Julbak 2012

 
I helgen bjöds det till dans!!
 
Det bidde massa julbak med Paulina i lördags, efter att vi tagit en underbar promenad i det fina vädret! :)
 
Vi fick även assistans av Linda och Johan, och lille Benz! :)
 
Sen bakade jag o mamma i söndags! Mys!!!
 
Bilder till detta kommer här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Söndagen!
 
 
 
 
 
Det var min bakhelg det!!
 
Nu iiiill jag att julen ska komma!! :)
 
 
 
 

6/12-2012

 
Imorse åkte vår kära vän mot Norge.. klockan 05.20 gick tåget, så M fick upp och studsa för att köra honom.. Attans trött var han sen när han skulle till skolan. Även jag är trött idag, har inte sovit inatt, vaknat massa och kollat klockan så att inte killarna skulle försova sig.. Nu hoppas vi bara tågresan går bra, han har tre byten och ett av dom är i Stockholm. Men enligt SJ så är inget av hans tåg insällda eller försenade! :)
 
Det har varit väldigt trevligt att ha Hakan här, M har verkligen uppskattat det i alla fall! Det har varit så mysigt! :)
 
Annars då? Jag är ledig i helgen, kanske ska ha julbak! :) Baka lussebullar för första gången i mitt liv? Kanske det kanske...
 
Ha nu en trevlig torsdag allesammans!!
 
 

5/12-2012

 
Dagens inlägg går till dig Fridis! Fan va du är go!! Och vem fan är Lelle? Bekant med Nils?
 
Du är bäst! Du o Conny....
 
 
 
 
Kärlek till dig!!
 
 

4/12-2012

 
Hejsan allesammans!!
 
Igår hade jag en spännande dag ska jag säg! ;) Vi hade dagen planerad att hämta vår kompis Hakan från Alanya på Landvetter, pappa joesi skulle snällt köra, för jag hittar knappt och Mucahit är inte så van att köra i Sverige än.
 
När vi klev upp på morgonen överraskades vi av snö, snö som aldrig ville sluta snöa. Men det var bara att sätta sig i bilen, vi gav oss iväg från Halmstad strax vid 13.47. Skylten till motorvägen visade 60 kilometer i timmen, så vi fick vara lugna och fina. När vi kört 30 minuter så pågår det ett vägbygge som tar oss in på småvägar, och där kör vi hur länge som helst, tappar tid som in i. Åter på motorvägen så har vi lite tur, allt går bra. Väl framme i Götenborg så är klockan strax över 16.00. Då fastnar vi i massa köer, antaglien då alla slutat jobba. När allt släpper och vi drar på och jublar så möts vi av en helt stillastående bilkö, antaglien en olycka längre fram. Det värsta var att det inte var långt kvar till avfarten som vi skulle svänga av till flygplatsen. Vad är oddsen? Men vi kämpar på, dock är alla tre fruktansvärt kissenödiga. Väl cirka 17.03 är vi framme!!
 
Det blev ett kärt återseende med Hakan och vi satte oss i bilen för färden hem! Allt hade lättat och gick jättebra, tills vi kom till Falkenberg, en jäääättesnöstorm kom emot oss. Vi fick sakta ner något fruktansvärt, lastbil efter lastbil körde om oss.. Och som pricken över i:et la våra vindrutetorkare i stort sätt av. Då väljer pappa joesi dra skämtet "Hur ser man att en bil kommer från Turkiet?" för killarna. (På vindrutetUrkarna)
 
Efter alla om och men så kom vi hem!!
 
 
 
 

1/12-2012

 
Äääääntligen ramlar vi in på december!! Som jag har väntat! Jag är en riktig tomte i år, jisses va julig jag är! Missade tyvärr julkalendern imorse, men ska se reprisen ikväll! :))
 
Igår var det mys med Paulina och Mucahit, tittade på film och var trötta! Sen sov Paulina över för första gången i vår nya lägenhet!! Attans mysigt!
 
Vill bara önska alla en trevlig och mysig 1 december!!
 
 

RSS 2.0