Midsommar 2010


Ja, den var riktigt trevlig!! Började med solning o drinkar med paulina o mamma.. pappa jan serverade oss hela dagen.. kunde inte få det bättre! God mat o god dricka hela dagen.. o massa dans på kvällen! en liten utgång, men de funkade inte.. roligaste var väl att jag mördade paulinas tå.. :D bilder kommer sen.. får nöja er med denna..

Något annorlunda med paulina? :)



<3

På pallen?


Hahaha!!! nej, de bidde ju inte det.. vi var ett jävla team! men det är inte vår typ av musik... men vi hade jätte trevligt!! det underbara gänget var..



Jonas, Anton o Paulina!

Sen var de...



Jag o pappa jan..

O pappa jan hade..



Daisy med sig! AWESOME!



Nattamat!!





Skämsglasen!!!




På pallen!

Ikväll blir de quiz med killarna o paulina på harrys!! pallen here we come!! :P

Vad har jag på fötterna Paulina?


Nämen ser där ja! :)




Trött..


En vecka i cypern sätter sina spår.. jobbat tio timmar idag o är helt slut nu...



Så här hade jag verkligen viljat må just nu... så gott!!


Då var med med igen!!


Ja, hemma igen! känns så jävla tråkigt!! har haft en sjukt rolig vecka.. med en jävla massa yatzi! haha! o en hel del trevligt nytt folk. ;) jag ska börja mitt monsterinlägg snart.. just nu ville jag bara säga hej! HEJ!


Ville bara in o säga hej!


Ett litet hej från mig innan jag åker.. är sjukt taggad, kim kommer o hämtar mig om cirka 1 timme o 37 minuter! nu sitter jag o paulina o tänder till lite till världens bästa låt.. riverside moootherfuuucker. :D

Kommer med ett monsterinlägg från resan sen.. :)



(jag o allt, mallorca 2008)


11/6-10


Fredag idag o det betyder att jag snart har semester i en vecka!!! :) vill att dagen bara ska springa förbi med glädje o skratt.. men icke.. dagen har börjat riktigt pissigt.. :(

Fick ringa en kund som, ursäkta mig, men var helt tappad.. var flippad över en grej som inte var fel egentligen, ja ni vet.. jag skakade o var helt förstörd när jag pratade med han. vid dom tillfällena så är jag verkligen fel person på detta ställe... men men fixade biffen i alla fall.. förhoppningsvis så handlar han inte här mer.

Vill att detta ska vara sommaren of awesomeness som ni kanske hört redan ;).. men det är massa som stör mig fortfarande! :( mycket jag själv.. jag måste skärpa mig. jag är ju en snäll människa.. eller jag tror att jag är de i alla fall.. jag vill alltid allas bästa, o även om jag blir sviken så bryr jag mig fortfarande.. har ganska svårt för att "pissa" på folk när det behövs.. så varför ska jag envisas med att bry mig o folk som inte vill att jag ska bry mig.. skärpning på emelie!!!! hoppas en veckas semester ändrar på det.. för jag pallar inte längre.. folk ska la vara tacksamma att jag vill vara deras vän.. jag är ju så awesome!! ;) eller? :)

Nog om gnäll!! jag har ju all rätt att vara glad o lycklig nu!! längtar sjukt mycket till söndag, får träffa paulina o gå igenom hela tunisien resan!!! o hon har köpt paket till mig.. men tror hon är mer glad för det än vad jag är. :D

 

(Rhodos 2009, lite tjuvig, bitter o dan)



10/6-10


Igår var det quiz på harrys med pappa jan, jonas o hans gode vän love. :) awesome! vi gick stenhårt ut o skulle på pallen.. vi var helt säkra.. att vi då gick på en nit o inte ens vann glas knäckte oss.. jonas bröt totalt ihop.. men vände efter en stund o började tagga till nästa onsdag. då jag tyvärr inte kommer kunna närvara.. är ju i cypern så det känns okej endå. :) vi missade på fyra årtal då vi var ett år ifrån, ETT år. känns så jäkla pissigt! pappa jan är dock bäst på att alltid vara ett år ifrån rätt svar.. :)

Idag är det en lång jobbedag.. ett 13-14 timmars pass... men det tycker jag om... så jag kommer vara sjukt mör när jag kommer i säng ikväll! men sen är det upp o studsa till en jobbedag imorgon med... men sen, sen gott folk är det semestertajm för emelie! jag kommer vara gigantenfri i 10 dagar. :) har en ledig helg o sen åker jag ju på måndag. fy fan va AWESOME!!!!!! jag o kim kommer ha en crazy vecka!!! om jag känner oss två. ;)

Har messat lite med paulina, hon har det så bra i tunisien.. :) hon har solat massa o blivit lite bränd. men tror hon uppskattar det. :D hon hade fastnat på någon båt igår eller nått. lätt roligt men fattade inte riktigt. längtar till söndag när jag får höra allt. :D

Hoppas det är bra med er allesammans!



(jag o tjejerna i bulgarien 2007)


Vi gjorde de!


Igår kväll började jag o kim prata om att åka utomlands.. eller kim beklagade sig mest över att hon ville så gärna komma iväg men hade ingen att åka med.. o jag har känt suget länge.. så efter bara lite tjabb o letande så hade vi helt plötsligt bokat en resa.. :) så på måndag åker jag o kim till cypern för en veckas semester!!! AWESOME!! sommaren of awesomeness börjar ju bra!! är så sjukt taggad!!




Klockrent!!

Bra bild!!


Jag lånar denna bilden av underbara sofie!! hoppas det är okej!! uppskattar att du tagit den för jag uppskattar den!! jag o paulina lyssnar på bästa låten just nu.. riiverside mootherfucker!! awesome!!! :)



:)

Måndag idag..


Ja, för er som inte vet så är det måndag idag.. o det betyder att det är emelies lediga dag!! awesome!! jag tvättar för fulla muggar här hemma. :) har inte så mycket vettigt att skriva.. så visar nån bild från i lördags..

Mycket awesomeness!



Pappa jansi inte lika awesome. :)



Vem kan se gladast ut?



O min gode vän anton! :)



Det var allt för denna gången.. måste hoppa i skorna o gå in i tvättstugan... :)


Hjälp!


Kan inte sluta säga AWESOME!!

Kan ju inte hjälpa det.. allting är ju så jävla awesome hela tiden... måste komma på nått nytt ord som jag kan köra istället.. :)

Jag menar bara se.. AWESOME!!

 

 

 

 

 


Det blev awesome!


Gårkvällen började med lite grillning med linda, pappa jan o anton! jätte gott kött med lite grönsallad! mumma!! sen dracks det en eller två drinkar. :) Jag o linda satt o löste världsproblem ute på altanen ett gott tag. jätte mysigt! sen kom det en kille som skulle upp till najbör på fest, så var inte najbör hemma än så bjöd in han till mig.. sen kom najbör med massa kompisar! :) så jag o linda hängde med upp till najbör! attans trevligt!! blev lite dragen så började dricka vatten på slutet o gick hem o la mig när resten av sällskapet åkte in till stan. väldigt moget av mig om jag får säga det själv. :) så mår förträffligt bra idag på jobbet. awesome helt enkelt. :)

Nu är min paulina i tunisien.. så en liten hälsning till henne. :)

Hoppas ni allesammans haft en bra helg med!! :)

 

(Not so dark anymore, går ju mot ljusare tider)




Ledig fredag!


Idag är jag ledig.. o de är awesome!! ska bara njuta av de fina vädret!!

Har haft en underbar vecka med malin, därav lite dålig uppdatering.. vi har festat, festat, varit ute o ätit o varit på quiz, tjabbat massa..o de har varit lovely.. :) o därimellan har jag jobbat massa.. så varit upptagen.

Nu har malin lämnat mig igen o de är så tråkigt! men rasmus är med mig hela tiden ändå. :)

Vi var ju o spelade brännboll i lördags med paulinas klass o de var jävlar vad jag hade träningsvärk efter de.. haha.. o blåmärke fick jag på handen efter att klockan suttit lite fel.. o sår på hakan... jag fick allt efter denna helgen.. eller förra.. de är ju fan helg nu igen, men denna blir sjukt lugn, jobbar ju.

Det är härligt att sommaren äntligen är här.. den kommer ju bli legendary.. enligt mig o paulina i alla fall.. de ser jag framemot.. o allt känns bra!! mår gott nu!!

Have a lovely weekend!!


Awesome helg när malin är hemma..


Ja, jävlar vilken helg.. jag har haft skiiiit kul men har haft en del av den härliga bakfylleångesten! En del grejer kunde man ju hoppat att göra... men men.. den har varit awesome!

Började fredagen här med goaste tjejerna! jätte roligt!!



O självklart de traditionella outfitsbilderna. :)








Malin kan så mycket konster hon. :D



Bra bild..



Lite bättre.. eller? :)



Skulle på lite klassiska gruppbilder.. dock så tar inte pappa jan som jag vill o sen så är ingen med på bilden heller... eller jag o paulina är.. hahahah!!!



O nu är ingen med.. awesome!



Eftersom de är mina allt så kände jag att jag ville ta lite bilder på oss tre. :D

   

   

   

   





















Jag nöjer mig med dessa bilder så länge.. ni får mer sen...

AWESOME!



RSS 2.0