Måndagkväll

Så där, då är veckans värsta dag avklarad! så är men ledig imorgon så just nu har jag inget att klaga på. ligger faktiskt i sängen, ska fixa en grej med datorn o tittar på fräsigaste my name is earl.. så jävla bra! =)

Plina var ju här med frukost igår morse, då passade hon på att kela med mina bebisar, så mysigt!!





Så lovely!!

Nu ska jag snart krypa mig själv till sömns, bara kolla lite mer tv.

Sov så gott allesammans!

Hej hopp!

Det var ett tag sen.. har ju varit i stockholm o grejer! de gick skit bra, hann med flyget o hittade taxin som to mig dit jag skulle vara i stockholm, dagarna gick bra.. lyssnade bara massa. sen var de tre rätters o bowling på kvällen, de var trevligt! är ju inte så glad i bowling, men var lite tipsy så de gick bra! =)

Sen i fredags stod jag o linda i garderoben på kåren, hennes kusins kille höll i en grej där, artisten lazee (eller hu fasiken de stavas) var där o sjöng. de var faktiskt kul o stå i garderoben, de var inte så mycket folk så vi slapp såna mördarköer. Så fina var vi i alla fall.. =)





Sen var de stan o lite mat på peking med gäddarna på lördagen..





Efter de åkte vi hem till mamma o drack lite kaffe o tjabbade lite.. o eftersom jag o linda skulle ut pp kvällen så fick vi vila lite innan de skulle partymakeas! =) på förfesten var de bara jag, linda o plina. lugnt o fint, men fick mig äntligen en piggelindrink!



o plina sitter så gott där bak!

lite bilder på oss från kvällen!





sen var de stan på de hela, jag o linda!

















Goa gubbar!! =)

Idag har plina varit här med frukost efter hon sjungt i kyrkan! duktig tös!

nej, nu ska jag titta lite brokeback mountain!

Snö? Nä, de hoppas jag inte!

Nää, de snöade lite innan, jag hoppas verkligen inte att de kommer mer nu!!
 
Vill ha vår! vill ha påsklovsvecka! Påsklovsvecka är något som jag o plina hade två år i rad när vi gick på gymnasiet, under den veckan de var påsklov så var de så fruktansvärt fint väder att vi kunde sitta på min balkong o sola i en vecka.. vi fick massa färg i ansiktet i alla fall o resten fixade vi med lite brun-utan-sol! sen lyssnade vi på massa dirty dancing låtar som vi hade noja på då! de var så mysigt! önskar att jag fortfarande gick i skolan så att jag kunde fått ha mig en påsklovsvecka! eller vad säger du plina? =)

Vi fick en mysvecka i mallorca i alla fall... en bild därifrån!




Ikväll kommer desperate housewives! de är väl för festligt! längtar lite faktiskt!


Tisdag!

Snart är de dags, imorgon är de jag o Stockholm för en natt! =) Tänkte att jag redan idag skulle förbereda o köpa en tidning som jag kan mysa med.. för de blir en del väntan, jag landar på arlanda vid  åtta imorgon bitti o mötet börjar inte förrens vid elva, så jag får tid till att läsa lite... fast de e klart, kan ju ta med mig min bok som jag läser! fräsigt värre ju! =) de kör jag på!

De var de hela från mig så länge...

Ha de nu gott allesammans!

Blir ingen nu, tar dagens bild i nästa inlägg! =)

Ny vecka!

Nu har vi en ny vecka framför oss allesammans! Känns så där ska jag erkänna, är inte ledig förrens på lördag nästa gång, jobbar mån-tis på giganten, sen är jag i Stockholm ons-tors, sen tillbaka till giganten på fre. Visst, lite omväxling att åka till Stockholm, men de är otroligt krävande dagar, upp tidigt o sitta o lyssna, två hela dagar o lite gruppövningar på de. låter väl skojsigt? =) mitt plan från halmstad går 06.50 så får väl upp o studsa vid 05.30. Fy fasiken, inte mänskligt att gå upp så tidigt, tycker inte jag i alla fall! Så jag har inte haft sovmorgon sen i onsdags förra veckan, som jag ska sova på lördag! riktigt läääänge! Da goatt! =)

Igår var en lugn mysesöndag! kom hem efter jobbet vid fem, städade hos bebisarna, diskade lite. o gjorde varma mackor i min nya toast med musse pigg motiv. Sen kom onne, tittade på massa tv o tog de attans lugnt, han fick ju dock gå o köra en runda i mellanåt, han hade festat lite hårt på lördagen, så han hade en riktig emeliebakfylledag.. haha! men man har ju bara sig själv att skylla! =)

Ikväll blir de lite tv, sen ska jag försöka komma i säng tidigt, behöver vila upp mig extra inför min resa på onsdag! =)

Ha de nu gott allesammans!

Dagens bild:



Detta är något som jag inte fått på länge, o känner verkligen att de ropar på mig nu! =) Ska nog fräsa till de med de nästa gång jag ska drink some alcohol! Som kanske blir redan nu till helgen! =)

Ha de nu gott allesammans så syns we soon!

Lördagkväll!

Nu är klockan 22.03 o jag sitter alldeles ensam en lördagkväll.. men jag måste säga att de känns faktiskt lite skönt. vila min mage o framförallt vila hela emelie! ska nog krypa ner i min säng snart.. mysa till de lite o sova snart! sätta på lite scrubs kanske, då blir man så lycklig!

O stackars plinisen pluggar ikväll.. uschannemej! strängt värre! men jag hejar på dig... du är the shiiit!

O rasmus ringde precis, hon satt på en pub i london o skulle festa massa..!! jag vill mää! men hon skulle festa för mig med! ha så roligt ikväll min rasmus!

Dagens bild:



Kände att jag ville posa lite o dela med mig! så här ser jag ut ensam en lördag! men ska tvätta av all skit nu o sätta i mina vanliga linser. =)

- Ska jag lägga huvuder på se?

Mysfredag!

Eftersom jag haft lite problem med min mage ett par dagar så var de bara en lugn mysfredag med onne, linda o boffe! Onne överraskade oss o bjöd på mat.. både förrätt o varmrätt.. =)

Så här god var varmrätten! =)



Det var verkligen jätte gott! Tack onne! men så satans mätta vi blev... strängt! =)

Här sitter gäddarna o vid the computer!



O här sitter vi o ska äta lite...



Så de var en mysig kväll.. tittade på en gammal goding from dusk til dawn, faaaaaan va snygg george clooney är i den. de är helt sjukt!

Ikväll blir de återigen lugnt, min mage är fortfarande inte vad den ska vara!

Hoppas ni får en bra lördag! o om ni ska festa, gör de för mig med då!! =)


Skräckfilmsafton

Ja, de var ju de det skulle vara.. men när vi kom till hemmakväll så visste vi att de skulle bli the grudge 2 o plinisen ville att jag skulle se barnhemmet. men de hade olika "villkor!, på the grudge 2 var de 5 filmer 100:- o på barnhemmet 3 filmer 120:-. så vi fräste till de o valde 5 olika filmer.

Wallander - Mastermind
27 dresses
Från andra sidan (Fragile)
The reaping
The grudge 2


 

Vi bestämde oss för att titta på filmerna i den ordning som jag tog upp dom ur påsen. de var festligt faktiskt! O kvällen till ära så gjorde plina kyckling/pasta sallad! så gott o mysigt!



Vi är ju lite tossiga, så vi skulle ju betygsätta alla filmer också, 1 - 5!  Detta är kanske för visa inte är så intressant läsning men jag gillar de..

Wallander:
Plina: 5
Emelie: 3,8

27 dresses:
Plina: 4,1
Emelie: 4,2

Från andra sidan:
Plina: 4,9
Emelie: 4,7

The reaping:
Plina: 3,2
Emelie: 3

The grudge 2:
Plina: 4,8
Emelie: 3,7

Vi inledde starkt o trodde att vi skulle orka med alla 5 på samma gång, men redan efter film ett så trodde vi aldrig att vi skulle klara de, men vi var ju tvungna nu. =)





Hade ju köpt lite gottigott gott också, hör ju till en riktigt mys kväll!

  

Efter 3 filmer i soffan bestämde vi oss för att flytta in i sovrummet, de var ju dom två hemskaste filmerna kvar. o vi är ju otroligt lättskrämda, även om de kanske inte ser ut så.. =)





Så vi myste ner i min säng o tittade på the reaping o efter den slutat var klockan typ två o vi var jätte trötta, så vi bestämde oss för att ta the grudge dagen efter, tur var väl de.. för man blir faktiskt attans rädd.. vi i alla fall.. men vi somnade inte direkt, vi var tvungna att se ett par danssteg från harispray, så jävla bra, fick höga poäng av oss båda! sen gick AHX som jag kallar den på tv, så vi tittade på slutet. plina älskar de slutet, hon har en speciell grej för broder kärlek! de är verkligen hennes grej! o de är ju något visst med de, de håller jag med om! o edward norton är sjukligt het i den filmen! tror  ni kanske har listat ut vilken film de är, annars få ni suga lite till på den tabletten.. haha!

Det var i alla fall en väldigt mysig lördag! Älskar att vara med dig skatten! har så roligt, speciellt incidenten inne på toaletten, men den kan jag tyvärr inte ta upp här.. men roligt var de!

Kvällens favorit blev från andra sidan med calista flockhart, den var en riktig emelieplinafilm! Man förstod hela grejen o vi gillar när man får massa svar på alla frågor man får under filmens gång, tror jag kan säga från oss båda att de blev favoriten!

Nu ska jag fortsätta mysa med my name is earl!

Ha de gott allesammans!


Måndag!

Jag försov mig idag.. alldeles för mycket.. dagen blir helt tossig när man fått stressa upp! Kollade på beck med onne igår.. attans bra faktiskt, men jag älskar ju beck så begär inte så mycket!

O i lördags hade jag o plinisen mys kväll med skräckfilmsafton tema! kommer bilder o mer info om de senare!

Idag vill jag bara passa på att säga att jag saknar dig malin, ultra mega mycket! o jag älskar dig! Måste boka vår resa snart så att jag får träffa dig o se hur du bor! vill se din vardag! =)

Hörs sen allesammans!

 

Förfest med Linda o Cecilia!

Japp, igår hade jag, linda o cissi en liten förfest!
 


Attans trevligt! satt o drack, rökte o tjabbade massa, om allt! hade skit kul!



Efter ett tag, när vi börjat bli lite drukna, så sa cissi:
- Har funderat på detta länge, redan innan jag blev onykter, har du fortfarande kvar dina julgardiner?
Det kom så jävla bra! haha! skrattade som fasiken, så de fick bli en bild på cissi o mina gardiner, som inte är mina julgardiner, fast de ser kanske ut som de..



Sen skulle de posas! massa kryp bilder, fasiken vad roligt man kan ha med en kamera!

  

De blev en hel del bilder, jag är tokig i att ta massa bilder.. de är ju så festligt.











Så blev de en bild på min o lindas stass, tyvärr ingen på cecilias.

 

Sen blev de stan, gädden var jättesöt o körde oss in! han är så snäll! världens bästaste gädde!

Första anhalt idas, vad annars.. =)





Sen skulle vi vidare, utanför träffade vi på dennis.. o se så käck cissi ser ut på denna bilden, o se vakten som står vid dörren inne på idas.. helt underbar bild!



Inne på valentine träffade vi sara på dansgolvet! =)



Hade skit kul! var ganska städad.. så jag kommer ihåg exakt hela kvällen.. haha! har så lätt för minnesluckor annars. sen när var de dags för att gå hem hamnade vi på en liten efterfest.
Ser lite raddigt ut, men de får de göra när man varit ute hela kvällen!



Tack så jätte mycket tjejer för en skit kul kväll!!


Ikväll väntar skräckfilmsafton med underbaraste plina!!

Have a fantastisk lördag!

Kom på de...

De är ju fredagen den trettonde!! haha! de kan ju gå hur illa som helst ikväll.. anledningen till att jag skrattar är ju att de kan ju bli så illa att jag eller någon i min närhet ramlar.. o så länge man inte gör sig riktigt illa så är de ju de bästa som finns! =) så i smyg hoppas jag på de!

O bara en månad kvar tills jag fyller år! =)

Va rädda om er nu, o ramla inte (bara lite)

Fredag!

Äntligen, eller vad säger ni allesammans? fredag är här! =) utgång ikväll med linda o cissi, ska bli riktigt trevligt, ska bara sitta hemma hos mig, dricka lite o prata massa! antaglien massa skit, men de är ju de vi gör bäst! =) de blir faktiskt lite mousserat ikväll, för ovanlighetens skull.. sen lovar jag att kameran ska fram.. ska göra ett riktigt litet kollage kvällen till ära.. =) har ju inte festat på länge nu ju, haha!

Sen på lördag ska jag o plina ha en skräckfilmsafton! ska bli så mysigt! hon ska sova hos mig med, de är ju ett måste! man vet ju aldrig hur skräckfilmerna tar på en, man kan ju bli skit rädd! de har man ju blivit ett antal gånger.. kommer du ihåg plina när vi kom hem från andreas o hade tittat på the ring o ljusstakarna i hallen såg ut som träden i filmen... haha! fan va rädda vi blev då!

Jag hoppas ni får en bra helg allesammans!

speciellt du min älskade rasmus som skulle ut lite ikväll! saknar dig massa!!



Snart helg!

Nu är de inte långt kvar, bara denna underbara torsdag, sen en ännu bättre fredag o till sist helgen! O imorgon ska jag inventera hela dagen! de ska faktiskt bli jätte skönt! få gå lite i min egna värld, filosofera o räkna skiten ur alla våra office grejer! =)


Ikväll blir de lugnt, ska hem o fixa lite i marsvinens bur o titta på criminal minds! så attans bra program, sen ska jag väl läsa lite ur min bok som jag börjat på, en deckare! =) fick den av pocket som är här o lämnar böcker o då brukar vi få en bok, månadens läsexemplar kallar dom de, men jag är bara tacksam, gratis bok! =)

o imorse så kom plina efter sju någon gång, hon brukar göra de när hon börjar lite senare o inte har någon bil , då kommer hon inom mig, när majsis kör till jobbet, så lägger hon sig i soffan o går till skolan när hon ska! o idag hade jag ju sovmorgon så jag gick ju inte upp när jag brukar, så imorse smög hon sig in i sovrummet o frågade om jag försovit mig! de var så sött! jag loooooved it!

Dagens bild:



Blir på mina underbara!!!

Ha de nu gott allesammans!


Onsdag 090311 20.22

Så där ja, då har jag äntligen fått vara ledig en dag... men jobbar imorgon igen. =( får en liten sovmorgon, börjar 11.. de är lite gott!

Idag sov jag länge, ramlade ur sängen vid halv elva, men de var jag värd! =) sen diskade jag, städade min garderob, fick slängt lite skit! sen kom plina strax efter halv tolv, då tittade vi på en av filmerna som vi hyrde i lördags, hade ju två filmer kvar som vi var tvungna att se. så de blev the love guru med mike myers, väldigt festlig! vissa grejer skrattade vi högt åt! efter filmen så åkte vi till netto, rusta, systemet o hämtade tvätt hos mamma! plinisen fick köpt sig en tavla o jag trots att jag inte har några pengar köpte en klänning på b-young! kunde inte låta bli, men den var inte så dyr o jag var ju så söt i den! =) sen kom vi hem o tittade på den sista filmen, patrik 1,5! fy fan vilken underbar film! den var så mysig! o gustav skarsgård är ju så fin! =) efter de var de dags för dans! de var en ny dans idag, den kändes bra, de kommer bli hur bra som helst när man kan den!! =)

i helgen blir de lite utgång med flickebarnet! vi ska ut o svänga loss på våra lurviga på fredag! =)

Dagens bild:



fick bli på just mig o flickebarnet innan en utgång! =)

Ha de nu gott allesammans så hörs vi snart!


Måndagkväll!

Så, då var dagen avklarad! har precis städat hos mina bebisar o satte mig vid datorn, blev då sugen på att skriva ett par ord! Hoppas er måndag rullat på bra! =)

Tittar på två o en halv män o bara myser mig ner i soffan.. de är ett attans trevligt program de här!

Pratade med plina innan, jag var sååå tjabbesugen men hon var inte lika sugen, sen ringde hon o var tjabbesugen o då kunde inte jag prata. de är så tossigt, vi blir aldrig tjabbesugna samtidigt, värst är de när vi ska sova med varandra. den ena tjatar alltid håll i huvudet på den andra... sikket dilemma vi har va? haha! men jag vet att du älskar denna utläggningen i alla fall treasure!

Dagens bild:



En himla festlig bild på mig, malin o cissi en kväll när vi var ute.. jag hade förfest med bara ett gäng underbara tjejer! ganska otippat gäng! men en helt fantastisk kväll, hade skit kul!

Ha de nu gott allesammans!

Måndag! Fy!

Finns de något värre än måndagar?! Nää.. hatar måndagar, alltid svårast att komma upp på morgonen o allt känns så tråkigt på måndagar, absolut värsta dagen! Hela veckan framför sig o helgen känns sååå långt borta!

Igår tittade jag o Onne på beck sen sov han över o de var så strängt att se han ligga kvar gott i sängen när jag var tvungen att upp o studsa för att gå till jobbet! Skulle börja tidigare idag med, skulle inventera allt vårt loka vatten som vi säljer. inte så festligt!

Men nu snart är jag ledig! Onsdag, kära onsdag! Avbokade min tid för att göra om mina naglar, tänkte att jag ska gå natural ett tag, bryter bara dom hela tiden o jag tycker ju att det är så vääääldigt fint med korta o mörka färger. =) Men ska givetvis gå dit sen igen, tror jag sparar mig till sommaren, för hon är så duktig, elin! o hennes material är som gjort för mina naglar!

Hoppas ni får en bra måndag, trots alla odds att de är just måndag! (vadå gnällröv?)

Dagens bild:



Dagens får bli en posebild på mig! =) tänkte jag skulle bjuda på min vackra skönhet!



Söndag 090308 18.42

Så där ja, då var den här helgen över.. eller snart i alla fall.. bara lite beck kvar. =) eller viktigast såklart, gunvald! =) Dagen idag har rullat på bra, lugnt som fasiken på jobbet o så fick jag en attans tidig lunch, så eftermiddagen kändes som två hela evigheter! När jag äntligen fick kommit hem så tog jag en lååååång dusch o de var så varmt o skönt! =) o nu sitter jag o småtittar på one tree hill o tänkte lägga upp lite bilder från igår.

För igår så var plina o kim här, vi åt lite tacos o tittade på dumpad! forgetting sarah marshall eller nått heter den på engelska! men sikken emelie film de var, haha! flera saker ville jag se flera gånger om o om igen! =) så den ska jag se snart igen! killarna som är med i den är ju så mysiga med! =) 

De var jätte mysigt att träffa kim! hon har blivit så tjusig nu ju! fast hon har alltid varit jätte fin!
här sitter vi o försöker posa till de lite.



O kimmsidimmsi fick ju träffat mina små bebisar med!



o så var ju plina här, eller var de plina? ser ju bara två brunetter! =)



Ja men titta, de är ju plinisen som has gone brown! so very looooooovely!!!





Det var jätte mysigt att spendera lördags kvällen med er! nu ska vi bara ladda inför melonkvällen! =) o för att inte glömma min ärtsoppefest! =)

Nu ska jag kolla lite gossip girl, sen de whipout! de verkar så jävla roligt! sen kommer Onne hit o vi ska titta på beck!

Hoppas ni alla har en trevlig söndag ni med! =)


Helg!

Ja, helg är de, men man kan inte njuta så mycket när man jobbar! =(

Fast dagarna blir ju kortare! man måste försöka se ljuset i de hela ändå.. ikväll, lördag blir de lite mys med plina o kimmsidimmsi kommer också förbi en sväng. de ska bli trevligt o tjabba massa skrot! =)
Jag ska faktiskt inte dricka en droppe alkohol på hela helgen! de känns så gooooott! har inte haft en vit helg på den dag jag minns.. =)

Igårkväll satt jag bara hemma i min ensamhet o tittade på lets dance.. jag hejar på morgan! han var ju min idol när han var med i tippen. jag älskade de när jag var liten! hade keps o allt. =)
Men jag tror att folk röstar mycket på tobias o inte så mycket på elisabeth eller vad tusan hon heter.. han har ju ändå varit med i alla lets dance nu väl o vann han inte med mat-tina? för jag blev lite chockad att niclas åkte ut.. vadå kärring.. här sitter jag o analyserar lets dance! skärpning på mig!!!! =)

Dagens bild:


De fick bli på mig o plinisen, en helt vanlig hederlig utgång! dom vi gör bäst! =) lite draget är de nog allt, o jag har fräst till de med ett litet munsår o för att inte snacka om plina som fräst till de med blåa öronhängen! =)


Ha de nu gott allesammans ikväll.. löööördag o allt! =)




Torsdag 090305 22.02

Ja, då var de bara 5 dagar kvar... sen får man vara ledig en onsdag! =)

Idag har de varit en jätte lugn dag på jobbet, hade dock massa pappersarbete att göra, så de hann jag göra! =) o imorgon ska jag ta mig an lite batterier, ska få iordning lite på de... i alla fall runt om i mitt område.

O idag kom plina in på jobbet med världens suprise! eller jag visste om de, men de var konstigt ändå! men fy faaaaan va vacker hon är! fast de e ju klart, en skönhet klär ju i allt! =)

Nu sitter jag o tittar på två o en halv män, fan va stor ungen har blivit! men lika söt. =)

Nä, om jag inte skulle ta o krypa mig själv till sömns snart... gott o lägga sig efter en lång dag på jobbet!

Dagens bild:



Underbara flikks hos mig på en giganten fest! Måste festa ihop snart! =) håller ju alltid sån låda!


Ha de nu gott allesammans!

Onsdag 090304 14.24

Idag är de den sista lediga dagen innan mitt älskade 6 dagars pass! fy fasiken för min schemaläggare! =)

Nu snart kommer min kära mor hit, vi ska åka in till stan, hon ska hämta sina nya glasögon.. så tänkte jag gå en runda med henne, man kanske kan hitta något kul! efter de, framåt kvällen bjuds de till dans, eller ja, jag o plina ska gå på ett danspass på sats! skit kul!

Hoppas de är bra med er alla där ute!

Dagens bild:



förlåt plina, men var tvungen, såg denna o den bara skrek på mig.. de är plina o hennes gode vän hassi! som hon brukar kalla honom! =)

Ha de nu gott allesammans!


Kämpar på!

Håller på att försöka förnya min design, men de går så där asså! skit krångligt när man verkligen inte kan något om de. =) så den får se ut så här ett tag! orkar inte hålla på mer nu! =) men huvudsaken är att ni kan läsa vad som står i alla fall..

Ha de så länge!

Danmarks helgen!

Eller helgen började i Sverige... malin var ju hemma en snabbis så vi skulle köra en liten utgång på fredagen! jag, plina o malin hade fullt upp hela dagen med att fixa allt som skulle göras, presenter ( den gick ju så där ), dricka ( malins första köp på systemet ), kläder, lite smink, masäck, hämta tvätt... ja massa grejer! sen hade jag en liten förfest kvällen till ära. =) Jag, plina, malin, nikki, carro, strumpan o robin, även wille kom o sa hej! vi hade verkligen skit kul, även om jag o malin såg ut som 30+. =)



men vi hade skit kul ändå.. bjuder här på lite mingelbilder!



Fy fasiken va vackra dom är, mina tjejer!

O de var plina o strumpan för kvällen! de skulle hålla ihop i vårt o torrt! =)



Sen kom carro, o även här ser man tydligt vilka som är mot de andra! =)



Även nikki ramlade in framåt småtimmarna, hon hade färgat håret o klippt sig o hon var så tjusig!



Kvällens bästa bild! de ser ut som jag petar malin i munnen! men vi hade så festligt! blev kanske lite överförfriskade allihoppa, men de bjuder vi på! hade verkligen skit kul!



O sötaste finaste malin!! =)



Hej då till robin som skulle åka hem tidigt för han o pearl skulle åka till åre tidigt på lördagmorgonen! hoppas verkligen att de har de jätte mysigt o trevligt!!



Den här får väl jag o plina bjuda lite på! =)



Efter mycket dans, lite ramling o tappning av grejer tog vi en taxi in till stan!





Sen rullade vi in på idas så klart! drack massa shotar eller mest nikki i alla fall.. haha!





Sen var de bob som gällde i alla fall för mig o malin! var där en liten sväng, men de var inte så mkt folk så vi gick till valentine där de andra var! träffade cissi, sara, linda o massa annat mysigt folk! hade nog kul, de jag kommer ihåg i alla fall! =)





De fick bli sista bilden för kvällen! ser lite draget ut kanske, men de tycker jag om! =) haha!

Kom i säng vid typ 4, sen vid åtta väcker malin mig med "emelie, vi måste gå upp nu", de var såååå strängt! så de var upp o studsa, stoppa i sig en åksjuke tablett sen var de bussfärd till danmark! jag o malin åkte ju bussen, mens plina körde hela dagen, hon som skulle upp o göra vår masäck! haha! som tur var så sov jag hela vägen dit. men hann ta lite bilder i bussen!





Här har vi malin o hennes moster pia, helt klockren!!!

Sen kom vi fram till slagelse, kom dit jätte tidigt så kunde degga lite.. åkte en liten runda men vi var så satans trötta. så de blev en powernap!



o de var tur de, för när vi vaknade var vi som två nya människor. så då började vi göra oss fina för den stora festen! så här blev malin! så himla fiiin!



Här har vi två laddade svenskor! laddade för att tjabba massa danska. =)



Jag o malin fick sitta med hennes bror christian o hans kompisar o de var ju trevligt! jag hade världens bästaste bordsherre! han var helt underbar! han såg till att jag hade dricka hela tiden o ville jag hellre ha öl så gick han o hämtade de till mig, o när vi skulle resa oss o ta mat så skulle jag ju gå först, då väntade han på mig o drog in stolen! asså han var helt fantastiskt, har aldrig varit med om att en svensk kille är så.. jag bor nog i fel land! =)

Här är han, christian med fluga, sen har vi christian (malins bror)



Här har vi malin o hennes bordsherre! även han christian, heter alla christian i danmark?! haha!



De var jätte trevligt under hela middagen, hade bara lite svårt att förstå danskan. jag o min bordsherre satt ett tag o pratade om två helt olika saker, så vi började prata engelska istället. efter all mat så blev de dans o malins pappa hade fixat en slush ice maskin som han hade hällt alkohol i.. attans gott! o framåt småtimmarna skulle de bli nattamat, pölse med alla dess tillbehör!



Så tack malin för en underbar helg!!! hade verkligen skit kul!

Hur fantastiskt som helst! looooove it! Hoppas du kom hem säkert, själv sov jag hela vägen hem! =)

Så de var min helg i ett nafs! =)

RSS 2.0