4/12-2012

 
Hejsan allesammans!!
 
Igår hade jag en spännande dag ska jag säg! ;) Vi hade dagen planerad att hämta vår kompis Hakan från Alanya på Landvetter, pappa joesi skulle snällt köra, för jag hittar knappt och Mucahit är inte så van att köra i Sverige än.
 
När vi klev upp på morgonen överraskades vi av snö, snö som aldrig ville sluta snöa. Men det var bara att sätta sig i bilen, vi gav oss iväg från Halmstad strax vid 13.47. Skylten till motorvägen visade 60 kilometer i timmen, så vi fick vara lugna och fina. När vi kört 30 minuter så pågår det ett vägbygge som tar oss in på småvägar, och där kör vi hur länge som helst, tappar tid som in i. Åter på motorvägen så har vi lite tur, allt går bra. Väl framme i Götenborg så är klockan strax över 16.00. Då fastnar vi i massa köer, antaglien då alla slutat jobba. När allt släpper och vi drar på och jublar så möts vi av en helt stillastående bilkö, antaglien en olycka längre fram. Det värsta var att det inte var långt kvar till avfarten som vi skulle svänga av till flygplatsen. Vad är oddsen? Men vi kämpar på, dock är alla tre fruktansvärt kissenödiga. Väl cirka 17.03 är vi framme!!
 
Det blev ett kärt återseende med Hakan och vi satte oss i bilen för färden hem! Allt hade lättat och gick jättebra, tills vi kom till Falkenberg, en jäääättesnöstorm kom emot oss. Vi fick sakta ner något fruktansvärt, lastbil efter lastbil körde om oss.. Och som pricken över i:et la våra vindrutetorkare i stort sätt av. Då väljer pappa joesi dra skämtet "Hur ser man att en bil kommer från Turkiet?" för killarna. (På vindrutetUrkarna)
 
Efter alla om och men så kom vi hem!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: frida

Det här inlägget är så bra på så många sätt! I love it. Vilken tur att ni körde strax vid 13.47 tycker jag. ;)
kramissssssssssss

2012-12-05 @ 13:32:22
Postat av: jag igen..

Kom även på en annan sak.. Om man sjunger Gobbegobbeee, Gobbegobbeee i stället för Lusselelle , Lusselelle så blir det mycket festligare såhär i juletid. Och vem fan är lelle?

2012-12-05 @ 13:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0