Don´t go changing!


De har jag haft på huvudet hela dagen. men jag älskar de. kommer köra de myckte imorgon hoppas jag paulina.. :D




Ny vecka..


Ny vecka med nya utmaningar.. tisdag idag, onsdag imorgon, två dagar på vitt. alltid trevlig o gå runt o plocka lite. sen är det en hel dag i kassan på torsdag. men på kvällen bjuds de ju på festligheter. ska på kalasfest hemma hos jonas. :) o med tema H, allt som börjar på H. det ska bli riktigt fräsigt. ett stort minus är ju helt klart att alla ska vara där klockan 6 o jag kommer vid halv nio, vilket betyder att jag har mycket att ta igen. o jag vill komma ifatt men vill inte gå om, vilket jag brukar göra i såna situationer. o ska tidigt in till stan på det, jag hör ju redan nu att jag kan lämna proppskåpet hemma. haha! nää.. ska var skärpt! dricka varannan vatten. :)

Idag är de emelies heliga tisdag.. mys! ta hand om mig själv lite extra.. raddig idag.. vaknat på fel sida, utan tvekan.. strängt! hoppas jag är goare imorgon! :)

Ha en förträffligt trevlig tisdag allesammans!


Söndag..


Mmm söndag idag.. o jag är inte ett dugg bakfull.. haha! känner mig jävligt nöjd!

Efter jobbet igår så gick jag o solade lite... måste få upp teneriffabrännan. :) sen kom plina o hämtade mig, åkte o hämtade pizza till oss o majsan o bengan. så åt vi lite mat sammans.. mysigt! sen gick jag o plina ner i källaren o spelade mario på super nintendo.. o det har har aldrig spelat.. o det märktes för jävlar vad jag sög.. dog hela tiden o kämpade med samma banhelvete hela tiden.. jag ger ju mig inte.. :) men sen satte hon på dom spelen som fanns på nintendo 8 bitars, eller vad de heter, o dom hade jag ju när jag var liten så då kunde jag lite mer.. sen var de fika med majsan o bengan, kollade lite tv.. men sen var det läggdags.. förlorade ju en timme..

Imorse var det mysig frukost med hela familjen.. massa mys! o majsan gjorde en inbakad fläta på mig! :) myyyyys!! tack majsis! :)

Vad gjorde ni igår då? fest någon? hoppas det var härlig låda då! :)




ojojoj.. ja men vi tar den igen.. den enda bilden som fanns på denna datorn.. hoppas det känns okej paulina! du är förbaskat söt på den! :)

 

 


Gunnar längtar...


... lite meeeer! 




Fredagstradition!


Japp! ikväll blir de en gammal hederlig fredagstradition.. känns som det var längesen nu.. har varit massa festligheter o annat i vägen... eller har jag fel paulina? för det känns som att det var ett tag sen. :) så detta ser jag framemot.. är ledig fredagen till ära idag med. :) så ska åka o handla med paulina lite senare idag.. just nu sitter hon nog med tenta.. fy fasiken! hoppas det har gått bra för er allesammans. hållar alla tummar jag har. :D

I stockholm gick de jätte bra... massa goa tjejer som man lärde känna.. en tjej från helsinborgs butiken som jag klickade med direkt. synd bara att hon inte är KL egentligen, så hon kommer inte vara med i framtiden... vi fick tre rätters o grejer på hamburger börs eller vad det hette på kvällen.. sen var de show där, med bland annat ola forsmed.. o gud va go han är.. skrattade gott åt ett par grejer han gjorde, men det var bara jag som skrattade i vissa lägen.. då skulle paulina varit med..  vi skrattar gott åt samma grejer.. (som att slå sig ner i någons soffa) haha!

Imorgon, lördag blir de jobb o sen blir de massa mys hemma hos min donna... ska mysa som bara vi kan. :D o attans trevligt hade vi när vi var på eurostop nyss.. gott gäng. :D



Vadå bjuder på den???!!! hahaha! men är tvungen.. ser ju ut så..






Längtar massa till den 25 maj.. :D :D glad i hjärtat!



Tjohej allesammans.. ha en trevlig kväll.. :)



Tisdag hela veckan..


Tisdag idag.. de betyder en sak! Emelies heliga tisdag! Massa gott på tv.. ser riktigt mycket framemot de. :) Lite, eller väldigt krasslig är jag.. kallsvettig, ont i halsen, hes o antaglien feber. :( o så ska jag upp tidigare än fan imorgon för att flyga till stockholm.. inte lätt att vara emelie nu. men men.. jag får rycka upp mig, som min pappa jan hade sagt.

Annars inget nytt.. händer inte allt för mycket i livet.. väntar med spänning på steg två. ;)

Have a lovely day all!





Go helg!


Ja, de kanske var den tamaste rubriken hittills.. men de tycker jag.. (säg det a la där fick du-style)

Helgen började i fredags med lite firande av pappa jan. Paulina hade gjort tjusig tårta som pappa jan tyckte var jätte god. :D



O Paulina var ju självklart här..



Skål pappa jan!



Nämen, jooonas kommer du också hit för att gratta pappa jan? :D



Jajamen, grattis pappa jag!



Va? nää.. du är inte välkommen.



haha.. skojar bara.. myser mig ner här bakom dig!



Va inte så kosliga.. jag kräker på er..



Ugången på detta blev vad man kan kalla katastrof! vill inte prata om det så dyker rätt ner i fest nummer 2 på lördag! :D

Kiiiiiiiim!!



Nu kör vi!



Jaa.. mohahaha nu jävlar..



Jag sätter mig i soffan o tror jag är snygg istället.



Jag, som pastor Andersson vill passa på att säga några väl valde ord kvällen till ära..



Än så länge finner jag detta intressant..



Men nu är det bra pappa jan.. håll käft. :)



Då ska vi se ifall jag kan glädje någon annan istället.. eller jag facebookar lite..





Nu har jag blandat drinkar till oss!



O nu efter dessa drinkar så ser jag i spåkulan att detta kommer bli en god kväll. :)



Eller??!!



Jag kan förföra den så att svaren blir som vi vill..



Du är väl för söt. :D



Jag mää lika söt! :D



O kim ser så gott tanig ut på denna bilden..



Mm visst gjorde jag.. ;)



Vad hände? nu jävlar bidde de liv i soffan. :)



Nu måste vi fota.. hoppbilder på gång..



Men de var nog de sämsta hoppbilder ever... haha!





Vi porrar oss lite istället kim.. eller? :)



Myser ner mig med leon istället..



Då gör kim de med. ;D o psyko pappa jan i bakgrunden.. :)



Nämen ser där ja.. jonas kommer o joinar sina jämnåriga. ;)



E de du jonas? :)



Jajamen! :D



Pappa jan o fina charlotte!



O paulina... din piltårta blev underbar nattamat. :D




Ja, de var de hela.. blev ingen utgång med gud va skönt det var i min plånbok. :)

Idag måndag.. o jag är så trött.. shit! håller på o tvättar så om en timme kan jag lägga mig o vila lite.. De har varit en trevlig helg.. mycket nöjd är jag. :) Nu en annorlunda vecka.. jobbar imorgon, stockholm onsdag o torsdag sen är jag ledig fredag! o helgen går ju snabbt.. jobbar man ju bara till halv fem.

Nu ska jag kamma håret.. :)


Nu är de inte långt kvar..


Snart är de dags för mig att ta helg.. men det ska jag fira med att ha tre dagars ledigt.. sen är de stockholm två dagar nästa vecka.. roligt med lite omväxling. :D

Paulina.. inte bra du inte jobbar med din tenta.. kommer du bara ha ångest när du kör imorgon.. för de var ju så det slutade sist när du skulle vara så himla passiv.. :D men det tycker jag om.. jag kan göra din tenta. :D

O Jonas! Hemskt va du ska märka ord!! En sån som simmar så mycket som du ska vara jävligt passiv!!!

Idag är det gobbatjuvens dag o det märks.. har tjabbat med massa gobbar idag. käckt. :D

Nu hoppas jag att tiden springer iväg så att jag kan få komma hem till meine skit! :D

 

Favorit i repis!

 

 


Sööööta Kim!


Mm underbart söta o underbara kim kommer o festar med mig imorgon! ska bli låda!

O titta på hennes blogg så käck hon är mot pappa jan. www.kimnylin.blogg.se

För er som inte går in där så visar jag här världens goaste bild på malin o pappa jan. :)

Så jävla go! :D

 


Saaakta!


Ja, tiden går så förbannat sakta nu.. vill bara att de ska bli helg! för att tiden ska gå lite fortare så tittar jag tillbaka lite o tänker på gamla minnen.. o de enda som kommer upp i huvudet är skalena mä! o så ska man säga de mega sävligt! de e så förbaskat gott!! o de har så mycket minnen..

Från när jag fyllde 20 o alla sa - Skalena mä (från "där fick du", när han tar äggskalen med när han blandar en "må bättre" drink dagen efter) o eftersom alla sa skalena mä på så många olika sätt så låter det som Ska Lena med? (o det var ju det som var de roliga) vi körde det hela kvällen o tänk då att Paulina är den som "kommit" på det. Så dagen efter när vi ska ge oss iväg så säger paulina.. eller mer utbrister... - Hahahahaha, Ska Lena med?

Snacka om att jag blev chockad att en helg har gått o hon inte har fattat det roliga.! :D Vad fan har du skrattat åt då paulina?? :D

O när Robin sjunger o dansar.. skalena mä.. att det kan finnas så mycket minnen med bara ett uttryck.. fast sen så kommer de ju från den bästa.. där fick du med stefan o krister.. ni måste se den om ni missat den!

På en efterfest i skedala så bestämde jag, paulina o totte för att sätta på den runt 06.00 snåret.. paulina satt precis framför tv:n på golvet o sa alla repliker samtidigt som dom. jag o totte satt bara o njöt o tittade på henne. Goa minnen!!  Det var då jag, paulina o totte var världens bästa party trio!! vad hände? :( hade ju så sjukt kul!

Får fixa nya minnen... kanske efterfest ikväll paulina? :D

Nu ska jag äta.. :D




Idag är ingen vanlig dag..


Fööööööör deee eee paaaaappa jaaaans födelseeeedaaaaag!! :) :)

Grattis massa till min bästa pappa jan!

Jag gick upp imorse, så var pappa jan vaken så kramades vi grattis.. o jag vara mega trött. så sa jag, "jag ska sjunga för dig sen".. då sa pappa jan! "näää, låt mig slippa de" :( det var ett slag under bältet. haha.. men jag förstår han. Så ikväll blir de dubbla tårtor.. o paulina gör allt.. piltårta o vanlig tårta. :) så de ska vi festa till de med ikväll, sen blir de fest på de! O jag o plina kommer rulla in till stan framåt natta. :) Ikväll kommer bli en bra kväll! Hoppas jag på i alla fall.. finns ju lite pusselbitar som man vill ska falla på plats. ;)

Ha en skitrolig fredag nu allesammans.. så ställer vi proppskåpet ikväll.. blir lättare o gå.. eller?? :D


12,5 timmar...


Ja, de låter inte så roligt va? haha! Men har faktiskt bara 10 timmar kvar nu. :) så det är ju en baggis! Igår var en raddig kväll.. shit var raddig jag var.. ont i halsen o ledsen i själen. gick o la mig vid nio o somnade jävlar då. sov bort "smärtan". men efter 11 timmars sömn så var jag lik förbannat lika tött som vanligt när jag vaknade. Men var inte ledsen i själen längre i alla fall.. bara lite. ;) har faktiskt mest ont i halsen, går på fishermens nu. :D Måste vila upp mig till den festliga helgen som väntar... fast ioförsig, blir jag inte frisk så dricker jag mig frisk. :)

Det kommer faktiskt vara lite festligheter på linné på fredag! Jag o paulina ska fira pappa jan!! han fyller åren imorgon! sen ska jag o paulina ut på kvällen... :D

På lördag vet jag inte vad som händer.. paulina ville nog inte köra en dubbel denna helgen, hon har massa o plugga. så får se vart lördagekvällen tar mig. :)

Ha en jävla bra torsdag! :)


:)


Underbara Kim har valt en till bild! :)



Ganska tråkig men vad ska jag göra.. :D de är min juloutfit från förra julen. :D o pappa jans hand! :D

Idag har varit en bra dag på giganten.. paulina jobbade med mig!! helt underbart.. hon får mig alltid på humör igen! du är bäst!!

Ha en trevlig kväll allesammans!


God afton!


Kim valde, album 7, bild 14! O den kommer här. :)



Ser där ja.. en bild på fina ika från paulinas drinkfest i somras.. en drinkfest som hon hade för hon varit på en underbar hos dig kim. :D

Jag själv väljer album 13, bild 27! :D



Hade inte så många bilder i de albumet så fick bli den sista bilden.. från en kväll i somras när malin bidde lite för berusad så hon fick ställa cycklen istan. haha! skit kul hade vi!

Ha nu en förträffligt trevlig måndag! :D

Heeej på dig duuu!

Idag är den första dagen på året som jag fått riktig vårkänlsa!! :) helt jävla underbart! drömmer mig tillbaka till min o paulinas påsklovsvecka.. när vi solade o lyssnade på dirty dancing i typ en vecka i sträck. :D men hoppas vädret håller i sig till min lediga helg som kommer nu så kanske man kan ordna nått litet. :D utgång någon i helgen?? ;)
Bilden som du beställde kim lägger jag upp i kväll.. bloggar inte från hemdatan nu. :) uppskattar ditt engagemang kim! du är bäst! :D
Kramar

Fick ett ryck!


Sitter här med min nya spotify.. har ju fått de nu vettni.. :D o ni ska se min egna playlist.. där snackar vi blandad kompott. :D o playlisten heter ju givetvis gobbens egna. :D

Ja, med rycket menar jag att jag fick ett litet bloggryck.. :) ska ta lite bilder.. ska bara ta upp ett album o välja ett nummer o ta den bilden.. vilken den än blir.. lite likt de kimsidimsi gjorde för längesen. :D

Första bild ut! håll i er. :D



Tack för den emelie.. är i alla fall från tysklands resan med papps o anette. 2008 måste de varit..

Nästa bild till rakning. :D



Förlåt paulina! men nu skrattade jag faktiskt högt!! fan va go du är!! I bilen till bulgarien 2007!



Åhhh världens bästa midsommar.. in ålaryd!! :D



Sommaren 2009! bästa förfesten hos malin! jävlar va kul vi hade!!

Nu orkar jag inte mer... hahah.. de tar sån tid för att ladda upp bilderna.. men ska fortsätta med de en annan dag.. :)

Ha en trevlig kväll allesammans!! :D

Bilder från helgen! ;D


Ja, de kan väl vara lite kosligt med bilderna till texten i förra inlägget. :)

Vackra charlotte med plattat hår. :)



Pappa jan! alias världens sämsta dj!



Jag o plina!



En bild pappa o charlotte tyckte jag skulle radera.. men läser de inte min blogg så får de skylla sig själv.. då lägger jag ut allt. :)



Tjaa, varför inte? :)





De tre nära vännerna. (lägg märke till hur liten paulinas arm ser ut)



Gruppbilder! :D





Fotografen får la ta lite bilder.. :D





Mer bilder på mig o plina! :)







Innan taxin skulle ta oss till stan!





Inne på tre heartsi!









O sista bilden på jonas o hans gode vän anders nere på bobbsi.



De var de hela för denna gången...




Betongkeps!


Inte så kul o ha på sig men gud va gott de är o säga!! Idag har jag betongkeps! haha! de är en jävla tur att jag kan roa mig själv! :)

Igår var en helt okej kväll!! tror vi kommer uppskatta kvällen ju längre tiden går! Började på linne med pappa, paulina o charlotte, mös med melodifestivalen o massa cider. jag o paulina skulle ta de lugnt, hon messade mig hela dagen o påpekade att vi skulle vara jätte passiva. men jag tycker direkt när du klev in i lägenheten så var du igång. :) attans trevligt med melodifestival o alkohol. de dracks en hel del. sen var de dags för pappa att vara dj o de var hemskt var dauligt de var. men jag o paulina uppskattade endå att vi hade världens sävligaste förfest. :) charlotte lämnade sällskapet o jag o lina åkte in till staden. blev tre heartsi, massa folk som är födda på 90-talet. hemskt var gammal man börjar bli. men vi dansade o höll låda endå. :) träffade strumpi, jimmy, totte, lisa, sofie, jonas o hans gode vän anders. jag tycker faktiskt att de dansades o sjöngs en del o de var attans trevligt! :) saknade dig malin! riktigt tomt utan dig när du var med förra helgen!! i alla fall efter tre heartsi ramlade vi ner på bobbsi. jag, jonas o anders? :D va e de för soffa? haha! men de var trevligt! dansade loss lite.. jonas började helt plötsligt gå runt med små danssteg, likt de jag o paulina gjorde en gång i somras. o de var underbart, så jag snabbt efter! ;D hade skit kul! sen dök paulina upp med en bekant. :) stannade tills de stängde o kom inte hem förrens vid fyra, så tror att de är därför som jag har betongkeps idag. men jag är ju inte värst.. hörde att paulina dragit en runda eller två till laholm eller nått.. :) (bilder kommer senare)

Vad söndagkvällen har att erbjuda vet jag inte än! pappa o hans killar har ju nördträff ikväll så kanske leker lite med dom. :)

Ha nu en förträffligt trevlig söndag allesammans!

Hallååå elleer!!??


Hur är det i stugan? Själv mår jag jävligt bra idag! har sovit underbart inatt o vaknade innan klockan ringde! :) ikväll blir de melodifestivalen med paulina o papps. ser faktiskt riktigt mycket framemot det! o de känns konstigt, har inte sett framemot en melodifestival på de år jag minns. haha! men jag är så taggad! o dricka lite alkohol o en runda på stan sen. kan inte bli trevligare! ;) så jag kommer nog inte vakna innan klockan ringer imorgon. men jag får ta de issigt! o paulina har värk i halsen så de blir lugnt för henne med. men lite crazy kan vi bli, kan ju gå ut hårt o tagga ner under kvällens gång. :)

Ska föreviga kvällen med lite bilder så de får ni se senare! :)

Ha de gott så länge allesammans!! :)

 

 


Yeeez!


Ännu mera glädje! Upptäckte att jag slutar sex idag! o de innebär att jag kan ta en sväng till teneriffa igen! ska till den södra sidan denna gången! :) :) :)

Så här brun var jag förra gången jag varit på den östra delen.. hoppas den södra kan bidra till mer. :)



Det ska även vara fint på rhodos som ligger i spanien me! ;)

Happy!


Mm, jag är glad idag! Packade upp lite filmer o grejer på jobbet o då helt plötsligt ligger den framför mig.. the boon dock saints 2! :) :) visste att den skulle släppas snart, men tänkte inte alls på att vi skulle få in den! så den köper jag idag, o jag hoppas att du vill se den med mig i helgen plina? måste nästan se ettan igen då med.! för er som inte vet så är de min absoluta favorit film!!! :D "i catch you on the flipside" eller som plina sa när de begav sig "i catch you on the flipflop"! äkta lycka hos emelie idag, hoppas de håller i sig. :)

Annars är de lugnt.. har bara grillar i mitt huvud! hela grillsäsongen ska vara klar snart o de är första gången jag ska planera de. kommer ni köpa mycket grillar i år?

Snart helg! freedagsmys imorgon! :) sen blir de lite festligheter på lördag! allt med min gumma!

PUSSS!!

 


Malins kalas o de ljuvliga 80-talet!


Ja.. sikken helg de bidde! fy fan! det var den roligaste helgen på lääääänge!

Började fredagen med massa mys med malin.



Handlade, hälsade på hennes kära syster o underbara love, solade o fixade alkohol. sen hjälpte vi till med maten hemma hos malin... jag skar massa grönsaker o jag sköljde dom också. ;) kom ihåg de, viktigt!! sen fixade vi iordning oss själva. :)









Efter de kom gästerna.. o jonas hade kvällen till ära simmat till kalaset. :)



Jätte god mat o jätte trevligt sällskap.. jag var lite tjuvig, men efter massa tjat från mina bordskavaljerer så ordnade jag bot på de. ;) kvällen gled framåt o alla blev väl lite smått runda om fötterna! tror de hölls god låda från alla håll o kanter! :)









Sen var de dags för stan. jag, paulina, malin o jonas. Bilen var så fint uppkörd till mig när jag kom ut så när vi satt i baksätet så frågade jag om vi nu hade pengar till taxin. då fick jag en chock när de svarade att de var klas som körde. (klas?)

In på tre hjärtan, massa dans, träffade strumpi, han bjöd på drinkar.. så alla hade två drinkar i näven! :) träffade totte o lisa o lite andra goa. :)









Men vad vore kvällen utan en runda ner till bobban.. o dit gled vi ner. o där fortsatte dansen. jisses vad trevligt jag hade.







Innan hemgång var de matköp.. paulina gjorde en monster handling inne på donken! o alla köpte mat till malin. :) kvällens vurpa gjorde jag när vi precis gått av taxin hemma vid mig. slog sönder mina knän. de var till o med bloddroppar i hallen dagen efter. men men, en kväll som detta måste innehålla ett fall eller två. ;)

Dagen efter vaknade jag av paulinas larm.. o hon sa lugnt o sansat. -nu är de snart melodikrysset! så de var bara upp o studsa! de var mest paulina o pappa som löste krysset. jag mådde mest dåligt, fy fan va dåligt jag mådde. uschannemej! men de löste sig sen. vid ett kom bengan o hämtade oss, hämtade malin o sen var de full färd mot skedala. jag satt därbak i bengans jobbarbil o jag lutade mig mot dörren, för de sa paulina att jag kunde göra. men när jag hoppade av sen blev bengt förskräckt!! -fan satt du där??!! tänk om dörren öppnats? Jag hade kunnat dö.. men jag gjorde ju inte de.. tur var väl det. :) direkt när vi kom till paulina gick vi upp på ballkongen, med tre varsina cider o cigg. :D o där satt vi o tjabbade som bara vi tre kan. den lyckligaste stunden på hela helgen! o lite berusade blev jag.. eller jag hade nog inte blivit helt nykter. :) sen vilade vi lite.. paulina började städa o fixa. sen gjorde vi oss iordning.. 80-talet here we come! o va fina vi blev!

   



Sen rullade gästerna in efter sju.. jonas hade definitivt inte simmat hit idag! :) Pluspoäng till robin som var så förbannat bra!! :D vi gick hårt ut allesamman.. redan vid tio tyckte jag alla var salongsberusade om inte mer. Det var ett jävla liv på oss.. alla sjöng eller skrek! :) o vi dansade o framförallt spillde. va fan hände? haha.. paulina fick moppa som aldrig förr dagen efter. :)





























O vi fortsatte "all in" ända till halv tolv, då kom taxin o körde oss till staden. o där fortsatte de roliga. fast lite sliriga o jag var attans tött. så redan tjugo över två ramlade jag o paulina hem med massa donkenmat. :) o jävlar vad jag åt.. tror till o med paulina frågade. -fan, blir du aldrig mätt? (eller vad va de du sa?)


Den här helgen var så underbar på alla vis. O mycket tack vare malin som kunde vara hemma o spendera den med oss! o paulina för den trevliga förfesten! fy fan vad jag älskar er!!

Sen i måndags fräste jag till de rejält! käkade på pio o var på bio med ingen mindre än min mormor!! jätte mysisgt!! vi tittade på farsan.. ganska halvkäck i mellanåt. :D helt okej. :) men de var mest sällskapet som var mysigt!

I helgen kanske de blir lite melodifestival tittande! jag o paulina i alla fall... ett par cider o massa tjabb o kanske en liten utgång på de. :)

Ha de så gott allesammans! :)

Om man tittar i stjärnorna idag..


Så tror jag mig se ett inlägg från helgen ikväll.. ska sätta den sista touchen på de ikväll.. sen är de bara för er att njuta! :)

Igår var de min heliga tisdag med desperate, cougar town o christine! kan fan inte bli bättre! tisdagar är bäääst! igår var charlotte hemma o njöt av den heliga tisdagen tillsammans med mig. o pappa fräste till de o gjorde korv o bröd! :D

Allt för nu.. men snart monsterinlägg! :)


Nu stundar en fartfylld helg!


Ja, denna helgen kan bli crazy! Malin landar i Sverige redan i eftermiddag sen stannar hon hela helgen. :) de betyder att de är fest hos malin på fredag, kalas med släkt o jag o plina. sen är de 80-tals festen på lördag! jag är så sjukt taggad! så denna helgen kommer inte bjuda på många nyktra andetag. :) men de tycker jag om. jag avslutar hela helgen med bio o middag med min mormor på måndagkväll! så är faktiskt ledig fredag-måndag! o de är skönt, så himla skönt! fyra dagars ledig?! när hade man de sist? :D :D

Så min kamera kommer gå på helvarv hela helgen så vara bereddapå monster inlägg i nästa vecka. :) kommer nog vara ganska tyst fram tills dess.. men den som väntar på något gott väntar inte för länge. :)

Så nu säger jag VÄLKOMMEN HEM Malin o all in allesammans!! ;D



(i detta läget vill jag ha dig lördagnatt 01.27, plina)


Mer nostalgi!


Ja, jag dyker rätt ner i nästa skiva.. en liten skiva från 2008 så inte så mycket bilder. men får se här vad den bjuder på.

Mysepyse på linné!



Förfest hos Karen











Tjejkväll hos mig!







Malins bal!





Malins student!









Student fest nere hos karin. :D :D









Personalfest på Bulls!










Så där.. då har jag gått igenom en skiva till... Mkt gigant! :D hoppas ni gillar de.


Mer gammalt (2007)


Ja, här kommer andra delen på skivan från 2007! :D sitt tillbaka o bara njut!

Förfest i frennarp. (kom till att bli ett dramatiskt avslut för en del)





(go bild på ika!!)

Förfest på CKV med bengan!





Sulan var med på festen.. tror vi precis funnit honom.



O påsen var med.. men bara för en stund. :)



(var bara tvungen lina. :D)





Robins kalas eller va va de?











Världens bästa kväll o efterfest. (fy fan) :D :D

















Till sist tjejerna o martin timell.



Allt för nu! Hoppas ni gillade de. :)

Tvättat som fasiken idag. :D


Jajamen.. idag har jag tvättat hela dagen, tog båda mina o pappa sängkläder, jobbarkläder, massa handdukar o lite utgångsstassar så de bidde massa tvätt. så är precis klar nu.. har hunnit sola, dammsugit o städat hos bebisarna där i mellan. :D

Jag var o solade igår med.. o när jag stod där klev de in en äldre man.. o jag frågade han om han hade växel på en tjuga, de skulle jag inte gjort.. för precis när jag frågat såg jag att de inte var vilken man som helst utan de var en redig fyllegubbe o askalas var han. de tog min ungefär 5 min (låååånga 5 min) att få han att förstå att jag skulle växla på hemköp istället. men han frågade gång på gång, - va va de du skulle ha? kom efter många om o men ifrån han.. promenarade bort till hemköp, köpte cigg o fick växel. :) gick tillbaka till solariumet, o på den korta tiden jag varit borta hade alla fyra solaruim blivit upptagna o de var en i kö. (sträääängt) men fyllot är ju inte här i alla fall.. satte mig ner.. hon före mig i kön gick in o jag väntade i en kvart.. inte en käft kom.. o de var därför som jag i stort sett nästan sket ner mig när fyllot smög sig på bakom mig.. han hade suttit på toaletten hela tiden. han smög sig ner på en stol jämte mig. jag reste mig snabbt upp o till min räddning blev ett solarium ledigt. :D vadå spänning i vardagen??!! :D

En liten historia från mig till er. :D

Du är guld värd! :)




RSS 2.0