Julbordet!


Ja, de var ju trevligt julbord på heagård som gällde i lördags.. samt efterfest hemma hos fisen efter de. :D så de bidde inget stan.. men lika bra de.. lite dragen var man o pengar sparade man ju. :) de har tagits hur många bilder som helst.. så ni får bara se en liten, liten skara.. Tack alla som var med o gjorde de till en sån trevlig kväll... o hoppas att de inte bara var jag som var askalas! :)

























Ja de fick bli sista bilden ut nu för tillfället.. man vet aldrig när jag kan smyga in fler.. :)

Idag har varit på stan med kära mor.. handlat massa julklappar.. de är inte ens december o jag är i stort sett klar med mina julklappar.. vilken kärring man har gått o blivit. :D


Friday!


Finally Friday!

O de är inte vilken fredag som helst.. det är snart-är-emelie-ledig-i-tre-dagar-fredag! Är ju ledig lördag-måndag! ska bli så satans goooooott! Planer hela helgen.. de tråkiga med de är ju att dagarna kommer gå så satans fort.. men men, de ska jag inte tänka på nu..

Fredag: Jag o pappa kommer hem efter en hård dag at giganten. möts av plina som lagar mat till oss.. tar ett glas vin, äter gott o njuter av doobidoo. (älskar lasse) sen tittar vi på slutet av idol! (heja erik) sen gör vi de vi känner för.. oftast bara myser. o de är fakiskt den bästa dagen på hela veckan. :)

Lördag: Vaknar upp jämte plina.. går upp i lagom tid, gör lite frukost o löser sen melodikrysset ihop. :D sen vet jag inte riktigt hur dagen kommer se ut. (plina kom med någon mysig idé) men framåt kvällen blir de fest. klockan 17.30 ska vi samlas på giganten.. sen åker vi till heagård vid 19.00, efter de vet jag inte alls vart kvällen kommer ta mig.. de merkurius! :D

Söndag: Bakfylledag! sen god mat o film tillsammans med bästa mamma. :)

Måndag: Upp o studsa vid sju, ska tvätta! :) sen stan med mor, handla massa julklappar o äta lunch. :D kan inte bli bättre! sen spenderas väl resten av dagen med att slå in alla julklappar. :) tycker de är så mysigt!

De var min weekend de. :D

Have it underbart! :D


O majsis så klart!!


Förlåt majsis.. tänkte inte på att du håller ett öga på mig med.. :)


Glömde en sak..


Hehe.. glömde en säker läsare... cecilia.. var inne på hennes blogg.. www.kivvi.blogg.se o såg att jag är en av de bloggarna som hon alltid läser.. de värmde :D



De var mig en jävligt slirig bild på mig.. men den bjuder jag på.. :)

Puss på cecilia...

O massa pussar o saknar på dig min rasmus!



Have a nice kväll!

One day kvar!


Sen är de freeeeeedagstradition! hehe.. ett jävla tjat om fredagstraditionen, jag vet.. men de är ju bara plina som läser min blogg ändå.. o kimsi så klart! hej hej kiiiiiim!

Igår när jag kom hem från jobbet så välkomnades jag av en drink från min kära far.. en god rom o cola.. mumma så där en onsdag.. sen blev de kantarellsoppa till förrätt o en god jävla entrecote till varmrätt! riktig bamsestek! :) o till de njöt vi av scrubs! :) kan inte bli bättre.

Jahanähe.. nu vet jag inte vad jag ska skriva.. strumpi var inne på jobbet idag.. kul o se han, de var ju as längesen.. denna infon var mest till dig plina.. ingen höjdarnews kanske.. :) inget ni känner att ni vill anteckna.. haha!

En bild.. javisst! :)



Precis hemkommen från Rhodos.. vill åka på semestern igen!!!

 

Ha de nu gott allesammans!

 

 




Hello all!


Idag blir de inte mycket roligt som jag kommer skriva här.. har faktiskt inget vettigt alls att dela med mig av..

Julbord med gigantos på lördag.. kan bli spännande! :) ska inte gå all in som emelie brukar göra.. med jobbafriendsen så får jag ta de lilla lugna! ska äta på heagårds skafferi, var där för 2 år sen med, o de är mysigt! vet inte vart de bär av sen.. de merkurius.. som plina alltid säger.

Sen blir de ju givetvis fredagstradition på fredag! har haft en paus nu ju, så nu är jag extra laddad inför vår kära tradition! :)

O förresten kim, jag försöker förbryllt ladda upp puffe tuffe-filmen på youtube, men de går inte! :( men ska jobba lite mer på de. :D

Såg en käck grej som en storbloggare hade gjort.. med att välja favoriten av två saker.. o jag som älskar listor o sån skit tänkte att jag gör de med.. :D fräsigt värre!

Chips
eller Godis

Titanic eller Pearl Harbor

Scrubs eller Simpsons

Utekväll eller Hemmakväll

Pizza eller Hamburgare

Trean eller Femman

Frank eller Johan (bara för dig plina)

Bruna ögon eller Blåa ögon

Ge eller Få


Ja, de var en liten lista.. tyckte de var mysigt att fylla i.. så om ni tyckte de var tråkig läsning så skiter jag i de. :D

Ha de nu bra allesammans! :)

 

 

 


Stora varbergs festen!


Ja, i lördags var de dags för fest! kim o lotta hade 50 års kalas i varberg. :D i en mysig liten lokal med typ 65 pers. :D attans trevligt..

Jag, frida, plina o therese åkte upp direkt efter en dag på giganten.. åkte till kims lägenhet för att göra oss fina. kim var tyvärr inte där men blev välkomna av två killar istället. trevligt!

På väg till festen.. trots partyklänningar o massa nerlagd tid på hår o smink så blev de inte så bra tycker jag.. :D eller vad säger du plina? :)



Väl framme.. välkomnades av underbara kim!



Folket.



Käcka klas.. klas? klas!



Plina hittade världens sötaste katt.. :D



Värdinnorna välkomnade oss. :D



Min bordspartners.













Peace!



Kims syster o bror höll mysigt tal.



Tävling på gång. :)



Kvällens bild.! :D



Kolla plinas lilla mini huvud! :D



Therese med bordskavaljer



Söta vi!



Mingelkillar, samt underbar katt. :D



Bästa bilden på plina, ser ut som hon slängts ut eller nått..



Rullstolsrace!





Kim var så nöjd över rullstolen som hon fick behålla. :D



Kvällen var verkligen skit lyckade! as goood mat, en underbar potatisgratäng! allting var perfekt! tack kim o lotta!

Kvällen slutade med efterfest hos kim.. där börjar minnet svika, men jag hade nog skit trevligt där med.. kom ihåg att plina byte om till shorts o de uppskattades av mig.

Mådde inte så bra dagen efter, körde en liten runda.. sen var de dags för en mysig liten tågresa hem.. men trötta o slitna var vi. :D



Tack för en låååde kväll allesammans!! :)


Fredagstradition minus plina!


Ja, så fick de bli. plina hade andra planer i fredags, så jag styrde upp de på bästa möjliga sätt. bjöd hem älskade sötaste frida o therese till mig o far. :)

Först gjorde vi tre tjejer stan, köpte present till kimmsi o köpte lite hårfärg o annat mys. :)

Frida tog ansvar för maten! De skulle bli kyckling o pastasallad!



Therese passade på att kela med mina bebisar! :D



Glatt gäng laddade inför doobidoo!



Supergoood mat! :)



Jag tror therese tyckte de med.



Efter all tv-tittande så blev de massa youtube. frida ser ju så där road ut. :D



De var en jätte mysig kväll, tack för de trevliga sällskapet!

O tack frida för att du färgade mitt hår. :)






Hejsihoppsi


Idag är de torsdag o de innebär just idag att jag jobbar till tio ikväll.. de är möte at giganten. o plina, min nya kassabiiiiiiatch kommer också! :D nu ska jag jävla köra med henne.. :)

Igår var en fruktansvärt trevlig kväll! Jag o pappa käkade middag hemma hos frida o henrik! hur gott o trevligt som helst! sen spelade vi chicago! o jävlar vad jag förlorade! haha.. men de var bara 40-50 spänn. :)

TACK SÅ MYCKET FRIDA O HENRIK!! :D

(bilder kommer förhoppningsvis snart! ska få lite av sötaste fridis!)

Ha en underbar torsdag allesammans! :)

Bilder från spooooonvalley!


Mys i spoonis var de ju igår. :D

Jag älskar falken..




O plina är ju sötast!



Christian är så gosegos..



Majsis ville inte vara med på bild den.



Men bengan tyckte att de var kosligt!



Kvällens fall i köket



Kvällens knäckemacka!



Kvällens nattafrisse



Kvällens bästisar



Kvällens god natt allesammans!




Kommer allt att bli lite ensamt..


Mm.. :( jag har ju sovit hos plina i två nätter nu.. nere i hennes källare i spoonvalley o nu inatt ska jag nana själv.. lite tomt.. men men.. de har varit mysiga dagar med franken o falken. :D lite ytterligare bilder kommer senare ikväll.. :D


Söndagsmys!


Mm, de blev de verkligen.. jag o plina fikade först hemma hos min underbara mamma.. vi fick oss en varsin biobiljett. :D tack mammsi! :D

Sen åkte vi o hyrde de tre sista filmerna med johan falk. :D lika bra o ta alla tre på samma gång. :D tittade på del 4 tillsammans med christian. :D den var riktigt bra.!! "min kille" var inte med så mycket men den var bra endå.. lipade lite på slutet också. tyckte de var lika bra. :D

Sen gosade jag, masis o plina ner oss framför paradise hotel.. some pretty good shit. :D

O goooood lasagne fick jag ju med. :)

Sen gjorde jag o plina oss iordning för att krypa till kojs. :D

Kvällens munskölj!



Kvällens "klar med munskölj"



Kvällens kiss



Kvällens "va fan, skelar jag?"



Kvällens "vi tar en till bild när vi munsköljar"



Kvällens "nu har vi krypit till kojs"



Kvällens "haha, kolla mitt huvud i skuggan!"



Vääldigt mysig söndag som avslutades med lite scrubs i sängen. :)

Nu måndag, tvättdag! :)


Min weekend in bilder!


Har haft en underbar helg! :D

Började med en underbar fredag med att jag o pappa välkomnades hem av paulina som fixat allt till oss.

Vin i kylen.



En vääldigt god soppa som hon o bengan slängt ihop.





Jag o värdinnan. :D



Fredagstrion!!



Tack så mycket plina. :D



Sen efter doobidoo o idol så blev de två sista avsnitten av twin peaks. sorligt att de är slut nu.. o slutet på hela serien är inte så roligt. :( sen nanade jag gott jämte min gumma. :D du är bäst!

Lördagen
började med melodikrysset.. pappa o plina ägde hela krysset o klarade allt.. jag var mest bara med på ett hörn. :) sen tittade jag o plina på johan falk del 3.. o fy helvete va grann han är i den.. frank wagner..  jag är kär! :) efter de blev de en cykeltur till hemmakväll för att lämna den. :) o då var vi undercover.. haha, vi såg allt genom johan falks ögon. haha. vadå besatta?

Sen blev de en afterwork på harrys.. tyvärr utan plina..

Jag, pappa, frida o hennes henrik.

God mat o förträffligt trevligt sällskap. :)





Sen rundades de av o jag begav mig hem till gädden på en lugn förfest med mest lite skit snack. mysemys.



Linda flickebarn.



Här väljer jag att posa med lite popcorn.. sexy! :D



Men jag gillar ju även att göra nått käckt med. ser jag inte lite nysnyten ut? :)



Väl nere på byn. träffade en av boffes kompisar.. o är de inte lika? o är de inte cissi som smyger fram där bak? ;)



Ja, här har vi ju cecilia. :D



Goa tjejerna. :)



Söta du. :)



POSE! lovin it. med mitt nya läppstift. :)



Hela gänget samlade. boffe ser så go ut. :D



Lite draget nere på bobbsi kanske. :D



Träffade fina charlotte. :D



Hur fan ser jag ut? :)



Fan va festligt bild. :D



Otroligt fina charlotte. :D



Finns en pose bild på linda när hon ligger uppe på bänken, men tyvärr blev den för vulgär så kan inte dela med mig av den.

Sista bilden ut, på mig o cissi.. se så slickat o svett mitt hår är. haha! men vi dansade ju som galningar o jag hade ju kofta o skit. klart de bidde varmt. men jag trodde inte jag såg så illa ut.. men de får man ju bjuda på. :D



De var i alla fall en skit rolig kväll.. :D fick alla att dansa i ring på scenen till put your hands up for detroit.. vi började med att vi var åtta eller nått, slutade med att vi var femton kanske.. de var hur kul som helst!! :D

Tack alla som gjorde kvällen så kul!

Söndag, bakfylledag.. de blir fika hos mor snart med plina.. sen blir de johan falk del 4, MÅSTE ha min frank wagner dos. han är min drog! sen ska jag faktiskt sova i spoonvalley.. ska bli mysigt. hoppas vi ska kolla på de nya paradise hotel. :D

Ha en underbar söndag allihoppa!

Fredagsmys!


Ja, idag är de fredagsmys!! jippie! haha.. när sa man jippie sist? :D

Nu är plina snart hemma hos mig, där hon med mycket kärlek o omsorg förbereder maten till ikväll.. undrar vad de ska bli för gott.. spännande! sen är de doobidoo, jag ska kicka ass! ikväll ska jag kunna allt. :D

Sen imorgon blir de lite afterwork med lite giganter.. ska bli skit trevligt.. :D

Har fått reda på tanken bakom denna bild.. eller de enda som jag fick för svar var att de var massa tankar bakom den o att hon visste att jag skulle älska o uppskatta den. :D




Lite alltialloinlägg..


Blev sugen på att blogga lite så här på kvällskvisten så jag tänkte helt enkelt att jag gör de. :D

De blir lite av ett bildinlägg.. :D

Hade ju förfest hos charlotte för ett tag sen.. jag, plina, pernilla o värdinnan charlotte. :D en skit trevlig kväll.. la upp fyra bilder från kvällen, men de togs typ 80 bilder.. så visar några till. :D



Jag o plina hade inskaffat nya mansband som vi var så stolta över.. ni ser ju bara hennes min. :D



Vad plina har för tanke här får stå för henne.. :D



Dansidansi.. måste ju hålla lite låda.. :D



LOOOVE!

Ja, detta skulle ju bli ett jäätte inlägg.. men internet är segare än fan..

Så rundar av här. :D


Jag dööööör!!




Shiiiit alltså.. MUMMA!!! :D


Wazzup! :)


Hur är de med er allesammans? bra hoppas jag.. :D

Själv mår jag tipp topp! :D byggt om i min kassa hela dagen... o de blir skit bra. :D Sen ska jag pyssla framåt kvällen.. håller på för fullt med mitt rhodos album, o de är så mysigt!!

O imorgon är världens bästaste dag.. fredag o de innebär fredagstradition med alla dess tillbehör! så förbannat mysigt! va fan ska fredagen bli av när doobidoo slutar?

Sen stundar ju en ledig helg för min del o de tackar man ju inte nej till.. de ska faktiskt bli riktigt skönt.. vila ut sig o självklart lösa melodikrysset på lördag.. fan va du smittar av dig plina, innan sket jag både i doobidoo o melodikrysset.. nu är de fan heligt! är de inte kärlek så säg! :)

Vad ska ni göra i helgen då?

Meine biatch Karen.. jag vet inte om du fortfarande läser min blogg, men om du gör de.. hur är de med dig? de stundar julbord på giganten snart o jag saknar dig!! :)

Har inga direkta bilder o bjuda på, så tar en favorit i repris så att de inte är tomt..

 

Kim, emelie o hakan! gott gäng!

 

 


Mysemåndag!!


Ja, de var de verkligen.. först var jag dock på jobbet mellan 8 o 11, julmöte.. sen spenderade jag hela dagen med att pyssla o tvätta.. de tycker jag ju är förträffligt! :)

Sen kom plinisen o vi tittade på ullared o sen på johan falk del 2.. o herreguuud va fiiin han är.. Frank! shit säger jag bara.. :D

O de var så kul mitt i pausen på ullared så bestämde vi oss för att åka snabbt till hemköp för att testa en ny ben o jerry glass.. cheescake gick inte hem. Som sagt vi bestämde oss för att stressa sönder oss själva för att hinna åka till hemköp i pausen.. vi sprang o slängde på oss ytterkläderna.. pappa kom hem mitt i alltihoppa, plina blev rädd.. skrek o la sig på golvet.. sen snabbt iväg.. men tyvärr hann vi inte riktigt, men jävligt snabbt gick de. :D

Ikväll ska jag plugga för första gången sen jag gick ut skolan.. ska på kassamöte i jönköping imorgon o fått massa uppgifter som jag ska göra ikväll.

Ha de nu så gott allesammans! :)


Pappsidabbsi


Ja, de kallar jag min far ibland.. eller pappa jan som går ganska friskt nu! :)

Jag har redan firat min kära far, gjorde de i fredags tillsammans med fredagstraditionerna.. han ska ju ha musikträff med anton o jonas ikväll. Så han fick sina paket i fredags. Han fick en mössa, ett par vantar, en ring, tre-pack kalsonger o två ranelid böcker. :D han blev jätte glad!! :)

Igår hyrde jag o alltet film, män som hatar kvinnor o johan falk 1 o 2. Bra filmer... har inte sett johan falk 2 än, men vi spar den lite... o jag tror jag är kääär.. haha.. i han som alla är tända på frank! :D eller jack som jag kallade han genom hela filmen.. men han var ju så grann. :D

Hade i alla fall en jätte mysig kväll! :D o fick titta i alltet fina album från mallorca.. underbara bilder, men fan va men ser ut!! :D

Ha en underbar söndag o fars dag alla pappor! :)

Älskar min pappsidabbsi mest! :D

Läste min blogg lite nu efter de senaste inlägget..


... o fan va tossigt de stora inlägget från helgen.. massa stora bokstäver.. hur fan gjorde jag de??!! men de är kul att de händer något nytt ju.. :D Var bara tvungen att flika in de.. se om jag kan bjuda på en favorit i repris.. bild då alltså..

Gosegooooos!

 


Bitterinlägg..

Ja, tyvärr.. det känns som detta kommer bli ett bitterinlägg.. men de tycker jag om! haha, nej men de är lite strängt nu, allting är strängt tycker jag..

Speciellt har de handlat vääldigt mycket om en viss person som varit en väldigt stor del av mitt liv innan.. personen har gång på gång behandlat mig som en främling o behandlat mig väldigt pissigt ibland, om jag får säga de själv..och man gör inte så!! men droppen kom igår.. de visade sig verkligen vad han lagt ribban.. så nu... no more mister nice guy.. eller nice tjej kanske.. jag har visat klart o tydligt vad jag vill.. men nu lägger jag de.. en gång för alla!! :) de låter ju lätt kanske, men sen är jag sämst på att släppa saker.. så plina.. nu gäller de att du hjälper mig!!! :)

Sen en annan som visade sig vara helt fel på de.. snacka om att lura in mig i massa falska förhoppningar.. STRÄNGT!!

Det har varit för mycket minus nu!! Jag vill ha PLUS nu!!!

O twin peaks boken som jag köpt på tradera har inte kommit än heller.. allt går bara åt skogen.. haha.. nu låter jag riktigt bitter..

Men som sagt, nu ska de vända.. med massa hjälp av plina som alltid ger mig energi!! vad hade jag gjort utan dig..

Nu har jag verkligen tjabbat på här en stund.. skönt.. :)

Hoppas alla har en underbar helg.. själv ska jag ha en myskväll med plina! film o nått gott att äta hoppas jag! :)


Vad fan kom jag åt..

Är de konstiga bokstäver på inlägget nedan?!

För jag kom åt nått.. tryckte lite fel o så blev de så.. hoppas ni uppskattar de, om de ser lite konstigt ut. :D

Annars, hur är de med er..

Ikväll är de återigen dags för doobidoo med mat o lite gotte.. ska in till stan med plina snart o fixa lite..

Ha en bra fredag :D

Min helg..

Lite sen uppdatering, men bättre sent än aldrig. :)

I fredags så hade jag, pappa o paulina den traditionella fredagskvällen med doobidoo o lite mat. :D sen bar de av till anton på förfest/kalas. :D

Attans trevligt!











Sen bar de in till stan. jag o plina skulle skita i tre hjärtan för en gångs skull o gå till the corner.. men de var sån kö så vi gick till tre heartsi.







Kvällen slutade med att propparna gick på både mig o plina.. haha.. de hände något sen var vi borta. :D tror att de var jägershotarna som knäckte oss. jag har ingen aning om hur jag kom hem, trodde att jag o plina haft följe hem. men när jag förtvilat frågade henne dagen efter när jag vaknade, sa hon att nej, men emelie vi kom inte hem samtidigt.. ahh.. strängt! hur fan kom jag hem?

Så lördagen spenderades i viloläge eller busskörande.

Sen var de förfest här hos mig. tack kim, som fixade allt!!! ;D

BerraB and Ella :)



Käraste Kim som här ger oss kvällens bästa bild.



Mattias o pappa fann varandra dirket.. Mattias hann precis in i vardagsrummet när de sen började resan på sin underbara vänskap. :)



Johan



Kim, emelie o hakan



Lennie



Björn i en alldeles förträfflig pose.



Årets snyggaste tatuering. love it!



Mmm posa!!


 
Lite tjabb i köket innan ingång till stan.



Utanför bobban träffade charlotte..



Kim var lycklig. :D



Jag o ella försöker på oss en fin bild.. synd bara att jag inte låter ella vara med på bilden.



Yeeezz



Jag o kim försöker oss på lite vackra övningar..

   

Peace!? när fan gjorde man de sist?

 

Så här poseiga och sliriga var jag o kim strax innan vi begav oss till bond för att leta upp lennie, johan o mattias..



De blev dock INTE som vi trott.. men de blev trevligt endå.. :D

På väg hem..

vem pratar lennie med??!!



Goott.. kim är med i alla fall..



Här försöker man se snygg ut..



Kvällens sista o underbaraste bild... så mysig!



Det var en skit rolig kväll!!

Tack kim! o tack för den mysiga o roliga förmiddagen i mitt kök dagen efter. :D









RSS 2.0