Jag mää!


Paulina, www.cocktail.blogg.se har gjort så fina kollage. så ville med göra de. men har tyvärr inte mina gamla bilder sparade på de viset. så denna gången blir de ett kollage från Bulgarien 2007. :D

Laddade till tusen!



Första utgången!

   

Förlåt tjejer. Men guuuud va bra ni är!


Utgång andra kvällen!



Så här kan de gå när man är sist in när tre tjejer behöver skita samtidigt!



O sulan var givetvis med på semestern!







Malins kille!



Go kille jämte paulina. :)



Bra bild!



Min kille! :)



Paulinas kille... nej, inte riktigt.:)








Hur bra som helst...

Orkar inte mer nu.. de får du.. :D


Inflyttningsfest i Åled!

 Jappsi, igår var de chrille som höll i ställningarna o hade inflyttningsfest i sitt nya hus i åled. alldeles förträffligt trevligt! :)

Dagen började ju först med frukost o melodikryss med plina. :D







O löste hela melodikrysset gjorde vi till slut med. :)

Efter de bidde de lite stan o sen ut till skedala.. lite scones, sen gjorde vi oss fina o åt god mat med majsan o bengan. o vid sju var vi ute hos chrille. :)
 
Massa bilder från kvällen. :)

























Mårtensson på de hela. :D





När vi skulle hem så handlade plina mat inne på donken till oss.. så skulle vi skiljas åt o då tyckte jag att de var en bra ide o bara ta en varsin påse... jag fick en liter läsk o plina fick två mål donkemat. :D lite roligt! :D

Hade en trevlig kväll. :) tack plina!! o tack chrille för inflyttningsfesten! ;)




Helllluuuu!


Är på sjukt dåligt humör idag.. inte roligt alls! :( Så ska man jobba till 22.00 också. strängt! men men.. jag försöker pigga upp mig själv. :) hålla låda för mig själv för att jag ska bli på bättre humör. går så där.. o dasefrisyr har jag idag med.. allt är emot mig. Tråkigt, borde vara mer sprallig! har ju en go helg att se fram emot. fast lite ändrade planer.. skulle ju till cissi på fredag men hon var tvungen att flytta de till lördagen o då är vi ju redan bortbjudna till chrilles inflyttningsfest. så fredagen blir antingen mys eller om vi slår ihop något annat. de merkurius! som plina hade sagt.. ni måste kolla hennes blogg..goa gamla bilder! www.cocktail.blogg.se

De var väl de hela idag! Hoppas på en mer munter emelie till helgen! :)




Fin bild på kim var beställd! :)






Du är bäst! :)

19 januari 2010


Tisdag.. underbara tisdag.. idag är de en bra dag.. slutar 17.00!! :) goooootte! sen jobbar jag dock resten av veckan o till 22.00 på torsdag. :( men de ska man inte tänka på nu!

Helgen blir looovely! Fredag, är de kalasfest hos sötaste cecilia! ser riktigt mycket framemot detta! ett tag såg de ut som jag skulle åka på att jobba på lördag, men löste biffen! :) sen blir de melodikrysset med plina på lördag o inflyttningsfest hos hennes broder krille på lördag! detta är helt enkelt en helg som jag går all in!! på alla sätt i vis!

Vad tyckte ni om mitt 2009 kollage? mysemysmys!

Avslutar med en av favoritbilderna från kollaget! :)



(Kim, hakan o emelie)




Kollage 2009!


Det var så mysigt med ett litet kollage.. så fortsätter med de idag.. men då får alla vara med o inte bara fridis!

Har ju glömt o nämna min underbara lördag! de var jag o min plina. började med god middag på fox and anchor. as gott! vi hade inte särskilt höga förväntningar, kanske därför som vi blev så positivt överraskade. satt o tjabbade o hade mys, sen var de bio vid halv tio. snabba cash! enda anledningen till att vi gick på de var på grund av joel. o guuuuuud va fin han är. kände mig helt konstig efter bion. :) sen gick vi in till bulls, fick ett bra bord, drack lite o pratade. kom fram lite trevligt folk o tjabbade. :) efter de ramlade vi in på fox and anchor igen. dansade oss lite svettiga. :D de var en riktigt trevlig myskväll med lite party på slutet. :) 

Två bilder blev de bara.

 


Lite bilder från underbara 2009!

MIDSOMMAR i Ålaryd! den bästa midsommar hittills. :) bara jag o min tjejer i ett hus på landet. :) o så hade man ju inte träffat malin på ett tag heller.









Midsommardagen.. åkte hem för att ta en traditionel utgång hemma! :) Tjejerna, charlotte o robin joinade på en liten förfest. :)





Liten fest hemma hos min kollega Linda.. fest för kassa/lager, där plina kom o joinade sen. :) hamnade ute sen o blev väldans slirig! ;)





Den bästa förfesten på hela sommaren.. hemma hos malin! massa mysigt folk. alla man tycker om! bästa!











Kvällen efter var de jag som höll i trådarna på linnegatan. attans trevligt de med! tror denna helgen klassas som sommarens bästa, i alla fall för min del! :)











Paulina bjöd på trevlig drinkfest i spoonvalley med lite goa fruntimmer!



En attans trevlig tisdag med dessa damer som slutade med att en väldigt full emelie gick till statoil mitt i natta med carro. :)



Förfest hos underbara björn o ella! där meine biatch var med! (saknar dig kaaaeeren!)







Liten förfest hos mig med kim som hedersgäst.. fast de e klart.. de är hon alltid när hon är med. :)







En lugn kväll på bulls som slutade med att malin fick låta cykeln stå istan. :D



Jag o mamma var på Rhodos!! :) :) :)





Värsta kvällen på de här året. hade skit kul, men båda två blev så jävla sliriga. kommer inte ihåg hur vi kom hem eller hur kvällen slutade. fy fasiken!



Kvällen efter hade jag förfest, men kim som hedersgäst i vanlig ordning. :) men hon fick styra upp allt.. mådde ju inte så bra. :) de var faktiskt första kvällen som jag träffade grannsidannsi. :)





Ramlade i plinas kök!



Kim stora 25 års fest i varberg!







Gigantos julfest!





Nyår!! hemma hos mig! attans trevlig kväll!





Det var lite från mitt 2009!

Hoppas på ett bättre 2010!

Första bilden på mig o hjärtat 2010, hoppas de fortsätter i samma anda! :)




Sorry Frida!


Meine dear fridis har fyllt år o jag missade de.. glömde de helt.. så här kommer ett litet grattis i efterskott!! :)

(Tack för ditt underbara sällskap på lunchen idag!)


















Ett underbart kollage på frida! :D

Grattis på din dag igen o hoppas ditt 26 vackra år blir lovely!

Hemmas plina!


Idag är jag hemma hos plina o hennes family! helt lovely! så mysemys att umgås med familjen nilsson! :) nu ska va snart börja på maten hoppas jag, börjar bli attans hungrig! idag har varit en mys dag med plina, kollat lite istan o eurostop. köpte en ny plånbok. :D tjuse! o en ny berlock till mitt armband. en pickadoll! :D blivit någorlunda påverkad av johan falk o min kille frank. :D 

Sitter o bloggar hemma hos plina.. tänkte se om de finns någon fin bild.. men ser inte vilka bilder de är.. så nu tar jag bara en i högen så får vi se vad jag bjuder på denna fredag! :)



Vadå tajmat.. haha! de bidde på mig själv! på kims fest!

På malin o carro från en förfest i somras! :)

 



Paulina förlåt! men guuuud va roligt att jag fick just den! nu är jag nöjd! :)

Ha en underbar fredag allesammans!


13 januari 2010


Så annorlunda o fräsigt de är o skriva 2010.. speciellt för hand.. så himla mysigt! :)

Först ett stort grattis till kim som nu har fått precis den lägenheten som hon ville ha!! GRATTIS massa!

 

I måndags var jag ju ledig o spenderade hela dagen med plina.. så himla mysigt.. hon kom hem till mig på förmiddagen bara på en snabbvisit egentligen.. hon kom när jag o onne åt frukost.. så tjabbade vi lite o så bestämde jag o plina oss för att ta en tripp till de nya biblioteket.. jag har ju inte varit där.. fan alltså, till o med onne hade varit där.. jag är kass. :) så vi åkte dit.. tittade lite, hittade inte de böckerna jag letade efter. sen blev de grizzly för lite bebismat.. då tänkte vi luncha lite. så vi chansade inne på coop. o gud va gott de var. :) vi blev väldigt positivt överraskade. :) så dit ska vi igen på fredag! :) sen tog vi kaffe inne på espresso house (eller vilket de är)! massa mys var de i alla fall.. när vi satt där o mös så började vi prata om naglar, o att jag var sugen på fransk nu. så plina slängde iväg ett mess till sin dam i oskarström. o hon hade en tid samma dag. så nya tjusiga naglar har jag nu. :D attans tufft o skriva med dom på jobbet bara.. var längesen jag hade långa nu. men gud va tjusigt de är! så tack plina för en underbar dag på alla vis. :D

 



Du kanske inte fick den bästa bilden på dig.. men den var mest för min skull.. :) fan va goo du är där! :) tack www.kimnylin.blogg.se för denna fantastiska bild!

Annars händer de inte så möe i mitt liv.. är sjukt sugen på att åka o hälsa på meine rasmus.. de var lite folk o grejer hemma hos dom nu så att jag kanske får hålla mig till mars. men men, som jag sa till henne, den som väntar på något gott väntar inte för länge. :)



Plina fick också vara med på ett hörn.. men gud va koslig du är på denna bilden malin. ;) säveljävel!

Jag vill investera i en lägenhet nu tror jag.. ska köpa en! så nu ska jag ut o leta.. min kära mosters man skulle hålla ögonen öppna med, han är ju mäklare. o då ska antaglien plina vara min inneboende, ska ju köpa en trea i så fall. :) så detta hoppas vi på! :) håll tummarna för mig nu!

Avslutningsbilden på mig o kim från nyår.. ser så gott o fylleslagit ut! :)




Ha en myseonsdag nu allesammans!


Hejsan all!

Ville bara in o säga hej!
Har haft en underbar helg.. mys med plina, ullared o utgång i lördag, förfest med linda o caroline. :) träffade min bästa onne.. ungefär ett halvår sen vi sågs sist.. fan va mysigt de var! bilder kommer senare. :)
En varm hälsning speciellt till kim! du får alla krafter jag har nu.. så att flytt o grejer går lite enklare.. säg till om du behöver hjälp eller bara vill komma bort o komma till mig. :)

GOTT NYTT ÅR!!


Lite försent kanske.. men bättre sent än aldrig! Nyår var faktiskt jätte bra.! lugnt o sansat med tre sorters pajer.. kan de bli bättre? :)

Jag avslutade faktiskt förra året med att göra årets sista fall.. vi stod på stolarna o dansade när jag skulle dansa kims dans.. men de har jag lärt mig nu, de ska man ALDRIG göra ståendes på en stol. :)

Lite bilder..

Underbara dukningen:





Fina tjejerna:







Fördrinken o tilltugget:





Gästerna i äkta posebilder:

 

Attans god mat med pajer. :) sen var de igång med lite frågetävling o festade. :D



O meine diamond kom o förgyllde kvällen med. :D



Raketerna var helt klart bäst... de var så dåliga.. lennie hade köpt nått billigt skit som knappt märktes. men vi skrattade gott åt de.

Avslutar med vad jag tycker är en riktigt fyllebild. :D




RSS 2.0