Den stora DAGEN! 28/1-09

Fy fasiken! allt känns konstigt, men nu är dom här, världens sötaste marsvin! Alfons o Albin. =) dom är de sötaste som finns! Vi var först på grizzly men tittade inte jätte noga på dom då, så åkte vi till vallås, då visade han oss tre stycken honor, men ville ju ha hanar, o ingen av dom tilltalade mig. o så sa han att man måste köpa två så att de har någon att vara med! så de var ju givet! klart de måste ha en kompis! =) så åkte vi till halmstad zoologiska, där satt det två honor i samma bur, svart/vita. den ena var jätte luffsig o den andra ren o slickad! riktiga kisar. vi fastnade för dom båda två men vi kände att grizzly hade säkert något speciellt att erbjuda, så vi åkte dit igen! där hittade jag en svart/vit/ brunt hane som ropade på mig. =) o den bodde med två andra en svart o brun. jag gillade den bruna o plina älskade den svarta, men ju mer vi var där kändes den svarta också given. Så dom två blev de.

Här hemma i mitt badkar innan vi var klara med buren!



o allt pyssel med buren





Buren alldeles klar!



Massa hö o vatten på sidan o godis på kojans tak samt deras matskål! allt gottigottgott!

Nu var de bara färden från badkaret till buren.. spännande! o sååå sööta!



Paulina o Albin!



Emelie o Alfons!



Hela familjen!

Så där ja, då var de hemma! så får man inte ta ut dom ur buren på en två dagar, så på lördag är det den stora mysdagen! då kommer plinis hit o vi ska kela med våra bebisar!

Äntligen!

Så där ja, då var man äntligen ledig imorgon! =) gooooott! Ska bara slappa framför datorn, med den underbara känslan att jag är ledig imorgon! sova i alla fall till elva blir de. =) sen ska jag var hos P klockan 1, när jag är klar där så kommer plina o hämtar mig, då ska vi åka o kolla på massa djur, har faktiskt kommit in mer på ett marsvin nu, hade de när jag var liten, så de hade varit mysigt! =) vill ha en kille, för vet redan vad han ska heta.

Annars händer inte så mycket! Kära Kimmsidimmsi i varberg har börjat sitt nya liv nu, började i måndags, vill bara ge henne all min kraft, vet att de är tufft, men tror verkligen att du kommer klara de! =) för du är så jävla bra kim! heja dig!



Heja Kim! (seeeexy)

Nu ska jag njuta av tanken att jag är ledig imorgon, ni tycker inte jag är tjatig om de.. =) så nu tackar jag för mig för ikväll!

Ha de gott allesammans!

1 dag kvar nu!!! =)

Bara imorgon kvar sen är jag ledig en dag o då ska jag kanske fräsa till de rejält! ska kanske skaffa mig en kanin, ska åka o kolla på de i alla fall.. plina är nästan mer glad över de än vad jag är. =) så de är hon som glatt erbjuder sig att vi ska åka sammans. =) men de ska bli mysigt! tänk o skaffa sig en liten kompanjon! den o jag mot världen! myyyys!

Igår kväll blev de en favorit i repris gällande maten, kött, sallad o champinjoner till kvällsmat! Se bara så goooott de ser ut!



Relativt nyttigt o sååå goott!

Sen var de givet att de skulle tas lite raddebilder på detta... de är väl festligt!



Ser nästan ut som jag ska spy efter maten, men icke! den maten stannar gott kvar i kaggen! =)



Haha! radde, men de bjuder vi på som allt annat år 2009, eller vad säger du malin? =)

Fick ett mms av kära cecilia när jag satt här o gjorde mitt inlägg, de var på en bild av en gammal teckning som jag gjort till henne när vi var små. =) så himla sött! så mysigt att vi fått tillbaka kontakten, vi var ju ändå som piff o puff när vi var små!



Här är vi på en liten förfest för inte så längesen, har tyvärr inga gamla bilder på oss, får fixa de! =) man var ju en riktig skönhet när man va liten.. eller inte.. haha!

Nu blir de lite tv sen sova!

Ha de gott allesammans!


dag 4 av 6 avklarad!

Nu har helgen gått förbi också, så nu är de bara måndag o tisdag kvar, sen är man äntligen ledig en dag, men de värsta är att man sen jobbar torsdag o fredag igen, men så ska man verkligen inte tänka! utan nu ser jag fram emot onsdag!

Helgen har varit väldigt lugn, jag o linda gjorde en liten utgång i fredags, jag var helt nykter, drack endast en cider på idas. men hade kul ändå, var på ganska gott humör o tyckte de var skit kul o dansa, så de gjorde vi! attans trevligt att de spelade bra musik då! =)

Även om de var en nykter raddeutgång så blev de ändå någon bild innan stan.. =) (som vanligt)







Efter vi suttit hemma hos mig till typ halv ett så åkte vi in till stan, satte oss på idas, drack då en varsin cider ju! sen dansade vi iväg med hela kvällen! =)

Sen var de upp o studsa tidigt o jobba på lördagen, flickebarnet fick ha de gott o ligga kvar o sussa till typ två.. gotte!

Efter jobbet kom plina o hämtade mig, då åkte vi till maxi, tappade bort varandra något fruktansvärt. men hittade som tur e tillbaka till varandra! =) vi köpte en köttbit, sallad o champinjoner som vi självklart stekte. med en liten tsatsiki till de. goooooott! o plina tyckte de var roligt att hon hittade en tvilling bland champinjonerna.



Mina söta tjejer på toaletten!



o jag o linda, attans raddiga i soffan! men är de mys så är de!



vi tittade på mamma mia o wanted! (älskar ju wanted) o mamma mia var trevlig med, plina fick äntligen sin vilja igenom att jag skulle titta på den! hoppas du är nöjd nu min skatt!!!!

Har jobbat idag med! strängt! men kom hem till linda nu som varit hos mig hela dagen, så nu ska hon gå o handla så de blir lite god mat ikväll med! =)

Ha de gott allesammans!

1 av 6 avklarat!

nu är de bara 5 dagar kvar tills jag är ledig.. räknar verkligen ner.. =) men de måste man göra så att tiden går lite, liiiiite fortare.

Å jonas, wanted är inte så dålig, den är i alla fall värd 4 gobbegobbar! jag gillade den. =) du ska inte vara så moppsig lillebror! men de var mysigt att du kommenterade, får inte bli sista gången!

nu börjar snart criminal minds, spännande, thats some pretty good shit. =)

Avslutningsbilden idag får bli på mig, min kära far o hans anettesingen! =)



Ha de gott allesammans!


Onsdag

Mitten av veckan o imorgon börjar mitt långa arbetspass.. jobbar torsdag-tisdag, är inte ledig förrens nästa onsdag igen, de e strängt! orkar inte tänka på de nu..

Kollade på en skiiiiiit bra film igår, Wanted, med angelina jolie o morgan freeman.. den var verkligen jätte bra, en riktig emeliefilm om jag får säga de själv. =) så den ska jag definitivt se igen! helt looovely!

Idag är flickebarnet här med en hund som hon passar, en liten tossige sak! men de är mysigt med lite sällskap!


Undrar vad jag ska ta för bild idag...



Får bli på mina mysar!

Ha de gott allesammans!

Ledig dag!

Så skönt att vara ledig idag.. kunde sova hur länge jag ville o bara ta de lugnt! hur skönt som helst, välbehövligt för mig just nu! Men har varit lite duktig, har dammsugit o ska snart diska o städa toan!

Nu har precis plina varit här en stund.. hon slutade klockan 4 men skulle hämta sin mamma vid fem så hon kom inom en sväng o tjabbade lite. trevligt trevligt! hon ska börja en kör ikväll, så himla fräsigt. i looooove henne att hon gör såna mysigegrejer!



Looooooooooove!


O satt o kollade lite andra bloggar o hittade då denna gamla bilden på mig, när jag hade långt brunt hår, så de är en sån skillnad från nu när de är kort o blont. är ju då tvungen att lägga ut två bilder för att visa skillnaden, jag tycker det är mysigt i alla fall! =)





Vet inte riktigt vilket jag tycker är finast, men trivs bäst i de blonda, men de mörka är så fint på foton! Dilemma... haha!

Nej, om man skulle ta o vara lite duktig nu!

Ha de gott allesammans! =)

Värsta dagen..

Måndagar, fy fasiken! o de har ju inte blivit bättre av att jag har haft satans ont i magen.. o lite annan skit.. men de tar vi en annan dag.

Har precis kommit hem från jobbet, är ledig i två dagar nu, ska bli riktigt skönt. Ska vila imorgon, sen är de lite dans o mys med min bästaste paulina! =)

O nu snart kommer gädderna, då ska vi mysa till de med en film!

Avslutningsvis, två bilder från i helgen.. de var ju jag o linda som höll i alla trådarna!





Tjuuuuussseeetjus!

Tack o  hej allesammans!

Boffes kalasförfest!

Så där ja, då har denna helgen gått förbi! Började fredagan med att gå på Boffes förfest som han hade för att han fyllt år. =)



Jag o Boffe inledde kvällen med ett litet foto!



Gänget in the soffa!













Alla söta tjejer i köket!! så himla trevligt hade vi!



På väg in till stan, tror de tog oss nästan en timme att gå in, i nyktert tillstånd hade de tagit en kvart.. men de e mkt man måste tjabba om. =)



Träffade nikki istan! var på idas, drack lite shotar o blev mer o mer berusade! men de var skit trevligt! Sen var vi på valentine o dansade massa, tror jag. =) efter stängning hände lite tråkigtheter, fick en kommentar av en person som nu betyder NOLL för mig. han sket verkligen i de blå skåpet! men åt goda mackor när jag kom hem i alla fall. =)

Mådde som man förtjänar dagen efter, men vi tio på kvällen blev att man gjorde sig iordning igen.. på de igen!



Lite halvseg var man kanske!



Linda var lite mer på hugget än vad jag var. =)



Träffade underbara o mysiga Caroline!

Vi var på bob o på valentine.. jag, linda o caroline.. dansade massa! hade så himla kul till slut.  o när vi var på bob så träffade jag fillebobba som sa att min plina var på valentine... haha! hon som vägrar att gå dit. så jag fick sagt hej till henne i alla fall, men hon skulle hem då, men söt var hon in mitt halsband! efter massa mer dans gick vi hem, o då skulle killarna ha efterfest.. så då var vi ju tvungna att följa med.. =) Alla var inte lika pigga, första somnade andreas, sen strumpan, sen erik.. sen åkte tjejerna hem o då var de i vanlig ordning jag o thomelille kvar.. =) var trevligt o tjabba lite.. sista bilden får bli på just the thothemphålen!





Tack alla för att ni gjorde min helg så trevlig!!!!!!! =)

Höll på o glömma de roligaste! när jag i min ensamhet gick hem på morgonkvisten så halkade jag något fruktansvärt på en isfläck, landade på mina knän... så jag skrattade hela vägen hem, varför är man själv när sånt händer? =) så detta får bli sista bilden!



Skadad! =)



Frida 25..!!! =)

Kära finaste frida fyllde 25 år i veckan o igår kväll hade hennes sambo henrik ordnat en överraskningsfest till henne.. hon blev "kidnappad" av therese o christine efter jobbet, sen gjorde dom sig fina hemma hos christine sen väntade alla hemma hos frida o henrik.. o frida blev jätte glad.. =) o jag fick också ta del av festligheterna! =) sååå trevligt!

Fiiiina paket fick hon, bland annat en kaffemaskin!



Sötaste paret therese o marcus var självklart med!



efter den goda maten började de tjabbas lite överallt, o har hittar vi födelsedagsbarnets mormor o farmor.. ingen kan tjbba som dom.. =)



Även killarna började prata mer o mer..



Jag o christine ville också få vara med på kort.. =)



Två fina flickor!



The shiiiit.. =)



Frida o hennes söta kusin!



Jonas o christine



Här tittades de i fotoalbum, jätte tjusiga album, både som frida gjort själv o som hon fick av sin mamma i present.!



Jag o christine korkade upp den klassiska mousserande flaskan!




En skit rolig kväll med maaaaassa bilder.. så här kommer mingelbilder från mäster fotografen själv!













Henrik hade fått på sig fridas strumpebyxor, men på ett annorlunda ställe.. =)



Här sjunger hela kvinnliga delen av familjen singstar!



Vad tittar de på här tro? jo, men de e ju gobbegobbe. =)



Jag o anna försöker oss på en pose.. går så där.. =)



Kramgoa mysiga tjejer när therese skulle gå hem



Pose! =)







Vackra systrar! =)



Helt underbart poserat i köket, anna sa att man ska le som britney spears o sticka fram tungan mot framtänderna.. =)



Hade faktiskt en jätte trevlig kväll! jätte trevligt o mysigt folk! =) blev kanske lite full, men jag klarade i alla fall o jobba idag.. så då kan de ju inte varit så farligt. frida har ju också jobbat idag o hon skötte de galant! =)

Tack frida o henrik för ett lyckat partaj!!






Frida is the shiiiiiit! =)


Raddedag!

Har bara varit hemma hela dagen idag, har varit lite dålig (i magen), strängt har de varit. uschasnnemej.. mår lite bättre nu.. men de är inte riktigt som de ska vara. =)

annars är de som de ska vara.. livet rullar på! saknar malin massa, men de är ju väntat! Meine dearest rasmus! =)



måste ju alltid ha med en bild, o dagens fick bli en från när jag o tjejerna var i bulgarien. =) helt underbart hade vi de! =)


Raddekväll!

Raddekväll with the gädders.. men inte vilken raddekväll som helst utan emelie har äntligen gjort sin tatuering.. =) gjorde en hel del ont, men de gick så snabbt så jag klarade de utan problem, mamma o plina fick ju vara med, men så ska de ju vara. =)



Lite kletig av min kära bepamthen... =)



Vadå nöjd?

Idag gjorde plina moussaka med lite hjälp utav mig, blev attans gott. =) hon är en jävel i köket! Gäddarna tyckte också att de var mumsigt, har bara myst hela kvällen, kollar en film med michelle pfieffer som går på tv. faktiskt ganska bra. =) lite bilder fick vi ju ta också.. =)





Mysigt värre.. =)

Nu har man 6 dagars jobb framför sig, fy fan..

Catch you on the flip side!

Jaaadåå

Igår kom jag o plina o tänka på de gamla hederliga uttrycket jaadåå. så varför inte döpa dagens inlägg till de. =)

Igår fyllde allas vår kära gädde år! "Jag må han leva, jag må han leva.."



Grattis kära butch! =) (helt underbar bild)

Inatt nanade min plina hemma hos mig, de var ett litet tag sen så de var verkligen jätte mysigt, hon låg o kollade på gamla barnprogram på youtube, o då fick jag ju ligga o snarka lite vid sidan, har börjat snarka fast jag inte somnat, den är så sträng. =)

O nu idag har jag plockat bort allt mitt julpynt o städat massa, så kommer plinis sen så ska vi laga något gott att äta. =) För hon är hos en klasskompis nu o övar på en tenta.

Har så mysigt med min gumsa, måste därför lägga upp lite bilder från vår gulaschkväll som kommer till att bli en riktigt tradition. =)







Helt underbart, nu stundar bara den stora ärtsoppefesten, är de någon som vill vara med? =)

Nä, nu ska jag försöka göra mig lite tjusig.. ska ju snart o handla, då kan man inte se ut som hej, kom o hjälp mig. =)


I väntan på strumpan

Fast nyår var de värsta nyår ever så måste de bli en liten blogg om den. Vi hade de i alla fall helt underbart till klockan tolv.. =) sen hände massa tossigheter.. men den bjuder vi på, eller vad säger ni tjejer! =)





Så här fina var vi i alla fall..







finaste plina



Jätte god mat! tjejerna hade gjort paj.



sen lekte vi charader.. skit kul! bra val av thothemphålen. =)








den här bilden får avsluta inlägget!

hoppas alla får ett kickass gott nytt år! =)

Tjejkväll

Hade en helt fantastisk kväll igår, de var jag, plina, malin, linda, cissi o carro hemma hos mig. o vi hade så jävla roligt. skrattade hela tiden. =)

The värdinna



Vackraste malin



o finaste kärringen



Sen kom sötaste Carro



O plina fick hela knät med ahlgrens, men dom glömde hon att hon hade när hon i all hast skulle öppna för malin o carro som rökt.



Så här blev de då..



o bästaste tjejerna linda o cissi =)



tiden började springa iväg så vi fick häva lite i slutet. =)





efter mkt skratt o lite charader så körde plina/butch oss in till stan, där började vi i vanlig ordning på idas..






 








så ska ju jag i vanlig ordning ta massa bilder, ville då att cissi skulle luta sig över mot linda o malin på detta viss



men de gick inte hela vägen så hon ramlade ihop.. =)





sen rullade vi in på valentine, hade skit kul, vi dansade massa o blev ganska goa i gasen allihoppa! =)








sen åkte jag o malin taxi hem till mig, o då mådde jag inte så bra, fick köra ett par rundor med bussen, sen vilade jag lite på golvet inne på toan, då helt plötsligt kom linda o cissi in genom dörren.. så vi satte oss i köket, rökte o åt en himla massa cheeseballs.. så jävla gott! o cissi drack sin kära cider. =) sen gick tjejerna hem o jag la mig jämte malin i sängen o dör somnade jag gott =)

malins mobillarm ringde klockan 1, då gick ängeln upp o röddade lite i köket sen gick jag upp o vi tittade lite på tv o mös lite in i de sista för hon skulle ju åka tillbaka till familjen idag. =(
Vill att hon ska vara här hos mig!

Tack i alla fall tjejer för den roligaste kvällen på läääänge!

RSS 2.0