En sommarkväll med Svante på torget!

 
Tänkte att när jag endå är igång så tömmer jag min mobil på lite bilder! 
 
Här från en kväll på stan med pappa o gänget! Svante spelade på torget och vi hamnade inne i nått jävla vip-tält. Min faster Bidda kom lite senare på kvällen och i vanlig ordning så blev Anderssons såsiga. :)
 
På bodegan på en fördrink!
 
Pappa, Svantes tjej Helle och Lottis! Go soffa!
 
 
Sprang även på Mattias och Björnski!
 
 
Min pappa alltså! Jävla gosejan!
 
 
 

Myshelg!

 
Hittade ett gammalt påbörjat inlägg i arkivet! Så tänkte bättre sen än aldrig! ;)
 
Detta måste varit i våras! En liten spontan miniförfest hemma hos oss med Mucahits killkompisar.
 
 
Karim, Mucahit och Alex!
 
Hamnade på Bulls och träffade på Kajsis och Bea!
 
 
Dagen efter med strålande sol! Hade ju en helt jävla fantastisk vår!
 
 
Nu känns detta väder så avlägset, inne i september nu... men det göööör mig ingenting juuuu. Åker till Tuuuurkeyyy på lördag!!!! Wiiiihooo!!!!
 
 
 

Min dag!

 
Jag skulle inte ha någon möhippa! Paulina hade lovat mig vid tre tillfällen att jag inte skulle få nån möhippa, men blev överraskad med en liten i allafall. En dag bara för mig och dom allra närmsta.
 
Jag och Paulina skulle äta frukost på morgonen, men strax innan jag skulle gå ner så skrev Paulina att hon va tvungen att komma upp för att bajsa innan vi kör, och det va inget konstigt med det. Det har hänt förr. Men sen stod dom allesammans utanför dörren. Jag blev såååå chockad att jag verkade hur cool som helst, visade ingen min utan frågade bara om vi skulle gå. Haha!
 
Sen blev det frukostbuffe på Svea och sen tåget till Göteborg, hade ingen aning vart vi skulle. Trodde först nått spa i Varberg eller Falkenberg.
 
Satte oss och fikade i en park, det va fixat med ostbricka och massa annat gotte. Och självklart cider, öl och shottar! Det va en väldigt fin park, men hela gänget besudlade den totalt då alla kissade under ett träd. :D
 
Och sen Liseberg... Under hela dagen fick jag massa uppdrag och frågor för att samla poäng. Bland annat skulle jag och mamma åka Sagoslottet en sista gång tillsammans. Åhh så mysigt det va! Dom sa inte va poängen var till för, men efter en stund på Liseberg så avslöjades det, jag skulle få alla poängen i pengar för att kunna spela på hjulen! Det är det absolut bästa jag vet!!!!! Faaan va roligt! Jag vann en stor, men mamma som spelade samtidigt vann tre stora. Hon har alltid sånt flyt när hon är där. :) Dock hade vi inte flyt när de kom till vädret, när alla utan mamma skulle åka Colorado så öppnades himlen, vi blev toootalt dyngsura allihoppa. Men jag brydde mig inte, min mascara va väck på ena ögat, men kunde inte bry mig mindre. För vilken dag jag hade!
 
Efter Liseberg var det mat på Bensons böffhouse eller nått.. kommer inte ihåg vad det hette. Men asgod hamburgare och pommes! Efter maten va vi rätt trötta, men en drink på tågstationen och ännu mer drinkar på tåget hem så blev det en väldans festlig tågresa. Mycket tack vare Cissi, sooom hon kom igång. Sen va det efterfest/fest hos Agnes!
 
Vilken dag/kväll! Jag har så fantastiska vänner i mitt liv!! <3 Ni är guldvärda! Speciellt tack till min skit som gjorde det trots att hon verkligen inte fick. :)
 
Jag har lånat bilder från tjejernas instagram till detta inlägg, hade typ två bilder själv. :)
 
 
Tack alla ni underbara människor! Jag älskar er så mycket! <3
 
 
 
 

Ullis och Leifs 90-års baluns.

 
Förr förra helgen var jag på 90-års baluns, Ullis fyllde 30 och hennes pappa 60. En attans trevlig kväll som slutade på stan.
 
Det serverades massa dricka och väldans trevliga smörgåstårtor. Muuuumma!
 
Jag som jobbade skulle absolut iiiiinte med in till stan, men jag hamnade på Mårtensson endå. Fattar inte hur ;)
 
På Mårtensson tappade jag bort min damer och hamnade med Mucahit och hans kompisar som va ute. :)
 
Så jag och Mucahit tog taxi hem tillsammans, men på torget så köpte jag mig en stor tallrik potatismos med extra ketchup och extra rostad lök. Och det åt jag gott i soffan när jag kom hem. Jag måste varit hungrig då jag vaknade med två brännblåsor på tungan dagen efter. Haha!
 
Jag har tyvärr väldigt få bilder från kvällen, hade inte min kamera med mig. Men vi får ta dom jag hade. :)
 
 
Det finns dock fler bilder på mig och Mucahit, vi tyckte vi va sååå snygga när jag tog dom, men höll inte riktigt med om det när jag kollade på dom dagen efter. :D
 
 
 
 

Vigsel på Rådhuset!

 
Den 20 Augusti så var jag och Mucahit på Rådhuset och gifte oss! Den 20 Augusti är min mormor och morfars bröllopsdag så vi frågade dom om det är okej att dela bröllopsdag, och ifall dom ville vara våra vittnen. Och det ville dom! :)
 
Själva vigseln gick megafort, haha! Men nu är vi gifta. Den stora bröllopsfesten kommer i Turkey nu i September. 
 
Efter vigseln på Rådhuset så drack vi champagne hos mormor och morfar och sen middag på Fridolfs. Bara med familjen. Mamma, pappa, Lotta, mormor, morfar och Paulina. <3
 
 
Fan va jag älskar min familj!
 
 
 
 

RSS 2.0