Min dag!

 
Jag skulle inte ha någon möhippa! Paulina hade lovat mig vid tre tillfällen att jag inte skulle få nån möhippa, men blev överraskad med en liten i allafall. En dag bara för mig och dom allra närmsta.
 
Jag och Paulina skulle äta frukost på morgonen, men strax innan jag skulle gå ner så skrev Paulina att hon va tvungen att komma upp för att bajsa innan vi kör, och det va inget konstigt med det. Det har hänt förr. Men sen stod dom allesammans utanför dörren. Jag blev såååå chockad att jag verkade hur cool som helst, visade ingen min utan frågade bara om vi skulle gå. Haha!
 
Sen blev det frukostbuffe på Svea och sen tåget till Göteborg, hade ingen aning vart vi skulle. Trodde först nått spa i Varberg eller Falkenberg.
 
Satte oss och fikade i en park, det va fixat med ostbricka och massa annat gotte. Och självklart cider, öl och shottar! Det va en väldigt fin park, men hela gänget besudlade den totalt då alla kissade under ett träd. :D
 
Och sen Liseberg... Under hela dagen fick jag massa uppdrag och frågor för att samla poäng. Bland annat skulle jag och mamma åka Sagoslottet en sista gång tillsammans. Åhh så mysigt det va! Dom sa inte va poängen var till för, men efter en stund på Liseberg så avslöjades det, jag skulle få alla poängen i pengar för att kunna spela på hjulen! Det är det absolut bästa jag vet!!!!! Faaan va roligt! Jag vann en stor, men mamma som spelade samtidigt vann tre stora. Hon har alltid sånt flyt när hon är där. :) Dock hade vi inte flyt när de kom till vädret, när alla utan mamma skulle åka Colorado så öppnades himlen, vi blev toootalt dyngsura allihoppa. Men jag brydde mig inte, min mascara va väck på ena ögat, men kunde inte bry mig mindre. För vilken dag jag hade!
 
Efter Liseberg var det mat på Bensons böffhouse eller nått.. kommer inte ihåg vad det hette. Men asgod hamburgare och pommes! Efter maten va vi rätt trötta, men en drink på tågstationen och ännu mer drinkar på tåget hem så blev det en väldans festlig tågresa. Mycket tack vare Cissi, sooom hon kom igång. Sen va det efterfest/fest hos Agnes!
 
Vilken dag/kväll! Jag har så fantastiska vänner i mitt liv!! <3 Ni är guldvärda! Speciellt tack till min skit som gjorde det trots att hon verkligen inte fick. :)
 
Jag har lånat bilder från tjejernas instagram till detta inlägg, hade typ två bilder själv. :)
 
 
Tack alla ni underbara människor! Jag älskar er så mycket! <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0