28/8-2012

Idag är ingen vanlig dag för det är Paulinas födelsedag! Jiiiipppiieee! HURRA!! HURRAAAAA!!
 
Ha den äran på bemärkelsedagen mitt allt!
 
 
 
 
 
 
Du är såååå jävla bäst!
 
Jag älskar dig!
 
 

20/8-2012


Hejsan!

Då var det en ny vecka! Idag började M skolan, så himla festligt! Jag var lite nervös, mer än han. Vet inte varför men det är väl typiskt mig.

Igår blev en myssöndag med sällskap av Malin o Theo, satt på balkongen o tjabbade, sen blev det lite pizza på det! Gott! :)

Nu går vi mot en ledig helg, så vi kan börja räkna ner nu.. :)

Ha en gemytlig måndag allesammans!


19/8-2012

Vi avslutar denna vecka med en go bild från Alanya Juni 2012!
Peace!

17/8-2012


Jag är lite dålig idag.. har haft problem med min mage länge o väl, men vissa dagar är värre än andra.. Och idag är en sån dag! Fy fasiken! Måste egentligen kurera mig känner jag!

Annars är allt bra.. skulle lägga en intresseanmälan på en direktlägenhet på hfab igår, men de blev så sjukt segt när den släpptes vid sju så de gick inte.. Hur i helvete ska man då kunna lägga en intresseanmälan?! Satt ju på knappen klockan sju.. Jajja! Det kommer fler tåg!

En favorit i repris för att lyfta denna fantastiska fredag!Bra bild! Bra bild!


16/8-2012


Herregud va längesen det var jag som jag uppdaterade här.. Sommaren är ju nästan slut nu! Och vår resa till turkey är över som de senaste inlägget handlade om.. :)

Livet leker! Mucahit bor ju med mig i Sverige nu! :) Är i full fart nu för att hitta lägenhet! Men de löser sig, är fortfarande så glad o tacksam att han är här hos mig... Så har inte börjat få panik än! :)

Ska väl försöka mig på att uppdatera mer! Men ett litet hej för denna gången får vara bra. :)


RSS 2.0