30/3-2011


Snart börjar april.. o då är det emelies födelsedagsmånad!! ska fira mig lite varje dag!! :) Den 17 apríl ska jag bli firad hos mormor o morfar i alla fall, en heldag med god mat och underbart sällskap! :)

Ikväll blir det quiz o mat på harrys med paulina o lisa. ska bli riktigt trevligt! ett gott avbrott i vardagen! :)

Har inte så mycket mer att tilllägga en dag som detta.. underbart väder har det varit idag, nu är våren verkligen på väg med stoooora steg! :)



Have a lovely onsdag!!



27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt


Jag ska se vad jag kan leta fram.. någon som jag uppskattar väldigt lär väl finnas här..

Förlåt mamma!! Men gud va bra du är!!!



Alla bilder på mamma från vår Rhodos resa får mig att skratta.. helt underbart!!

Jag älskar dig mest mamma!!


26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med


Jag har alltid roligt med mig själv!! Jag är nog det bästa sällskapet!! :)

Nej, men lägger upp några bilder på goa sällskap!! energigivare!!

















Tjopp o hej!! :)


Namn!


Tror vi kommit fram till ett namn.. på väg till bussen imorse så pratade jag o far glatt om vår uteservering.. Namnet ska nog bli "Papa Joes" i ordmun i alla fall, det riktiga namnet ska vara "Papa Joes Bodega"!

Jag tror detta känns bra, ska känna lite ytterligare på det.. men är nöjd! Kommer även ha ett bed and breakfast! Håller för fullt på med menyn för detta! Samt drinkmenyn, har ni några goa drink tips? Josagroggen är ju huvuddrinken!! :)

Paulina, jag utsåg dig precis till vår dörrvakt.. hoppas detta är okej? :) När du väl fått i dig lite alkohol så kommer du vara den bästa dörrvakt som finns! :) Oslagbar!! Släppa in allt o alla! :)

Är sugen på att fixa iordning till helgen, men tror tyvärr att det är lite kyligt fortfarande.. men snart så.. ;)

På onsdag blir det Harrys med mina damer i kassan! Käka lite gott o vara med på quizen! Attans trevligt!!

Ha en underbar tisdag!!



Bra bild!! :)


Mysemåndag!


Idag tog jag tillfället i akt och döpte denna dag till mysemåndag!! Ska tvätta nu vid tolv, sen kommer Paulina vid tre o vi ska göra lite ärenden! :)

Igår var jätte mysigt! Lite smålullig blev jag, men det la sig när jag ätit. Jag var inte med o tävlade, tur det! Jonas blev vinnaren med 12 poängs vinst. Gratulera! Anton var okoncentrerad och glömde två gånger bort att tävlingens tema var färg! :)

En o en annan blid togs igår! :)












Det var allt för mig nu, ha en underbar måndag, mysemåndag allesammans!!


Jag är kär!


I våren.. i mina vita converse.. i min nya skinnjacka.. i min kommande uteservering!! Har aldrig sett framemot våren och sommaren så mycket som i år!! :) o snart min födelsedag med!! känner mig riktigt sprallig idag!! ikväll är det nördträff på linnegatan.. ska bli mysigt! tänkte vara med killarna ikväl.. ska dricka lite rödvin o bli lite smålullig o vara med på deras quiz. Pappa jan som håller i den och ämnet är färg. jag kommer ha noll koll, men ska hålla låda ändå. ;)

Vad gjorde ni igår då? Vet att paulina måste ha haft trevligt.. messade innan o fick ett kort svar. :) "Är himla bakfull. Ringer sen" Awesome!! Sånt gillar vi! :)

Pussar till min skit!!



Mmm harvey..


Löööördag!!


Hejsan hoppsan!! Hur är det med er idag? Det är ju fasiken lördag... go dag!! Ikväll blir det ett par glas vin hos en vän.. kan bli trevligt!! Men får ta det lilla lugna, jobbar ju faktiskt imorgon. :)

Igår efter min mega städ o röj dag så blev det bara tv efter det.. mest big brother.. shit vad jag är fast i skiten.. :) uppskattar det så sjukt mycket!! :) Favoriten är nog Peter o Martin! Vill att Martin o Sara ska bli sammans. :) Känner mig som en tolvåring eller nått.. men det bjuder jag på. ;)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... men ni sitter nog inte vid datorn endå, det verkar vara rätt gott väder ute.. hade gjort allt för att få ligga o sola, med något gott i näven.. få en topp o ligga o fnittra i en timme.. :)

Det får mig osökt att längta till den 15 juni!! :) Yeah maaaan!!




25e bilden: En person som alltid gör dig glad






Hahahaha! Var tvungen!! :)


Fredag!!


Så där ja, då har vi sett det två första filmerna av Twilight! Tänker inte yttra mig om saken! :)

Jag fick ett sånt städryck idag.. jisses vad jag städar nu!! Och jag MÅSTE ha ett namn till min uteservering nu, "josahaket" ligger högst på listan än så länge.. så nu får ni slänga in lite fler förslag. :)

Bloggar från pappa jans dator just nu, så har inga goa bilder.. kan ta en titt efter vad han kan ha! :)







Så trött pappa jan ser ut.. gosegos!!


Mystorsdag!


Tog tillfället i akt och döpte denna dag till mystorsdag!! :) För jag o paulina ska mysa ikväll! Är lediga imorgon båda två så ska titta tv, tjabba o hålla om varandra lite.. ;)

Kim.. I love it att du är med mig i detta.. "pulebaren" får ju lite fel intryck ja.. hade jag velat öppna en sån uteservering så hade det varit perfekt! :) men det ska mest vara josagroggar!! :) En hel del glas vin också! :)

Tack för en mysigt tjabbestund igår Rasmus!! Fast det var hondan var det bröts o jävlades!

Imorgon då när jag o paulina ska mysa med våran lediga dag så ska vi se några filmer från våran mega långa filmlista. Imorgon står Twilight på schemat. Ingen av oss ha sett dom, o vi har vägrat på grund av all hysteri.. men eftersom dom är med på listan nu så måste vi! Får bita ihop helt enkelt! We can do it maaan!!

En speciell puss o kram till Malin idag!!



Ha en underbar torsdag!!


Två bra förslag!!


Har fått två sjukt bra förslag till min uteservering! Dessa två av underbara kimsidimsi!! "Josahaket" och "Pulebaren"! Svårslagna.. väntar på fler spännande tips.. Kims tips må vara väldigt interna från när vi var i cypern förra året, o det gillar jag!! "Josahaket" var bäst! Det kommer ju förhoppningsvis drickas måååånga josagroggar där. :)

Goa bilder från Cypern!! Lovely!!














Yeeeaaah maaan!! Jävla klockren resa!! Hade så sjukt kul!!



23/3-11


Nu när våren smyger sig på mig så drömmer jag om min uteservering.. tänkte gå all in med den i sommar... så nu vill jag att den ska ha ett namn.. ge mig ett par goa namnförslag!! :) Paulina ska kanske så blommar! Jag ska inhandla dukar, ljus o annat smått o gott!! Lovely!!

Förresten hörni.. jag har fått nya grannar! Vet inte riktigt vilka det kan vara än, men tror det är ett äldre par. Tyvärr!! Hade velat ha nått ungt o fräscht! Som har lite fester, som man kan bjuda ner när man själv har fest. :) Någon av dom där ovanför mig går upp vid 07.00 varje morgon o tar på sig ett par inneskor som jag hör sjukt tydligt ner till mig.. så gnäller hon på min musik någon gång så ska jag be henne ta av sig morgontofflorna.. haha!!

Ni som läst min blogg nu på sistonde vet ju att jag varit så sprallig.. o nu är jag inte bara sprallig utan jag är stollig med! Tänk så gott att få lov att vara stollig!! I love it!!

Ha en underbar dag allesammans!!



Snart fyller jag år!! Här en bild från när jag fyllde 20! Fyra år sen, FYRA år sen.. halleda, va tiden går..


In the club!


Go bit!! Uppskattar den låten väldans mycket! Gott sound!! Och han är ju så jävla grann med! Shit!! De knyter sig.. hahaha!!



Mmmmm...


Underbara väder!!


När jag gick till bussen idag så var det strålande sol, runt elvatiden var detta.. o jag njöt.. jisses hörni vad jag njöt!! Nu är våren på väg!! Känner mig så sprallig.. haha!! jag mår riktigt bra! förra året vid denna tiden var det inte så bra... men nu kliver jag in i den underbara våren med stooora steg! ser framemot min invigning på uteplatsen. Ska se till att det blir en invigning jag sent kommer glömma! :)

Glädjen ökar bara ännu mer när jag vet att det är emelies heliga tisdag ikväll!! missar dock big brother, men det får det vara värt! vad tycker ni om big brother? tittar ni på det? jag uppskattar gurkan! o martin o sara! Peter är väl den jag tycker är hetast!!

Helgen har annars varit väldigt lugn! Lite come together hemma hos mamma i fredags, lite alkohol. O gamla goda bitar, mina gamla skivor åkte fram. :) sen fick vi besök av två glada vänner! :) mys o film med paulina på lördagen! Väldigt lugn o fin helg! :)

Ha nu en förträffligt bra tisdag!






Gårdagens kommentar!


Av Meine Fridis: grymt!

Kan inte bli mycket bättre än så, det säger allt.. :) :)

Idag är det fredag.. fredagar är utan tvekan den bästa dagen på hela veckan.. älskar fredagar. Hela helgen har man framför sig och man känner sig lite lycklig och sprallig!! :) sprallig? när fan var man det sist? :)

Orkar inte skriva mer.. lägger ut några goa bilder.. favoriter i repris!














Awesome!!


17/3-2011


Fasiken va tiden går fort.. tycker inte det var längesen som jag firade nyår.. jisses alltså.. o nu är det redan mars.. OCH mitten av mars.. ja jisses hörni.. pappa jan fyller år på lördag!! Grattis!!

O Barso fyller 25 idag!! Grattis till tusen!! 25, du börjar bli dam nu.. men det är långt kvar till paulinas ålder.. hon beter ju sig i alla fall som 72,5. :)

Annars har jag inte mycket att säga.. går mot en ledig helg nu.. tre dagar ledigt.. det är jag värd.. :) YEAH MAN!!

PEACE!!



Riverside motherfucker!!


24e bilden: En bild som gör dig glad


Uppskattar denna bilden o får alltid ett leende på läpparna när den dyker upp... dans i köket.. :D



Från samma kväll hittade jag denna bilden... fasiken va bra den var... den har jag missat i massan.. så go pappa jan ser ut!!



Saknar han massa!! har inte träffat han sen tisdags förra veckan... o jag är van vid att träffa han varje dag.. så det är attans tomt!! Hoppas han har det mysigt på sin semester i alla fall.. :D


Clabbe is den skyldige!


Med hjälp av både Sofie och meine Rasmus så har vi nu kommit fram till att det var clabbes näve.. han är den skyldige till att jag blev så fuller.. men tyckte att clabbe var i underbart fin form! :) och det var en riktigt stor upplevelse att få se paulina o uffelilles relation blomstra på det viset. :)

Jag vet inte när ni fyller år riktigt.. men vet i alla fall att det ska firas ikväll!! Ha en underbar kväll o massa GRATTIS till både Sofie o Barso!! :)






Igår var de ju premiär för emelies heliga tisdag.. åhh va lycklig jag var.. mmm.. som jag mööös... o pratade med mamma i varje paus med.. attans mysigt!!

Just det ja.. på måndag är det dags för mammas överrasknings present från mig o paulina.. vi ska hämta henne klockan 07.12.. sen ska vi ta henne på äventyr.. en heldag, bara vi tre!! ser framemot det sjukt mycket!! :)

Ikväll blir det dubbeldos av big brother, får ta igen det avsnittet jag missade igår.. ska bli trevligt..

Have a lovely onsdag allesammans!!




Awesome!


Dagens väder fick mig att tänka på ordet awesome... förra våren o sommaren så var det ordet som gällde.. jag o paulina använde de hela tiden o allt var så himla awesome hela tiden.. :) jag hoppas att det kommer vara det nu i år med.. :) något som är awesome är ju vår resa som sker i juni.. two weeks in turkey!!! looovely!!

Ikväll allesammans börjar desperate housewives igen!! o jisses vad jag ser framemot detta!! är lycklig i hela kroppen!! :) meine heliga tisdag is back!!

Jag o paulina har blivit lite smått besatta av big brother... jag älskar big brother, har alltid gjort o kommer alltid att göra.. och i år fick jag lina att titta på det med.. jag uppskattar faktiskt gurkis, trodde inte jag skulle göra det.. men han har charmat mig.. o martin så klart.. samt peter! ;) igår var det så gott när simon var så himlens full o gurkis blev alldeles orolig.. jag är en sån nöööörd!! :) and i love it!!

Ha nu en mysig tisdag!!





Jag o mina två mest aktiva kommentatorer just nu.. loovely!! :)

Sen vet jag inte om det är klas eller strumpans näve... klas??!!




13/3-2011


Igår var det melodifestivalen.. har inte sett en enda deltävling så jag o paulina valde att se den som man gjorde förr i tiden.. EN final, sen är det bra.. kände ju igen några låtar från radion men hade ingen aning att dom kom ifrån melodifestivalen.. vi uppskattade ju danny.. jisses vad vi uppskattar han.. så grann!! jag måste erkänna att jag vill ha samlag med honom.. hahah!! eric saade är söt me, men känns lite ung.. jag tror han kan vara fräsig i den stora finalen, slår ju sönder glas o såna grejer.. :D

Vad tyckte ni då? :)

PEACE!!




Sorry!



Har varit väldigt dålig uppdatering, men har varit sjuk igen... Börjar bli riktigt trött på det nu... åkte på en dunder förkylning/feberattack o allt som hör till i torsdags.. sen har jag varit i viloläge sen dess.. är uppe på fötterna på jobbet idag, men mår inte helt okej än.. :( är lite orolig för imorgon bär det av till stockholm i två dagar, hoppas min kropp känner sig beredd på detta..


Hur är det med er då? friska o goa? :)





Vill hem o mysa i en gosig filt. :)



Kalla mig kristallen!


Ja, jag fick en liten släng av kristallsjukan förra veckan.. vaknade på tisdagen o ramlade ut genom hallen.. var jätte yrslig.. blev så klart jätte orolig o nojjig. så ringde min bästa mamma så hon fick komma hem till mig.. sen kom paulina o vi åkte upp till akuten. Var tvungna att åka dit, försökte ringa massa olika vårdcentraler men det var telefonsvarare överallt.. Vi spenderade totalt 5 timmar på sjukhuset.. paulina hann till o med vara en sväng i skolan innan hon hämtade oss för att åka hem.. jag hade visst fått kristallsjukan som det kallas.. det är massa kristaller i örat som tappar fästning o ränner runt.. :) men dom börjar komma på plats nu o jag har börjat jobba igen. :)

Första tre dagarna var as jobbiga!! Då var underbara paulina o mamma vänliga att vara hemma med mig i skift.. Ni är bäst!!!! om era kristaller dansar omkring någon gång så är jag den första på plats. :)






P.S Tack till både Sofie o Meine Fridis som brukar kommentera här!! Hemst trevligt o gulligt!!
Sofie: Jag vet att jag ser tossig ut, nästan som en tomtemor, eller trollmor.. :D
Frida: Saknar dig! Måste leka snart!!

23e bilden: En bild från i somras


Midsommar..

Goa tider.. massa tusen fräknar o vitt solskydd på läpparna.. det är fasiken livet det.. :D




22e bilden: En bild på en tid du saknar


Jag saknar året 2007!

Blev singel i början av 2007, först var det otroligt jävla jobbigt, men sen blev 2007 ett av min bästa år någonsin..

Var utomlands med kompisar för första gången.. första semesterflirten.. :D



Underbar bild!!



Malin träffade ju med lite kärlek. :)



Så jävla fina o vackra mina tjejer är här..



Tack för att ni finns.. o tack för 2007!!

Tack även thomelille o meine diamond som gjorde de året underbart!! :)


RSS 2.0