Lite kalas


Ja, igår fyllde mamma år o de var lite kalas hemma hos henne. :D O jag var ju nyklippt kvällen till ära. :DFödelsebarnet!Tårtorna. :D MUMMA!

Paulina de sötaste hade gjort den fina efterrättstårtan till mamma. :D jätte fin o den var skit god.

Mormor o plinaLite mysigt kortspel. :D (kolla min mormor.. hon ser inte så stollig ut egentligen. :D)Jag o mitt allt :DO mammas nya tröja som hon fick av plina.. (inga kan limma som vi är ett internt skämt o antar att ni inte bryr er så mkt, skulle de va nån så får ni hojta till. :D, plina o jag vet i alla fall... o mamma då så klart, :D)
En jätte mysig kväll med dom som man älskar mest. :D


Idag är ingen vanlig dag!


För idag är de Malins födelsedag!! :)

Massa, massa, massa grattis till dig meine Rasmus!

Är ju naturligtvis vääääldigt tråkigt att inte få krama dig på din dag, men du kommer ju o hälsar på snart! :) o de gör mig så lycklig!! lycklig enda in i hjärtat! i gunnars stora hjärta! :)


Grattis igen o hoppas din dag varit underbar! När du kommer så kör vi! All in till miljoner!! ;D

Rasmus gör Gunnar hel


Jag mää gamla skivor


Paulina har ju gjort ett par goa inlägg med massa gamla bilder från hennes skivor. så ville med. :) hittade den äldsta skivan från 2007, har inga tidigare tyvärr.. så börjar där. :D

Grillning på stranden!

Förfest med tjejerna bara.Lindas bal!Vattenkrig!

(kan inte vända på dom i skivan. :( så får bli så här)

Strandmys!Förfest MalinVattenkriget! (det bästa)

 Förfest wichtel!????????!!!!!!!

Linda o Annas student!

Midsommar!Utgång midsommar dagen

De finns lite mer bilder på denna skivan men börjar med detta så länge. :) hoppas de duger. :DUtgång en snöig fredag


Ja utgång är va de blev igår. :) jag o linda började lugnt hemma hos mig med lite alkohol o musik. sen kom charlotte o vi åkte taxi till stan strax efter tolv. o de var hondan va de skulle snöa. linda gjorde en fin vurpa inne istan. var på lite olika ställen o vi dansade mest. :D de var trevligt. sen gick vi hem. fy fasiken va med snö de var.. idag har emelie verkligen mått som hon förtjänar. till o med kört lite buss. :D skulle ju ut med plina ikväll, men med tanke på vädret o båda är lite tjuviga så sket vi i de. skönt o må bra imorgon o spara pengar. :)

Här har vi lite bilder från igår.. togs en del. :)
Tåls att visas igen!


Förlåt! Men den ger mig så sjukt mycket glädje!Älskar dig mest!

Min kille!


Jag var tvungen! För att guuuuuuud! Han är så jävla fin! man kan dö! joel kinnaman!
Ja, vad säger ni tjejer? man kan dö!! :) kan inte kolla för mycket på dom, har inget saliv kvar..

 

 


Räknar ner till helgen nu!


Ja, för tusan nu är de snart helg! längar så in iiiiiiiii!! :) o paulina är med ledig! hon har ju jobbat två helger i rad den. :) haha! men planerna inför helgen är fortfarande ganska oklara.. majsis fyller åren på lördag så de kanske ska vara lite partaj hos the nilssons på lördagkväll.. o de var ju då som jag ville gå ut med plinis. så jag vet inte alls.. o ni som känner vet att jag vill ha allt planerat i sista detalj. vet inte ens om de blir fredags tradition ikväll. men men, de får bli en "i sista ögonblicket" helg. kan ju bli hur bra som helst. :)

Igår var de kvällsmöte at giganto. jobbade till halv tio.. vadå trött när man kom hem? la mig direkt, läste lite. ja, fräsgigt nog har jag börjat läsa en hel del nu. läser en ganska dålig bok nu.. äckelpotte bok. men gav mig fan på att läsa ut den. :) så nu har jag 90 sidor av 534 sidor kvar. sen ska jag ge mig på lite deckare. :D

Annars händer de inte så möe... inte på karlasidan heller.. men de är ju bara stränga! har bara råkat ut för idioter så sistonde ändå.. ljuger o ger mig dubbla budskaper hela tiden! så nu är de dags för mig att stänga alla de gamla o öppna mig för nya bekantskaper. (bokstavligen öppna mig, - som flickan sa!)

Nu var de färdig tjabbat för denna gången!

Ha en underbar helg allesammans! :)

 

 


Freeeeedag!!


Ja, de känns jävligt gott att de äntligen är fredag! just denna gång innebär de ft o en ledig helg! o är ju alltid ledig på måndagar så är ledig i tre dagar i rad! herrejistanes! känns så bra! så livet o humöret är på topp just nu! lite ont i magen bara.. :( men men, hoppas att min goda humör tar bort de med.!

På måndag ska jag o plina göra om våra naglar, gör de hos en kvinna i oskarström.. jag har haft lite otur med mina, gelen har släppt, så nu har tre stycken åkt av. :( jävla pissigt, eftersom de är bara 4 dagar kvar innan jag ska göra om dom. men men.. har gjort de bästa av de.. filat ner dom andra som sjutsingen o lackat dom med rosa/vit nagellack. för att de ska smälta ihop! ja, allesammans! de var min historia om mina naglar. :) hoppas alla sparar denna infon. :)

Annars mår jag bra.. har lite perioder där jag känner mig sjukt nere o ensam. vet inte vad de är? men just nu med denna helgen framför mig så känns de bra! :D O i början av mars händer de verkligen roliga grejer! då kommer energin att flöda till max!!!! :) :)

Vad händer ikväll då? Jo, självklart lite ft! lets dance, trevligt program faktiskt! hejar på claudia o stefan sauk.. konstigt nog, gillar inte stefan sauk så mycket annars! men den jäveln kan dansa. :)

De var de hela för tillfället! Have it lovely allesammans!

 

 


Du är bäst!


Läste precis massa gamla inlägg på plinas blogg o hon skriver alltid så fina saker till o om mig! bidde lite emotional, så ville bara säga.. nää, plina jag är inte bäst, DU är!! :)........


Hade ingen aning vad jag skulle skriva som rubrik. så fick bli ett gäng punkter.. enkelt o elegant! :) har inte så mycket intressant att skriva om egentligen.. jobbar hela veckan.. ledig i helgen, så då ska de bjudas till fest! i alla fall på lördag.. :D de ska bli den efterlängtade brasfesten hemma hos leon. :D ska bli så låda! o ft på fredag! (ft = fredagstradition). blir lugn ft, plina ska ju upp o jobba på giganten. o de ska inte jag. :) :) kommer kännas konstigt att hon ska jobba där o inte jag. men hon är så duktigt min prinsessa. :D

Massa pussar o kramar till mina tjejer! de är la bara ni som läser min blogg!! :D 

Nostalgitripp!


Ja, de kan man säga att jag hade hemma hos mamma i fredags med våra gamla foton. :) gjorde ju ett litet album på fejjan om de. :) måste bara visa en bild här som jag inte ville ha med på fejjsi, de är på mig o mammsi.Tyckte mammsen nästan var snäppet för naken.. så här på bloggen gör den sig bra. :) Goa tider!!

I fredags var jag o plina hemma hos mamma o hade fredagstradition.


 

massa mys, jävla tragiskt att agneta åkte ut... dauligt svenska folket!! men men.

Sen i lördags kokade jag mat åt pappa o plina hemma på linnegatan, de bidde kycklingfiler o pommeskruleduller. :D medans jag gjorde maten så drack jag whiskesi o blev väldigt på lyset. så när de var dags att äta så var jag väldans dragen. :D o efter maten bidde jag attans trött. sen lekte vi lite stress, plina var överlägsen!! :D jag skyller på att jag var berusad. :)

Lite draget. :D

Sen kelade vi lite med bebisarna. :DIdag är de måndag o de är emelies lediga dag.. håller på att tvätta. städar o pysslar lite. ska nog färga lindas hår sen. :D blir trevligt. sen ska jag självklart göra lite mat. :D idag blir de gryta.

Tack för idag o ha de nu gott allesammans.

RSS 2.0