! du är bäst!



O sikken jävla raddig bild! men den bjuder vi på!! :D

O fick precis ett samtal från min o mammas gode vän sebastian från rhodos! så jävla trevligt! :D tjabbade lite om väder o vind! attans trevligt o prata lite engelska så här en fredag eftermiddag. :D



Bästisarna! :D

Nu ska jag återgå till min städning o tvättning sen blir de mys med doobidoo ikväll! :D




En liten dag kvar..

.. sen är jag ledig! ja, jag är bara ledig en dag men endå. :) o morgondagen ska spenderas med min plina. ska bli så mys! hon kommer redan ikväll o ska sovas mig! :)

Idag ska jag vara ute på golvet o jag känner mig taggad! hoppas de går bra för mig! :) nu håller vi tummarna allesammans!

Nå, va tyckte ni om scrubs igår, var de inte helt underbart! jag vill se mer.. vill ha hela den säsongen o bara mysa med den! :)

Till detta vill jag bjuda på en liten posebild på mig själv.. de e tur att man tycker själv att man är snygg.. haha! eller inte! :)

 

En posebild är ju alltid en posebild, men är inte den här bilden fan så möe mysigare!? :D

 

 

Ja, de var de hela för idag! Kanske tittar inom ikväll med en liten hälsning från min o plina!

 


Scrubs

Ja, de för förbannat gott att de började idag.. fan skrattade gott ett par gånger.. kände att jag verkligen saknat de.. :)

Fick höra att kimsidimsi snart känner sig laddad för en emelie afton.. o jävlar va trevligt de ska bli.. du får bestämma kvällen! :) jag ställer upp på allt.. utom olagliga grejer.. :P haha, inte för att du brukar göra de.

Kommer bli låååda i alla fall! :)

En liten bild på kimsi o pappsi på de :)



God natt all...



Känner att de är något på gång..

Ja, de börjar hända grejer.. jag börjar må skit bra.. inget som tynger mig utan känner mig jävligt stark.. :) o sen är de något alldeles speciellt som kanske ska hända.. men mer än så säger jag inte.. de får vi vänta lite med.. men jag vill att de ska vara nu!

Annars är de en väldigt passiv onsdag.. fast till kvällen bjuds de ju på festligtheter.. nya avsnitt av SCRUBS!! :) så himla roligt! sen blir de att sova tv resten av kvällen.. men de är ju trevligt de med. Är ledig på fredag, så plina kanske ska sova hos mig torsdag till fredag. de hoppsi ja sedu!

 

 


Lite nytt

Blev så jävla trött på de rosa o lila, så bytte lite... bilden kanske jag får byta igen, den var kanske inte så rolig, men de får vara så ett tag i alla fall.. ENJOY! ;)

Inte en käft..

Nää, de var nästan inte en käft på jobbet idag.. så de var en tråkig dag.. beställde lite nya saker o så.. men ändå blir man så jävla trött när man kommer hem..

Så nu blir de desperate o bara mys.. :)

TACK plina för att du alltid kommentera.. de är så jävla underbart.. du är så underbar!!





Ja ni ser ju.. finns ingen bättre. :D


God natt allesammans

Ja.. fick för mig att skriva ett god natt inlägg.. de gör man ju för sällan nu förtiden! :)

Saknar dig Rasmus.. hoppas du mår bra! de är tomt här utan dig!

Har haft en soft kväll framför tv:n med mysiga charlotte! lycka till imorgon.. ;) håller tummarna. :)



O en speciell tanke till kimsidimsi idag.. tänker på dig massa! o är redo för dig när du är redo! :)

Massa kärlek till alla mina tjejer! :)

Slappedagar

Ja, igår var de verkligen en slappedag.. var hemma hos mamma hela dagen. hade jätte mysigt. sov i min gamla säng i mitt gamla rum. man har så många minnen från den tiden. var ju så stolt över min fotovägg som jag jobbade med i fler år. :)





Goa bilder... eller vad säger du plina? :)

Ikväll efter många om o men så ska jag jobba två timmar... lisa skulle iväg vid halv sex så jag ska hoppa in. men får hoppas att man kommer hem till svenska hollowood fruar. :) haha! gillar den skiten!

En liten posebild på mig o min gamle gode beritl hann jag också med. :) haha!



De hoppsi ja sedu!


Utgång en blåsig lördag

Dagen började med att jag o plina var på ullared.. vi kom dit vid 12 o kön var meeeega lång o de fanns inte ens någon parkering. så vi gick lite i bland annat snuskshopen o gick tillbaka till kön, men de regnade o kön var skit lång så vi pallade inte.. så vi tänkte att vi äter lite o hoppas att kön krymper lite. när vi ätit var kön nere på 45 minuter men de regnade ju. :( så vi gick tillbaka till snuskshopen. :) o gav upp.. tänkte nej vi åker hem.. men när vi var på väg till bilen så var kön mindre så runt 15.00 var vi äntligen inne på gekås. men de var skit mkt folk o varmt. men köpte en skit fiiin jacka.. som jag nästan är ensam om att tycka. :)



Så förfesten var hemma hos mig.. 

Jag, plina, linda, dexter o sara! Hade skit trevligt. goa tjejer!!











Sen blev de lite tre heartsi på de hela.. tre heartsi som plina alltid säger!





Sen blev de lite suuunnneee på bob! :)



En trevlig kväll.. tack alla inblandade!

Dags för mig o totalt stänga en viss person nu! Inte ens ett hej.. va fan liknar de.... så de är mitt mål.. likaså för dig plina.. du vet vem du ska stänga... nu ska vi stänga i kapp!!!!! yeah maaaan! 


 


Bästa!

Bästa filmen, bästa kärleken, bästa scenen, bästa musiken, bästa ALLT!



Jag pratar ju naturligtvis om Dirty Dancing! Helt jävla underbar!

O nu har han lämnat oss.. vet att de var ett tag sen.. fick faktiskt informationen av paulina när vi var på rhodos.. båda jag o mamma blev förstörda o lite ledsna.



Men han var ju så sjuk o raddig på slutet så förhoppningsvis så har han de bra nu.. nu låter jag lite sträng kanske.. men tycker att de är väldigt tråkigt o sorligt.



Han är helt fantastisk i denna filmen o she`s like the wind, en av mina favorit låtar! o filmmusiken har gett oss så jävla mycket gott under åren.



Påsklovsveckan.. eller vad säger du plina.. :)

Världens bästa Patrick Swayze i världens bästa Dirty Dancing!




Rhodos 2009!

På väg till RHODOS! spännande.. eller till landvetter i alla fall..



Världens snällaste pappa körde oss dit. :)



Framme på flygplatsen, överlyckliga! tror jag nästan syns. :)



Färdigincheckade o allt, här i baren i väntan på att få gå på planet



Yeeess!




Ombord på planet, den stora frågan är nu. -Vad ska vi dricka?



Vi tar väl lite allt möjligt, får ju inte sitta o vara törstig!



Mamma skulle ju tvunget ha mat.. så vi åt järpar. :)



Blev lite trött efter maten o drickat, så vilade lite.



Resan ner gick jätte bra.. hade skit mysigt. Landade, hämtade våra väskor sen ut o lite efter rätt buss, hittade den.. trodde vi.. men de var fel.. som tur e så var chauffören uppmärksam o visade oss rätt. :) satt i bussen länge o de kändes som att vi blev körda ut i skogen. men kom fram till vårt hotell, som såg mysigt ut. kom upp på rummet o ställde väskorna sen begav vi oss direkt. hamnade på vårt favoritställe direkt.

Träffade underbara Sebastian! :)



Dag 1 (får man nästan kalla de eftersom vi kom fram vid 22.00)



Mat! :)



Utgångsstass kväll 1:


 

Satt naturligtvis på "vårt" ställe först, sen hamnade vi på en klubb, dansade massa!! :)



Bartendern på de stället, som jag tjabbade lite med!



Jag blev ganska full denna kväll o jag hade skit kul!! men mamma hade inte lika kul o ville gå hem, så hon drog hem mig.. fick ju inte stanna själv. träffade engelskmän på vägen o inte ens dom fick jag prata med. :)

Dag 2

MAT!

Här ser vi hur dåligt jag mådde dagen efter.. så här mycket åt jag av min pizza!


 


Utgångsstass dag 2:

 



Åt en mysig middag med en rejäl jätte öl!



O drack jävla lite kaffe efter de.. eller grädde med kaffe. :)

'

Inne på "vårt" ställe, här med ägaren Micheal o en av de goa norskerna som vi träffade några kvällar o tjabbade massa med. De var denna kvällen som himlen öppnade sig, de började verklige ösregna.. men de var lite mysigt i alla fall! :)



En liten shot på detta.. de bjöd alltid sina kunder på en jäger on the road när de skulle gå, men jag o mamma fick ju lite fler än en på en kväll. :)



Dag 3

Då begav vi oss till stranden o badade i vågorna.. ni ser ju bara så förstörd mamma ser ut när hon inte kan hålla sig på benen när vågorna slår omkull henne. :) jag själv blev av med båda mina skor som jag hade på mig för att de v ar så stenigt.. vågorna välte totalt omkull mig, så jag blav av med mina kära slipsin. o detta filmar mamma.. trodde vi.. men hon glömde ju trycka på play.. haha!



Festligheter på rummet!



Utgångsstass dag 3:

 

Här sitter vi o myser på "vårt" ställe, road cafe! :)



Jag o Sebastian!



Mmm har har vi han! den snyggaste jag sett! nästan.. Kostas, han var bartender där!



Jag bara looove him! grann!



O här sitter ju dom o tjabbar.. denna kvällen var alla fulla.. alla drack. fullast var nog Sebastian.. som ett tag satt själv vid vårt bord när vi satt framme vid baren. :)



Mysemys!!



Jag fick till o med stå i baren.. haha!



Dag 4

Utgångsstass dag 4:

 

Vi spatserade till mandirakihamnen!



Åt jätte god mat! Beställde en grekiskt klassiker till förrätt.. friterad ost. så där.. sen åt jag spett o mamma en grekiskt klassiker de med.. med massa lök! :)

   

Men de var lite såsigt!



Jag blev lite ledsen.. men de ordnade sig sen. :)



Bästisarna.. alltså de älskade varandra.. haha!



Dag 5

Mammas skada efter att hon ramlat av vågorna i havet!



Mina jävla myggbet!



Utgångsstass dag 5:

 

All in!!





Framme vid baren på road cafe.. den finaste bilden på mig o mamma!



Vi skulle vidare till bar street, så sebastian skulle bara ge mamma lite goda råd o så först. :)



Båda mina låtar kom.. haha! blev överlycklig!



Första o enda gången de blev nattamat! gott.. fast jag mådde inte så bra... full, trött o mådde illa.. så jag ville bara hem.. men då skulle mamma vara seg o ta massa turistbilder på vägen hem.. o de var så strängt!



Så trött bidde jag i hissen upp till rummet! haha!



Dag 6



Mammas paradis!



Utgångsstass dag 6:

 

Utanför vårt hotell.. tog den goa bilden på mamma.. tog ju en fin efter detta.. men tyckte denna var mer festlig! :)



Grannaste i världen! :) haha!



Skål på dig!



Sista bilden ut från "vårt" ställe.. där vi hade de så underbart! o se så söta o goa de ser ut på denna bilden.. de skrattar så gott! :)



Dag 7

Köpte mig en danielle steel bok som jag så glatt läste! :)



Mamma gjorde konster i poolen.



På golvet inne på en toalett.. var ju tvungna att checka ut från rummer vid 11 o bussen till flyget gick inte förrens 17 så vi fick rödda till oss lite så här.. men de blev skit bra.



Resan till flygplatsen o incheckning gick jätte bra.. men lite ledsen i ögat var man... för åka hem ville jag verkligen inte!!!!

Mamma på väg in i planet!



En helt underbar vecka!! fy fan! tog ungefär 450 st bilder så ni fick bara en liten del av alla härligheter! :)



RSS 2.0