Tiden går för fort..


Nu har Mücahit snart varit här i tre månader.. jisses va tiden har flugit iväg.. så nu ska han snart bege sig ner till turkey igen.. men om allt går som planerat så träffas vi i april igen, då jag ska till honom. :)

En liten bild från när vi träffades i juni förra året.. det känns så annorlunda nu, när jag tänker tillbaka och tittar på bilderna från när jag och paulinis var där.. då var de ju bara en semestergrej.. men det växte rätt rejält kan man säga... och han var så sjukt välfriserad då.. haha!! Han hade ju frisörsalongen precis jämte baren så det var ju inte så konstigt.. han kunde ju smyga in sig till mustis lite när som helst. ;)Hur är det med er då?

Fridis.. vi får kämpa med att få till en träff nu tycker jag.. saknar dig! var allt för längesen nu, hann ju inte ens tjabba med dig när du var inne på giganten.. fick ju den gobbadrommeln som skulle tjata kök med mig. :)

Ha en underbar tisdag allesammans nu!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja tiden rinner iväg för snabbt.. jag som tänkte bjuda er på middag men som det e nu får vi tar den daten i okt när ni e tillbaka båda två <3

2012-02-06 @ 10:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0