Ostkväll!

 
Igår hade jag tre underbara damer här på ostkväll.. och självklart lite alkohol och kex! Himla gott! Och himla trevligt, synd bara att Denice var tvungen att köra.. Men hon levererade kvällens kommentar endå... :) "Jag var ju på Östersjön"! :)
 
Någon liten bild blev tagen..
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr är sista bilden på sidan.. men de visar att jag hade gröna byxor på mig för första gången i mitt liv.. fräsigt värre.. :)
 
 
 
 

15/3-2013

 
Jag går mot en ledig helg, fredag innan en ledig helg är go! Fruktansvärt go! Då har man hela helgen framför sig! Ikväll blir det mys och övernattning hos min Paulina! Väldigt festligt! :)
 
När kan man börja cykla till jobbet igentligen??! När fasiken kommer våren? Jag vill ha den nuuuu!!
 
Jaja, hade inte så mycket roligt att skriva om..
 
 
 
 

13/3-2013

 
Hejsan hoppsan!
 
Barso hade ett bra förslag för att få igång bloggen igen och det är att jag o paulina ska ha en ny tävling, och det tycker jag låter som en bra ide. Vi har ju faktiskt nya laptops båda två, inget kan stoppa oss nu. Så kan vi ha ett pris denna gången. Förloraren måste sätta in en extra summa på vårt konto eller nått, middag för två? :)))
 
Annars är allt bra, med risk för att upprepa mig med vad alla andra har sagt idag, va faaan, SNÖ??? Inte okej, nu gick vi ju verkligen mot våren, jag planerade min premiärcykling till jobbet o allt.. Kom igen nu! :)
 
Have a lovely onsdag!
 
 
Jag o Björnski när de begav sig...
 
 

12/3-2013

 
Helvete vad min blogg är död! Det skrivs inte möe här, men det är inte många som bryr sig heller, men tänkte försöka få lite liv i den, nu när det går mot ljusare tider. :)
 
Livet rullar på, jag o mucahit trivs som fasiken i våran lägenhet. Kanske inte i området, men inne i vår lägenhet som har blivit så fin! :)
 
På lördag blir det lite tjejkväll, Paulina och Denice från jobbet ska komma på ostbricka! Och massa alkohol ska drickas! O tjabbas ska det! Kommer bli väldigt trevligt!
 
Har inge bilder att bjuda på för tillfället, ni vet vad jag tycker om att blogga utan bilder, så det får bli någon gammal goding.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tjoheeej!
 
 
 

RSS 2.0