Semester 2010, del 3!


Onsdag o mårtensson.. yeah man! först spenderat dagen på stranden med min bästa mamma mor. :D

Sminkad o klar med en stadig jussagrogg!! :DSen var de förfest hemma hos lennieboy. :DB o Ingemar på plats igen. :)B visslade lite för oss... haha!Paulina i ny tjusig dress. :DTestar olika poser.. vilka kan bli sommarens? :)

Ölhävartävling!!Paulina vann över lennie o basse vann över alla. :D

På väg in till stan, måste ta ut lite pengar på vägen..

"Jag kan ge dig gratis stryk gobbajävel"

Gruppbild. :DVäl inne på mårtensson.. grymt bra bild!! :)If you like me then you ...lalala... put a ring on it..En shot för att samla krafter. :DTräffade en kille efter stängning som så gärna ville visa vad han hade i sin påse.. hur underbart som helst.. sånt som jag o paulina uppskattar. :)Sen kom vi till den underbara efterfesten som faktiskt ägde rum på hotell mårtensson.. det var hur awesome som helst.. kan tyvärr inte gå in på detaljer här.. för den infon passar inte sig på en blogg.. men det var en roland inblandad i alla fall.. o det kan ju inte bli mycket bättre än så.. o paulina tog upp kontakten med en gammal bekant. :)

Vi kom hem på morgonkvisten... så sov ganska länge in på torsdagen.. trötta var vi.. men hade bestämt träff med mamma mor.. skulle käka på bulls så vi fick ju rödda till oss.. :D

(Middag på bulls som slutar på bond i nästa inlägg)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0