hejsan allesammans

Igår var jag, paulina o pappa o åt på harrys. jätte mysigt. så där glad blev jag över maten.. min hamburgare var så förbannat stark. men men.. de får man ta. sen tittade jag o paulina på film efter de. den här med hunden, med owen wilson o jennifer aniston. så jävla het hon är, sjukt. o filmen var fin, en tår eller två kom i slutet. :)

Idag har de varit en tvättdag, som alla måndagar för emelie, men jag tycker de är trevligt.. så de gör mig inte så mycket. sen åt jag med mamma o pappa faktiskt.. för mamms var här o hälsade på. :) sen blev de tv o charlotte kom förbi en stund, tittade på svenska hollywood fruar.. sikka damer.. klockrent.. haha!

På onsdag blir de stockholm.. kassamöte.. strängt. planet går strax efter 6 någon gång tror jag, o jag är inte van vid att gå upp så tidigt. men de är väl bara att bita ihop.

i helgen hoppas jag på massa utgång. :) men framförallt ska jag till ullared med mitt allt. :)

O de känns äntligen som allt faller på plats.. nu fattas de bara att man hittar de sista man söker.. men de gör vi. :) läääängtar!!








Jag slipper måndagar..

Eller jag slipper ju inte dom.. men jag är ledig varje måndag i alla fall.. o de känns helt jävla underbart!! :)

Helgen var lite av en minikatastrof.. hade trevligt på förfesterna, men sen var de total katastrof.. haha.. inte så illa men lite.. så de var tråkigt, speciellt när jag var super taggad, brun o med rhodos i festhjärtat! men men.. de kommer fler helger!
Nog om detta..

Igår var jag ju då som sagt ledig.. :) tvättade, städade, rensade ur min garderob.. fick slängt en påse i alla fall. :) Ikväll ska jag nog göra mitt inlägg från rhodos eller börja med de i alla fall.. de blev ju lite bilder.. jag är som galen när de gäller att ta foto.. så de blir ett helt mega långt inlägg på bilder med mig o min mamma. :)


En speciell hälsning till plina som pluggar massa nu.. tänker på dig o hejar på dig.. o när de lugnat ner sig lite så är de du o jag som ska handla. :)

Ha de nu så gott allesammans. :)


Home again!

Ja, då var man hemma igen.. ska erkänna att de känns så där.. hade varit gott o njuta en vecka till där nere.. har haft de helt fantastiskt med min mamma. :) men hon är crazy! har skrattat så mycket! De kommer i framtiden ett inlägg med massa bilder. :)

Under veckan så har vi mest solat o ätit o druckit! hittade ett favoritställe redan första kvällen när vi kom ner.. så vi var där varje kväll.. mamma blev bästis med en av dom... helfestligt! o jag tyckte ju givetvis att bartender var het så jag tittade mest på honom.. tjabbade lite med klart.. visa kväller mer än andra, beroende vilket tillstånd jag var i. :)

Som sagt, bilder kommer..!

O tack min bästaste mamma för en underbar vecka!! o många tusen skratt!!

I helgen blir de festligheter.. ska köra en dubbel tror jag. :) o de ser jag verkligen framemot! Vet inte riktigt vad som händer ikväll dock, men de löser sig. imorgon var de lite festligheter hos plinas martina.. så de kan ju bli skoj! :)

Ha de underbart till nästa inlägg! :)


Jahaja..

Då är detta de sista inlägget på en vecka.. vet att alla mina 4 läsare kommer sakna mig.. :D

Nu ligger jag bara framför tv:n med linda o myser.. hon ska färga håret sen. :)

Imorgon vid 11 så bär de av, då sätter vi oss i en bil o börjar resan till landvetter.. mysepappa ska köra oss.. sen går planet 15.45, o efter ett par timmar o förhoppningsvis massa sprit senare så landar vi på rhodos. Jag o min mammsi. :)

Ha de så gott här hemma så syns vi med ett monster inlägg när jag kommit hem. :)


 

Peace out! :D


Gunnar saknar sin Rasmus!

Så är de bara!!




Helt enkelt! :)


Tacksi palinsi!

Idag var plina här o lämnade väskan som jag ska få låna o hämtade mina bebisar som hon ska passa i lite mer än en vecka.. alltså hon är ju så underbar.! ställer upp på detta vis utan att blinka. TACK min skit!

               


Du är så snäll som alltid hjälper mig när jag är raddig o behöver lite energy! ;)

Måndag!

Ja, nu är den är igen, kära måndag! usch! strängedag! Men jobbar bara idag sen är jag ledig till o med fredag nästa vecka.. o därimellan ska de ju dras en vända till rhodos.. börjar bli så sjukt taggad nu! ska bli så mysigt bara mamma o jag. :)

Såg att förra inlägget med alla bilderna blev lite halvdant, visa bilder har ingen söt rosa ram runt sig, men som vi säger där hemma, de kan man ju skita i! :)

Har förresten blivit av med handla-kläder-på-internet-oskulden.. i lördags hamnade jag på ginas hemsida o klickade hem fyra olika saker.. massa mys! hoppas bara de kommer som de ska o att kläderna passar. :)

Hur har ni de denna måndag då?

 

 


Bilder!

Såg att jag lovat lite bilder från förra helgen, o då får jag ju fasiken hålla de.. ;)

Förfest hos mig o papps:

Tjejerna!



Simona, micke o lennie!



Här sitter vi o myser!



Vi tre!



Flickebarnet o mamma lina! :P



Se som de myser!



Kvällens bild!! Kolla papps! :)



LOVE!



Jag ska ju alltid ha dom till att posa.. men är de inte för trevligt!?










Sen helgen efter så var de förfest hos älskade strump! massa trevligt var de!

Goingarna!



Jimmy drack rom o cola ur strumpis orrefors skål!



sen var de en liten föreställning! :)



Söta linn o malin.



Här ska man vara fräsig.



Massa kärlek!

 


 

Dagen efter.. lite förfest hos malin.. lite av en avskeds förfest.. synd bara att jag var död! mådde så jävla dåligt, kom bara in till stan innan jag åkte hem igen. :( men de var trevligt hos malin.. o jag tror tjejerna o jonas hade kul istan. :)

Plina innan hemkörning till malin.

- Nytt halsband plina?

Malin o hennes bror jonas. jonas som precis pratat med malin innan jag ringde o som glömde sin plånbok hemma o gick sävligare än en gobbe som skitit ner sig. :D

Plina o karin. :) Goaste karin som gjort oss äran att hälsa på.

 

De fick bli de hela idag! :)

 

 




Bra förslag av pappsi!

Ja, de var de verkligen.. när jag kom hem efter jobbet så frågade han om vi två skulle gå o äta på verona, för att fira in hans två veckor långa semester o fira in min semester som dock inte börjar förrens på tisdag. :)

Trött efter jobbet kanske.. :)



Här är vi lite mer pigga!





Trevlig middag med sniglar o soppa till förrätt. fläskfile med potatisgratäng till varmrätt, planka till far. o en kaffe på de! jätte gott! Mumma!

   

En jätte mysig kväll! Tack far!

Sen var de mys med ensam mamma söker som börjat idag, jag älskar de! så himlens mysigt!

Hoppas ni haft en god söndag med. :)


Haha!

Saturday??!!.... haha, de är ju bara jag till de.. de är ju för fan söndag o inte lördag!

Men jag älskar de!




Saturday!

Ja, igår blev en väldigt lugn kväll. Jag solade direkt efter jag kommit hem från jobbet, sen handlade jag tacos, lite godis o två filmer. :) sen åt jag med pappa. när han sen begavt sig så la jag mig i mitt rum o tittade på en av de nya filmerna jag köpt. the heartbreak kid med malin åkerman o ben stiller.. den var trevlig! hade ganska mysigt i min ensamhet. :) sen gick de en svensk film på femman, stockholm boggie tror jag den hette, den var ganska rolig faktiskt, o han som hade huvudrollen i filmen var sååå jävla het.. han hade så perfekt stil, och om jag inte är fel på de så kan de kanske vara han som spelade evas storebror i adam o eva. han hade ju växt till sig o blivit reddigt het! MUMMA! efter filmerna så somnade jag gott!!

O förresten dexter.. de är hellugnt, älskar mitt lille blåmärke! :) ska ta foto o visa!


Ha nu en lovely saturday! :)





Kanske en lugn hemmakväll..

Ja, jag funderar på detta.. sitta hemma själv o bara va.. de var ett tag sen man bara var hemma en lördagkväll.. o speciellt ensam. Men vem vet, det kanske kan göra mig gott.. måla mina naglar o fixa! kan ju börja se efter vad jag ska ha med mig på resan.. förresten, plina! de var okej att jag lånade din väska va? :)

Hon ska passa mina bebisar me, är hon inte för gosig.. :) massa snällt.. Hoppas du får en jätte trevlig o lådig kväll idag, de är inflyttningsfest hos kusinen! tror de kan bli hur bra som helst, älsklingsdiamonden ska ju vara där med! :) Kanske har du turen att träffa på en redig karlakarl! de hoppas jag!

Malin, meine lille rasmus! I hope you har de förträffligt bra in the london! :)

Var ju som sagt på liten ostbricka igår hemma hos cecilia.. jätte trevligt! Det var jag, plina, sara, dexter, amanda o självklart cecilia! :) as gott med ostbricka, de äter man för sällan. :) sen skulle tjejerna in till stan, men jag o plina skulle hem o sova. men vi körde dom in till stan först. vi var ju en för mycket så jag la mig i bagageluckan.. helfestligt. men när jag precis lagt mig så kommer dex med en stor förpackning plaströr som hon ska lägga vid mig, men kommer för fort fram o lägger den mitt på näsan, så nu har jag ett litet blåmärke på näsan. :) men de tycker jag är fräsigt!

Ja, de var de hela från mig för tillfället! ha de gott!


Hallå eller...

Längesen sen sist.. men jag har ju så mycket o stå i.. haha.. eller inte..

Har inget bloggsug helt enkelt, de kommer o går.

Malin har åkt tillbaka till london nu i alla fall, så jävla pissigt tråkigt!! men gör de henne glad o lycklig så är jag glad för hennes skull! :)

O snart är de jag som ska flyga lite, jag o mamma åker snart till rhodos, om 6 dagar är vi på gång! ska bli så kul, framförallt skönt, de har varit så jävla mycket på sistonde, massa i huvudet o skit! så en vecka bara jag o mamma i värmen ska bli så skönt! :)

Tänkte fräsa till de o sola lite innan, tar ett pass på lördag, ett på söndag o slutligen ett på tisdag, då är jag inte likblek när jag kommer fram. vet att de inte är samma sol så man bygger inte upp någon bränna på de viset, utan jag gör de mest för att inte va så förbannat blek första dagen på stranden.. men är ju inte den smalaste i flocken så då kan lite färg göra lite. :)

Helgen blir jätte lugn, ska jobba hela helgen.. men ikväll blir de ostbricketjejkväll hos cecilia. de ska bli jätte mysigt! man tackar, man tackar för inbjudan cecilia! :)

På lördag kanske pappsidappsi ska ha förfest hos oss, så då får jag väl sitta inne på mitt rum eftersom jag inte ska festa.. eller om jag får så kanske jag få sitta med dom när de dricker.. som när man var liten.. fast de är ju jobbarkompisar han ska festa med så jag tror nog att jag är hjärtligt välkommen att vara med. :)

Ett litet extra tack till plina som tamefan alltid ställer upp! betyder allt.. efter refrängen ikväll så är de du o jag! :) Genom eld o vatten vettu!

Have a lovely weekend all!


RSS 2.0