Grattis mamma!!


Idag fyller mamma år!! "Ja mån hon leva, ja må hon leeeeeva, ja må hon leva uti hundrade år"

Bästaste mamma! Som jag älskar dig! Grattis på din dag! Du är min Harry!



(Förra årets bus när du fyllde 50:))



(Mmm, goa tider! Alanya 2010)

Ha en underbar dag mamma! Det förtjänar du! :)

25/2-2012


Goooood daaaag allesammans!! Denna underbara lördag.. melodikrysset är igång och alla myser hoppas jag.. själv myser jag på gig hela dagen! Så får melodikryssa för två lördagar nästa lördag! :)

Igår när jag kom hem så blev det msndate med Mücahit i en o en halv timme.. sen tittade jag lite på tv, sen gick jag o la mig faktiskt. Var så jävla trött.. Så är väldigt pigg idag! Ikväll blir de Skilda världar-maraton så då måste man vara pigg! :) Jisses vad jag uppskattade Sandra o Daniel när de begav sig... jag var så kär i Daniel! Vet inte riktigt varför, han är lite småful när man tittar nu. :)




Hur ska ni tillbringa er lördagskväll? :)




God kväll!


Fick en frivillig domare i min och paulinas tävling i mars.. vår gode och underbare vän Barso! Barsobob som jag tycker är gott o säg.. Så du får ta denna uppgift Barso.. tävlingen kör igång 1 mars och vi kör hela månaden ut, så får du kora en vinnare sen. ;) Underbart! Tack Barsobobban!! :)



:)


P.S Nu lägga vi voss!



24/2-2012


Idag är det en lång arbetsdag.. 8.00-19.30! Men har inga planer för kvällen så det gör inte så mycket.. ska bara ta det jävligt passivt. ;) Så blir de ju mys hos Paulina imorgon! Direkt efter jobbet kommer jag med min sovsäck som jag inte har. :)

Pratade med Ving igår om att boka in Mücahit på mitt hotelrum så att han kan vara där med mig hela tiden och det gick jätte bra, och inte alls dyrt! :) Så nu kan han checka in med mig när jag kommer ner i april, så har vi möjlighet att vara mer själva än om vi skulle sovit hos honom. Så det var otrooooligt positivt!! :) Sen fick han jobb igår, börjar redan den 15 mars!! Sjukt kul!! :) Fick också ett tips från en tjej som hjälpt mig jäääääätte mycket (under hela "mücahit ska komma till sverige-grejen") att vi kan boka tid för intervju redan nu, så kan vi boka en tid till slutet av april så kan jag följa med han dit!! Taaack Angelica!! Allt detta gjorde gårdagen till en UNDERBAR dag!! De behövdes! ;) 

Jag och Paulina ska ha en liten "tävling". Under hela mars så ska vi blogga ett inlägg om dagen.. får se vem som klarar det bäst! :) Vem ska vara domare? Någon frivillig? ;)

Ha en fantastisk fredag allesammans! :)



Tar denna bilden igen för jag tycker den är så tjusig! :)


Idag är ingen vanlig dag!


Nää för idag är det Maaaaaalins födelsedag! Och vad vore din dag utan ett födelsedagsinlägg! Man kan inte svika en tradition som är så fin!

Jag får ju inte fira denna dag med dig, men jag lovar att ikväll tända ett ljus för dig och sjunga "ja må hon leva"!

Stort Grattis älskade Rasmus! Hoppas du får en fantastisk dag!!



Jag älskar dig! :)


Tack mamma!!


Vill med ett litet inlägg bara säga TACK TILL MIN MAMMA! Hon har varit ett så sjukt stort stöd för mig den senaste tiden.. sen vi kom hem från Turkiet i september förra året så har jag varit lite urbalans på lite olika sätt.. ;) Och oavsett vad som har hänt så har mamma stöttat mig till tusen procent!! Jag älskar dig otroligt mycket mor.. Och för mig kommer du ALLTID vara VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!! :) <3







Tack för allt mor min!! :)


23/2-2012


Idag har jag en ledig torsdag.. känns skönt! Har varit jobbigt att jobba dessa två dagar efter han åkt hem.. Men känner mig bättre nu.. Att jag pratat med honom två timmar på msn nu gör ju hela saken lättare med. ;) Helt underbart att få se han lite.. :)

I helgen jobbar jag! Lönehelg och jag ska stå själv, så inget festande här inte.. :) ska hem till Paulina! :) ska sova där, i hennes lägenhet för första gången!! Det ska bli så sjukt mysigt! vi ska mysa ner oss som bara vi kan, med lite Skilda världar, som faktiskt legat på is nu sen juni förra året tror jag.. :)

Jag älskar dig min skit! Tack för allt stöd du alltid ger mig!!



<3


Giganten Julfest 2011


När Mücahit kom hit den 25 november förra året så hade vi personalfest på lördagen dagen efter.. så jag tänkte slänga in han i mitt liv direkt och tog med han på den. :) Och eftersom jag har varit såååå dålig på att blogga på sistonde så tänkte jag lägga upp bildern från detta nu.. Måste ju komma ikapp mig lite. :)

Här har vi de två turtorduvorna! Alldeles festfina. :)



Mücahit och Lisa på BM!



En väldigt, väääääldigt lycklig dam! :)



Damerna!



Björn o Jonesi!



Mücahit!



Grabbarna Grus!



Kassan! :)



Väldigt trevlig kväll!!

Dagen efter tog vi Mücahit till Ullared.. kanske inte de smartaste... trött o bakfull... men jag o paulina hade roligt i alla fall.. ;)



Tack o hej för nu!! :)




Va ska man säga...


Just nu är det inte roligt! Fy fasiken!! Igår klockan 13.10 lämnade han Sverige... Ja jisses.. att säga hej då är inte de lättaste.. Har varit sjukt ledsen och kommer vara lite raddig ett tag.. Men sen vänder det till något positivt! Att få sakna varandra kommer bara stärka oss! Och jag har redan börjat räkna ner tills jag får krama han igen.. 60 dagar kvar...

Så alla ni som har era nära kära i närheten eller åtminstone i Sverige, NJUT! Uppskatta varandra varje dag.. Och just nu får ni kramas lite extra för mig med! :)





Mycket kärlek.. har aldrig varit med om så mycket kärlek innan.. :)




Giganter på Harrys!


Hittade ett gammalt inlägg som skulle upp för lääängesen.. så lägger upp de nu... det var en kväll för ett bra tag sen.. ett par giganter på Harrys med avslutning hos Björn! Sjukt trevligt!!! :)

Varning för måååånga bilder! ;)































Hoppas ni uppskattade det!!


Kortkväll på bodegan!


La in lite bilder på datan en kväll som detta och blev sugen på att göra ett litet inlägg.. det är så jävla roligt att dela med sig.. sen är det fräsigt att ha detta som en dagbok! Är alltid kul att gå tillbaka i inläggen o se vad man har haft för sig.. Så här kommer i alla fall lite bilder från en kväll på bodegan för två veckor sen. :)

Det fick bli de hela... :)

16/2-2012


Hejsan!

Idag är det torsdag och Mücahit åker på måndag.. :( Jag är väldigt ledsen, så klart!.. men måste tänka positivt!! Jag ska åka ner till han i tre veckor i april.. så vi syns ju snart igen! :) Då ska vi sätta igång hela processen med att söka uppehållstillstånd.. det är en hel vetenskap. Men jag har fått hjälp och har koll vilka papper jag måste ha med mig ner när jag åker. När man har skickat in sin ansökan som vi ska göra i april så får man efter det boka tid för intervju i Ankara. Det brukar ha 1-2 månaders väntetid. Sen efter intervjun tar det max 3 månader till svar, sen 1 månad för hans UT-kort att komma.. Så om vi har tur och vi får ett JA, så kanske han är här hos mig igen oktober-november! Det hade ju varit UNDERBART att få fira vår andra jul/nyår ihop! :)

I tisdag var det ju alla hjärtans dag och det var ju våran första! :) Jag jobbade hela dagen och när jag kom hem hade han gjort kvällsmat till oss, med efterrätt och maaaaassa tända ljus! :) Efter det fick jag helkroppsmassage (jävla trevligt att han jobbat som massör) och en liten drink! En perfekt avslutning på dagen! :)

Så nu är det då tre hel dagar kvar för oss i Sverige för denna gången.. vet faktiskt inte hur vi ska spendera dessa dagar.. vill träffa linis lite innan han åker.. vill du kanske leka med oss imorgon?? :)

Det blev ett himla långt inlägg det här.. men gud va skönt det var att skriva av sig lite..

Hur är det med er då?? Ni underbara få som kikar in här på gobbegobbe ibland! Säg gärna hej så jag vet vilka ni är? :)

Have e lovely torsdag allesammans!!





Turkey Juni 2011 :)


Glad alla hjärtans dag!


Sänder ut massa, massa kärlek till er som läser min blogg!!

Älska riktigt ordentligt idag...









Loooooove!!


RSS 2.0