O jösses!

Ja, o jösses va bra den är.. slumdog miljonären! den är riktigt jävla bra.. o låten i slutet.. shit, de är den nya nu.. ska ladda hem den o ha den på varje fest.. ska tvinga alla att dansa o älska den! :) plina är på god väg.. :)

Ikväll blir de lite festligheter! At the linnegatan faktiskt! Så många bilder sen efter helgen! :)

Fan asså, jag gäspar hela tiden. SKÄRPNING!

Have a nice lördag!

Här försöker man skoja till de

Ja, idag försökte jag skoja till de med en kund.

Han hade köpt dammsugarpåsar, ett dammsugarfilter o dammsugarkulor.

Jag: Oj, här ska de städas!
Kille: Ja!
Jag: Ja pimp my dammsugare! :)
Kille: Vad sa du?
Jag: Som, ja typ.. pimp my dammsugare
Kille: (helt tyst, o fattar ingenting)
Jag: (Börjar förstår att detta går inte hem helt enkelt) Ehh ja du vet..  pimp my ride, fast med dammsugare..ehh ja..

Sen blev de helt tyst o kvittot kom o jag sa bara tack så mycket o hej då!

Usch strängt! De var ju ett gott försök av mig, men kanske ska fila lite på min arbetarhumor. :)

Nu stundar snart norge..

Ja, precis snart åker jag till norge.. jobbar imorgon, sen åker jag på kvällen dagen efter de.. o säger man de så, då går de ju skit fort tills jag är där. Jag är så nervös, är ju en stissig jävel o blir lätt nervös av sånt här, har inte gjort mycket sånt på egen hand i mina dagar. Men de ska väl gå de med! tänk positivt emelie! :)

Annars då, jo då, de händer inte så mycket.. vet inte vart helgen tar mig.. kanske lite festligheter på lördag.. är ju ledig på söndag förmiddag. :) då finns de ju rum för en liten bakfylla. :)

O min älskade plina har varit o köpt världens finaste skor, ja enligt henne o linnea i alla fall.. men jag gillar dom, jag rent av älskar dom, men inte på samma sätt som ni. :)

Min vecka har varit ganska lugn, inte mycket o hänga i granen! :)

Måndag: Kalas hos sötaste charlotte, hon bjöd på tacos o maränggojs :) väldigt mysigt, jag o mina tjejer.. plina, malin, linda o självklart födelesdagsbarnet.. de var hur mysigt som helst! Sen nanade plina hemmasmig. :)

Tisdag: Mys dag med plina, hon gjorde till o med scones o grejer. sen hälsade cecilia på framåt kvällen, o vi satt o pratade massa gamla minnen o hade skit mysigt. :)

Onsdag: Tvätta! sen kom meine dear malin. åkte till burger king igen.. de var så jävla dåligt sist, så vi ville ge de en sista chans. o de var ju bättre, men på nått vänster så fick vi två helt olika hamburgare fast vi beställt exakt samma meny. men men, jag åt endå, jag fick ju specialaren. :) Sen hyrde vi film o myste satan, tittade på en shopaholics bekännelse, ganska festlig o slumdog miljonären. o gud va bra den var! den gillade jag skarpt. :) sen var charlotte med o myste lite o kvällen avslutades hemma hos henne med en baguettajävel. :)
Torsdag: JOBB
Fredag: JOBB, kvällen vet jag dock inte än..

De var min vecka i ett nafs.. shit va mycket mys jag haft.. haha! jag är väl för tossig jag.. :)

12 dagar kvar :´(

19 dagar kvar :-D

Ha de nu super gott allesammans!


Inga pengar o tre födelsedagar!

Ja, de känns skit strängt! Jag har absolut inga pengar kvar.. min semester tog döööööd på min ekonomi. :( men jag hade roligt för de, så jag får intala mig själv att de var värt de. inte nog med att jag inte har råd att köpa mat, utan då ska tre av mina tjejer fylla år. imorgon charlotte o linda, sen den 28 är de plinas tur.. fast nu kommer jag ju på att jag hunnit fått lön till plina fyller år.. :) goooott! Men de löser sig.. ett av paketen är ju redan klart.. o de är ju tur de.. för de är redan ikväll som de blir kalas! :) så himla trevligt.. ska på middag hos charlotte vid åtta ikväll.. ska bli jätte mysigt! bara tjabba lite o så. :D

Jag o plina har gått emot lite svårigheter nu de senaste.. har haft lite lovetrouble! men nu är de vi som ska ta nya friska tag.. som hon säger... o dom kommer inte fatta vad som händer.. snart är de dom som inser att de precis förkorat de bästa som någonsin hänt dom... :) haha, vi måste ha självförtroende i tider som detta! :)



Ha de nu så gott allesammans! :)


Lovely weekend!

Ja de har varit en festlig helg!

Började hos carro i fredags.. eller hennes systers lägenhet.. jätte trevligt! :)

Malin o linn!



Me and charlotte!









Sen har vi ju klassikern.. vad har vi på oss? :D

   

 

Lite party bilder...







SMILE

Precis kommit till stan efter att ha haft cykel tävling.. tre cyklar o sex personer.. men jävlar va kul de var! :)



Tre hjärtan















En rolig kväll, men med ett ganska pissigt avslut.. men va fasiken jag klara väl de med..




Förfest hos berra o ella! :)







  















  







Bobban!






BJUDER VI PÅ!!

 



En skit rolig kväll verkligen!!


Heeelg!

Ja nu går de äntligen mot helgen, de absolut bästa på hela veckan! :) O i helgen ska de bli fest! älskar att vara ledig helg! mumma!!! i kväll blir de en "raddeutgång", de brukar jag kalla de när jag jobbar innan på dagen o man stressar lite o gör sig iordning snabbt o de närmsta kommer när de kommer, så vi möts väl hemma hos mig, sen kanske vi tar oss hem till charlotte. O ikväll blir de sprit! :) har inte druckit de på ett tag, har druckit vin under hela min semester, i alla fall på förfesten!

Imorgon blir de sprit lika så, men en mycket fesltigare förfest. ska hem till berra o ella! as nice! blir väl ingemar o gänget samt lite giganter! :) ska bli sån lååååda! :)

Men fasiken var ont i magen jag fick nu, stränge! hoppas de går över, i värsta fall så får jag supa bort de ikväll...:P

De var väl de hela från mig nu! Blir ett inlägg från helgen sen! :)



GOSEGOS!!

Doski doski!

Ja, de stod plina o skrek när jag stod inne på de nya kebabstället.. då står hon utanför dörren o skriker de in till mig.. o jag måste ju hålla mig för kan ju inte stå där o fnissa i kön. :) men så jävla gott de var att man äntligen har ett ställe där man kan köpa cigaretter vid tre på natten, de är ju alltid då de är slut!

Nu ska jag snart åka till norge.. på småvitts utbildning, åker redan på söndag kväll den 23, först från halmstad till arlanda sen från arlanda till oslo.. (NERVÖS) Sen kommer jag hem den 25 sent på kvällen.. men de kan vara ganska gott o komma dit på kvällen innan, då får jag ju sova ut ordentligt, istället för att gå upp as tidigt o åka dit på morgonen.

Annars inte mycket nytt.. är ledig imorgon, ska tvätta på eftermiddagen!

De var de lilla från mig idag! :)

Här är tre bilder från i lördags!

Goa Kim



Jag! :)



O underbaraste tjejerna på tre hjärtan! :)




Nu var de roliga slut..

Ja, nu börjar allvaret.. har haft 2 veckors semester nu o de har varit helt underbart! Första veckan var så där, hände lite grejer, så emelie var lite deprimerad! :( men jag fick ju ta mig själv i kragen o skärpa till mig, hade ju semester för tusan! Så min sista vecka var helfestlig! Festade lite mycket kanske, men de var de värt.. fick lite halsbränna, men de var de värt! Har haft de så himla festligt! så tack allihoppa för att ni gjorde min vecka! :)

I helgen var de all in så att säga.. o de bästa var väl att jag o plina äntligen hamnade på efterfest hos dosken! Klockrent!

Bilder blev de inga i helgen. :( men de finns några på www.kimnylin.blogg.se från i lördags i alla fall, då de var gigantentjejmiddag! jätte trevligt o jätte god mat!

Kanske snor några bilder från plina o lägger upp lite senare. :)

Hoppas allt är bra med er annars!

Hej o hå!

Mumma!!

Ja de e de nya som jag gillar att säga nu.. den passar alltid...

Igår på räkfrossan så var de jätte mysigt.. :) massa gott.. mumma! trevligt o träffa lilla minisläkten med. :)

Sen mötte jag upp paulina, malin, strumpi o jimmy istan.. satte oss på bulls.. drack en del drinkar.. sen gav alla upp utom jag o plina.. så vi skulle till mårtensson.. paulina åt en korv o en hamburgare innan vi gick in på mårtensson.. träffade underbara berra o sebbe i kön.. :)

Tyvärr så var inte plina på sin topp, så vid halv två eller något så gav vi upp o gick till donken, lite nuggets sen hem i säng.. så idag har jag o plina varit på stranden.. mysemys! :)

De togs enbart två bilder igår... så här har vi dom.. :)

,



Härlig bild på sebbe! :)

Fylletisdag!

Ja de kan man verkligen säga att de blev.. jag o malin bestämde oss för att dela på en flaska rötjut. :D den drack vi på två röda.. sen joinade charlotte oss o vi cycklade in till bulls. :)

   

Efter att tjabbat massa o druckit två gin o tonic så gick vi till bobban. Köpte en varsin jäger o en drink.. o de dracks vääääldigt fort.. sen var vi dragna... malin toppade listan.. men de var så festligt.. :)







Sen bestämde vi oss för att cyckla hem.. o charlotte tog malin på pakethållaren, varför vet jag inte. :P





Dessa bilderna har jag tagit samtidigt som jag cycklade... o ni som känner mig.. måste bli lite imponerade.. för jag är ingen jävel på att cyckla. :)

Men de var en trevlig kväll...

Ikväll är de mys med familjen, den stora med mormor o morfar! massa mys!

Ha de gott allesammans. :)

Tisdag!

idag är de som sagt tisdag o jag börjar snart jobba igen... de här dagarna kommer gå skit fort.. :(

Men lite ska väl hinna hända innan.. jag ska till svarta örnshuset med mormor, morfar, mamma o moster + familj imorgon.. de ska bli jätte mysigt.. mormors påhitt vettu.. :)

Sen blir de vi gamla giganten brudar på lördag. :D

Tycker ju att de är så tråkigt att göra inlägg utan bilder.. så här är de tre bilder som jag tog i lördags.. när vi var ute.. var inte ute så länge dock.. emelie bidde lite trött o ledsen i ögat..

men de här bilderna hann vi ta.. :D







JImmy ser dock lite ledsen ut.. men de är nog bara bakfylla för alla hade en ganska hård fredag, dagen innan. :)

Nu är jag in the skedala med paulina o de är så mysigt! :)

Ha de gott allesammans! :)


hejsan hoppsan!

Nu kör jag ett litet gästspel...

har ju haft semester nu o bara haft de gott! festat en del...

Så nu idag blir de lite bilder bara tänkte jag... så bara njut allesammans. :)



















På min familj! MYS!!















De var de hela idag...

PUSSA

RSS 2.0